'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlarr listeler için teşekkürler

bende düğünden önce hazırlarım sanırım
son zamana bırakırsam unuturum bişiler

ben 2 bavul olur diye düşünüyorum
bnyo havlusu almam sanırım ama plaj havlusu alırım

bana numune gelen şampuanlar vardı
onun şişesine kendi kullandığım şampuanı koyarım
duş jeli önemli değilde başka şampuan kullanamam

güneş kremi falan vardı sanki evde ama
bu vanilyacluba üyeydim ben bi sürü bişiler geldi kullanmadım
ne işe yaradıklarından da pek emin değilim
bi ara size göstereyim de kullanılır mı falan yorum yapın

Evet canım malesef 700 e bulsak yine iyi hadi 800 olsun ama yine yok yani eline yüzüne bakılır cinsten dediğin gibi eski püskü Sararmış fayanslı banyolar perdeli falan mutfaklar tahtadan 30 yıllık
Napıcaz bilmiyorum benim işim eminönünde nişanlım mecidiyeköyde
İki tarafta olur bizim için ama babam bahçelievlerde oturuyo ve yalnız Onu tek bırakmak istemiyoruz

konuyla ilişkili olarak valiz hazırlama sanatı
[video=youtube;46Hb43tGOIw]http://www.youtube.com/watch?v=46Hb43tGOIw&feature=youtu.be[/video]

canım inan durumunu anlıyorum bizde şu sıra muallaktayız aslında varya ailler girmeden aryaa fikirleri netleştirsek evle ilgili zaten şişlide imkanı yok ev alamayız onun ailesinin evi var ama cidden biz alamayız ben 300000 borcun altına girmem alacağım evin fiyatı 150000 olur taş çatlasa oda birikimle şuyla buyla peşinat verip düğün nişanda takılanlarlada bir kısmını öderim yani budur

bende korkuyorum istemedşiğim yerlerde oturucam die ama yenibosnada bahçelievlerdede fiyatlar hep aynı küçükyalıda bizim evimiz gayet süper bir ev sahile e5 e herşeye en orta ve 700 kirasıda yenide içi bedava resmen bu tarafın evlerni görünce biz bedavaya kiracı oturuyoruz

bide kriacılarmız sağolsun 5 aydır kira vermiyolar düşünün bu zaman çok kötü olmuş kızlar

canım inşallah isteğne göre bieryer bulursunuz inan çok sıkıcı bir iş bende anladım 1 haftadır düşünüyorum bu işler zor canım

oyaammmmmmmmm

video görünce ünv. ev arkadasım aklıma geldi. aynı bu tip cantalı sekilli valize neler neler sıgdırırdı var ya ben böyle bakakalırdım.

ben ise koca valize onun yarısı kadar esya doldurur ve bosa hamallık yapardım.

valiz tepme işi de bir sanat. 4 sene beceremedim ben

Son düzenleme:

gizz cim siz en iyisi kiracıyı çıkarın evi bize verin Memuruz ikimizde bak aksatmayız kiranızı

giz ve plum Allah yardımcınız olsun.

cidden ev kısmı en sıkıntılı ve sürümcemede olan kısım. (ben o yönden sanslı oldum )ama etraftan ve topikten gördügüm kadarı ile söylüyorum.

umarım gönlünüze göre olur herşey. bu sıkıntılarınız çözüme kavuşur inşallah.

benim kızkardeşimde tatile gelince iki parça eşya ile gelir .. giderken o valiz dolar :=)

gizz cim siz en iyisi kiracıyı çıkarın evi bize verin Memuruz ikimizde bak aksatmayız kiranızı

gelll kız annemle babam cumaresi kira istemeye gittiler kadın kocaından ayrılmış babam 5 aydır tırsıyor gitmeye diyorki kocası gelir beni felan görür kadın teleofnlara çıkmıyor en son annemle babam gittiler bir kriacıda 1 sene vermedi resmen üdşün bizimklerin iyi niyetlerinden kaynaklanıyor bende bizimklere allahda bana sizin gibi ev sahipleri versin dedim gülüyolar

aslı kuzum bizim evimiz var ama anadoluda yaaa o yüzden benmkyle bir yol haritası çizmeye çalşyorusss bakalım

hoşbuldummm :)) genelde bende 22-23 haziran duyuyorum :)

hoşgeldin ben de 22 haziranda evleniyorum

bugün yoğunum kızlarr okuyabildim ancak, yorum yapamadım hiç
özlemimim inşallah orta yolu bulursunuz bi şekilde

mügem doktoru bi ara da bize de haber verrr tecrübe sahibi olalum sayende

tubiii gelmişşşş, özlettin kendini canımmm

bence 22 23 haziran olmasında temmuz ayında ramazan ın olması diye düşündüm ben

ewt cnm temmuz ayını ramazan alıyor :) bide bizim çoğu arkadaşmız haziran ve temmuzda düğün yapıyor bizde uygun bi tarih kapalım dedik:)

hoşbuldummmm :)) nasıl gidiyor hazırlıklar neler yaptın yada yapıyorsun :)) ayy şükür cwp gelen bi topik buldum yaaaa :))

ewt cnm temmuz ayını ramazan alıyor :) bide bizim çoğu arkadaşmız haziran ve temmuzda düğün yapıyor bizde uygun bi tarih kapalım dedik:)

valla bizimde ne söz ne nişan hiç bişe yok ... şubatta aileler tanışıcak.. sevgilim haziranda yapalım diyor düğünü.. önceden eylül diyorduk.. dünden beri hızlandıralım diyor ama.. salon tutsak yer bulabilirmiyiz düğün için bu saatteb sonra bilemiyorum.. hazırlıklar yetişir mi.

Mügeeeee acaba hemen primolut a başlasan olmamııı?

doğum kontrol hapıyla geciktirici beraber içilmiyomuş diye biliyorum canım.
doğum kontrol hapı zaten aynı görevi görüyor.
bende bi gariplik var sanırsam ilaç biter bitmez hastalandım üreme sistemim bomba gibi heralde

mügem yaptığın o listedeki eşyaları ben alırsam bana valiz ordusu gerekli

selam kızlarrr

kız mügeee bunlar neee ayol ben bunları götürmeye kalkarsam kendimi evde unuturum

aman hepsi değil ya bu teferruatlı liste zaten kızlar
hepsini götürsek 2 bavula ancak sığarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…