Geçmiş olsun mavişimmmm oyy totişi delik deşik olmuş hasta olmuş kıyamam kiÇok geçmiş olsun tatlım benim
canım düğüne 1 hafta kala valizlerinizi hazırlayın
benim kuzenim öyle yapmıstı. çok da rahat etmişti.
merhaba kızlar başka bi topikte kızlardan yardım istedim ama burayı yeni gördüm tamda konumla alakalı yer umarım fikir verirsiniz :) Eylülde düğün yapmayı düşünüyoruz ama sözlüm sinoplu ailesi akrabaları hep sinopta ben ise kocaelideyim bütün akrabalrım kocaelide.iki şehirde de bişeyler olması gerek. sinopta kesin düğün olcak. kocaelide kına ve nikah olsun diyoruz. ama bunların hepsi peş peşe olamaz çok yoruluruz. kına olur ertesi gün nikah olur 2-3 gün sonrada düğün olur diye düşünüyorum. nikahı kalabalık yapsak ben nikahtan snra babamın evine gelsem saçma olur gelin gitceğim eve gitsem oda saçma olur gibime geliyo.yani gelin gitceğim eve gitsem 2-3 gün sonra düğün için sinoba gidicez.iş işten geçmiş olcak anladınız siz onu :) babamn evine gelsem oda saçma nikahım kıyılmış gelinlikle baba evine geri geliyorum tekrar:) bana bi çözüm yolu söyleyin anlatabildimmi bilmiyorum:)
öncelikle saçlarım şekil almadığı için bir gün önceden bigudilerle sarıldı o yüzden cumartesi akşamı bir türlü uyuyamadım.
Pazar sabahı lame ayakkabının topuğu kırıldığı için aşkım sabah 8 de bize geldi beni aldı ayakkabı almaya gittik.
Çok şükür pazar sabahı avmler 10 açılıyor ve eve yakın avemeye saçımda bigudilerle gitmek istemediğimden daha uzakta bir yere gittik.
Aşkım benimle saçımda bigudilerle koştura koştura ayakkabı aradı ve tabiki 35-36 giydiğim için bulamadık. En son arkadaşımı aradık ve onun ayakkabılarını evine gidip aldık kuaföre geç kaldık.
Saat 1 olan fotograf çekimlerini 4 aldık mecburiyetten yengemin kaprisleri doğrultusunda iki defa kuaföre almaya gittik (ki bizi fotograf çekimlerinde rahat bırakmadı gelip alın diye telefonda başımızın etini yedi ve nitekim ikisinde de hazır değildi.)
Sonra kardan dolayı bir çok kişi gelemedi, gelenler kamera çekimlerinden rahatsız olduğu için oynamadı. Bende hemen fotografları çektirip kameramanıda gönderdim sonra döktürdük ve yengemin ayarı kaçınca abim, annesi ve annem ayar verdi ve çok güzel geçti gece yarısından sonra yemeğe gidelim dendi ama kayınpederim fazla masraf olmasın diyince eve gidildi. Akşam aşkım ben kızkardeşim salonda yerde oturduk büyükler odaya geçti. Oturup muhabbet falan diyince sahat 2 buldu sonra eve gittiler. Günün konuşmasını abim yapınca herkesin gözleri doldu. Nişan yüzükleri kesilirken kayınvalidem hüngür hüngür ağladı. Fakat heyecandan ölüyorum gibi hissettiğimden aşkım elimi hiç bırakmadı ve beni sakinleştirdi. veeeeeeeeeee Nişanlandımmmm
bende misafirlere fena bel bağladım
mehir kaç gr istedin hatice?
ya da kızlar siz kaç gr istemeyi düşünüyorsunuz? benim çok muallakta kaldığım bir konu o.:26:
,,Kızlar hepinize merhabalar... Nasıl yazıcam bilmiyorum... Nişanlımın babası vefat etti....Bu durumda bizim düğün askıya alınırmı bilmiyorum.. Ayıp mı olur düğün yapılması.. Ne düşünüyosunuz ? :2::2::2: Niişanlımda çok fena halde şuan..
köşe takımı aldım ben canım. günlük kullancagımız yer olacagı için. silinebilir kumaştan. yan gelip yatcamtek hayalim evleneyim de orda bi sefa yapayım diye :
internetten bakabilirsin, kargoluyorlar. bazı zamanlar kargo ücreti almıyorlar.
tabi internetten koltuk nasıl alabilirsin o biraz muamma :44:
şöyle bişey var
ben mobilyacı olduğum için bana pahalı geliyor
şimdi arkadaşlara sormak lazım normalde nasıl fiyatlar
ben çıkıorum kızlarr[/QUOTEcnm işin içinde olduğun için sen daha iyi biliyorsundur:)
,,
Başınız sağolsun canım... Babası ölmüşken düğün bi de yakınsa sanmıyorum yapılacağını bi kaç ay ertelenir.. Allah sabır versin inşallah
dediğim gibi ben henüz almadım
ama köşe istiyorum
beğendiğim modellerden özel yaptırcam
odanın ölçüsüne göre
kırmızı istiyorum bende
kızlar beğendiğim gelinliği ekledim yorumlarınızı bekliyorummmmm hepinizdeeennn :))
Kızlar hepinize merhabalar... Nasıl yazıcam bilmiyorum... Nişanlımın babası vefat etti....Bu durumda bizim düğün askıya alınırmı bilmiyorum.. Ayıp mı olur düğün yapılması.. Ne düşünüyosunuz ? :2::2::2: Niişanlımda çok fena halde şuan..
Hasta bi gelincik geldi halsiz totişi delik deşik olmuş 3 gündür yatan bir gelincik geldi yeğeni kaldırdım laptopu getirdi bana ya özlediniz mi beni:2::2::2:
23 mayıstaydı düğünümüz canım çok sagol
kızlar beğendiğim gelinliği ekledim yorumlarınızı bekliyorummmmm hepinizdeeennn :))
cannımmm öncelikle başınız sağolsun.böyle bi durumun insanın başına gelmesi çok kötü hem normal şartlar da hem de düğün zamanı olması her türlüde kötü aile atadır neticede zaten şuan da düğün ne olacak diyede soramazsın..inşallah hayırlı olan olur hakkınızda düğün ve ölüm gününü bilir derler sen de sakın üzülme seni kırmamak için düğün ertelenmeyebilir ama onlarda bi burukluk olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?