'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Merhaba arkadaşlar..öncelikle tüm 2013 gelinlerini şimdiden tebrik ediyorum..danışmak istediğim bir şey var..Haziranda evlenmeyi planlıyorum..hazırlıklara yılbaşından itibaren başladık..düğünüm salonda olacak..bu durumda önce nikah memurun ayarlayıp daha sonra mı salondan gün alıyoruz? yoksa önce salonu ayarlayıp nikah memurunu sonra mı çağırıyoruz? herkes farklı konuşuyor, en iyisi KK kadınlarına danışmak diye düşündüm :)) şimdiden teşekkürler ve mutluluklar

Çok sevindim canım
Mutluyum ya istiyorumki herkes aşkla dolsun mutlu olsun.
Enişte iyiymiş benimkisi beni duam, aşkım, eşim vs. diye sever ben kızarınca birgün o yüzünü avuçlarımın arasına alıp kızaran her yerini doya doya doymadan seveceğim der.
Bense sakın ha seni vururum derim der yine başladın tehdide sonra evlenince karışamazsın o zaman sen yandın gülen yüzüm der bende başımı eğerim
Ben onu çok özledim

ben de özledim seniii haticemmm

tekrardan hoşgeldin canım

gizimmm ikimiz de isyanlardayız artık senleeee akşamları ayrılmak istemiyoruzzz
tez zamanda kavuşmamız lazım

günaydın kızlarrrr

merhaba canımm
her il farklımıdır bilmiyorum ama nilah günü almaya gittiğinde nikahımı düğün salonunda kıydıracağım dedim ben not aldılar oraya
düğüne yakın zaman da gidip teyit ettiririm olur diye düşümüyorum
ayrıyetten nikah memuru aranmıyo bizim burda yani

günaydın kızlarrrr

Günaydın özgem valla bende artık yanımda olsun istiyorum ama gece evde başbaşa kalacağımız aklıma gelince cayıyorum. Bu ne diyet bu ne lahana turşusu dersin ama alışcam inşallah

Nikah salonlarının (belediyeninse tabi) memuru farklı oluyor sen öyle birşey düşünüyorsan salonun memurunu ayarlıyorsun salonla birlikte diye biliyorum.
Eğer dışardan mekansa belirtiyorsun belli ücretleri var ona ödeyip mekanına memur getirtiyorsun. Tabi orada para ödeyince seni not alıp onlar yolluyorlar. Tekrar görüşmen gerekiyor mu bilmiyorum.

Valla nete pek güvenmiyorum kaçtane şey aldım markafoni falan defolu geldi bana

Son düzenleme:

günaydın kızlarrrr

bende dayanaömıyorum özgem cidden çok zor yaaaa her akşam görüüşüp benim eve gitmem işkenceymiş hani eskdien bu kadar koymuyorduda şu anda kötü oluyor

canım benmkide beni utandırmaya doyamıyor utnmam hoşuna gidiyor telefonda onun söledklerni uzakta die bende sölüyorum şok oluyor :)))))) benmkide kurt gibi yaklaştı dün bana bende tam kuzu gibiydim dün yaniii normalde mıncıklardım yapmadım bişi ahahaha çok masumdum kızardımda kzıardım :))))))))) çözemesin beniii nihahahaha birgün sıcak diğer gün soğuklğmu görsün

canım çok çok mutlu olallım yaaa bu sene ve diğer yıllar huzurlu olsun

özge ve gizemmm

az kaldı kuzucuklar yüzdünüz yüzdünüz kuyruguna geldinizz

böyle sevip sevilmek isterdim size dünyalar kadar maşALLAH

başınız sağolsun çok zor bir durum
bizim buralarda gelinle ölü bekletilmez derler
gelin beklerse o işte sorun çıkar denir
40 ını geçiyorsa düğün yapılır genelde

eğer oynamalıysa düğününüz sohbetliye çevirebilirsiniz ama
sonuçta nişanlın çalgı türkü istemeyebilir

başın sağolsun kuzum bilmiyodum

nazlımında amcası vefat etmiş:26:
fatiha okuyalım ruhlarına

Giz bazen onların bu konuşmalarına bakınca ilk geceden korkmuyor musun?
Bende mi sadece tedirginlik oluyor bilmiyorum ama aşkım seni sakinleştireceğim korkma artık evleniyoruz diyip duruyor.
Dün mesaj atmıştı nişanlımın uyandığımda eşim olarak göreceğim güneleri sabırsızlıkla bekliyorum diye. Bende seninle güne başlamayı isterim dedim.
Valla ne yaptığını bilmiyorum ama annesi geçen sinana ne dedin sevinçten uçuyordu dedi. Bende sustum tabe aşk çok güzelmiş

Günaydın mügem

nasılsın haticem:) nasıl gidiyor.d

ben herşeyimi netten aldım hiç sıkıntı yaşamadım:26:
Sanırım bende bir talihsizlik var milyonda bir olasılıkla ıphone imeı numarasıyla hattımın bilmem nesi çakışması sonucu telefonumu değiştirmek zorunda kaldım.
Düşün artık ne kadar talihli bir insan olduğu mu zaten birçok yer anlamadı en olduğunu en sonunda öğrenildi ya hattı değişecektim ya da telefonu aynı numaranın yeni simide işe yaramadı zaten

Günaydıııınnnnnnnn

Çok hasta bi Aşk bücüğü geldiiii
geçmiş olsun kuzu

abimle yengem babamın hemen vefatından sonra evlendiler. Çalgılı falan ve tüm kardeşlerin içinde bende dahil hala yaradır.
Çok tepki çekmişlerdi ama istediklerinide yapmışlardı.

başın sağolsun kuzum bilmiyodum

nazlımında amcası vefat etmiş:26:
fatiha okuyalım ruhlarına
Allah rahmet eylesin ben okudum.

Günaydın güzellerr Güzel günler hepinizeeee

genital bölgeye bişi sürmek sakıncalı değil mi
değilse o kremi ben görmedim tekrar ekler misin ? kullancam bikini bölgemde agdadan kaynaklı kararma var
tatlım genital dediğim yine bikini bölgesi iştee

ben çoook begendim:) kırmızıymış.. bende böyle bişey alırım diorum hep:)
çok iyiymiş zehroş. benmde yazın yüzümde oluyor.
söylemesi ayıp başka yerlerim hiç kararmıyo
tatlım valla deneyip görücez.. gerçi ben şuan başka birşeye geçtim cilt tonu için.. o kremi kararma için kullanıcam şimdilik

canım başınız sağolsun çok üzüldüm. Mekanı cennet olsun..

kuzum sen bg göçmenimisin.. :26:

Hasta bi gelincik geldi halsiz totişi delik deşik olmuş 3 gündür yatan bir gelincik geldi yeğeni kaldırdım laptopu getirdi bana ya özlediniz mi beni:2::2::2:
mavişimm canım hoşgeldin oyy kıyamam sana yaa iyileş biranöncee
tatlım tamam bendede migren var ama bölee günleri bulmuyor başka bişey olmasın altında Allah göstermesin :26: başka doktorlarada git :26:

canım günaydın.. ayy bende aynı dertten muzdaribim topluorum numaraları

gizimmm sizin aşkınızı yerim enişteye maşallahh ne güzel hiç sıkılmadan haykırıo aşkını Allah daim etsin aşkınızı

Günaydıııınnnnnnnn

Çok hasta bi Aşk bücüğü geldiiii

Günaydın kuzum geçmiş olsun.. noluo bizim kk kızlarımıza hep hastalar

Son düzenleme:
Günaydın kızlarrr
Günaydın kedicik nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…