- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
haticecim üstünde yazandan anlamazsın belki ama üstüne basa baba sor cihazın ne olduğunu
bazı yerler ıpl olduğunu söylemiyor dikkat et canım yani
paran boşa gitmesin
elif dediğim gibi yap bence al dene ama gerçekten çok zor bişey onla saatlerce durmak
kuğu gibi olmak için kendin dik dursan yeter zaten bence
prenses kimün oliiciksinn
emla pahalı cidden onun yerine anestol önermişlerdi aynı etkiyi yapıyomuş ama 3 lira gibi bişidi sanırım:26:
araştırılabilir bu da
hoşbulduk tatlım nasılsın ?
ben ağdaya gidicem alayım bu anestol u denemiş olurum:)
Praq bizim hayalimizdi... Benimkine göre dünyanın en romantik şehri orası... İtalyayı hiç sevmiyor... abartılacak bir yer değil diyor hep.
biz balayına gidicektik bideeeee Praga kız özgişhiç o açıdan bakmadıydım oraya ben ...
iyiyimgün sayıyorum :123::123::123: karnımda kelebekler uçuşuyor
ağdada sürme canım gerek yok. 10 dk bitiyor zaten.
sıla'dan ; acısa da öldürmez 'i söylüyorum içimden ben
özgeeeeeeee :26::26:yapma kız bu kıskançlık bitsin artık bence o soru üstüne şoka girdi enişte
speddy hoşgeldin
evet prag öyle tarihi hattaha belki romadan daha meşhurdur canım kızzz aferin sana götürsün götürsün ayyy özgiş evlencen hala geçmişi kıskanma kızzzz
Praq bizim hayalimizdi... Benimkine göre dünyanın en romantik şehri orası... İtalyayı hiç sevmiyor... abartılacak bir yer değil diyor hep.
biz balayına gidicektik bideeeee Praga kız özgişhiç o açıdan bakmadıydım oraya ben ...
ağdada sürme canım gerek yok. 10 dk bitiyor zaten.
sıla'dan ; acısa da öldürmez 'i söylüyorum içimden ben
çağlam bende praga hiç o açıdan bakmadım kuzeye yukarlara çıkıldıkça slav ırk canlanıyor özgişin gözünde
valla gizim hiç bu açıdan düşünmemiştim ben valla
daha önce gitti diye kıskandıydım ama haklısın hee slav ırk falan :26:
evet şimdi gördüm senin kalmış 2 ay vay be ne güzel eee evin falan halloldu mu ? eşyalarınız falan almışsınızdır
Ahahahahahahaaaaakoptum aslı Allah iyiliğini versin
ben ağdaya gidicem alayım bu anestol u denemiş olurum:)
evet. ev halloldu. eşyalar da artık yavaş yavaş geliyor.salon geldi.
ya yeni çıktı bende bu .acıcak diye bi kasılıyom sorma sonra nefes verip içimden bunu söylüyorum (bilinçaltı mı ne )
valla gizim hiç bu açıdan düşünmemiştim ben valla
daha önce gitti diye kıskandıydım ama haklısın hee slav ırk falan :26:
hadi hayırlısı canım. güzel günleriniz olsun inşallah 2 ay içinde hepsi hallolur son işler genelde son 10*15 güne bırakılıyor biz öyle yapmıştık çeyiz mobilya beyaz eşya hepsi o zamana halloldu
teşekkür ederim speedy
evet çeyizi son 2 haftaya inşallah güzel olur
olur olur merak etme şimdi yapabileceğin en güzel şey son 2 ayında ailenle bol bol vakit geçirmek
ve tabi huzurlu sakin günler geçirmek
ya yeni çıktı bende bu .acıcak diye bi kasılıyom sorma sonra nefes verip içimden bunu söylüyorum (bilinçaltı mı ne )
ay inşallah ya
ben sakin olamıyorum maalesefçok gerginim. en ufak birşeyde sinirlenir oldum :26::26:
Bende dün akşam iş çıkışı gittim de pek acımıyo yaaa ağda Geçen sene bir seans ipl e gitmiştim Aman tanrım çığlık çığlığa Duyan beni elektrikli sandalyeye bağladılar zannederdi
Çok acıyo yaaa lazer bilmiyorum benim mi canım çok tatlı amaÖyle olsa ağdaya da dayanamazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?