sağol kuzu allah aşklaırmızı daim etsin
dün benimki karşımda otururken kalktı yanıma geldi sarıldı öptü sonra başladı romantizime ben kafamı eğe eğe bir hal oldum yani bu adam hep bunu yapıyoo ben utanıyorum o sölüyoo tamam aşkım anlaıdm canım sevgilim anlaıdm diyorum oda gülüyooo yaaaaa telefonda konştğm canavar ve cadı karışımı bii ne şu andaki prenses dio
hatçe ben hem utangaç hem cazgır biriyim kızzzz o yüzden bu aşk herhalde ilk günkü gibi sürüyor benmki beni keşfedemiyor :)))))her allahın günü şaşırmaya devam ediyor
Geçmiş olsun canım sarımsak ve sıcak tampon iyi geliyor.
Ebru başınız sağolsun şimdi destek olman gerekiyor.
Allah sabır versin hepinize
Lavin geçmiş olsun canım araştırtsan belki tedavisi mümkündür veya azaltılabilir.
Ayrıca çok teşekkür ederim canım
MAviş geçmiş olsun kendine dikkat et kuzu
Özgem özledim seni
kızlarrrrrr
herkese selamlar
bir kaç haftadır girremıyorum siteye
kusura bakmayın yahuu
iş değiştirdim
yeni yerdede pc de sorunlar vardı bir türlü denk gelmedi
arada evden bakıp yazılanları okudum sadece o kadar
ama bundan sonra gene burdayımmmmm
aşk dolu geçirdiğim ve geç uyuduğu mbir gecenin sabahında aşk dolu uyanıp işe geldim çılgın aşkım heryerde bağırıyor bebişim seni seviyorum diye delimidir nedir sürekli utandırıyor beni sabahta tüm metrobüs duydu oysa ben kızarıyorum yaaaaaaaatwelefonda iyi hoş uzaktayken iyi hoşta yan yana gelince ben neden utanıyorum poffffyyyy
Merhaba arkadaşlar..öncelikle tüm 2013 gelinlerini şimdiden tebrik ediyorum..danışmak istediğim bir şey var..Haziranda evlenmeyi planlıyorum..hazırlıklara yılbaşından itibaren başladık..düğünüm salonda olacak..bu durumda önce nikah memurun ayarlayıp daha sonra mı salondan gün alıyoruz? yoksa önce salonu ayarlayıp nikah memurunu sonra mı çağırıyoruz? herkes farklı konuşuyor, en iyisi KK kadınlarına danışmak diye düşündüm :)) şimdiden teşekkürler ve mutluluklar
ben de özledim seniii haticemmm
tekrardan hoşgeldin canım
gizimmm ikimiz de isyanlardayız artık senleeee akşamları ayrılmak istemiyoruzzz
tez zamanda kavuşmamız lazım
günaydın kızlarrrr
Merhaba arkadaşlar..öncelikle tüm 2013 gelinlerini şimdiden tebrik ediyorum..danışmak istediğim bir şey var..Haziranda evlenmeyi planlıyorum..hazırlıklara yılbaşından itibaren başladık..düğünüm salonda olacak..bu durumda önce nikah memurun ayarlayıp daha sonra mı salondan gün alıyoruz? yoksa önce salonu ayarlayıp nikah memurunu sonra mı çağırıyoruz? herkes farklı konuşuyor, en iyisi KK kadınlarına danışmak diye düşündüm :)) şimdiden teşekkürler ve mutluluklar
Valla nete pek güvenmiyorum kaçtane şey aldım markafoni falan defolu geldi banakalplü kalplü günaydınlar gelinciklernasılsınız naparsınız en var ne yok
bişey sorcam ben bide helpp me:)
doğum günü ona hediye alcam. dostum kardeşim:)
KORKMAZ SERAVİTA A1516 SERAMİK SET GittiGidiyor'da 73454332
bunu dışarda begendik ikimizde. ben alayım dedim. dışarda 185 TL ydi.. ama nette genelde 150 falan..
burdada 119 buldum işte.. satıcıyı aradım neden ucuz dedim fabrikadan direk burya gelior ondan dedi.
gönderelim herhangi bir sorun karşısında iade ederseniz memnun kalmazsanız hoşunuza gitmezse dedi
fikirleriniz neler
ben de özledim seniii haticemmm
tekrardan hoşgeldin canım
gizimmm ikimiz de isyanlardayız artık senleeee akşamları ayrılmak istemiyoruzzz
tez zamanda kavuşmamız lazım
günaydın kızlarrrr
Çok sevindim canım
Mutluyum ya istiyorumki herkes aşkla dolsun mutlu olsun.
