- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
berfom yerim seni inşallah o güzel ügnleri görürz
kızlar cahilliğime evrin benim annem mahirmi mehişrmi ne işte ondan hiçbişi istememiş hoş babam hetrşeyi ona fazlasıyla yapmış ama babamın evlenirken durumu yokmuş mesela ben karşı taraftan ne istiyim yahuu zaten bende deli gibi altın varki ahahaha birikim yaptığımı sağır sultan bilir
şimdi evlenirken illla istemek şartsa yani zaten düğündekler bana kalacak illa bunu belirtmemmi lazım yahu benm dini nikahtamı oluyor bu
kızlar cahilliğime evrin benim annem mahirmi mehişrmi ne işte ondan hiçbişi istememiş hoş babam hetrşeyi ona fazlasıyla yapmış ama babamın evlenirken durumu yokmuş mesela ben karşı taraftan ne istiyim yahuu zaten bende deli gibi altın varki ahahaha birikim yaptığımı sağır sultan bilir
şimdi evlenirken illla istemek şartsa yani zaten düğündekler bana kalacak illa bunu belirtmemmi lazım yahu benm dini nikahtamı oluyor bu
benden alıntı yapmmaışsın küstüm sana
geçmiş olsun elifimmm dikkat et kendine yaa
ben grip aşısı oluyorum yıllardır onun sayesinde çok hasta olmuyorum geçen acayip doğuk yedim ama henüz tık yok
umarım hasta olmam hiç çekilmiyorum çünkü
adet oluyo gibi bişeyim o nedenle isssyeeeeeaaaaaan modundayım kaç gündür
hatice ayarlayın kız sizde perdeleri :)))))))))) kafa patlatın biras nreye gidiceksiniz eprde için
oyaaaaaaaaaaa yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ama bak benm ilişkimdede ben romantik olmaya çalışıyorm olamıy6orum ahahahahaha romantik komedi oluyor biz benmkyle ben sakar aşık o ise mikemmel aşık
ayrıca çorap giydiren kocada mikemmeldir sağolsunlar varolsunlar biz böle kocalar görmek istiyoruz
berfo yeminlen kahkaha attım kız gelde seveyim seni olar vallla Allah izin verirse sizinde güzel dualarınızla biz bu işe evet deris
Allah tez zamanda senin hayatınada bir renk versin inşallahhayatımda kimse yok tek işim sizi düşünmek artıkay gelem şansım olsa düğünede gelirdim orda severdinn
hüseyin başkannn çorap kısmı çok romantiktayt kısmınada bayıldımy anlız oskarlıksın kuzumm
Özggem senden benden alıntı yapmamışın küstümmmm küstümmmmmmmmbenden alıntı yapmmaışsın küstüm sana
geçmiş olsun elifimmm dikkat et kendine yaa
ben grip aşısı oluyorum yıllardır onun sayesinde çok hasta olmuyorum geçen acayip doğuk yedim ama henüz tık yok
umarım hasta olmam hiç çekilmiyorum çünkü
adet oluyo gibi bişeyim o nedenle isssyeeeeeaaaaaan modundayım kaç gündür
İnşallah düzelir evrene yanlış sinyal göndermiyoruz pozitifim pozitifsin pozitifOya alemsin valla güldürdün beni taytı kafasına geçirmeye çalışıyor, eminim çok komik bir görüntü olmuştur. :90:
2 gün önce de benimki montumun cebine notlar falan yazıp koymuş, şikayet ediyordum bu aralar çok odunsun diye, çok hoşuma gitti ama...
Bir de şu iş mevzusu düzelseydisabır etmekten başka çare yok.
Kızlar ben epilasyon için pazartesine randevu aldım ama hala kararsızım.
İyi mi yaptım bilmiyorum ama nikaha kadar 2 seans ancak oluyormuş sadece bikini bölgesi 280tl 8 seans alexsandro cihazı ne dersiniz?
