'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Canım maşallah diyelimde nazar değmesin yaa Direk bankada kiralık kasaya fln koy evde bırakma sakın
Buarada adetleriniz böyleyse bizim sülalede bekar kız çok cnm bilgin olsun

benim nişandan 3 tane ince bilezigim var

dügünde de takılacak ya. 2 tane kalın yaptırmak istiyorum. kenarda dursun diye.

diger takılanları 1:umarım takarlar bu arada) borçlar için bozdurcaz

haticecim allah tamamına erdirsin ve bir ömür ayırmasın inşallah...

bana kayın ailem tarafndn alınan bilezikler de kalın kalındı ama gramları dusukmus annem oyle soyledi...

Çok badireler atlatmışsın ama mutlu sona ilk adımı da attınız
çok tatlısınız maşallah
buarada maşallah nişan için takınız iyi olmuş, böyle oldum

Aslında nişanda takılanlar düğünde tekrar takılıyor katılamayan birkaç kişi var ordan gelse 2-3 bilezik daha gelecek ve aşkımla hepsini bankaya kasaya koymayı planladık.
Bende takıları satıp borçları kapatmak istiyorum aşkım ve anneler pek yanaşmıyor en azından bileziklerin bir kısmı ve set kalsın diyorlar düğünlerde, bayramlarda takmam gerekiyormuş yeni gelinim diye. çok saçma ama neyse

çağlam benimde setimin ayarı düşük

oyam herkes senelerce çıtı pıtı gezdin nişanda dobişkosun diyip canım sıksalarda ben mutluyum.

bende misafirlere fena bel bağladım

mehir kaç gr istedin hatice?

ya da kızlar siz kaç gr istemeyi düşünüyorsunuz? benim çok muallakta kaldığım bir konu o.:26:

biz önceden belirlemediğimiz için malum olan yazıldı. Yani beni memnun edene kadarmış onun anlamı.
Hoş belirlenseydi bile kimsenin alacağı yok ki..
Düğünde bile takacaklarından şüpheliyim , set mi ? oda ne Allah aşkına hiç duymadım adını kv tarafından..
Ufak evimizde biz huzurlu olalım yeter, canımız sağolsun ..

benimkisi belli ama kim alacak:44:
bir de ne zaman alacak:44:
ayrıca şuan evli olduğumuza göre ve keselerimiz bir olduğuna göre nasıl alacak:44:
benim rızkımdan mı kesmesi gerekli yoksa gece ek iş mi yapmalı :44:

benimkisi belli ama kim alacak:44:
bir de ne zaman alacak:44:
ayrıca şuan evli olduğumuza göre ve keselerimiz bir olduğuna göre nasıl alacak:44:
benim rızkımdan mı kesmesi gerekli yoksa gece ek iş mi yapmalı :44:

harbiden ya işin bir de bu boyutu var.:44::44::44:

onu bende duydum cnm shagy önermiyorlar bende sadece yatak odama düşünüyorum :)

4 tlye mi aldın

ama nasılllllllllllllll

Bebeğim bu işi ticarete döksemmi die düşünüyorum
Kuzumm orda gördüğün 47 tl varyaa.. Gidiolar Bulgaristandan 2-3 tl ye getirtiolar burdaa böyleee pahalıya satıolar.
Bizim burda göçmen pazarı var Bulgaristan muhacirleri ordan getirip satıolar..

Haticee canım maşallah takılara
Kuzum senin saçların upuzun ne güzel daha iyi bir model yaptırsaydın keşkee daha çok yakılırdı sana
Neyse oldu bitti hayırlısı olsun tekrar

mügecimmm çok güzel avizelerin
koçtaş a bakayım ben de

aslım sağol fikrin için

sinlev mobilyalara karar verdik de düğüne çok zaman olduğu için eve gelmedi tabii ki

Hayırdır kuzum yaaaaa
Merak ettttttttttiiiiiiiiimmmmmmmmm

kız bizim hiç bir bahanemiz kalmadı bu çok erken oldu o yüzden diorum yoksa biz herşeyi 3 ay felan ertelicektikte hani 2 3 ay dinlenir öyle çalışır derken çalışmaya başlayınca babamda ailecek gelebilirler demiş felan filan konşlyor bişiler canım ben eve hep geç gidiyorum benmkyle tam bir tarih netleştirmemiz lazım ve ben hiçbişi düşünmedm napacaz die haftasonu eminönnne felan gidicez bişiler bakamaya bakalım kuzum

Kızlar tek bir fotograf gönderdi onuda yükledim bilginize
mutluluklar canım tekrar tekrar:)

ne işe yarıyor krem ben görmedim.d

Son düzenleme:
Birlikte almadınız mı Çağlişim?
Biz gittik ben seçtim onlar aldı da
Gerçi bileziği seçsek ne seçmesek ne

yok kusum birlikte almadık kendileri aldılar teklif ettiler ama annem yollamadı ne görmemişlik ayol oyle seymi olur onların hediyesi o dedi :26:

sadece aldıkları bileziklerden birini bayramda taktılar da ordan gördü annem haticenin bileziklerine benziyor benimkilerde tip olarak ama gramları dusuk bunların bence dedi annem

fesatlanmıs da olabilir ama cok buyuk bişey takıcaklarını zaten sanmıorum aman zaten hepsi toplanacak ev borcuna gidecek ki keza insallah dugun borcumuz olmaz onu basıma yıkmasınlar da ben onlardan altın maltın istemiorum

zehrosumm bence de sen ticarete dok bu işi kremci geldi hanımmm seklinde

Son düzenleme:
hatice maşallahhh
güzel olmuşsun
makyajını kötü yapmışlar ama güzel kızsın sen
evde yapılmış gibi olmuş

takı konusu geçmiş
sözde yalnızca söz kelepçesi ve küpe taktılar
ben kendim seçtim

düğünde de 6 bilezik 1 set takacaklar sanırım
kv nin söylediği oydu

aynı şeyi biz de yaşadık. annem görgüsüz gibi altınlara mı kaldık ,hediye ne isterse taksınlar boşver dedi. keşke gideymişim kuşak farklı olunca zevk de bayagı farklı oluyor..
takı konusu geçmiş
sözde yalnızca söz kelepçesi ve küpe taktılar
ben kendim seçtim

düğünde de 6 bilezik 1 set takacaklar sanırım
kv nin söylediği oydu

bana söylemiyorlar , bende sevdiceğe sormadım. insanları zorlamanın alemi yok durumları belli ama insan en azından ağzıyla laf yapar dimi o da yok.

sinlev yatak olarak çok rahat
misafir odasında da belki olur ama
oturma odasında hiç rahat edemezsin
kolunu dayayamıyorsun sonuçta

bende bayılyorum bu modellere ama
rahat değil işte

berjeri de çok derin
normalden yaklasık 12 cm falan fazlası var
o yüzden sırt için de kırlent alman lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…