'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

amin inşALLAH canım

bnm ablamadada istemediler. eniştem ne getirmişti hatırlamıyorum

benm birikimim hep gitti eniştem ev aldı ona verdik borç.. ama sanırım vermeyecek gibi duruyor
geçende araba almış kendine.. öyle üzüldümkü madem paran var. ver borcunu

dini nikah kıyılırken hoca soruyo canım onu sana, bende ne isticeğimi bilemedim formaliteden olsun dersen 5i 1 yerde diebilirsin :) yada direk para miktarı bildirr :)

aaaa bebeğim o benmiydim kuzum görmedim seniiii hemen alıntıladım bakk

He yauf benim istediklerim çok pahalı olduğu için vazgeçiyoruz genelde

Allah tez zamanda senin hayatınada bir renk versin inşallah

Özggem senden benden alıntı yapmamışın küstümmmm küstümmmmmmmm

İnşallah düzelir evrene yanlış sinyal göndermiyoruz pozitifim pozitifsin pozitif

Kızlar ben epilasyon için pazartesine randevu aldım ama hala kararsızım.
İyi mi yaptım bilmiyorum ama nikaha kadar 2 seans ancak oluyormuş sadece bikini bölgesi 280tl 8 seans alexsandro cihazı ne dersiniz?

haticem seans başı 280 mi? 8 seans 280 mi
benim seans başı 120 ye geliyo da eğer 8 seans o paraysa düşüp bayılcam burda
çünkü benimki de alexander olandan

hem kardeşine yaradı hem sana desene

yok yok yüklemeyin öyle şeyler. hiiii geç kaldım dememle benden önce çıktı yataktan, o niye panik yapıyorsa
tabi bunun dün sabahı da var. sırnaşmasına izin vermediğim için inşllah geç kalırsın diye dua ediyordu
sabah yetiştim merak etme diye mj attım, ''kocaa bedduası bir gün sonrasına tutuyormuş, daha etmicem''mjı atmış
sanırım çoraplarımı da onun vicdan azabından giydirdi

Kızlaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr az önce duyurular kısmında okudum
KK da salgın varmış
yorum yapsanda yapmasanda bulaşıyormuş
kk açık ise ekrandan 60cm uzaktan okumak ve maske ve klavye kullanılacaksa eldiven takmak salgını bi nevi azaltıyormuş

Salgından korunmak için

İsyan modu deyince, taktım o ses türküye ayda nın söylemesine sürekli sürekli onu dinliyorum ya ama çooook güzel söyledi be...

evet yaaa
o sesi çok izliyorum ben zaten, çok seviyorummm
aydanın şivesi de çok gitmiş şarkıyaaa
çok duygulandım dinlerken

cevaplarınız için çok teşekkürler arkadaşlar..demek ki önce gün olarak mekanı ayarlayıp memuru oraya getirticez :) sonra mekanda memursuz kalmayalım da mazallah..aradığınız nikah memuruna şu an ulaşılamıyor filan demesinler :)) buarada algıda seçicilik midir bilmiyorum ama bu sene ne çok evlilik planı yapan var yahu..2013, nikahı düğünü bol bir yıl olacak belli..hepinize mutluluklar..

evet bu sene patlama var resmen
haziranın kaçını düşünüyorsunuz canım? ben 22 haziran gelinlerinden özge

kızlar günaydınnnnnnn ...

tüm hasta olanlara ve bna geçmiş olsun tekrar bi düzelemedim o na yanıorum .....

nasılsınız kuzular yaaaaaa...

biz ev meselesini askıya aldık nisana kadar bakmıcaz çünkü şuanda bulduğumuz evler maalesef yuyulamaz 5 ay boşa kira vermemiz gerekir o yüzden bıraktık ev bakmayı martta başlıcaz inşllahhh...

KIZLARRR BİDE SİZE Bİ SORU ????????????

şimdi biz nikahı 16:30 a aldık.. fotoğraf çekimi 12-2 arasında eve dönüş belki 3 gibi evden çıkış 3:45 gibi işte anca z.bununa nikaha yetişiriz şeklinde düşündük..

ama sonra benim aklıma ne geldi ben zaten fotoğraf çekilirken çok kasılan bir insanım birde nikahtan önce dış çekim iyice kasacak beni ay saçım ay kıçım aman gelinliğim derken iyice gerilicem...
birden aklıma geldi...
acaba ??????? nikahı 2,30 a alsakta kuaför-ev-nikah ve sonrasında yani en son fotoğraf çekiminemi gitsek acaba mesela 2,30 nikah 3,30 gibi takı bitmiş oluyor zaten nikah memurları uyarıyor çabuk olun diye... en geç 4,30 gibi çekimlere başlanır sonra da eve gelinir belki eğlenceye gidebiliriz ayaramaya çalışıyorum :18::18::18: ayy bilemedim yaaa...
en azından gelinle yerede otursam düşsemde ıslansamda bi derdim tasam olmaz diye düşündüm..
nikah salonunu aradım ok dediler ne zaman hangi saat istiyorsanız söleyin değiştirelim ama kararsız kaldım
sizce hangisi mantıklı
4,30 nikahımı
2,30 nikahımı

evet yaaa
o sesi çok izliyorum ben zaten, çok seviyorummm
aydanın şivesi de çok gitmiş şarkıyaaa
çok duygulandım dinlerken

