- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
kızlar avize halı ve perdeleri nasıl aldınız
özellikle düğünü yaklaşanlar :26:
ben avizelere baktım ama
hiçbiri gözüme güzel gelmedi
ne tarz bişey olmalı
aynı şekilde halı ve perde de fikrim yok
zebralar hoşuma gidioyr ama bütün ev öyle olmaz sanırsam dimii
ecem ben avizeleri spor aldım. neredeyse her yeri gezdik. öyle kumandalı ,ledli, süslü şeyler almadım.hem esyalarım da spordu.
ona uygun oldu yani. kimin ne diyecegini umursamadım.
halıları da koltuklarla uyumlu tonlarda aldım
modeli var mı kuzummm resim ekler misin
ledli bi tane beğendim ben çok şatafatlı değildi ama bilemedim
halıda da bi boy şey dediler shaggy diye geçiomuş sanırım uzun tüylü olanlar kullanışsız oluyormuş
canım ben salonda vitrin fln oluyor ya onları sewmiyorum zaten iş bulursam çalışmayı düşünüyorum onları temizlemekte zaman ister pratik ürünler olsun dedim sadece 2 üçlü ve 2 tekli aldım salon için bide tv ünitesi almayı düşünüyoruz ama o ev belli olduğunda olacak kanepeler zaten sabit oluyor yatak odasıda öyle..zaten kirada oturcaz büyük ihtimal yani ev belli olsada kendi evim olmayacağı için hep sorun olacak bi yerden başlamak lazım dedim :)
Kızlar özet var mı?
2 gündür yoktum diye işlerden başımı kaldıramıyorum.
Bende vitrin istemiyorum cnm ama masayla konsol bbide ünite alıcam inş.Koltukta ya sığmazsa diye düşünüyorum Peki hem salon için hemde oturma odası için ayrı ayrı mı alıcaksın koltuk takımı :26:
Bende vitrin istemiyorum cnm ama masayla konsol bbide ünite alıcam inş.Koltukta ya sığmazsa diye düşünüyorum Peki hem salon için hemde oturma odası için ayrı ayrı mı alıcaksın koltuk takımı :26:
Hatice sen nerelerdesin Uğramadın yanıma geçen hafta :26:
modelleri evdeki bilgisayarda tabii silmediysem :26::26::26: internetten de bakaym bi bulursam ekleyeyim.
halıyı shaggy önermediler. sadece yatak odasına kullancam. onda da kücük boy olacagı için.
günlük sürekli kullanacak yerde sorun olur temizliği dediler.
Aynen bnm nişanlımda güngörende oturuyo 1 buçuk saat sürüyo akşamları profilonun ordan eve gelmesi Yani cnm bak sende farkındasın o yüzden avr.yakası fikrini aklından tamamen çıkar bana sorarsan Ayrıca şişlide uygun ev bulsan bile oralar yaşanılacak yer değil benim şahsi görüşüm bu ama hani bekarlar oturur hep oralarda aile için hiç uygun değil
Ben yanıcam bari sen yanma
hatice canım sen bize nişan detaylaırnı özet geçsene canımmmmm
yer sorununu iyi hesaplayın kızlarbiz o hataya düstük geri verdik üniteyi. sığar gibi geldi ama. masa ,koltuk,konsol,ünite sıkış sıkış oldu
canım geçen hafta bir sürü aksilik oldu herşeyi cumartesiye sıkıştırdık çok şükür kravatı bulduk ama cuma günü sirkeciye gelemedim maalesef.
bu arada telefonum bozuldu ve yeni bir telefon almam gerekiyoraşkımda kaç gündür bana ulaşamıyor akşamları kız kardeşimden arıyor
Kızlarr dün resimdeki kremi aldım sizce ben kaç tl ye almışımdır tahminleri alayımzuhahaha
inşallah işe yararrr
Eki Görüntüle 619504
hatice canım sen bize nişan detaylaırnı özet geçsene canımmmmm
Ayy canım bende ondan korkuyorum işte Şimdi alırız gelir uymaz sığmaz bidaha geri almayabilirlerde yani belli mi olur Sizinkiler insaflıymış yine :26:
Cnm geçmiş olsun hayırdır ne aksilik oldu :26: Nişanın bu haftsaonu değilmiydi senin buarada :44:
Nişan günümden bu yana telefonum kapalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?