Enişte iyiymiş benimkisi beni duam, aşkım, eşim vs. diye sever ben kızarınca birgün o yüzünü avuçlarımın arasına alıp kızaran her yerini doya doya doymadan seveceğim der.
Bense sakın ha seni vururum derim deryine başladın tehdide sonra evlenince karışamazsın o zaman sen yandın gülen yüzüm der bende başımı eğerim
Ben onu çok özledim
Valla nete pek güvenmiyorum kaçtane şey aldım markafoni falan defolu geldi bana
Dostlar sağolsun canım tsk ederim evet hastaydı.. Çok kötüyüm bende...( inanın.... hic saglıklı düsünemiyorum.. Nişanlımın haline üzülüyorum onun acısı benden daha fazla biliyorum...Biz çok zor sartlarda nişanlanmıştık ailemi ikna edene kadar çok ugrasmiştım.. 23 mayıstı düğün tarihimiz ama bilmiyorum.. sizce yanlışmı olur ayıp mı olur düğün yapmak icin ne kadar zaman geçmesi gerekir 14: :2:
Giz bazen onların bu konuşmalarına bakınca ilk geceden korkmuyor musun?bende dayanaömıyorum özgem cidden çok zor yaaaa her akşam görüüşüp benim eve gitmem işkenceymiş hani eskdien bu kadar koymuyorduda şu anda kötü oluyor
canım benmkide beni utandırmaya doyamıyor utnmam hoşuna gidiyor telefonda onun söledklerni uzakta die bende sölüyorum şok oluyor :)))))) benmkide kurt gibi yaklaştı dün bana bende tam kuzu gibiydim dün yaniii normalde mıncıklardım yapmadım bişi ahahaha çok masumdum kızardımda kzıardım :))))))))) çözemesin beniii nihahahaha birgün sıcak diğer gün soğuklğmu görsün
canım çok çok mutlu olallım yaaa bu sene ve diğer yıllar huzurlu olsun
Günaydın mügemGünaydınnn..
Sanırım bende bir talihsizlik var milyonda bir olasılıkla ıphone imeı numarasıyla hattımın bilmem nesi çakışması sonucu telefonumu değiştirmek zorunda kaldım.nasılsın haticem:) nasıl gidiyor.d
ben herşeyimi netten aldım hiç sıkıntı yaşamadım:26:
geçmiş olsun kuzuGünaydıııınnnnnnnn
Çok hasta bi Aşk bücüğü geldiiii
başınız sağolsun çok zor bir durum
bizim buralarda gelinle ölü bekletilmez derler
gelin beklerse o işte sorun çıkar denir
40 ını geçiyorsa düğün yapılır genelde
eğer oynamalıysa düğününüz sohbetliye çevirebilirsiniz ama
sonuçta nişanlın çalgı türkü istemeyebilir
Allah rahmet eylesin ben okudum.başın sağolsun kuzum bilmiyodum
nazlımında amcası vefat etmiş:26:
fatiha okuyalım ruhlarına
tatlım genital dediğim yine bikini bölgesi işteegenital bölgeye bişi sürmek sakıncalı değil mi
değilse o kremi ben görmedim tekrar ekler misin ? kullancambikini bölgemde agdadan kaynaklı kararma var
tatlım valla deneyip görücez.. gerçi ben şuan başka birşeye geçtim cilt tonu için.. o kremi kararma için kullanıcam şimdilikben çoook begendim:) kırmızıymış.. bende böyle bişey alırım diorum hep:)
çok iyiymiş zehroş. benmde yazın yüzümde oluyor.
söylemesi ayıp başka yerlerim hiç kararmıyo
canım başınız sağolsun çok üzüldüm. Mekanı cennet olsun..Kızlar hepinize merhabalar... Nasıl yazıcam bilmiyorum... Nişanlımın babası vefat etti....Bu durumda bizim düğün askıya alınırmı bilmiyorum.. Ayıp mı olur düğün yapılması.. Ne düşünüyosunuz ? :2::2::2: Niişanlımda çok fena halde şuan..
