Canım maşallah diyelimde nazar değmesin yaa Direk bankada kiralık kasaya fln koy evde bırakma sakın
Buarada adetleriniz böyleyse bizim sülalede bekar kız çok cnm bilgin olsun
benim nişandan 3 tane ince bilezigim var
dügünde de takılacak ya. 2 tane kalın yaptırmak istiyorum. kenarda dursun diye.
diger takılanları1:umarım takarlar bu arada) borçlar için bozdurcaz
haticecim allah tamamına erdirsin ve bir ömür ayırmasın inşallah...
bana kayın ailem tarafndn alınan bilezikler de kalın kalındı ama gramları dusukmus annem oyle soyledi...
Çok badireler atlatmışsın ama mutlu sona ilk adımı da attınız
çok tatlısınız maşallah
buarada maşallah nişan için takınız iyi olmuş, böyle oldum
Giiizzoooooooottttttttttuuuuuuuuuummmmmmmmmm
Siz ne ediyonuz?
Var mı gelişmeee?
bende misafirlere fena bel bağladım
mehir kaç gr istedin hatice?
ya da kızlar siz kaç gr istemeyi düşünüyorsunuz? benim çok muallakta kaldığım bir konu o.:26:
oyam herkes senelerce çıtı pıtı gezdin nişanda dobişkosun diyip canım sıksalarda ben mutluyum.
biz önceden belirlemediğimiz için malum olan yazıldı. Yani beni memnun edene kadarmış onun anlamı.
Hoş belirlenseydi bile kimsenin alacağı yok ki..
Düğünde bile takacaklarından şüpheliyim , set mi ? oda ne Allah aşkına hiç duymadım adını kv tarafından..
Ufak evimizde biz huzurlu olalım yeter, canımız sağolsun ..
benimkisi belli ama kim alacak:44:
bir de ne zaman alacak:44:
ayrıca şuan evli olduğumuza göre ve keselerimiz bir olduğuna göre nasıl alacak:44:
benim rızkımdan mı kesmesi gerekli yoksa gece ek iş mi yapmalı :44:
yaa kafamda belli aslında alacağım tarz falanda aşağı yukarı belli ama :26:
modelleri evdeki bilgisayarda tabii silmediysem :26::26::26: internetten de bakaym bi bulursam ekleyeyim.
halıyı shaggy önermediler. sadece yatak odasına kullancam. onda da kücük boy olacagı için.
günlük sürekli kullanacak yerde sorun olur temizliği dediler.
4 tlye mi aldın
ama nasılllllllllllllll
ben bomba patlatıyım kuzum :))))))) sona saklıyorum ben var gelişmeler çalşmaya başladı bişiler düşünüyoruz zaten babam onaylıyor felan filan karşı taraf zorlanmıcak şanslılar bence :)
Hayırdır kuzum yaaaaa
Merak ettttttttttiiiiiiiiimmmmmmmmm
mutluluklar canım tekrar tekrar:)Kızlar tek bir fotograf gönderdi onuda yükledim bilginize
Bebeğim bu işi ticarete döksemmi die düşünüyorum
Kuzumm orda gördüğün 47 tl varyaa.. Gidiolar Bulgaristandan 2-3 tl ye getirtiolar burdaa böyleee pahalıya satıolar.
Bizim burda göçmen pazarı var Bulgaristan muhacirleri ordan getirip satıolar..
Birlikte almadınız mı Çağlişim?
Biz gittik ben seçtim onlar aldı da
Gerçi bileziği seçsek ne seçmesek ne
Bende vitrin istemiyorum cnm ama masayla konsol bbide ünite alıcam inş.Koltukta ya sığmazsa diye düşünüyorum Peki hem salon için hemde oturma odası için ayrı ayrı mı alıcaksın koltuk takımı :26:
oturma odam içinde 2 tane üçlü almayı düşünüyorum,oldukça rahat olsun istiyorum aslında model war aklımda ama nişanlım koltuklarda kol olmadığı için sıkıntı olabilir diye aklımı karıştırdı ne yapsam bilemedim..bak foto ekleyeyim hem kullanan warsa belki al yada alma der
http://www.hizliresimyukle.com/images/2013/01/29/ISrN8.jpg
mutluluklar canım tekrar tekrar:)
ne işe yarıyor krem ben görmedim.d
yok kusum birlikte almadık kendileri aldılar teklif ettiler ama annem yollamadı ne görmemişlik ayol oyle seymi olur onların hediyesi o dedi :26:
sadece aldıkları bileziklerden birini bayramda taktılar da ordan gördü annem haticenin bileziklerine benziyor benimkilerde tip olarak ama gramları dusuk bunların bence dedi annem
fesatlanmıs da olabilir ama cok buyuk bişey takıcaklarını zaten sanmıorumaman zaten hepsi toplanacak ev borcuna gidecek ki keza insallah dugun borcumuz olmaz onu basıma yıkmasınlar da ben onlardan altın maltın istemiorum
takı konusu geçmiş
sözde yalnızca söz kelepçesi ve küpe taktılar
ben kendim seçtim
düğünde de 6 bilezik 1 set takacaklar sanırım
kv nin söylediği oydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?