Oyam alemsin ya
Biz bekarlara çok beklenti yüklüyorsunuz sevgilim eşim olduğunda giydirmezse yerim onu
Teşekkür ederim canım kız kardeşime telefonumu verdim onu telefonunu aldım şimdi masraf olmasın istedim hemde o ıphone hastasıydı istediği olsun istedim.
İsyan modu deyince, taktım o ses türküye ayda nın söylemesine sürekli sürekli onu dinliyorum ya ama çooook güzel söyledi be...
cevaplarınız için çok teşekkürler arkadaşlar..demek ki önce gün olarak mekanı ayarlayıp memuru oraya getirticez :) sonra mekanda memursuz kalmayalım da mazallah..aradığınız nikah memuruna şu an ulaşılamıyor filan demesinler :)) buarada algıda seçicilik midir bilmiyorum ama bu sene ne çok evlilik planı yapan var yahu..2013, nikahı düğünü bol bir yıl olacak belli..hepinize mutluluklar..
evet yaaa
o sesi çok izliyorum ben zaten, çok seviyorummm
aydanın şivesi de çok gitmiş şarkıyaaa
çok duygulandım dinlerken
kalplü kalplü günaydınlar gelinciklernasılsınız naparsınız en var ne yok
bişey sorcam ben bide helpp me:)
doğum günü ona hediye alcam. dostum kardeşim:)
KORKMAZ SERAVİTA A1516 SERAMİK SET GittiGidiyor'da 73454332
bunu dışarda begendik ikimizde. ben alayım dedim. dışarda 185 TL ydi.. ama nette genelde 150 falan..
burdada 119 buldum işte.. satıcıyı aradım neden ucuz dedim fabrikadan direk burya gelior ondan dedi.
gönderelim herhangi bir sorun karşısında iade ederseniz memnun kalmazsanız hoşunuza gitmezse dedi
fikirleriniz neler
Oya alemsin valla güldürdün beni taytı kafasına geçirmeye çalışıyor, eminim çok komik bir görüntü olmuştur. :90:
2 gün önce de benimki montumun cebine notlar falan yazıp koymuş, şikayet ediyordum bu aralar çok odunsun diye, çok hoşuma gitti ama...
Bir de şu iş mevzusu düzelseydisabır etmekten başka çare yok.
Mehir almak zorundasın ama dini nikah kıyıldığında istenir evveliyatında da söyleyebilirsin.berfom yerim seni inşallah o güzel ügnleri görürz
Gideceğim inşallahcihaz için yorum yapmimde ama mutlaka git..
çünkü 2 ay hiç çıkmıyor.. rahat edersin.. çıkıncada hemen bidaha seansını alırsın yine tertemiz..280tl 8 seans iyiymiş:)
ben ilk 2 seans 100 gittim. sonra 90 oldu sonra 80 oldu şimdide 50 oldu
bence mutlakata gitmelisin..
Üstüne bir bardak su iç ben öyle yaptım ve kimse ödeyecek gibi durmuyoramin inşALLAH canım
bnm ablamadada istemediler. eniştem ne getirmişti hatırlamıyorum
benm birikimim hep gittieniştem ev aldı ona verdik borç.. ama sanırım vermeyecek gibi duruyor
geçende araba almış kendine.. öyle üzüldümkü madem paran var. ver borcunu
vallahi hiç sormadım tek seans mı yoksa 8 seans mı bilmiyorum:44:haticem seans başı 280 mi? 8 seans 280 mi
benim seans başı 120 ye geliyo da eğer 8 seans o paraysa düşüp bayılcam burda
çünkü benimki de alexander olandan
şikayetvar.com gibi sitelerden o siteyi bi arat derim ben bi siteden alışweriş yapacaksam bakıyorum genelde
Bende annesi de orada ağlıyor, çok duygulandım halil sezai den daha iyi söyledi bana göre, ben o kızın sesini hep beğeniyordum ama o gün tavan yaptı resmen...
