- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
canım siz nereden ev bakıyorsunuz ?
Özlem kararından dönme asla.ilerde sorun yaşayacagına şimdi konuş..
bu arada yogunum cok yazamıyorum..
Çağlam ya alır ins. enişte gönlünü.bu 2013 sözde bizim yılımız olacaktı herkes olay yasadı ya
benim işler aynı sıkıntı devam..
elif birsey almadım daha hepsinden almam gerek
camasır ben kom,royal, vs aldım. hangisi cezbederse
oaymm yok yazma dosyalar yıgıntı önümde ama ama
kızlar benim sorum olacak deneyimli yeni evlenen arkadaşlar ya da bilgili olan benim gibi evlenme hazırlığında olan kızlar yardımcı olursanız sevinirim. biz nişanlımla 4-5 sene çocuk istemiyoruz korunmam lazım nasıl ne zaman başlamalıyım evlenmeme az bi zaman kaldı doktora mı danışmalıyım ne diyecem doktora kızlar utanıyorum valla:26:
bi kararım yokki pudram sinirlenip duruyorum işte hayat önüme ne koyarsa
kuzum anlatıyorum o da bana çok hak veriyor ama napayım diyor ben anneme çok düşkünüm ayrıca o nu bu halde nasıl bırakayım yalnız diyor o da haklı
mügem arasadan lale hanımı bakalım ne diyecek.
ilaç kullanıyodum hasta olmamam gerekiyodu ama olmuşum
ne yapıcam ben ya
neden utanıyosun canım?
kadın doğum uzmanına gidip evlenmemize şu kadar zaman kaldı, 4-5 sene çocuk düşünmüyoruz nasıl bi korunma yöntemi seçmeliyiz diyeceksin işte, bize de sorduğun gibi
.
çok az kalmış canım hayırlısıyla inşaşşah herşey gönülnce en güzel şekilde olur
saol cnm başka bir kız yazsaydı bnde aynı cevabı verirdimburdaki doktorların ne kadar laubali olduklarını bildiğim için utanıyorum en son jinekolojiye gittiğimde yaşadıklarım yüzünden birdaha kadındoğum uzmanına gidemez oldum
mügemm, benim de hesaplarıma göre düğünüme denk geliyor... ben de ilaç kullanırım o hafta olmadan geçer diyodum :26:
mügeee kuzum çokta sıkma canını düğüne kadar bitmiş olacak zaten
yanii sanırım :26:
laubali mi :26: bayan doktor tercih et canım eğer öyleyse :26: veya kondom kullanın
bende öyle düşündüm canım , ilacı bi hafta daha kullanıp düğünden sonra bırakıp hasta olacaktım güyya..
hayallerim suya düştü
umarım kuzum strestenmi oldu ne oldu anlamadım..bitsin gitsin bir an önce
jakuziye gircem ben ya
Günaydın güzel mi güzel tatlı mı tatlı gelinciklerbalayınıda hallettik artık.Queen Elizabeth Elite Suite Hotel & Spa 'ya karar verdik.Yaşşasın .Çok mutlu ben
özlemcm nisanlında haklı elbette o yuzden diret illa da diyemiyorum dua edicem size canım insallah hayırlısuyla atlatırsınız ev meselesiini uzme kendini lutfen
aslımmmm benim de beklentim o yöndeee umarım daha fazla bekletmez saglam bişi yapması lazım artık gemiyi kapının onune mi getirir napar bilmemsabret sende canım azıcık kaldı zatennnnnn hepsi biticek iş guc geride kalcak sadece ask olucak
mügecimmm cok kotu olmus yaaaaabenim de en cok korktugum seyyyy ve ne hikmetse sanırım herkesin dugune gelio benim de su sekilde dugune denk gelicek ilaç kullanırım diodum ama.. :44:
kedicikkk liste evdeydi balayı evraklarının yanında aksam bakayım bulursam yazarım tabiki deee topiğe
ece ben alıyorum valla. sakladım ama annemden kacar mı gecen görmüş ..sende ne cevherler varmıs icinde dedi
ilaç kullanıyodum hasta olmamam gerekiyodu ama olmuşum
ne yapıcam ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?