'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Ebrucum böyle birşeyden hep korkmuşumdur..
Ama yaşayan kişiler var çevremde. Hepsi gelini bekletmediler, arkadaşların dediği gibi. Ama düğün de iptal oldu. Nikah kıyıldı sadece. Şatafattan vazgeçildi yani. Şatafat istiyorsan eğer, düğünü seneye erteleyebilirsiniz. Ama sevdiğine bunu yapmak bence pekde yerinde olmaz. Senin ilgin,şefkatin onu daha iyi eder. Evlilik daha iyi gelir bence.

Giziiimm
mutluluğunla mutluyum inan Gel beraber Ağustos gelini olallllllllıııııııııımmmmmmmmmm:123:

Özgem sabırsızlığın bana da bulaştııııı Zaman geçmiyor gibiii

Hastayyyıımmmmm

kuzum şimcik ben çok utangacım bu utangaçlığmı bilen herkes gizz evlennce ne olucak diyor ama şu var aşk gerçekten tenlerin uyumu benim ellerim vücudum hep soğuktur yazın bile terlemem ama aşkıma doknudğmda acaip sıcaklık hissederim bazı isanlar soğuk sevmez ama benim aşkım benle uyum içinde hani bana dokunduğunda cidden kötü oluyorum içimin yağları eriyor ilk gecede ben ruhumu teslim ederim valla :)))))) ve bu uyumda korku nedir olmuyor kalbim deli gibi atıyor o yüzden bide ilk gece hiç aklıma gelmedi hani adamla kaç senedir çıkıyorum ilk gece korkusu yaşarsam adamın vay haline beklemiş beklemiş bide bu çıkarsa :))))))))))

kuzum tabe güzel güzel tatlı tatlı bahsedebilirsiniz bak arkadaşlarm diyor giz naısl saatlerce konşyor bu çocuk sıklmyormu yok dedim hani dün gece eve geldim 1 e kadar konuştukl sanırsın ülkeyi kurtarcaz :)))))))))))))))))

lavim sendeeee hemen iyileşmelisin okullar tatile girdi keyfini çıkarmalısın

Canlarım çok teşekkür ederim gittim çeşit çeşit devlet özel demeden,bende çocukluğumdan var daha teşhisi bile geeçen yıl konulabilddi düşünün.

Şu an yeni bir doktorla tedaviye başladım 2 hafta oluyor her gün iki defa ilaç içiyorum nörolojik ilaç, aylarca sürecek bir tedavi. Doktorla her konuştuğumda sabırlı olmamı istiyor. İlacın çok etkili olduğunu ama tabii ki etkili olabilmesi için bir üç haftalık kullanımın gerekli olduğunu söylüyor.

İnanın dermanım kalmadı,zaten vazgeçtim herşeyden sadece ağrım geçsin istemiyorum evlnemeyi de sadece ağrım geçsin en basit isteklerimden bile vazgeçtim tad almıyorum zaten hiçbir şeyden.

Sabırla bakliyoruz bakalım nereye varacak tedavi. Neyse bunları yeri değil burası,öptüm hepinizi, iyi oldukça yazarım. Bi de parlak ekran çok iyi gelmiyor çok bakamıyorum.

Byeee

giz biz genelde iş yerindeki olaylardan evin renginden, mobilyalardan ilerde çocuklar olursa ne yapacağımızdan falan konuşuyoruz.
Annemde yeter yeter diyip kızıyor çocuk yemeğini yesin diyor

Son düzenleme:
giz biz genelde iş yerindeki olaylardan evin renginden, mobilyalardan ilerde çocuklar olursa ne yapacağımızdan falan konuşuyoruz.
Annemde yeter yeter diyip kızıyor çocuk yemeğini yesin diyor

ahahahah bizde öleyiz yani birgün çocuk ismi konusunda yemiştik birbimizi ilk çıkarken daha halada o isim mevzusu uzar gider biz siyasi olarak türkiye gidişatınıda tartışırız :))))))) öğreendiğmiz bilimsel şeleri uzun uzadıya anlatırz ev konusu dekorasyon herşeyden bahsediyoruz annemde böyle bakıyor bize

elifim 25 ağustos gelini çok olmak isterim doğum günüm çünkimmmmmm

Son düzenleme:

