'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ben ağdaya gidicem alayım bu anestol u denemiş olurum:)

Praq bizim hayalimizdi... Benimkine göre dünyanın en romantik şehri orası... İtalyayı hiç sevmiyor... abartılacak bir yer değil diyor hep.

biz balayına gidicektik bideeeee Praga kız özgiş hiç o açıdan bakmadıydım oraya ben ...

çağlam bende praga hiç o açıdan bakmadım kuzeye yukarlara çıkıldıkça slav ırk canlanıyor özgişin gözünde

özgeeeeeeee :26::26: yapma kız bu kıskançlık bitsin artık bence o soru üstüne şoka girdi enişte

speddy hoşgeldin

yok kız o parti olayından sonra bana bi haller oldu kıskanmıyom artık umarım uzun süreli olur

evet prag öyle tarihi hattaha belki romadan daha meşhurdur canım kızzz aferin sana götürsün götürsün ayyy özgiş evlencen hala geçmişi kıskanma kızzzz

yok kıskanmıyom gizimm gidicez inşallah hatta iki dakkada plan yaptık 3 lü yapçakmışız prag-viyana-budapeşte şeklindeee

daha önce iki bekar erkek gitmişler ya ondan ben kıskandıydım çağloşum aklına düşürmiyeyim senin de yaa
valla balayı için bile onun gitmediği bi otel olmalı diye kendimi paralamıştım kıskançlık zor zanaat vesselam

çağlam bende praga hiç o açıdan bakmadım kuzeye yukarlara çıkıldıkça slav ırk canlanıyor özgişin gözünde

valla gizim hiç bu açıdan düşünmemiştim ben valla
daha önce gitti diye kıskandıydım ama haklısın hee slav ırk falan :26:

evet şimdi gördüm senin kalmış 2 ay vay be ne güzel eee evin falan halloldu mu ? eşyalarınız falan almışsınızdır

evet. ev halloldu. eşyalar da artık yavaş yavaş geliyor.salon geldi.
Ahahahahahahaaaaa koptum aslı Allah iyiliğini versin

ya yeni çıktı bende bu .acıcak diye bi kasılıyom sorma sonra nefes verip içimden bunu söylüyorum (bilinçaltı mı ne)

evet. ev halloldu. eşyalar da artık yavaş yavaş geliyor.salon geldi.

ya yeni çıktı bende bu .acıcak diye bi kasılıyom sorma sonra nefes verip içimden bunu söylüyorum (bilinçaltı mı ne)

hadi hayırlısı canım. güzel günleriniz olsun inşallah 2 ay içinde hepsi hallolur son işler genelde son 10*15 güne bırakılıyor biz öyle yapmıştık çeyiz mobilya beyaz eşya hepsi o zamana halloldu

teşekkür ederim speedy

evet çeyizi son 2 haftaya inşallah güzel olur

Bende dün akşam iş çıkışı gittim de pek acımıyo yaaa ağda Geçen sene bir seans ipl e gitmiştim Aman tanrım çığlık çığlığa Duyan beni elektrikli sandalyeye bağladılar zannederdi
Çok acıyo yaaa lazer bilmiyorum benim mi canım çok tatlı ama Öyle olsa ağdaya da dayanamazdım

genitalde lazer gidemedim ben hep vazgectim.

ağda da fazla yanmıyor canım. ben 2 keredir kendi kendime kuruntu yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…