valla bizimde ne söz ne nişan hiç bişe yok ... şubatta aileler tanışıcak.. sevgilim haziranda yapalım diyor düğünü.. önceden eylül diyorduk.. dünden beri hızlandıralım diyor ama.. salon tutsak yer bulabilirmiyiz düğün için bu saatteb sonra bilemiyorum.. hazırlıklar yetişir mi.
hoşbuldummmm :)) nasıl gidiyor hazırlıklar neler yaptın yada yapıyorsun :)) ayy şükür cwp gelen bi topik buldum yaaaa :))
aileler de sorun olmayacaksa bence salon bakın biz öyle yapmıştık beraber araştırın şimdiden hangi il cnmm?
gelll kız annemle babam cumaresi kira istemeye gittiler kadın kocaından ayrılmış babam 5 aydır tırsıyor gitmeye diyorki kocası gelir beni felan görür kadın teleofnlara çıkmıyor en son annemle babam gittiler bir kriacıda 1 sene vermedi resmen üdşün bizimklerin iyi niyetlerinden kaynaklanıyor bende bizimklere allahda bana sizin gibi ev sahipleri versin dedim gülüyolar
ben geçen hazirandan beri nişanlıyım o nedenle çoğu şeyimi hallettik sayılır biz canım
az bişey kaldı
gelinlik, balayı, kuaför, fotocu falan filan halloldu hep
çeyizden bi iki eksik var
damatlık alıcaz
perde halı avize vs olayları kaldı
öyle yani
ben geçen hazirandan beri nişanlıyım o nedenle çoğu şeyimi hallettik sayılır biz canım
az bişey kaldı
gelinlik, balayı, kuaför, fotocu falan filan halloldu hep
çeyizden bi iki eksik var
damatlık alıcaz
perde halı avize vs olayları kaldı
öyle yani
dyyg dügün için hiç bekleme erteleme de..erteleyip pişmanlık yaşayan benden nacizane öneri işler yetişir.
canım bizim allah nasip ederse 2 düğün olucak.. ben istdeyim o mardinde.. ist de kına ile düğün iç içe olsun istiyorum..
ayyy süper düğüne kitlenirsin artık :) bizde bu hafta sonu salonumuzu ve yatak odamızı hallettik gelinlikte beğendim son kararı verdiğim anda olacak evimiz belli olmadığı için halı perde sadece düşünüyorum öyle yani :))
hazırlıklara başlayın yawaştan bizimde her şey bitmiş değil bence yetiştirirsiniz ama dediğim gibi yer bakmaya başlayın :)) gerisi gelir zaten:) yaş kaç cnm
Ayyy cnm inşallah Allahım iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi Bakalım bu ev işi şubat ayı içerisinde hallolucak ola ki burdan bulamadık Ozaman küçükyalıdan tutucaz hangisi hakkımızda hayırlısı ise artık.
Benden sana tavsiye eğer şişli-beşiktaş civarında oturamicaksanız avrupa yakasını aslaaa düşünmeyin işyerleriniz şişlide zaten şişli istanbul un göbeği karşıyada burayada aynı mesafe değişen bişey yok
Metrobüsle hatta anadolu yönüne gitmek daha basit Akşamları yenibosna-b.evler yönüne (hele beylikdüzü açıldıktan sonra) metrobüse binebilmek neredeyse imkansız Eeee bide buraların hanzo larla dolu olduğunu düşünürsek Sizin yerinizde olsam kesinlikle Küçükyalı gibi nezih bi yerden kalkıp buralara gelmezdim bide daha pahalıya yani düşün...
Canım ev belli değilken nasıl aldın mobilyaları neler aldın :26: Bende bugünlerde bu konuları düşünüyorumda
kızlar avize halı ve perdeleri nasıl aldınız
özellikle düğünü yaklaşanlar :26:
ben avizelere baktım ama
hiçbiri gözüme güzel gelmedi
ne tarz bişey olmalı
aynı şekilde halı ve perde de fikrim yok
zebralar hoşuma gidioyr ama bütün ev öyle olmaz sanırsam dimii
ayyy süper düğüne kitlenirsin artık :) bizde bu hafta sonu salonumuzu ve yatak odamızı hallettik gelinlikte beğendim son kararı verdiğim anda olacak evimiz belli olmadığı için halı perde sadece düşünüyorum öyle yani :))
bence eşyaya göre değişir cnm onlar yaaa
canım inan bende onu söledim benmkini arayıp arkadaşlarım güngörende oturuyo 7 de evde oluyor küçükyalıda oturan ki ben 5 30 da çıkıyorum tam 6:15 te bostancı sahilde oluyorum oda metrobs ve trenle ama küçükyalıdaklerde 6:30 da evlerinde oluyorlar küçükyalı çok nezih herkes tanıdık ya ben orda oturursam depreden hiçbişiden tırsmam ama koca koca binalarda oturursam vay halime panik atak olurum ben benmkide biliyor
canım inan küçükyalı size zor olmaz nişanlın tren metrobüs yapar sense trene biner haydarpaşadan vapurla eminönne geçersin zor değil kız ben adadan şişliye gidiyorum düşün :))))
ama dediklerinde çok çok haklısın cidden yaaa ben görmüyorum bilmiyorum heryeri aynı sanıyorum ama avrupa yakası çok kalabalık ve malesef her tür insan var ben bostancıda küçükyalıda her tür insan yok yadırgayacağım ne tip var ne davranış orası çok iyi o yüzden bid tüm çevremiz orada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?