köşe takımı aldım ben canım. günlük kullancagımız yer olacagı için. silinebilir kumaştan. yan gelip yatcamtek hayalim evleneyim de orda bi sefa yapayım diye :
bizim burda yok ikea ama çoğu arkadaşım ordan almıştı belki arada denk geliyordur indirim günleri oluyorsa
aslı yaa bende bir heves aldığım köşe takımını sadece 5 gün kullandık. anacım salona rahat bir şey almayacakmışsın bunu anladım.
tam tv yi oturma odasına götürüyoruz (tv tek) misafir geliyor, hobaaaa tv yi odadan salona taşı.
sonra keyfimiz gelecek de tv yi oturma odasına götürücezpehhh.
topu topu 5 gün oturmuşuzdur yaaa:18:
bu hafta sonu bizimkine bezi versem de silse, belki artık L koltuğumuzda paşalar gibi otururuz
bizde tek tv almayı düsünüyoruz. misafir odasına tv koymayalım insanlar gelince tv izlemeye mi gelcek dedik amayanlıs bir düsünce mi acaba?
dedim yazdıklarını görünce
yooo en mantıklısı
ben eşyayı önceden aldım ya hani, 2+1 ev düşünüyorduk, 3+1 tuttuk.
hal böyle olunca tv ünitesi aldım konsol almadım. tv ünitesi içinde tv olmaması komik oluyor
bir de gelen arkadaşlarımız ya maç izlemeye ya tv izlemeye geliyorlar
aslı yaa bende bir heves aldığım köşe takımını sadece 5 gün kullandık. anacım salona rahat bir şey almayacakmışsın bunu anladım.
tam tv yi oturma odasına götürüyoruz (tv tek) misafir geliyor, hobaaaa tv yi odadan salona taşı.
sonra keyfimiz gelecek de tv yi oturma odasına götürücezpehhh.
topu topu 5 gün oturmuşuzdur yaaa:18:
bu hafta sonu bizimkine bezi versem de silse, belki artık L koltuğumuzda paşalar gibi otururuz
yooo en mantıklısı
ben eşyayı önceden aldım ya hani, 2+1 ev düşünüyorduk, 3+1 tuttuk.
hal böyle olunca tv ünitesi aldım konsol almadım. tv ünitesi içinde tv olmaması komik oluyor
bir de gelen arkadaşlarımız ya maç izlemeye ya tv izlemeye geliyorlar
Kızlar hepinize merhabalar... Nasıl yazıcam bilmiyorum... Nişanlımın babası vefat etti....Bu durumda bizim düğün askıya alınırmı bilmiyorum.. Ayıp mı olur düğün yapılması.. Ne düşünüyosunuz ? :2::2::2: Niişanlımda çok fena halde şuan..
Kızlar hepinize merhabalar... Nasıl yazıcam bilmiyorum... Nişanlımın babası vefat etti....Bu durumda bizim düğün askıya alınırmı bilmiyorum.. Ayıp mı olur düğün yapılması.. Ne düşünüyosunuz ? :2::2::2: Niişanlımda çok fena halde şuan..
Bebeğim bu işi ticarete döksemmi die düşünüyorum
Kuzumm orda gördüğün 47 tl varyaa.. Gidiolar Bulgaristandan 2-3 tl ye getirtiolar burdaa böyleee pahalıya satıolar.
Bizim burda göçmen pazarı var Bulgaristan muhacirleri ordan getirip satıolar..
öncelikle başınız sağolsun. bu zor bir dönem bence. sonuçta vefat eden babası ve düğünün ertelenmesi mantıklı olan.
Dostlar sağolsun canım tsk ederim evet hastaydı.. Çok kötüyüm bende...( inanın.... hic saglıklı düsünemiyorum.. Nişanlımın haline üzülüyorum onun acısı benden daha fazla biliyorum...Biz çok zor sartlarda nişanlanmıştık ailemi ikna edene kadar çok ugrasmiştım.. 23 mayıstı düğün tarihimiz ama bilmiyorum.. sizce yanlışmı olur ayıp mı olur düğün yapmak icin ne kadar zaman geçmesi gerekir 14: :2:
Dostlar sagolsun canım.. Sanırım dogru olmaz Ne kadar ertelenir ki((
hayatta mutluluklar olduğu gibi acıların da olması çok normal, yarının bize ne getireceğini bilemeyiz. belki de ertelemek istemiyecekler bilemezsin. bekle ve gör.
Hasta bi gelincik geldi halsiz totişi delik deşik olmuş 3 gündür yatan bir gelincik geldi yeğeni kaldırdım laptopu getirdi bana ya özlediniz mi beni:2::2::2:
Hasta bi gelincik geldi halsiz totişi delik deşik olmuş 3 gündür yatan bir gelincik geldi yeğeni kaldırdım laptopu getirdi bana ya özlediniz mi beni:2::2::2:
geçmiş olsunn..... enjeksiyon mu yaptırdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?