Annem çok gülmüştü bize arkadaşının düğününe gitmiş gelinin gelinliğinden rahatsız olmuştu bana öyle giymemem için yalvarıyordu resmen veee biz daha sözlü bile değildik.
Yok siyasetten işlerden çok konuşuruz. Annemde perdelere karar veremediniz kaç aydır der durur

canım senin mutfak ürünlerin karacaydı sen memnunmusun onlardan. karaca ile ilgili hep olumsuz yorumlar geliyor ya..

yorumu şimdi okudum. dün yemek pişirirken şunları düşünüyordum
'' bu ne yaa kaşıkla da karıştırmayacaksam neyle karıştırıcam, blendrlarsın çizikler olur.metal kaşıkla karıştırırsın dibinde çizik olur. karaca karaca bu muymuş yani.. şimdi telefon açıp şikayet etsen, memnun değilim desen sende kusur bulurlar... bari kızlara söylüyeyim de adam akıllı bir şey alsınlar"

ben sadece matruşka özelliğinden memnunum, onunda kapak sıkıntısı oluyor kapakları matruşka olamıyor
yemek pişirme konusunda dibi ince olduğu için çabuk pişiriyor(icabında yakabiliyorsun).
çizilme konusunda daha iki aylık evliyim ama ne içi ne de dışı umduğum iekilde çıkmadı.dışına sünger kullanmıyorum, kullansam da çizmeyen yumuşak açık yeşil sünger kullanıyorum, ama dışı çizik çizik.
annemler karaca etiketini iki üç tanesinden çıkartmışlar. yerinin izi belliydi,diğerlerinde nasıl çıkartılır diye müsteri temsilcisini aradığımda '' süngerinizin veya tencerenizin üzerine cif dökün ve ovalayın'' demişti, ee çizilmez mi başka yöntem yok mu çıkartmasak olmaz mı dediğimde, başka bir yöntem yok, "cifle telleyin çıkar, çıkartmazsanız yanar "dedi.
diğerlerini tabiki ciflemedim, tencereyi ısıttım, kuru bez ile ovalayınca çıktı.

sonuç olarak memnuniyetim söz konusu değil. keşke bunları sadece servis amaçlı kullansaydım da amc marka tencerelerimi kullansaydım :26:

Ebru başınız sağolsun, biraz ortalık yatışsın duruma göre bir yol çizilir, sen bekle onlar desinler düğün işini ne yapacağız diye. düğün töreni olmaz belki de nikah veya yemekli bir organizasyon olur. sen sorup da insnlar senin hakkında koca meraklısı demesinler :26:

Ben 250 ya da 300 gram istemeyi düşünüyorum canım

250-300 gram mehir olarak istiyorsun takılardan ayrı olarak , kendine :44:
altının gramı 95 100 arasında biliyorsun dimi :44::44:
kastellinin oğluna mı varıyorsun kız

Mavişşşşş geçmiş olsunnnnnn . iyileş çabuk, söyle o iğnecilere iyi yapsınlar sana iğne. kevgire dönnme

svd hayırlı olsun işin

hatice seninde telefonun hayırlı olsun

gizzzz
romantik sevgilisi olan var olmayan var, lütfen kıskandırmayalım insaları
ben hiç sabah geç kalıyorum diye kocamın çoraplarımı giydirdiğini söylüyor muyum
(ayrıca sabah siyah taytımı, siyah badim diye kollarıma geçirmişim. kafa yerini bir türlü bulamadığımda anladım ki o taytmış iyi güldük sabah )

