Giz bazen onların bu konuşmalarına bakınca ilk geceden korkmuyor musun?
Bende mi sadece tedirginlik oluyor bilmiyorum ama aşkım seni sakinleştireceğim korkma artık evleniyoruz diyip duruyor.
Dün mesaj atmıştı nişanlımın uyandığımda eşim olarak göreceğim güneleri sabırsızlıkla bekliyorum diye. Bende seninle güne başlamayı isterim dedim.
Valla ne yaptığını bilmiyorum ama annesi geçen sinana ne dedin sevinçten uçuyordu dedi. Bende sustum tabeaşk çok güzelmiş
Kuzum canimsin ya perşembeye kadar iyi olmam lazım cağlanın düğününe gidecem annem kösteklese de babam kendimi iyi hissetmem kaydıyla izin verdi benim nasıl bi annem var ya:2:
Kuzum ya sen bi doktora görünsen tam teşekküllü bi muayene etsinler
lavim sendeeee hemen iyileşmelisin okullar tatile girdi keyfini çıkarmalısın
lavim çok üzülüyorum sana yaa, baş ağrısı kötü migreni düşünemiyom bile
Allah yardımcın olsun
araştırma hastanesine falan bi gitsene imkanın varsa
ben de aşklandım bu akşam.. kahkahalarla güldük bebeğimle
şımardık da şımardık birbirimize.. en kötü günümüz böyle olsun
çok zor geliyo akşamları ayrılmak yaa
kuzum şimcik ben çok utangacım bu utangaçlığmı bilen herkes gizz evlennce ne olucak diyor ama şu var aşk gerçekten tenlerin uyumu benim ellerim vücudum hep soğuktur yazın bile terlemem ama aşkıma doknudğmda acaip sıcaklık hissederim bazı isanlar soğuk sevmez ama benim aşkım benle uyum içinde hani bana dokunduğunda cidden kötü oluyorum içimin yağları eriyor ilk gecede ben ruhumu teslim ederim valla :)))))) ve bu uyumda korku nedir olmuyor kalbim deli gibi atıyor o yüzden bide ilk gece hiç aklıma gelmedi hani adamla kaç senedir çıkıyorum ilk gece korkusu yaşarsam adamın vay haline beklemiş beklemiş bide bu çıkarsa :))))))))))
kuzum tabe güzel güzel tatlı tatlı bahsedebilirsiniz bak arkadaşlarm diyor giz naısl saatlerce konşyor bu çocuk sıklmyormu yok dedim hani dün gece eve geldim 1 e kadar konuştukl sanırsın ülkeyi kurtarcaz :)))))))))))))))))
Zehram salgın mı yoksa ben telaşeyle koruyamadım mı bilmiyorum kuzum
giz biz genelde iş yerindeki olaylardan evin renginden, mobilyalardan ilerde çocuklar olursa ne yapacağımızdan falan konuşuyoruz.
Annemde yeter yeter diyip kızıyor çocuk yemeğini yesin diyor
ahahahah bizde öleyiz yani birgün çocuk ismi konusund ayemiştik birbimizi ilk çıkarken daha halada o isim mevzusu uzar gider biz siyasi olarak türkiye gidişatınıda tartışırız :))))))) öğreendiğmiz bilimsel şeleri uzun uzadıya anlatırz ev konusu dekorasyon herşeyden bahsediyoruz annemde böyle bakıyor bize
elifim 25 ağustos gelini çok olmak isterim doğum günüm çünkimmmmmm
canım senin mutfak ürünlerin karacaydı sen memnunmusun onlardan. karaca ile ilgili hep olumsuz yorumlar geliyor ya..
Ben 250 ya da 300 gram istemeyi düşünüyorum canım
ahahahah bizde öleyiz yani birgün çocuk ismi konusunda yemiştik birbimizi ilk çıkarken daha halada o isim mevzusu uzar gider biz siyasi olarak türkiye gidişatınıda tartışırız :))))))) öğreendiğmiz bilimsel şeleri uzun uzadıya anlatırz ev konusu dekorasyon herşeyden bahsediyoruz annemde böyle bakıyor bize
elifim 25 ağustos gelini çok olmak isterim doğum günüm çünkimmmmmm
inşALLAH olru gizim ya:):)
ki zaten sizin nisan gibi nişan
evet evett agustosta ideal
yorumu şimdi okudum. dün yemek pişirirken şunları düşünüyordum
'' bu ne yaa kaşıkla da karıştırmayacaksam neyle karıştırıcam, blendrlarsın çizikler olur.metal kaşıkla karıştırırsın dibinde çizik olur. karaca karaca bu muymuş yani.. şimdi telefon açıp şikayet etsen, memnun değilim desen sende kusur bulurlar... bari kızlara söylüyeyim de adam akıllı bir şey alsınlar"
ben sadece matruşka özelliğinden memnunum, onunda kapak sıkıntısı oluyorkapakları matruşka olamıyor
yemek pişirme konusunda dibi ince olduğu için çabuk pişiriyor(icabında yakabiliyorsun).
