'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

yer sorununu iyi hesaplayın kızlar biz o hataya düstük geri verdik üniteyi. sığar gibi geldi ama. masa ,koltuk,konsol,ünite sıkış sıkış oldu

biz ev belli olunca tv ünitesi almayı düşünüyoruz nasip olursa :) ama yine de kendi evimiz olmadığı için kendi evimize geçince de sorun yaşabiliriz (

tatlım cilt lekeleri için ve birde genital bölge ve koltuk altı kararması içinde kullanıolarmış onu bugün öğrendim

genital bölgeye bişi sürmek sakıncalı değil mi

değilse o kremi ben görmedim tekrar ekler misin ? kullancam bikini bölgemde agdadan kaynaklı kararma var

benim eltim olduğundan ötürü söylediler
ona yaptık sana da yapcaz diye
eltim sonradan da yapmış kendine altın
hani bizim taktığımız bu kadar sonra kırgınlık yaşanmasın diye dedi

sinlev koltuklar şık gözüküyor ama. kullanışsız olur.

berjer çok derin insan oturunca icine gömülmüş gibi hisseder hareket alanı kısıtlanır.

koltuklarda yanlarda dayanak yok. insan oturunca emanet gibi hisseder kendini bizler rahatımıza düskün toplumuz elimiz bacagımız biraz yayık dursun severiz. bunları göz önünde bulundur derim.

birde alırken ya silinebilir nano teknoloji ile üretilen kumaş yapısına sahip koltuk bak ya da fermuarlı yıkanabilen

salon için değil de oturma odam için düşünmüştüm ben ya bide berjellerini istemiyorum zaten de kol olmaması soru işareti bende yorumun için tşk ederim değerlendircem sen nasıl aldın oturma odanı

bende teşekkür ederim

ayyy yaaa hep hayalimdi bu yorumları okuyunca wazgeçecek gibiyim senin nasıl oturma odan cnm bu arada çok tşk ederimm yorumun için :)

çıkmadan yazayım dedim.

zehra canım o kremi çok dikkatli kullanmalısın :26:
ben o leke açıcı kremin başka versiyonunu (üç krem karışımını) kullandım .
yüzümdeki lekelerim gitsin diye. ama çok fazla ateş basıyordu yüzümü. ,
birde sürdüğüm yerin etrafı kıpkırmızı oluyordu, ateşi söndürmesi için de başka krem kullanıyordum.
temkinli kullan. incecik sür. bol bol sürüp boca etme diye tavsiye vermek istedim.

ayyy yaaa hep hayalimdi bu yorumları okuyunca wazgeçecek gibiyim senin nasıl oturma odan cnm bu arada çok tşk ederimm yorumun için :)

köşe takımı aldım ben canım. günlük kullancagımız yer olacagı için. silinebilir kumaştan. yan gelip yatcam tek hayalim evleneyim de orda bi sefa yapayım diye :

bizim burda yok ikea ama çoğu arkadaşım ordan almıştı belki arada denk geliyordur indirim günleri oluyorsa

internetten bakabilirsin, kargoluyorlar. bazı zamanlar kargo ücreti almıyorlar.
tabi internetten koltuk nasıl alabilirsin o biraz muamma :44:

ay pudram cok guldummm ben tiplerine hiç bakmadım valla bileziklerinnnn gülzemiş kotuymus nasılsa bozulcaklar

dipnot: çekim yasasına göre rezalet bi cekim yapıorum su an bunun da farkındayım

salon için değil de oturma odam için düşünmüştüm ben ya bide berjellerini istemiyorum zaten de kol olmaması soru işareti bende yorumun için tşk ederim değerlendircem sen nasıl aldın oturma odanı

dediğim gibi ben henüz almadım
ama köşe istiyorum
beğendiğim modellerden özel yaptırcam
odanın ölçüsüne göre

kırmızı istiyorum bende

ay pudram cok guldummm ben tiplerine hiç bakmadım valla bileziklerinnnn gülzemiş kotuymus nasılsa bozulcaklar

dipnot: çekim yasasına göre rezalet bi cekim yapıorum su an bunun da farkındayım

öyle de yani ilk kez bilezik takılıyo, sen takıyosun kolunda nasıl duruyo

nişanlım bile annem bunu seçmiş ama istersen değiştirelim dedi. yook ,nasılsa bozdurcaz dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…