Daha önce de söylediğim gibi Oya zorla da olsa koca sözü dinlemeyi öğretiyor sana enişte
valla öyleydi, eve kamera yerleştiricem sonunda
mehir i dini nikahta soruyorlar,dinimizce kadının haklarının korunması amaçlı
ikiye ayrılıyor. hemen yapılan mehir (yüz görümlük falan takılırmış ya onun gibi)
bir de süresi olan mehir(genelde halk tarafndan boşanırsa verilen diye bilir)
bizde imam tanıdıktı, damat bey zaten yapar ama gene de bir adı olsun dedi. bende ne bileyim kem küm dedim. hiç düşünmemiştim. 20 gram altın daha istedim.
takılanlardan ayrı olarak istedim. zaman koymadım.
Üstüne bir bardak su iç ben öyle yaptım ve kimse ödeyecek gibi durmuyor
vallahi hiç sormadım tek seans mı yoksa 8 seans mı bilmiyorum:44:
evet bu sene patlama var resmen
haziranın kaçını düşünüyorsunuz canım? ben 22 haziran gelinlerinden özge
hem kardeşine yaradı hem sana desene
yok yok yüklemeyin öyle şeyler. hiiii geç kaldım dememle benden önce çıktı yataktan, o niye panik yapıyorsa
tabi bunun dün sabahı da var. sırnaşmasına izin vermediğim için inşllah geç kalırsın diye dua ediyordu
sabah yetiştim merak etme diye mj attım, ''kocaa bedduası bir gün sonrasına tutuyormuş, daha etmicem''mjı atmış
sanırım çoraplarımı da onun vicdan azabından giydirdi
Kızlaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr az önce duyurular kısmında okudum
KK da salgın varmış
yorum yapsanda yapmasanda bulaşıyormuş
kk açık ise ekrandan 60cm uzaktan okumak ve maske ve klavye kullanılacaksa eldiven takmak salgını bi nevi azaltıyormuş
Salgından korunmak için
Günaydın özlemmmmmmkızlar günaydınnnnnnn ...
tüm hasta olanlara ve bna geçmiş olsun tekrar bi düzelemedim o na yanıorum .....
nasılsınız kuzular yaaaaaa...
biz ev meselesini askıya aldık nisana kadar bakmıcaz çünkü şuanda bulduğumuz evler maalesef yuyulamaz 5 ay boşa kira vermemiz gerekir o yüzden bıraktık ev bakmayı martta başlıcaz inşllahhh...
KIZLARRR BİDE SİZE Bİ SORU ????????????
şimdi biz nikahı 16:30 a aldık.. fotoğraf çekimi 12-2 arasında eve dönüş belki 3 gibi evden çıkış 3:45 gibi işte anca z.bununa nikaha yetişiriz şeklinde düşündük..
ama sonra benim aklıma ne geldi ben zaten fotoğraf çekilirken çok kasılan bir insanım birde nikahtan önce dış çekim iyice kasacak beni ay saçım ay kıçım aman gelinliğim derken iyice gerilicem...
birden aklıma geldi...
acaba ??????? nikahı 2,30 a alsakta kuaför-ev-nikah ve sonrasında yani en son fotoğraf çekiminemi gitsek acaba mesela 2,30 nikah 3,30 gibi takı bitmiş oluyor zaten nikah memurları uyarıyor çabuk olun diye... en geç 4,30 gibi çekimlere başlanır sonra da eve gelinir belki eğlenceye gidebiliriz ayaramaya çalışıyorum :18::18::18: ayy bilemedim yaaa...
en azından gelinle yerede otursam düşsemde ıslansamda bi derdim tasam olmaz diye düşündüm..
nikah salonunu aradım ok dediler ne zaman hangi saat istiyorsanız söleyin değiştirelim ama kararsız kaldım
sizce hangisi mantıklı
4,30 nikahımı
2,30 nikahımı
Hoş geldin çağlammmmmmmmgünaydın herkese kızlar umarım herkesler iyidir...
berfoooooooooooooooo kız ne komik kardeşin varmış bana dün whatsuptan mesaj attı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?