'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Teşekkürederim canım İnşAllah memnun kalırız canım bende sana burdan güzel güzel şeyler yazarım

plum canım sen bahçelievlerdenmi bakıyorsun canım ordaki evler hep 30 yıllık ve oraya 700 tl kira verceksen git küçükyalıya vallla çok zor yaaaa biz şişlide geçen sorduk bir emlakçıya milyar dedi ev fiyatı ayrı zor nerede oturucaz die düşünüyoruz küçükyalıda evimiz var ama şişlide çalşyoruz napıcaz biz kara kara düşündük geçen hafta keşke benm şirklet ataşehire taşınsa diyorum

döküntü evlere girme sakın sakın canım kuzenm oralarda oturuyor inan ep eski binaya kaç milyar verdi almak için çok kötü yaaa

inşallahhh canımmm innşşşşşşş... Nişanlım %60 benden taraf çok şükür

oyam oyaaam evet ben de o hacca giden kadınların kullandığından kullanmalıyım
özlemcim sıkma canını, inşallah gönlünüze göre bir ev bulursunuz kayınvalidene yakın.

çağlaam kurabiyem prensesimm seni öpmedim bu sabah, gel bakıyımmm

amin arkadaşım aminnnnnn
hepimizin gönlüne göre olsun inşşş .
çok sağolllll

oyacımmm düşünmicez demek zor ama
siz kaç bavul götürmüştünüz ?

biz tek valiz götürdük. (valiz sıkıştırma konusunda ustayımdır )
ben zaten tayt giydim. kot veya başka bir şey almadım. üstten de üç dört tane hırka aldım. her güne bir tane
havanın sıcak olma olasılığı olmadığı için başka birşey almadım.
havlu ve çarşaf da alamadım ne yazıkki otele giderken havlu mu alınırmışmışmışşşşş

bunların çoğunu otel karşılıyor zaten . kırmızı işaretliler bizim otelde vardı mesela. illaki diğer otellerde de olur. yük etmeyin kendinize

ben 2 plaj 1 banyo havlusu *2 kişi = toplam 6 tane havlu alıcam yanıma...
sen nasıl hiç almadın oyam yaaaa
gerçi siz kış tatili yaptınız ama banyo havlusu alaydınız :):)
sanırım kociş laf etti

ben 2 plaj 1 banyo havlusu *2 kişi = toplam 6 tane havlu alıcam yanıma...
sen nasıl hiç almadın oyam yaaaa
gerçi siz kış tatili yaptınız ama banyo havlusu alaydınız :):)
sanırım kociş laf etti

bu kadar da pimpirikli olunmaz ki,
ne yani ben size geldiğimde verdiğiniz banyo havlusu hiç kullanılmamış mı oluyor.. falan filan
tabi doğal olarak alamadım
zaten tek valize sığmak zorunda kaldım, tayt giymeme laf etmedi düşünün

oyyyyyyyyyyyyyyyy öp beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kusummmmmmmmmmmmm ben de seni öpeyimmmm

sevin beni seviiiiiiiiiiiiiiinnnnnn

bende 22 haziran geliniyim nasip olursa :)) 6046 sayfa olmuş yorumlar hepsini okuyamadım walla:))

müge bende senin gibi pimpiriklıyim.aynı böyle birşey götürürsem şaşmayin.. kızlar bi de büyük ihtimal pazar hemen düğün ertesi yola çıkacağız bu hazırlığı ne ara yapacağız yaw düğünden önce mi

bu yaz tatil giderken yanıma aldıklarıma hemen deyineyim

güneş losyonu koruyucu vs
bebe yağı
duş jeli
şampuan
saç kremi
makyaj malzemelerim
temizleme pamuğum
göz makyaj temizleyicim
acı badem sütüm
lens solüsyonum
güneş gözlüğüm
numaralı gözlüğüm
saç maşam
toka çantam minik bişiydi
yara bandı
ağrı kesici
küçük diş macunum ve fırçam
rolonum
deodorantım
pedim
arkadaşımın saçı yanmıştı güneşten bende o yüzden hasır şapka koydum

fotoğraf makinem şarj aleti ve yedek bataryası
telefon şarjı

2 babet 1 terlik birde ayağımda sporlarım vardı
2 kapri 1 pantoplon şort felan
5 6 tane bluz

banyo havlusu otel verdi ama ben yine plaj havlusu götürdüm

saç kurtuma otelde vardı şampuanlarda vardı ama ben kendikimlerden vageçmem küçük şişelere doldurmuştum şampuan ve saç kremimi

ben bir tatilde bunları götürdüm kızlar zaten normalde çantamda ilaç ped makyaj temizleyicisi krem makyaj malzemeleri tokalar iğne iplik bile olur taşımaya alışığımdır 1 bavul yetti arttı kardeşiminklerden bazılaırnda koydum hattaha

Son düzenleme:

canım düğüne 1 hafta kala valizlerinizi hazırlayın

benim kuzenim öyle yapmıstı. çok da rahat etmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…