maviiiiş çok geçmiş olsun tekrar.
Mavişim çooook geçmiş olsunnnn dün de geldiğimde yazdım mavişi göremdim diye kimse bişi yazmadı(ben de görememiş olabilirm)
Kendine çok iyi bak,sen boşver anneni kendi kıymetini bil tatlım benim.
Kızlar sayfalar çok hızlı akıyor ben çok kısa zamanalrda gelebiliyorum konuları hep kaçrıyorum, kınalananları kızlarımı da kutluyorum,Ezgi ile Hatice'yi de Allah aşk meyveleri nasip etsin sizlere. Daha güzel günler sizlerin olsun.
Ben hala aynıyım. Migrenim son gaz devam, ben yazmaktan yoruldum o ağrıdan yorulmadı, evlenmak umrumda değil hatta ömür boyu evlenmeyeyim yeter ki başım ağrımasın o kadar usandım ağrılarımdan.
Sevgilim bunun migren değil başka bir cidddi hastelık olduğunu düşünüyor artık, uyuyorum uyanıyorum ağrı hala aynı yerde geçmiyor,migren ilacı bile geçirmiyor artık böyle yaşamaya devam edeceğim galiba.
Gerçekten sağlıktan önemli hiçbir şey yok kızlar,ne ana ne yar insanın sağlığı kadar önemli.
aşk sarhoşu bir şekilde eve döndüm 5 sene bitiyor ben hala aşkımın sölediği sözlerde kıpkırmızı oluyorum yüz yüze gelince garip oluyorum telefonda iseee başka bugün suratım kızardıda kızardı öyle güzel laflar sölüyor ki benim ağzımdan laf alamıyor en son tamam lütfen aşkım dedim oda yaaa giz telefondaki canavar sensen bu kız kim dedi ahahahaha deliii manyakkkk
mavişşşşşşşşşşşşşşşş öperim seni geçsin hemen hastalık
lavim sendeeee hemen iyileşmelisin okullar tatile girdi keyfini çıkarmalısın
Op beni kuzum sevgiye şefkate muhtaçim ben ya kimse sevmiyor beni ama iyileşim öyle öp kuzum sana da bulaşmasın Kıyamam sana kimse sevmiyor beni:2:
canım kimse seni neden sevmesin kız seni seviyoruz birimi üzdü seni kuzum iyileşmeye bak öperim hastalık bana bulaşmaz mikroplarla savaşırım kız
Burnum kaşınıyor valla hasta mı olacağım ne bi kaç kere hapşurdummmm :2::2::2::2::2:
Bende göremedim.. buraya eklesene herkes yorum yapsın
Kızlar hepinize merhabalar... Nasıl yazıcam bilmiyorum... Nişanlımın babası vefat etti....Bu durumda bizim düğün askıya alınırmı bilmiyorum.. Ayıp mı olur düğün yapılması.. Ne düşünüyosunuz ? :2::2::2: Niişanlımda çok fena halde şuan..
Hasta bi gelincik geldi halsiz totişi delik deşik olmuş 3 gündür yatan bir gelincik geldi yeğeni kaldırdım laptopu getirdi bana ya özlediniz mi beni:2::2::2:
Mavişim çooook geçmiş olsunnnn dün de geldiğimde yazdım mavişi göremdim diye kimse bişi yazmadı(ben de görememiş olabilirm)
Kendine çok iyi bak,sen boşver anneni kendi kıymetini bil tatlım benim.
Kızlar sayfalar çok hızlı akıyor ben çok kısa zamanalrda gelebiliyorum konuları hep kaçrıyorum, kınalananları kızlarımı da kutluyorum,Ezgi ile Hatice'yi de Allah aşk meyveleri nasip etsin sizlere. Daha güzel günler sizlerin olsun.
Ben hala aynıyım. Migrenim son gaz devam, ben yazmaktan yoruldum o ağrıdan yorulmadı, evlenmak umrumda değil hatta ömür boyu evlenmeyeyim yeter ki başım ağrımasın o kadar usandım ağrılarımdan.
Sevgilim bunun migren değil başka bir cidddi hastelık olduğunu düşünüyor artık, uyuyorum uyanıyorum ağrı hala aynı yerde geçmiyor,migren ilacı bile geçirmiyor artık böyle yaşamaya devam edeceğim galiba.
Gerçekten sağlıktan önemli hiçbir şey yok kızlar,ne ana ne yar insanın sağlığı kadar önemli.
Kızlar selam hepinizi çok özledim işlerden giremiyorum maalesef
Bu arada gözümde galiba arpacık çıkıcak galiba nişanıma 10 gün kala 2 gündür batıyor çok canım sıkıldı engellemek için ne yapabilirim ?
canım başınız sağolsun, Allah sabırlar versin
bi ortalığın yatışmasını bekleyin bakalım ne karar verilcek..Allah kimseciklere yaşatmasın bunu
mavişim hoşgeldinn çok özledik senii
bi an önce iyileş inşallahh eski enerjine kavuş kuzum
lavim çok üzülüyorum sana yaa, baş ağrısı kötü migreni düşünemiyom bile
Allah yardımcın olsun
araştırma hastanesine falan bi gitsene imkanın varsa
ben de aşklandım bu akşam.. kahkahalarla güldük bebeğimle
şımardık da şımardık birbirimize.. en kötü günümüz böyle olsun
çok zor geliyo akşamları ayrılmak yaa
kızlarrrrrr
herkese selamlar
bir kaç haftadır girremıyorum siteye
kusura bakmayın yahuu
iş değiştirdim
yeni yerdede pc de sorunlar vardı bir türlü denk gelmedi
arada evden bakıp yazılanları okudum sadece o kadar
ama bundan sonra gene burdayımmmmm
aşk dolu geçirdiğim ve geç uyuduğu mbir gecenin sabahında aşk dolu uyanıp işe geldim çılgın aşkım heryerde bağırıyor bebişim seni seviyorum diye delimidir nedir sürekli utandırıyor beni sabahta tüm metrobüs duydu oysa ben kızarıyorum yaaaaaaaatwelefonda iyi hoş uzaktayken iyi hoşta yan yana gelince ben neden utanıyorum poffffyyyy
Gizim Maşallah Allah aşkınızı nazarlardan korusun.
AŞkımı özledim ben yaaaaaa adamın yanında sus pus oturuyorum
o Olmadığında aşkından delirip çok özlüyorum. Sanırım seninkide benim aşkım gibi söyleniyor neden sessizsin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?