'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ecem ben avizeleri spor aldım. neredeyse her yeri gezdik. öyle kumandalı ,ledli, süslü şeyler almadım. hem esyalarım da spordu.

ona uygun oldu yani. kimin ne diyecegini umursamadım.

halıları da koltuklarla uyumlu tonlarda aldım

modeli var mı kuzummm resim ekler misin

ledli bi tane beğendim ben çok şatafatlı değildi ama bilemedim

halıda da bi boy şey dediler shaggy diye geçiomuş sanırım uzun tüylü olanlar kullanışsız oluyormuş

modelleri evdeki bilgisayarda tabii silmediysem :26::26::26: internetten de bakaym bi bulursam ekleyeyim.

halıyı shaggy önermediler. sadece yatak odasına kullancam. onda da kücük boy olacagı için.

günlük sürekli kullanacak yerde sorun olur temizliği dediler.

Bende vitrin istemiyorum cnm ama masayla konsol bbide ünite alıcam inş.Koltukta ya sığmazsa diye düşünüyorum Peki hem salon için hemde oturma odası için ayrı ayrı mı alıcaksın koltuk takımı :26:

Kızlar özet var mı?
2 gündür yoktum diye işlerden başımı kaldıramıyorum.

Hatice sen nerelerdesin Uğramadın yanıma geçen hafta :26:

yer sorununu iyi hesaplayın kızlar biz o hataya düstük geri verdik üniteyi. sığar gibi geldi ama. masa ,koltuk,konsol,ünite sıkış sıkış oldu

canım geçen hafta bir sürü aksilik oldu herşeyi cumartesiye sıkıştırdık çok şükür kravatı bulduk ama cuma günü sirkeciye gelemedim maalesef.
bu arada telefonum bozuldu ve yeni bir telefon almam gerekiyor aşkımda kaç gündür bana ulaşamıyor akşamları kız kardeşimden arıyor

sağol canımmm
bulursan eklersin resimleri
bende shaggylere bakmıyım hiç o zaman
daha sade bişiler alayım

mutfak halını nasıl aldın pekii :26:

ahhhhh canım saol bak bu bekar olayınıda bilmiyordum iyi oldu zaten 1500 altında bir ev gördüm şimdi gözlerim kaldı o ne biçim yaa gülbağdaymış bananne yaaa yerini beğenmedim işte ahhh kuzum yaaa cidden alllah size kolaylık versin bakalım biz napıcaz ben merak ediyorum

heee işte bana böle örnekler lazım bişi bilmiyorum öğrenmiş oldum valla

merhaba kızlar başka bi topikte kızlardan yardım istedim ama burayı yeni gördüm tamda konumla alakalı yer umarım fikir verirsiniz :) Eylülde düğün yapmayı düşünüyoruz ama sözlüm sinoplu ailesi akrabaları hep sinopta ben ise kocaelideyim bütün akrabalrım kocaelide.iki şehirde de bişeyler olması gerek. sinopta kesin düğün olcak. kocaelide kına ve nikah olsun diyoruz. ama bunların hepsi peş peşe olamaz çok yoruluruz. kına olur ertesi gün nikah olur 2-3 gün sonrada düğün olur diye düşünüyorum. nikahı kalabalık yapsak ben nikahtan snra babamın evine gelsem saçma olur gelin gitceğim eve gitsem oda saçma olur gibime geliyo.yani gelin gitceğim eve gitsem 2-3 gün sonra düğün için sinoba gidicez.iş işten geçmiş olcak anladınız siz onu :) babamn evine gelsem oda saçma nikahım kıyılmış gelinlikle baba evine geri geliyorum tekrar:) bana bi çözüm yolu söyleyin anlatabildimmi bilmiyorum:)

yer sorununu iyi hesaplayın kızlar biz o hataya düstük geri verdik üniteyi. sığar gibi geldi ama. masa ,koltuk,konsol,ünite sıkış sıkış oldu

Ayy canım bende ondan korkuyorum işte Şimdi alırız gelir uymaz sığmaz bidaha geri almayabilirlerde yani belli mi olur Sizinkiler insaflıymış yine :26:

Cnm geçmiş olsun hayırdır ne aksilik oldu :26: Nişanın bu haftsaonu değilmiydi senin buarada :44:

kızlar aycangül epilasyon tarihlerine bu ay için 3. se.eneği koymuş.

hatice canım sen bize nişan detaylaırnı özet geçsene canımmmmm

öncelikle saçlarım şekil almadığı için bir gün önceden bigudilerle sarıldı o yüzden cumartesi akşamı bir türlü uyuyamadım.
Pazar sabahı lame ayakkabının topuğu kırıldığı için aşkım sabah 8 de bize geldi beni aldı ayakkabı almaya gittik.
Çok şükür pazar sabahı avmler 10 açılıyor ve eve yakın avemeye saçımda bigudilerle gitmek istemediğimden daha uzakta bir yere gittik.
Aşkım benimle saçımda bigudilerle koştura koştura ayakkabı aradı ve tabiki 35-36 giydiğim için bulamadık. En son arkadaşımı aradık ve onun ayakkabılarını evine gidip aldık kuaföre geç kaldık.
Saat 1 olan fotograf çekimlerini 4 aldık mecburiyetten yengemin kaprisleri doğrultusunda iki defa kuaföre almaya gittik (ki bizi fotograf çekimlerinde rahat bırakmadı gelip alın diye telefonda başımızın etini yedi ve nitekim ikisinde de hazır değildi.)
Sonra kardan dolayı bir çok kişi gelemedi, gelenler kamera çekimlerinden rahatsız olduğu için oynamadı. Bende hemen fotografları çektirip kameramanıda gönderdim sonra döktürdük ve yengemin ayarı kaçınca abim, annesi ve annem ayar verdi ve çok güzel geçti gece yarısından sonra yemeğe gidelim dendi ama kayınpederim fazla masraf olmasın diyince eve gidildi. Akşam aşkım ben kızkardeşim salonda yerde oturduk büyükler odaya geçti. Oturup muhabbet falan diyince sahat 2 buldu sonra eve gittiler. Günün konuşmasını abim yapınca herkesin gözleri doldu. Nişan yüzükleri kesilirken kayınvalidem hüngür hüngür ağladı. Fakat heyecandan ölüyorum gibi hissettiğimden aşkım elimi hiç bırakmadı ve beni sakinleştirdi. veeeeeeeeeee Nişanlandımmmm

Nişan günümden bu yana telefonum kapalı

ayyy kuzum aksilikler hep olur özellikle topuklu ayakkbı ve bigüd güldürdü yengenin haline ne demeli başkası alamazmıymış bu nee yaaa sanki onun nişanı cidden çok sinir oldum haticecim böyle naısl yapabiliyor odak noktası sensin o günün bu haturnun derdi nedir

olsun ama herşeye rağmen kocaman maşallah tebrikler canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…