çizilme konusunda daha iki aylık evliyim ama ne içi ne de dışı umduğum iekilde çıkmadı.dışına sünger kullanmıyorum, kullansam da çizmeyen yumuşak açık yeşil sünger kullanıyorum, ama dışı çizik çizik.
annemler karaca etiketini iki üç tanesinden çıkartmışlar. yerinin izi belliydi,diğerlerinde nasıl çıkartılır diye müsteri temsilcisini aradığımda '' süngerinizin veya tencerenizin üzerine cif dökün ve ovalayın'' demişti, ee çizilmez mi başka yöntem yok mu çıkartmasak olmaz mı dediğimde, başka bir yöntem yok, "cifle telleyin çıkar, çıkartmazsanız yanar "dedi.
diğerlerini tabiki ciflemedim, tencereyi ısıttım, kuru bez ile ovalayınca çıktı.
sonuç olarak memnuniyetim söz konusu değil. keşke bunları sadece servis amaçlı kullansaydım da amc marka tencerelerimi kullansaydım:26:
Ebru başınız sağolsun, biraz ortalık yatışsın duruma göre bir yol çizilir, sen bekle onlar desinler düğün işini ne yapacağız diye. düğün töreni olmaz belki de nikah veya yemekli bir organizasyon olur. sen sorup da insnlar senin hakkında koca meraklısı demesinler :26:
250-300 gram mehir olarak istiyorsuntakılardan ayrı olarak , kendine :44:
altının gramı 95 100 arasında biliyorsun dimi :44::44:
kastellinin oğluna mı varıyorsun kız
Mavişşşşş geçmiş olsunnnnnn . iyileş çabuk, söyle o iğnecilere iyi yapsınlar sana iğne. kevgire dönnme
svd hayırlı olsun işin
hatice seninde telefonun hayırlı olsun
gizzzz romantik sevgilisi olan var olmayan var, lütfen kıskandırmayalım insaları
ben hiç sabah geç kalıyorum diye kocamın çoraplarımı giydirdiğini söylüyor muyum
(ayrıca sabah siyah taytımı, siyah badim diye kollarıma geçirmişim. kafa yerini bir türlü bulamadığımda anladım ki o taytmışiyi güldük sabah )
berfo yeminlen kahkaha attım kız gelde seveyim seni olar vallla Allah izin verirse sizinde güzel dualarınızla biz bu işe evet deris
Günaydın güzellerrGüzel günler hepinizeeee
tatlım genital dediğim yine bikini bölgesi iştee
tatlım valla deneyip görücez.. gerçi ben şuan başka birşeye geçtim cilt tonu için.. o kremi kararma için kullanıcam şimdilik
canım başınız sağolsun çok üzüldüm. Mekanı cennet olsun..
kuzum sen bg göçmenimisin.. :26:
mavişimm canım hoşgeldin oyy kıyamam sana yaa iyileş biranöncee
tatlım tamam bendede migren var ama bölee günleri bulmuyor başka bişey olmasın altında Allah göstermesin :26: başka doktorlarada git :26:
canım günaydın.. ayy bende aynı dertten muzdaribimtopluorum numaraları
gizimmm sizin aşkınızı yerim enişteye maşallahh ne güzel hiç sıkılmadan haykırıo aşkını Allah daim etsin aşkınızı
Günaydın kuzum geçmiş olsun.. noluo bizim kk kızlarımıza hep hastalar
Ebrucum böyle birşeyden hep korkmuşumdur..
Ama yaşayan kişiler var çevremde. Hepsi gelini bekletmediler, arkadaşların dediği gibi. Ama düğün de iptal oldu. Nikah kıyıldı sadece. Şatafattan vazgeçildi yani. Şatafat istiyorsan eğer, düğünü seneye erteleyebilirsiniz. Ama sevdiğine bunu yapmak bence pekde yerinde olmaz. Senin ilgin,şefkatin onu daha iyi eder. Evlilik daha iyi gelir bence.
Giziiimm mutluluğunla mutluyum inanGel beraber Ağustos gelini olallllllllıııııııııımmmmmmmmmm:123:
Özgem sabırsızlığın bana da bulaştıııııZaman geçmiyor gibiii
Hastayyyıımmmmm
benden alıntı yapmmaışsın küstüm sana
geçmiş olsun elifimmm dikkat et kendine yaa
ben grip aşısı oluyorum yıllardır onun sayesinde çok hasta olmuyorum geçen acayip doğuk yedim ama henüz tık yok
umarım hasta olmam hiç çekilmiyorum çünkü
adet oluyo gibi bişeyim o nedenle isssyeeeeeaaaaaan modundayım kaç gündür
Kızlar ben epilasyon için pazartesine randevu aldım ama hala kararsızım.
İyi mi yaptım bilmiyorum ama nikaha kadar 2 seans ancak oluyormuş sadece bikini bölgesi 280tl 8 seans alexsandro cihazı ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?