müge bende senin gibi pimpiriklıyim.aynı böyle birşey götürürsem şaşmayin.. kızlar bi de büyük ihtimal pazar hemen düğün ertesi yola çıkacağız bu hazırlığı ne ara yapacağız yaw düğünden önce mi
bende 23 haziran kısmetse
burdan özge de 22 haziran gelini
plum canım sen bahçelievlerdenmi bakıyorsun canım ordaki evler hep 30 yıllık ve oraya 700 tl kira verceksen git küçükyalıya vallla çok zor yaaaa biz şişlide geçen sorduk bir emlakçıya milyar dedi ev fiyatı ayrı zor nerede oturucaz die düşünüyoruz küçükyalıda evimiz var ama şişlide çalşyoruz napıcaz biz kara kara düşündük geçen hafta keşke benm şirklet ataşehire taşınsa diyorum
döküntü evlere girme sakın sakın canım kuzenm oralarda oturuyor inan ep eski binaya kaç milyar verdi almak için çok kötü yaaa
Evet canım malesef 700 e bulsak yine iyi hadi 800 olsun ama yine yok yani eline yüzüne bakılır cinsten dediğin gibi eski püskü Sararmış fayanslı banyolar perdeli falan mutfaklar tahtadan 30 yıllık
Napıcaz bilmiyorum benim işim eminönünde nişanlım mecidiyeköyde
İki tarafta olur bizim için ama babam bahçelievlerde oturuyo ve yalnız Onu tek bırakmak istemiyoruz
canım inan durumunu anlıyorum bizde şu sıra muallaktayız aslında varya ailler girmeden aryaa fikirleri netleştirsek evle ilgili zaten şişlide imkanı yok ev alamayız onun ailesinin evi var ama cidden biz alamayız ben 300000 borcun altına girmem alacağım evin fiyatı 150000 olur taş çatlasa oda birikimle şuyla buyla peşinat verip düğün nişanda takılanlarlada bir kısmını öderim yani budur
bende korkuyorum istemedşiğim yerlerde oturucam die ama yenibosnada bahçelievlerdede fiyatlar hep aynı küçükyalıda bizim evimiz gayet süper bir ev sahile e5 e herşeye en orta ve 700 kirasıda yenide içi bedava resmen bu tarafın evlerni görünce biz bedavaya kiracı oturuyoruz
bide kriacılarmız sağolsun 5 aydır kira vermiyolar düşünün bu zaman çok kötü olmuş kızlar
canım inşallah isteğne göre bieryer bulursunuz inan çok sıkıcı bir iş bende anladım 1 haftadır düşünüyorum bu işler zor canım
giz ve plum Allah yardımcınız olsun.
cidden ev kısmı en sıkıntılı ve sürümcemede olan kısım. (ben o yönden sanslı oldum )ama etraftan ve topikten gördügüm kadarı ile söylüyorum.
umarım gönlünüze göre olur herşey. bu sıkıntılarınız çözüme kavuşur inşallah.
hoşgeldiniz 22-23 haziran da türkiye de düğün patlaması var bence.. arkadaşım da 23 haziran da evlenecek
hoşbuldummm :)) genelde bende 22-23 haziran duyuyorum :)
gizz cim siz en iyisi kiracıyı çıkarın evi bize verinMemuruz ikimizde bak aksatmayız kiranızı
hoşbuldummm :)) genelde bende 22-23 haziran duyuyorum :)
bence 22 23 haziran olmasında temmuz ayında ramazan ın olması diye düşündüm ben
hoşgeldin ben de 22 haziranda evleniyorum
bugün yoğunum kızlarr okuyabildim ancak, yorum yapamadım hiç
özlemimim inşallah orta yolu bulursunuz bi şekilde
mügem doktoru bi ara da bize de haber verrr tecrübe sahibi olalum sayende
tubiii gelmişşşş, özlettin kendini canımmm
ewt cnm temmuz ayını ramazan alıyor :) bide bizim çoğu arkadaşmız haziran ve temmuzda düğün yapıyor bizde uygun bi tarih kapalım dedik:)
benim içtiğim ilaçtan içilir mi acaba? ismini bilmiyorum, ben eczaneden alırken 'adet geciktirici' diye aldım. hani hacca giden kadınların kullandığı ilaç.
adetinin ilk günlerinde içersen en fazla 10 gün ertelenebiliyormuş
Mügeeeee acaba hemen primolut a başlasan olmamııı?
biz tek valiz götürdük. (valiz sıkıştırma konusunda ustayımdır )
ben zaten tayt giydim. kot veya başka bir şey almadım. üstten de üç dört tane hırka aldım. her güne bir tane
havanın sıcak olma olasılığı olmadığı için başka birşey almadım.
havlu ve çarşaf da alamadım ne yazıkkiotele giderken havlu mu alınırmışmışmışşşşş
bunların çoğunu otel karşılıyor zaten . kırmızı işaretliler bizim otelde vardı mesela. illaki diğer otellerde de olur. yük etmeyin kendinize
mügem yaptığın o listedeki eşyaları ben alırsam bana valiz ordusu gerekli
selam kızlarrr
kız mügeee bunlar neeeayol ben bunları götürmeye kalkarsam kendimi evde unuturum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?