kuzum sen bg göçmenimisin.. :26:Bulgaristan muhacırları getirio krem deyince direk anladım.Aynen burda sattıkları krem bizim memlekette 3 tl bizde getirip bol bol sürüyoruz işe yaradığı kesin ama bende koltukaltıma sürüyorum arada aklıma geldiği zaman yüzüme sürüodum başka tedaviye başladım sonra.
mavişimm canım hoşgeldin oyy kıyamam sana yaa iyileş biranönceeHasta bi gelincik geldi halsiz totişi delik deşik olmuş 3 gündür yatan bir gelincik geldi yeğeni kaldırdım laptopu getirdi bana ya özlediniz mi beni:2::2::2:
tatlım tamam bendede migren var ama bölee günleri bulmuyor başka bişey olmasın altında Allah göstermesin :26: başka doktorlarada git :26:Ben hala aynıyım. Migrenim son gaz devam, ben yazmaktan yoruldum o ağrıdan yorulmadı, evlenmak umrumda değil hatta ömür boyu evlenmeyeyim yeter ki başım ağrımasın o kadar usandım ağrılarımdan.
Sevgilim bunun migren değil başka bir cidddi hastelık olduğunu düşünüyor artık, uyuyorum uyanıyorum ağrı hala aynı yerde geçmiyor,migren ilacı bile geçirmiyor artık böyle yaşamaya devam edeceğim galiba.
Gerçekten sağlıktan önemli hiçbir şey yok kızlar,ne ana ne yar insanın sağlığı kadar önemli.
Günaydın güzellikler, çıtır gelincikler bakalım nasılız bu sabah?
Dün varlığımla yokluğum arasında bir fark yoktu işlerden dolayı kafamı kaldıramıyordum.
Geçmişin özeti olursa çok sevinirim bakamıyorum ve kızlar sizden kimin cebi vardıysa bende mesaj atsın ismiyle beraber çünkü yeni sil yeni telefon derken tüm rehber silindi maalesef
Numaram aynı bir değişiklik yok.
gizimmm sizin aşkınızı yerim enişteye maşallahh ne güzel hiç sıkılmadan haykırıo aşkını Allah daim etsin aşkınızıaşk dolu geçirdiğim ve geç uyuduğu mbir gecenin sabahında aşk dolu uyanıp işe geldim çılgın aşkım heryerde bağırıyor bebişim seni seviyorum diye delimidir nedir sürekli utandırıyor beni sabahta tüm metrobüs duydu oysa ben kızarıyorum yaaaaaaaatwelefonda iyi hoş uzaktayken iyi hoşta yan yana gelince ben neden utanıyorum poffffyyyy
Günaydıııınnnnnnnn
Çok hasta bi Aşk bücüğü geldiiii
Günaydın kedicik nasılsın?Günaydın kızlarrr
Günaydın güzellerrGüzel günler hepinizeeee
tatlım genital dediğim yine bikini bölgesi iştee
Hiç sorma 800 kişiden sadece 30 kişisi kayıtlı şu andatatlım valla deneyip görücez.. gerçi ben şuan başka birşeye geçtim cilt tonu için.. o kremi kararma için kullanıcam şimdilik
canım başınız sağolsun çok üzüldüm. Mekanı cennet olsun..
kuzum sen bg göçmenimisin.. :26:
mavişimm canım hoşgeldin oyy kıyamam sana yaa iyileş biranöncee
tatlım tamam bendede migren var ama bölee günleri bulmuyor başka bişey olmasın altında Allah göstermesin :26: başka doktorlarada git :26:
canım günaydın.. ayy bende aynı dertten muzdaribimtopluorum numaraları
gizimmm sizin aşkınızı yerim enişteye maşallahh ne güzel hiç sıkılmadan haykırıo aşkını Allah daim etsin aşkınızı
Günaydın kuzum geçmiş olsun.. noluo bizim kk kızlarımıza hep hastalar
başın sağolsun kuzum bilmiyodum
nazlımında amcası vefat etmiş:26:
fatiha okuyalım ruhlarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?