'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canım merhaba.. farklı şehirlerde olduğunuz için saçma falan olmaz.. ayrıca nikahı düğünden önce yapıpta düğüne kadar baba evinde bekleyen çok kişi var dimi
kocaelindeki kesin kararınız nikahsa nikahtan sonra evine gidebilir sinoba gidiceğiniz zaman kendi evinden çıkabilirsin yola bunda garipsenicek bir durum yok kesinlikle

canım biz ikeadan koçtaştan aldık , öyle büyük abartı bişiler almadık daha hesaplı oldu.
49 tl , 39 tl gibiydi fiyatları.
mutfağa bunun abajurunu aldım

arakoridor ve giyinme odasına bunun mavi ve pembesinden aldım

Eki Görüntüle 619509

salonada bunun altın rengi gibi olanı vardı ondan aldım.

yatak odasınada bunu aldım ikeadan

Son düzenleme:
Gelincikler buarada ne zamandır merak ediyorum Kimler sigara içiyo topikte Ben bırakmak istiyorum ama o beni bırakmıyo

mügecim çok tatlı bunlar ama ama ama ben senin evini çok merak etmeye başladım yokmu resimleri son halinin

Gelincikler buarada ne zamandır merak ediyorum Kimler sigara içiyo topikte Ben bırakmak istiyorum ama o beni bırakmıyo
Plum'cım bende içiyorum malesef canım. İşyerinde sınırlı en fazla 2 tane içerim gündüz, ama akşam arkadaşlarla ya da benimkiyle çıktıysak bi yere vah ki vah... 4-5 tane de oyle içiyorum.

Malesef bende bırakamıyorum. İçmeyip kendimi tutuyorum gün içinde. Hani en fazla olsun 6-7 tane o da gece çıkarsam ki genelde çıkıyorum

Bi tek bebek durdurabilir sanırım sigaraya olan bağımlılığımı.

mügecim çok tatlı bunlar ama ama ama ben senin evini çok merak etmeye başladım yokmu resimleri son halinin

valla sizin için heryeri çekmiştim telefonum sıfırlandı kuzum
yoksa hepsi hazırdı paylaşıcaktım , hiçbiri yok şimdi
perşembe gidicem galiba eve o zaman çekmeye çalışırım

mügecim cok seker avizelerr

haticecimmmm bole seylerde illaki aksilikle yasanıyor beni de kuafordei makyoz deli etmişti allahım onun yzunden makyoz fobim var o derece onemli olan oyle ya da boyle mutlu sona ulasmıs olmanız tebrik ederim canımmmm

ben de hiç içmedim hayatımda sigara cok sukur nisanlımda ben gibi sigara kokusuna tahammul edemiyorum cunku ben...

zehrs işe yararsa bana da haber versene annecigimin boynunda var hafif k.rengi lekeler cok takıo kafasına belki onun da işine yarar :26:

ben güya içenlerdenim

eskiden içiodum bırakmıştım. eylülde yine başladım.
ama mesela bugun hiç içmedim aslında aklımada gelmedi.
3 4 gündür hiç içmiyorum mesela. .dün arkadaşımla buluştum onlayken 4 5 tane içtim..
çok içtiğim zamanlardada günde 3 4 tane içiyordum..

bence azalt önce sigarayı mesela günlük saat koy kendine 10da 3de 7de içilcek diye. önce ona uymaya çalış. çokmu içiyosun

sağol canımmm
bulursan eklersin resimleri
bende shaggylere bakmıyım hiç o zaman
daha sade bişiler alayım

mutfak halını nasıl aldın pekii :26:

shaggy yatak odana düsünebilirsin.

mutfak halımı da ; mutfak üstü tezgahı ve duvardaki kalebodurlarla aynı tonlarda aldım gri,siyah,beyaz karışık.

Son düzenleme:
Kızlar görüyorum ama yazamıyorum

Mügem hep korkmuşumdur bende adet aksiliğindeeennn

Hatiiicceeeee hayırlı olsuuuunnn ne mutlu sannaaaaa
Zehraya katılıyorum ve bende nişanlanmak istiyoruuummmm
30 Mart gel hadiiiiiiiiiiiiiii
Resim bekliyooruuuuzzzzzzz

Özlemim canım zor durum valla, yakın olmaktan korkarım hep nedense

Aman cnm daha önemli aksilikler olmasın inş sıkma canını alırsın bi tane idarelik

haticee canım hayırlı olsunn bu arada ayy zaman geçsin yaaa bende nişanlanmak istiyorum

Kızlar çok sağolun herşeye rağmen çok mutluyum.
Bigudilerle aşkım görünce biz böylemi gezeceğiz dedi. Bende beğenmiyorsan başka hatunla evlen dedim ağlamaklı bir ifadeyle ben prensesime aşığım elini asla bırakmam gel birlikte gideceğiz dedi. tekrar aşık oldum bende
KAfama bere geçirmiştim satıcı elemanlar bize bakınca gülüyorlar ama çaktırmamak için dudakalrını ısırıyorlardı. iki kişide eşiniz ameliyatlı mı?, saçınızda boyamı var diye sordular. Aşkımda hayır diye çıkıştı benim üzüldüğümü görünce ama çok komiktik yaaaaaaa
Hele stüdyo çekimlerinde kız kardeşimle, fotografçı gülmekten gözlerinde yaşlar geldi. Çok eğlenceliydi o anlarımız ve aşkım yengemi ve diğer aksilikleri takıp üzülmemem için elinden geleni yaptı

canımm tabiki haber veririmm yalnız bu öle hemen geçirmez herhlade bi kaç ay düzenli kullanmak gerek

kimse merak etmemiş ama ben fiyatınıda söylim ben bu kremi 4 tl ye aldım

haticecim tebrk ederim :) resim yokmu.d

sen buna uyuyormusun hiç. ben bi türlü denk getiremedim

Ben hiç sigara içmedim ve ailece yeşilaycı sayılırız evli abim hariç.

Aksilikler oluyor haklısın ve ben artık hiç tınlamıyorum ve bir gün öncesi neyse mutluyum.

Arkadaşımdan rica ettim bir tane ondan mail istedim gelir gelmez yüklerim.
Hiçbir fotografı henüz alamadım alınca söz yüklerim.

walla bende günde 6-7 tane içiyorum sabah kahvaltıdan sonra , öğlen yemekten sonra akşam üzeri 5 gibi
Eve gidincede muhakkak arkadaşım gelir yada ben gideim bi yere 3-4 tanede öyle içiyorum
Malesef bütün arkadaşlarım içtiği için engel olamıyorum kendime

aslında içen arkadaşların ve onlarla muhabbetin güzel oldukça imkansız gibi çünkü içen arkadaşlarımdan sıkça duyduğum cümle "içerken arkadaşlarla muhabbet etmenin zevki başka"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…