Kızlar tek bir fotograf gönderdi onuda yükledim bilginize
Kuzum o ne kadar bilezik öööyyleeeeeeeeeee
Kaç tane taktılar yahuuuuu
Sevdiceğinin kollarında rahat gördüm ama seniiiii
Rabbim tamamına erdirsiiiinnnnn
Evet baya bir prova yaptık ilk yaptığımızda kız kardeşim ve fotografçı sağolsun bana yaklaş ona sen sakinleştir diye diye aldılar tüm stresimi
Evet baya bir prova yaptık ilk yaptığımızda kız kardeşim ve fotografçı sağolsun bana yaklaş ona sen sakinleştir diye diye aldılar tüm stresimi
İyi olmuş alış artıkııııınnn
Ne kaldı aynı yatağa baş koymayaaaaaa
Hatice kızım direk bileziklere kilitlendim maşallahhhhh
Walla bize düğünde bbile bu kadar takılacağını düşünmüyorum Nerelisiniz siz cnm
Buarada makyajın saçın çok yakışmış Çok güzel olmuşsun cnm Allah tamamına erdirsin tez zamanda
haticem çok şeker olmuşsun. lüle lüleyoğunluğu biraz daha az olsa daha iyi olurdu ama
bilezikleri görünce bendeoldum..
düğünde bu kadar takılsa bana şükretcemborçları karşılar diye
kaç gr onlar. bende inceleri kalın yaptırayım diyorum 30 gr mı ne oluyormus galiba
Allah tamamına erdirsin
tubaaaaaaaa, hoşgeldin canımmmmm. nasıl unuturuuuzz.
sibel de gelmiyo bu aralar, haberi olan var mı?
neden utanıyosun canım?
kadın doğum uzmanına gidip evlenmemize şu kadar zaman kaldı, 4-5 sene çocuk düşünmüyoruz nasıl bi korunma yöntemi seçmeliyiz diyeceksin işte, bize de sorduğun gibi
.. pelinim mavişle görüşürsen selam söyle, çok geçmiş olsun ..
haticem çok şeker olmuşsun. lüle lüleyoğunluğu biraz daha az olsa daha iyi olurdu ama
bilezikleri görünce bendeoldum..
düğünde bu kadar takılsa bana şükretcemborçları karşılar diye
kaç gr onlar. bende inceleri kalın yaptırayım diyorum 30 gr mı ne oluyormus galiba
Allah tamamına erdirsin
Aşkım artık yavaş yavaş alışmam gerktiğini söyledi.
Korkuyormuş evlenincede aynı şekilde sıkılırım diye
Doğuluyuz canım aşkım ahıska türklerinden bende azeri türklerinden sanırım ondanve nikaha gelemeyecekleri için şimdiden takıldı çoğu
Aslııııımmmuuuu sende de inceler pek çok galibaaa
Herkes altın zenginiymiş meğer
öncelikle saçlarım şekil almadığı için bir gün önceden bigudilerle sarıldı o yüzden cumartesi akşamı bir türlü uyuyamadım.
Pazar sabahı lame ayakkabının topuğu kırıldığı için aşkım sabah 8 de bize geldi beni aldı ayakkabı almaya gittik.
Çok şükür pazar sabahı avmler 10 açılıyor ve eve yakın avemeye saçımda bigudilerle gitmek istemediğimden daha uzakta bir yere gittik.
Aşkım benimle saçımda bigudilerle koştura koştura ayakkabı aradı ve tabiki 35-36 giydiğim için bulamadık. En son arkadaşımı aradık ve onun ayakkabılarını evine gidip aldık kuaföre geç kaldık.
Saat 1 olan fotograf çekimlerini 4 aldık mecburiyetten yengemin kaprisleri doğrultusunda iki defa kuaföre almaya gittik (ki bizi fotograf çekimlerinde rahat bırakmadı gelip alın diye telefonda başımızın etini yedi ve nitekim ikisinde de hazır değildi.)
Sonra kardan dolayı bir çok kişi gelemedi, gelenler kamera çekimlerinden rahatsız olduğu için oynamadı. Bende hemen fotografları çektirip kameramanıda gönderdim sonra döktürdük ve yengemin ayarı kaçınca abim, annesi ve annem ayar verdi ve çok güzel geçti gece yarısından sonra yemeğe gidelim dendi ama kayınpederim fazla masraf olmasın diyince eve gidildi. Akşam aşkım ben kızkardeşim salonda yerde oturduk büyükler odaya geçti. Oturup muhabbet falan diyince sahat 2 buldu sonra eve gittiler. Günün konuşmasını abim yapınca herkesin gözleri doldu. Nişan yüzükleri kesilirken kayınvalidem hüngür hüngür ağladı. Fakat heyecandan ölüyorum gibi hissettiğimden aşkım elimi hiç bırakmadı ve beni sakinleştirdi. veeeeeeeeeee Nişanlandımmmm
tubiii gelmişşşş, özlettin kendini canımmm
benim nişandan 3 tane ince bilezigim var
dügünde de takılacak ya. 2 tane kalın yaptırmak istiyorum. kenarda dursun diye.
diger takılanları1:umarım takarlar bu arada) borçlar için bozdurcaz
bana kayın ailem tarafndn alınan bilezikler de kalın kalındı ama gramları dusukmus annem oyle soyledi...[/B]
Takarlar inşallah hepimize en boluuunnnddaaaaaaaaannnnnnnnnnn
Benimde sözden var iki tane, 3 de düğün de takacaklar galiba
Bide set
Valla daha ne olsun başım gözüm üstünnee
Misafirlere fena bel bağladım ama
bende misafirlere fena bel bağladım
mehir kaç gr istedin hatice?
ya da kızlar siz kaç gr istemeyi düşünüyorsunuz? benim çok muallakta kaldığım bir konu o.:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?