Son düzenleme:

inşALLAH olru gizim ya:):)
ki zaten sizin nisan gibi nişan
evet evett agustosta ideal

hatice ayarlayın kız sizde perdeleri :)))))))))) kafa patlatın biras nreye gidiceksiniz eprde için

oyaaaaaaaaaaa yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ama bak benm ilişkimdede ben romantik olmaya çalışıyorm olamıy6orum ahahahahaha romantik komedi oluyor biz benmkyle ben sakar aşık o ise mikemmel aşık

ayrıca çorap giydiren kocada mikemmeldir sağolsunlar varolsunlar biz böle kocalar görmek istiyoruz

inşALLAH olru gizim ya:):)
ki zaten sizin nisan gibi nişan
evet evett agustosta ideal

berfo yeminlen kahkaha attım kız gelde seveyim seni olar vallla Allah izin verirse sizinde güzel dualarınızla biz bu işe evet deris

Oyam alemsin ya
Biz bekarlara çok beklenti yüklüyorsunuz sevgilim eşim olduğunda giydirmezse yerim onu

Teşekkür ederim canım kız kardeşime telefonumu verdim onu telefonunu aldım şimdi masraf olmasın istedim hemde o ıphone hastasıydı istediği olsun istedim.

Giz inşallah gönlüne göre olur

Mehir
konusunda da ben hac istemiştim. Zaten altınımı vereceklerdi bari fazlası olsun dediydim.

Son düzenleme:
berfo yeminlen kahkaha attım kız gelde seveyim seni olar vallla Allah izin verirse sizinde güzel dualarınızla biz bu işe evet deris

hayatımda kimse yok tek işim sizi düşünmek artık ay gelem şansım olsa düğünede gelirdim orda severdinn

hüseyin başkannn çorap kısmı çok romantik tayt kısmınada bayıldımy anlız oskarlıksın kuzumm

benden alıntı yapmmaışsın küstüm sana

geçmiş olsun elifimmm dikkat et kendine yaa
ben grip aşısı oluyorum yıllardır onun sayesinde çok hasta olmuyorum geçen acayip doğuk yedim ama henüz tık yok
umarım hasta olmam hiç çekilmiyorum çünkü

adet oluyo gibi bişeyim o nedenle isssyeeeeeaaaaaan modundayım kaç gündür

Oya alemsin valla güldürdün beni taytı kafasına geçirmeye çalışıyor, eminim çok komik bir görüntü olmuştur. :90:

2 gün önce de benimki montumun cebine notlar falan yazıp koymuş, şikayet ediyordum bu aralar çok odunsun diye , çok hoşuma gitti ama...

Bir de şu iş mevzusu düzelseydi sabır etmekten başka çare yok.

Kızlar ben epilasyon için pazartesine randevu aldım ama hala kararsızım.
İyi mi yaptım bilmiyorum ama nikaha kadar 2 seans ancak oluyormuş sadece bikini bölgesi 280tl 8 seans alexsandro cihazı ne dersiniz?

berfom yerim seni inşallah o güzel ügnleri görürz

kızlar cahilliğime evrin benim annem mahirmi mehişrmi ne işte ondan hiçbişi istememiş hoş babam hetrşeyi ona fazlasıyla yapmış ama babamın evlenirken durumu yokmuş mesela ben karşı taraftan ne istiyim yahuu zaten bende deli gibi altın varki ahahaha birikim yaptığımı sağır sultan bilir

şimdi evlenirken illla istemek şartsa yani zaten düğündekler bana kalacak illa bunu belirtmemmi lazım yahu benm dini nikahtamı oluyor bu

İsyan modu deyince, taktım o ses türküye ayda nın söylemesine sürekli sürekli onu dinliyorum ya ama çooook güzel söyledi be...

Kızlar ben epilasyon için pazartesine randevu aldım ama hala kararsızım.
İyi mi yaptım bilmiyorum ama nikaha kadar 2 seans ancak oluyormuş sadece bikini bölgesi 280tl 8 seans alexsandro cihazı ne dersiniz?

cihaz için yorum yapmimde ama mutlaka git..
çünkü 2 ay hiç çıkmıyor.. rahat edersin.. çıkıncada hemen bidaha seansını alırsın yine tertemiz..280tl 8 seans iyiymiş:)
ben ilk 2 seans 100 gittim. sonra 90 oldu sonra 80 oldu şimdide 50 oldu
bence mutlakata gitmelisin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…