yer sorununu iyi hesaplayın kızlarbiz o hataya düstük geri verdik üniteyi. sığar gibi geldi ama. masa ,koltuk,konsol,ünite sıkış sıkış oldu
tatlım cilt lekeleri içinve birde genital bölge ve koltuk altı kararması içinde kullanıolarmış onu bugün öğrendim
aynı şeyi biz de yaşadık. annem görgüsüz gibi altınlara mı kaldık ,hediye ne isterse taksınlar boşver dedi. keşke gideymişim kuşak farklı olunca zevk de bayagı farklı oluyor..
bana söylemiyorlar , bende sevdiceğe sormadım. insanları zorlamanın alemi yok durumları belli ama insan en azından ağzıyla laf yapar dimi o da yok.
ben çoook begendim:) kırmızıymış.. bende böyle bişey alırım diorum hep:)Bende vitrin istemiyorum cnm ama masayla konsol bbide ünite alıcam inş.Koltukta ya sığmazsa diye düşünüyorum Peki hem salon için hemde oturma odası için ayrı ayrı mı alıcaksın koltuk takımı :26:
oturma odam içinde 2 tane üçlü almayı düşünüyorum,oldukça rahat olsun istiyorum aslında model war aklımda ama nişanlım koltuklarda kol olmadığı için sıkıntı olabilir diye aklımı karıştırdı ne yapsam bilemedim..bak foto ekleyeyim hem kullanan warsa belki al yada alma der
http://www.hizliresimyukle.com/images/2013/01/29/ISrN8.jpg
çok iyiymiş zehroş. benmde yazın yüzümde oluyor.tatlım cilt lekeleri içinve birde genital bölge ve koltuk altı kararması içinde kullanıolarmış onu bugün öğrendim
söylemesi ayıp başka yerlerim hiç kararmıyo
sinlev mobilyalara karar verdik de düğüne çok zaman olduğu için eve gelmedi tabii ki
benimde öyle cnm da ikea da fln hoş şeyler war bildiğim kadarıyla
sinlev yatak olarak çok rahat
misafir odasında da belki olur ama
oturma odasında hiç rahat edemezsin
kolunu dayayamıyorsun sonuçta
bende bayılyorum bu modellere ama
rahat değil işte
berjeri de çok derin
normalden yaklasık 12 cm falan fazlası var
o yüzden sırt için de kırlent alman lazım
ben çoook begendim:) kırmızıymış.. bende böyle bişey alırım diorum hep:)
ama kolları olmadığı için rahat olmayabilirmiş yaaa
sinlev koltuklar şık gözüküyor ama. kullanışsız olur.
berjer çok derin insan oturunca icine gömülmüş gibi hisseder hareket alanı kısıtlanır.
koltuklarda yanlarda dayanak yok. insan oturunca emanet gibi hisseder kendinibizler rahatımıza düskün toplumuz elimiz bacagımız biraz yayık dursun severiz. bunları göz önünde bulundur derim.
birde alırken ya silinebilir nano teknoloji ile üretilen kumaş yapısına sahip koltuk bak ya da fermuarlı yıkanabilen
bende teşekkür ederim
sinlev koltuklar şık gözüküyor ama. kullanışsız olur.
berjer çok derin insan oturunca icine gömülmüş gibi hisseder hareket alanı kısıtlanır.
koltuklarda yanlarda dayanak yok. insan oturunca emanet gibi hisseder kendinibizler rahatımıza düskün toplumuz elimiz bacagımız biraz yayık dursun severiz. bunları göz önünde bulundur derim.
birde alırken ya silinebilir nano teknoloji ile üretilen kumaş yapısına sahip koltuk bak ya da fermuarlı yıkanabilen
ikea çok pahalıydı yaa
biz yeni gittik
alıcı gözüyle bakınca
şok oldum
yalnızca gardropda en ucuzu 1500 tl
aşırı pahalı bence
ayyy yaaa hep hayalimdi bu yorumları okuyunca wazgeçecek gibiyim senin nasıl oturma odan cnm bu arada çok tşk ederimm yorumun için :)
bizim burda yok ikea ama çoğu arkadaşım ordan almıştı belki arada denk geliyordur indirim günleri oluyorsa
salon için değil de oturma odam için düşünmüştüm ben ya bide berjellerini istemiyorum zaten de kol olmaması soru işareti bende yorumun için tşk ederim değerlendircem sen nasıl aldın oturma odanı
ay pudram cok guldummmben tiplerine hiç bakmadım valla bileziklerinnnn gülzemiş kotuymus nasılsa bozulcaklar
dipnot: çekim yasasına göre rezalet bi cekim yapıorum su an bunun da farkındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?