'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Benim arkadaşımın öyle oldu bişey de oılmadı yani... 14ünde burda nikahı oldu 17sinde oğlanın orda bitti eve geldiler 16sında da oğlanın evine gittiler diğer şehre.. saçma diye bişey yok yani olabilir neden olmasın

Hayırlı uğurlu olsun canımmm

,,

Başınız sağolsun canım... Babası ölmüşken düğün bi de yakınsa sanmıyorum yapılacağını bi kaç ay ertelenir.. Allah sabır versin inşallah

Mavişim çooook geçmiş olsunnnn dün de geldiğimde yazdım mavişi göremdim diye kimse bişi yazmadı(ben de görememiş olabilirm)

Kendine çok iyi bak,sen boşver anneni kendi kıymetini bil tatlım benim.

Kızlar sayfalar çok hızlı akıyor ben çok kısa zamanalrda gelebiliyorum konuları hep kaçrıyorum, kınalananları kızlarımı da kutluyorum,Ezgi ile Hatice'yi de Allah aşk meyveleri nasip etsin sizlere. Daha güzel günler sizlerin olsun.

Ben hala aynıyım. Migrenim son gaz devam, ben yazmaktan yoruldum o ağrıdan yorulmadı, evlenmak umrumda değil hatta ömür boyu evlenmeyeyim yeter ki başım ağrımasın o kadar usandım ağrılarımdan.

Sevgilim bunun migren değil başka bir cidddi hastelık olduğunu düşünüyor artık, uyuyorum uyanıyorum ağrı hala aynı yerde geçmiyor,migren ilacı bile geçirmiyor artık böyle yaşamaya devam edeceğim galiba.

Gerçekten sağlıktan önemli hiçbir şey yok kızlar,ne ana ne yar insanın sağlığı kadar önemli.

köşe takımı aldım ben canım. günlük kullancagımız yer olacagı için. silinebilir kumaştan. yan gelip yatcam tek hayalim evleneyim de orda bi sefa yapayım diye :

ohhh ne güzel inşallah hayalini gerçekleştirirsin cnm :) ben köşe takımı düşünmüyorum

kızlar beğendiğim gelinliği ekledim yorumlarınızı bekliyorummmmm hepinizdeeennn :))

cannımmm öncelikle başınız sağolsun.böyle bi durumun insanın başına gelmesi çok kötü hem normal şartlar da hem de düğün zamanı olması her türlüde kötü aile atadır neticede zaten şuan da düğün ne olacak diyede soramazsın..inşallah hayırlı olan olur hakkınızda düğün ve ölüm gününü bilir derler sen de sakın üzülme seni kırmamak için düğün ertelenmeyebilir ama onlarda bi burukluk olur..

Dostlar sağolsun canım tşk ederimm.. gerçekten zor evet.. herşeyin hayırlısı.. herkes için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…