- 21 Ocak 2013
- 3.779
- 2.937
- 373
merhaba kızlar başka bi topikte kızlardan yardım istedim ama burayı yeni gördüm tamda konumla alakalı yer umarım fikir verirsiniz :) Eylülde düğün yapmayı düşünüyoruz ama sözlüm sinoplu ailesi akrabaları hep sinopta ben ise kocaelideyim bütün akrabalrım kocaelide.iki şehirde de bişeyler olması gerek. sinopta kesin düğün olcak. kocaelide kına ve nikah olsun diyoruz. ama bunların hepsi peş peşe olamaz çok yoruluruz. kına olur ertesi gün nikah olur 2-3 gün sonrada düğün olur diye düşünüyorum. nikahı kalabalık yapsak ben nikahtan snra babamın evine gelsem saçma olur gelin gitceğim eve gitsem oda saçma olur gibime geliyo.yani gelin gitceğim eve gitsem 2-3 gün sonra düğün için sinoba gidicez.iş işten geçmiş olcak anladınız siz onu :) babamn evine gelsem oda saçma nikahım kıyılmış gelinlikle baba evine geri geliyorum tekrar:) bana bi çözüm yolu söyleyin anlatabildimmi bilmiyorum:)
kızlar avize halı ve perdeleri nasıl aldınız
özellikle düğünü yaklaşanlar :26:
ben avizelere baktım ama
hiçbiri gözüme güzel gelmedi
ne tarz bişey olmalı
aynı şekilde halı ve perde de fikrim yok
zebralar hoşuma gidioyr ama bütün ev öyle olmaz sanırsam dimii
Gelincikler buarada ne zamandır merak ediyorum Kimler sigara içiyo topikte Ben bırakmak istiyorum ama o beni bırakmıyo
canım biz ikeadan koçtaştan aldık , öyle büyük abartı bişiler almadık daha hesaplı oldu.
49 tl , 39 tl gibiydi fiyatları.
mutfağa bunun abajurunu aldım
Eki Görüntüle 619508
arakoridor ve giyinme odasına bunun mavi ve pembesinden aldım
Eki Görüntüle 619509
salonada bunun altın rengi gibi olanı vardı ondan aldım.
Eki Görüntüle 619510
yatak odasınada bunu aldım ikeadan
Eki Görüntüle 619519
Plum'cım bende içiyorum malesef canım. İşyerinde sınırlı en fazla 2 tane içerim gündüz, ama akşam arkadaşlarla ya da benimkiyle çıktıysak bi yere vah ki vah... 4-5 tane de oyle içiyorum.Gelincikler buarada ne zamandır merak ediyorum Kimler sigara içiyo topikte Ben bırakmak istiyorum ama o beni bırakmıyo
Kızlar özet var mı?
2 gündür yoktum diye işlerden başımı kaldıramıyorum.
kızlar aycangül epilasyon tarihlerine bu ay için 3. se.eneği koymuş.
mügecim çok tatlı bunlar ama ama ama ben senin evini çok merak etmeye başladım yokmu resimleri son halinin
herşey hemen hemen bitmişken beklemek çok zor geliyo ama canım
valla isyanlardayım zaman geçsin diye
Gelincikler buarada ne zamandır merak ediyorum Kimler sigara içiyo topikte Ben bırakmak istiyorum ama o beni bırakmıyo
sağol canımmm
bulursan eklersin resimleri
bende shaggylere bakmıyım hiç o zaman
daha sade bişiler alayım
mutfak halını nasıl aldın pekii :26:
Aman cnm daha önemli aksilikler olmasın inş sıkma canını alırsın bi tane idarelik
haticee canım hayırlı olsunn bu arada ayy zaman geçsin yaaabende nişanlanmak istiyorum
ayyy kuzum aksilikler hep olur özellikle topuklu ayakkbı ve bigüd güldürdü yengenin haline ne demeli başkası alamazmıymış bu nee yaaa sanki onun nişanı cidden çok sinir oldum haticecim böyle naısl yapabiliyor odak noktası sensin o günün bu haturnun derdi nedir
olsun ama herşeye rağmen kocaman maşallah tebrikler canımmm
mügecim cok seker avizelerr
haticecimmmm bole seylerde illaki aksilikle yasanıyor beni de kuafordei makyoz deli etmişti allahım onun yzunden makyoz fobim var o dereceonemli olan oyle ya da boyle mutlu sona ulasmıs olmanız tebrik ederim canımmmm
ben de hiç içmedim hayatımda sigara cok sukur nisanlımda ben gibi sigara kokusuna tahammul edemiyorum cunku ben...
zehrs işe yararsa bana da haber versene annecigimin boynunda var hafif k.rengi lekeler cok takıo kafasına belki onun da işine yarar :26:
mügecim cok seker avizelerr
haticecimmmm bole seylerde illaki aksilikle yasanıyor beni de kuafordei makyoz deli etmişti allahım onun yzunden makyoz fobim var o dereceonemli olan oyle ya da boyle mutlu sona ulasmıs olmanız tebrik ederim canımmmm
ben de hiç içmedim hayatımda sigara cok sukur nisanlımda ben gibi sigara kokusuna tahammul edemiyorum cunku ben...
zehrs işe yararsa bana da haber versene annecigimin boynunda var hafif k.rengi lekeler cok takıo kafasına belki onun da işine yarar :26:
haticecim tebrk ederim :) resim yokmu.d
sen buna uyuyormusun hiç. ben bi türlü denk getiremedim
Kızlar görüyorum ama yazamıyorum
Mügem hep korkmuşumdur bende adet aksiliğindeeennn
Hatiiicceeeee hayırlı olsuuuunnn ne mutlu sannaaaaa
Zehraya katılıyorum ve bende nişanlanmak istiyoruuummmm
30 Mart gel hadiiiiiiiiiiiiiii
Resim bekliyooruuuuzzzzzzz
Özlemim canım zor durum valla, yakın olmaktan korkarım hep nedense
ben güya içenlerdenim
eskiden içiodum bırakmıştım. eylülde yine başladım.
ama mesela bugun hiç içmedim aslında aklımada gelmedi.
3 4 gündür hiç içmiyorum mesela. .dün arkadaşımla buluştum onlayken 4 5 tane içtim..
çok içtiğim zamanlardada günde 3 4 tane içiyordum..
bence azalt önce sigarayı mesela günlük saat koy kendine 10da 3de 7de içilcek diye. önce ona uymaya çalış. çokmu içiyosun
walla bende günde 6-7 tane içiyorum sabah kahvaltıdan sonra , öğlen yemekten sonra akşam üzeri 5 gibi
Eve gidincede muhakkak arkadaşım gelir yada ben gideim bi yere 3-4 tanede öyle içiyorum
Malesef bütün arkadaşlarım içtiği için engel olamıyorum kendime
canımm tabiki haber veririmm yalnız bu öle hemen geçirmez herhlade bi kaç ay düzenli kullanmak gerek
kimse merak etmemiş ama ben fiyatınıda söylimben bu kremi 4 tl ye aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?