'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

köşe takımı aldım ben canım. günlük kullancagımız yer olacagı için. silinebilir kumaştan. yan gelip yatcam tek hayalim evleneyim de orda bi sefa yapayım diye :

aslı yaa bende bir heves aldığım köşe takımını sadece 5 gün kullandık. anacım salona rahat bir şey almayacakmışsın bunu anladım.

tam tv yi oturma odasına götürüyoruz (tv tek ) misafir geliyor, hobaaaa tv yi odadan salona taşı.
sonra keyfimiz gelecek de tv yi oturma odasına götürücez pehhh.
topu topu 5 gün oturmuşuzdur yaaa:18:
bu hafta sonu bizimkine bezi versem de silse, belki artık L koltuğumuzda paşalar gibi otururuz

bizim burda yok ikea ama çoğu arkadaşım ordan almıştı belki arada denk geliyordur indirim günleri oluyorsa

şöyle bişey var
ben mobilyacı olduğum için bana pahalı geliyor
şimdi arkadaşlara sormak lazım normalde nasıl fiyatlar

ben çıkıorum kızlarr

bizde tek tv almayı düsünüyoruz. misafir odasına tv koymayalım insanlar gelince tv izlemeye mi gelcek dedik ama yanlıs bir düsünce mi acaba?

dedim yazdıklarını görünce

bizde tek tv almayı düsünüyoruz. misafir odasına tv koymayalım insanlar gelince tv izlemeye mi gelcek dedik ama yanlıs bir düsünce mi acaba?

dedim yazdıklarını görünce

yooo en mantıklısı
ben eşyayı önceden aldım ya hani, 2+1 ev düşünüyorduk, 3+1 tuttuk.
hal böyle olunca tv ünitesi aldım konsol almadım. tv ünitesi içinde tv olmaması komik oluyor
bir de gelen arkadaşlarımız ya maç izlemeye ya tv izlemeye geliyorlar

aaaaaa doğru evet

sen hafta sonu yayıl köşe takımına

Oturma odanıza küçük bi tv almak farz olmuş ozaman cnm
Buarada oturma odanı sonradan almıştın galiba :44: onun resminide bekleriz cnmcım

Kızlar hepinize merhabalar... Nasıl yazıcam bilmiyorum... Nişanlımın babası vefat etti.... Bu durumda bizim düğün askıya alınırmı bilmiyorum.. Ayıp mı olur düğün yapılması.. Ne düşünüyosunuz ? :2::2::2: Niişanlımda çok fena halde şuan..

canım senin mutfak ürünlerin karacaydı sen memnunmusun onlardan. karaca ile ilgili hep olumsuz yorumlar geliyor ya..

Canım başınız sağolsun Çok üzüldümmm Mekanı cennet olsun inş. kayınpederinin Benimde geçende aklıma gelmişti böyle bişey ama bbilemiyorum cnm hasta mıydı kayınpederin

öncelikle başınız sağolsun. bu zor bir dönem bence. sonuçta vefat eden babası ve düğünün ertelenmesi mantıklı olan.

Bulgaristan muhacırları getirio krem deyince direk anladım. Aynen burda sattıkları krem bizim memlekette 3 tl bizde getirip bol bol sürüyoruz işe yaradığı kesin ama bende koltukaltıma sürüyorum arada aklıma geldiği zaman yüzüme sürüodum başka tedaviye başladım sonra.

Dostlar sağolsun canım tsk ederim evet hastaydı.. Çok kötüyüm bende... ( inanın.... hic saglıklı düsünemiyorum.. Nişanlımın haline üzülüyorum onun acısı benden daha fazla biliyorum...Biz çok zor sartlarda nişanlanmıştık ailemi ikna edene kadar çok ugrasmiştım.. 23 mayıstı düğün tarihimiz ama bilmiyorum.. sizce yanlışmı olur ayıp mı olur düğün yapmak icin ne kadar zaman geçmesi gerekir 14::2:

şu günler bir geçsin olmadı düğün yapmazsınız sadece nikah olur..... bakalım nişanlın ve annesi ne diyecek önce şu acılarını hafifletmeye çalışsınlarda.

hayatta mutluluklar olduğu gibi acıların da olması çok normal, yarının bize ne getireceğini bilemeyiz. belki de ertelemek istemiyecekler bilemezsin. bekle ve gör.

Doğru söylüyosun..Rabbim sabır versin.. Çok zor dönemm.. İns cabuk atlatırız..

Hasta bi gelincik geldi halsiz totişi delik deşik olmuş 3 gündür yatan bir gelincik geldi yeğeni kaldırdım laptopu getirdi bana ya özlediniz mi beni:2::2::2:

Hasta bi gelincik geldi halsiz totişi delik deşik olmuş 3 gündür yatan bir gelincik geldi yeğeni kaldırdım laptopu getirdi bana ya özlediniz mi beni:2::2::2:

Geçmiş olsun mavişimmmm oyy totişi delik deşik olmuş hasta olmuş kıyamam ki Çok geçmiş olsun tatlım benim

geçmiş olsunn..... enjeksiyon mu yaptırdın

Enjeksiyon mu yaptırdın derken daha 12 tane var en azından ya su içmeye korkuyorum acaba iğne yediğim yerlerden akitır miyim diye ya yatmaktan sıkıldım işimi özledim bunu daha onceden söylerselerdi inanmazdim ama bi kez daha anladım annemin beni sevmediğini çünkü zoraki ilgileniyor :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…