'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

valla gizim hiç bu açıdan düşünmemiştim ben valla
daha önce gitti diye kıskandıydım ama haklısın hee slav ırk falan :26:

özgişşşş pardon yaaaa ayyyy dur kızz slav ırk yoğ orda ahahahaaaa naptım ben

yahu gidin işte corneliadan sonra prag sonrada italyaya gidin

benim yazın italyaya gidicek arkadşalarmda biz kocalarmıza rehberlik ederiz evlenince süper olur diyolar :))))bu açıdanda bakılabilir

çağlam bende praga hiç o açıdan bakmadım kuzeye yukarlara çıkıldıkça slav ırk canlanıyor özgişin gözünde

kıskanclıga bahane çok kusummm kuzey guney farketmez aslındaa kanında kıskanclık varsa dişi kus yeter

yok kız son yasadıklarımdan sonra ben de artık bıraktım bu kıskanclı mevzularını cidden.. kıskansam da belli etmiorum yani cunku bana yapıldıgında hiç hoslanmıyorum örneklerini gördüm

az kaldı anket yapıcam haa
Pambuk lazere gitsin mi ağdaya mı devam etsin diyeee

Kızlar özgişlede konuştum git diyor ama ben çok korkuyorum yaa acısından :18:
Benim acı eşiğim çok düşük valla tansiyon falan kalmaz anında düşer :18:
ben napimm emla kullansam ne kadar etki eder ne olur :18:

gitmeyenlere tokat

kızlar gidin yahu maddi durumunuz iyiyse ne bekliyonuz. temizlik tek kelimeyle 2 ayda 1tane bile çıkmıyor yahu:)
çıkıncada 1 hafta ince ince çıkıyor. ozamanda hemen bidaha gidiyorum lazere

Canım istersen paket alma önce bi seans git dene baktın dayanabiliyosun paket alırsın

gitmeyenlere tokat

kızlar gidin yahu maddi durumunuz iyiyse ne bekliyonuz. temizlik tek kelimeyle 2 ayda 1tane bile çıkmıyor yahu:)
çıkıncada 1 hafta ince ince çıkıyor. ozamanda hemen bidaha gidiyorum lazere

Canım istersen paket alma önce bi seans git dene baktın dayanabiliyosun paket alırsın

tatlım ben paket almıcam zaten özgişin gittiği yere gidicem gidersem.. benim tek sıkıntım acısıı :18:
yaa berfoooo acısından haber ver sen gidiosun anlaşılan :26:

tatlım ben paket almıcam zaten özgişin gittiği yere gidicem gidersem.. benim tek sıkıntım acısıı :18:

Acısını geçtim ben sağlık açısından da düşünüyorum :44:
Yani herkesten bişey duyuyoruz İlerde ne gibi bi yan etkisi olur bilinmiyo :26:

canımg enital için 5dk
sadece 5 dk sürüyor. evet az bi acısı var.. ama tabiki dayanılmayacak gibi deil..
söylemesi ayıp ben genitalime ağda bile yapamazdım acısından dolayı.. hani şimdi bunu rahatlıkla yapıyorum
aklımda birsürü şey geçiriyorum:)
dayan 5dk. biticek 2 ay temizsin relax ol falan
bence vakit kaybetmeden kesinlikle gitmelisin

Acısını geçtim ben sağlık açısından da düşünüyorum :44:
Yani herkesten bişey duyuyoruz İlerde ne gibi bi yan etkisi olur bilinmiyo :26:

cnm birçok kişi yan etkisi yok falan demiş.. :26: çok belirgin bir yan etkisi olsa bu kadar çok yaptıran insan olmaz die düşünüyorum

berfff genitaldan tırsıyorum yaaa ben napacam kızlar yaaa benmde gitmem lazım pofff çok kılllıyım bide belimde bile ufacık tüyler var bacak ve koltuk altını halletsem genital kolay her banyoda jilet yaparım ama rahat etmekte var tabeee

zehroşum sen emlanı al sür öyle git o zaman ilk sefer için riske atma bence
ben acımıcak diye gittim çünkü ağdadan alışığım diye düşündüm
acıdı ama dayanamayacak gibi değil
havayı fazla üfler bi de yavaş yavaş atış yaparsa daha az acır
benim hızlı hızlı yaptığında acıyo ay oy diyince yavaşlıyo o zaman az acıyo

kız ben seansa bile daha az veriyorum

bunu bende diyorum az kaldı haziranda atancam inşALLAH diye
hepimiz aynıymışız

dudak içinden mi bahsediyorsun?
terbiyesiz ben

buralardayım canım arada bakıyorum ama sohbetiniz koyu olduğu için dalmayım diyorum sen nasılsın ?
gel kız seninle daha koyu olur:13:

üç kez sordum alex dendi soğuk hava üflüyor mu diye sordum evet dedi.

mapukçum ben ilerde doğum hastalık falan olursa kıllı kıllı hastaneye yatmamayı düşünüyorum daha çok
vakti zamanında bacağımı almadığımda araba çarpmıştı benim bacağa birşey olmuş mu diye a.maya çalıştıklarında kaçmaya çalışıyordum o derece yani tırsıyorum kardeşim:26:

cnm birçok kişi yan etkisi yok falan demiş.. :26: çok belirgin bir yan etkisi olsa bu kadar çok yaptıran insan olmaz die düşünüyorum

Dün arkadaşım dediki doktor bi arkadaşım var kendisi yaptırmıyo lazer , ağdaya gidiyo dedi :44:
Yani yeni çıkan bişey olduğu için uzun vadede ne gibi hasarlar bırakıcağı gözlemlenmedi daha demiş

bende de durum aynı maymundan 5 dakika önce doğmuşum o misal yani:18:

hayatında hiç ağda yaptırmamıs biri olarak ben lazere iyi dayanmısım o zaman masallah nazar degdirmiyim kendime

bende de durum aynı maymundan 5 dakika önce doğmuşum o misal yani:18:

işte varya saçlarım öyle çok ki maşallahım var yüğzümde çıksa yeridir bacaklarım çok seyrek koltuk altımda öle ama hiç kıl olmaması gereken belde kılım var seviyorum ama o bölgeyi arkadşaım aldırdı ama benim karpuz çekirdeği büyüklüğünd eiki benim var belimde :))))) benmden korkuyorum

öle yapım o zaman bende özgem bu akşam ağdaya gidicektim hiç gitmiyeyim gereksiz yere hem düğünde seneye bizim seneye kadar bitmiş olur birdahada uğraşmama gerek kalmaz

arkadaşımın kuzeni edirnede kadın doğum uzmanı. ona sordum yok dedi. kendide gidiyor zaten..

en son gelicem ayı yorgoda her tarafını ben alcam
kıllı gelincik olcksın

ben genital ve koltuk latına gidiyorum

k

hepimiz aynıymışız

:

al birini vur ötekinne giyiymişiz

hayatında hiç ağda yaptırmamıs biri olarak ben lazere iyi dayanmısım o zaman masallah nazar degdirmiyim kendime

çağla aynen bende. diyorum hiç ağda yapmamıştım. hani ben ağdaya bile dayanmayan ben lazeri yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…