Bende annesi de orada ağlıyor, çok duygulandım halil sezai den daha iyi söyledi bana göre, ben o kızın sesini hep beğeniyordum ama o gün tavan yaptı resmen...

Daha önce de söylediğim gibi Oya zorla da olsa koca sözü dinlemeyi öğretiyor sana enişte

şikayetvar.com gibi sitelerden o siteyi bi arat derim ben bi siteden alışweriş yapacaksam bakıyorum genelde

valla öyleydi, eve kamera yerleştiricem sonunda

mehir i dini nikahta soruyorlar,dinimizce kadının haklarının korunması amaçlı
ikiye ayrılıyor. hemen yapılan mehir (yüz görümlük falan takılırmış ya onun gibi)
bir de süresi olan mehir(genelde halk tarafndan boşanırsa verilen diye bilir)
bizde imam tanıdıktı, damat bey zaten yapar ama gene de bir adı olsun dedi. bende ne bileyim kem küm dedim. hiç düşünmemiştim. 20 gram altın daha istedim.
takılanlardan ayrı olarak istedim. zaman koymadım.

Mehir almak zorundasın ama dini nikah kıyıldığında istenir evveliyatında da söyleyebilirsin.

Gideceğim inşallah

Üstüne bir bardak su iç ben öyle yaptım ve kimse ödeyecek gibi durmuyor

haticem seans başı 280 mi? 8 seans 280 mi
benim seans başı 120 ye geliyo da eğer 8 seans o paraysa düşüp bayılcam burda
çünkü benimki de alexander olandan
vallahi hiç sormadım tek seans mı yoksa 8 seans mı bilmiyorum:44:

saol haticem geç olsun temiz olsun inşALLAh :)

şikayetvar.com gibi sitelerden o siteyi bi arat derim ben bi siteden alışweriş yapacaksam bakıyorum genelde

bende öyle yapıyorum. bu gittigidiyor. satıcıya göre yorum lazımdı

ailem çağrıyı tutsada çünkü tanıdık adalı oda ben aydayı tutuyorum amam muratın grubununn kazanmasını istemiyorm gıcıkşlğna ama kızda süper söledi çokta güzel

onu belirttinmi peki takılardan ayrı diye canım ben bilemem arkadaşıma sordum şimdi 5 tane 5 i biryerde istemiş gözlerimi pörtletti ahaha bana send eöle dicen dedi yok laa bir cumhuriyet derim oda kız abri hasır set söle bedavayamı gidicen e beee gizz dedi ayyy sabah sabah ügldürdü arkadaşım beni yahuu aşık olduğum adam ne die zorlansın dedim :)))))))))

aydınlatıcı dinsel bilgilerin için sağol kuzum

günaydın herkese kızlar umarım herkesler iyidir...

berfoooooooooooooooo kız ne komik kardeşin varmış bana dün whatsuptan mesaj attı

Üstüne bir bardak su iç ben öyle yaptım ve kimse ödeyecek gibi durmuyor

vallahi hiç sormadım tek seans mı yoksa 8 seans mı bilmiyorum:44:

versinler ya ben nelerimden kıstımda aldım onları. abalama dedim ekimde araba alacam verirsiniz artık borçlarınızı dedim bakalım

sen seansı öğren bi.. ama dediğim gibi git mutlaka 2ay tertemiz duruyosun..

gizz sen hala lazere başlamadın dımı
hüseyin başkan sen gittinmi lazere

evet bu sene patlama var resmen
haziranın kaçını düşünüyorsunuz canım? ben 22 haziran gelinlerinden özge

hayırlısı olsun özgecim..valla işte mekanı ayarlayabilirsek herşey yolunda giderse 1 haziran istiyorum ben :)) yaza sağlam bi giriş yapıcam inşallah..çok zor işlermiş yahu..tatlı telaşlar ama yine de kafa yoruyo işte...dilerim tüm 2013 gelinlerinin işi rast gitsin..

Oyam enişteyi merak ediyorum.

Günaydın özlemmmmmm

günaydın herkese kızlar umarım herkesler iyidir...

berfoooooooooooooooo kız ne komik kardeşin varmış bana dün whatsuptan mesaj attı
Hoş geldin çağlammmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…