valla gizim hiç bu açıdan düşünmemiştim ben valla
daha önce gitti diye kıskandıydım ama haklısın hee slav ırk falan :26:
çağlam bende praga hiç o açıdan bakmadım kuzeye yukarlara çıkıldıkça slav ırk canlanıyor özgişin gözünde
yok kız o parti olayından sonra bana bi haller oldu kıskanmıyom artıkumarım uzun süreli olur
yok kıskanmıyom gizimm gidicez inşallah hatta iki dakkada plan yaptık 3 lü yapçakmışız prag-viyana-budapeşte şeklindeee
daha önce iki bekar erkek gitmişler ya ondan ben kıskandıydım çağloşum aklına düşürmiyeyim senin de yaa
valla balayı için bile onun gitmediği bi otel olmalı diye kendimi paralamıştımkıskançlık zor zanaat vesselam
az kaldı anket yapıcam haa
Pambuk lazere gitsin mi ağdaya mı devam etsin diyeee
Kızlar özgişlede konuştum git diyor ama ben çok korkuyorum yaa acısından :18:
Benim acı eşiğim çok düşük valla tansiyon falan kalmaz anında düşer :18:
ben napimm emla kullansam ne kadar etki eder ne olur :18:
az kaldı anket yapıcam haa
gitmeyenlere tokat
kızlar gidin yahu maddi durumunuz iyiyse ne bekliyonuz. temizlik tek kelimeyle 2 ayda 1tane bile çıkmıyor yahu:)
çıkıncada 1 hafta ince ince çıkıyor. ozamanda hemen bidaha gidiyorum lazere
Canım istersen paket alma önce bi seans git dene baktın dayanabiliyosun paket alırsın
tatlım ben paket almıcam zaten özgişin gittiği yere gidicem gidersem.. benim tek sıkıntım acısıı :18:
yaa berfoooo acısından haber ver sen gidiosun anlaşılan :26:
tatlım ben paket almıcam zaten özgişin gittiği yere gidicem gidersem.. benim tek sıkıntım acısıı :18:
yaa berfoooo acısından haber ver sen gidiosun anlaşılan :26:
Acısını geçtim ben sağlık açısından da düşünüyorum :44:
Yani herkesten bişey duyuyoruz İlerde ne gibi bi yan etkisi olur bilinmiyo :26:
kız ben seansa bile daha az veriyorum57,24 tl canım
hepimiz aynıymışızbunu bende diyorum az kaldı haziranda atancam inşALLAH diye
dudak içinden mi bahsediyorsun?Haticem,Pınarım teşekkür ederim yorumlarınız için ben ne yapacam bakalım:26:
Kuğu gibi olmak adına kullanacam galiba
Aslım benim nişanlığın içinde yok da
Bu arada ben genital seans başı 150 tl ye
k.altı 50 tl ye gidiyorum
iki ayda bir oluyor,aylık 100 100 ödüyorum
Kontrol seansı da 10 gün sonra oluyor
Benimde alex
Ağrı pek olmuyor ama malum yer içlerinde zor duruyorum
İnanılmaz memnunum amaaa
gel kız seninle daha koyu olur:13:buralardayım canım arada bakıyorum ama sohbetiniz koyu olduğu için dalmayım diyorumsen nasılsın ?
üç kez sordum alex dendi soğuk hava üflüyor mu diye sordum evet dedi.haticecim üstünde yazandan anlamazsın belki ama üstüne basa baba sor cihazın ne olduğunu
bazı yerler ıpl olduğunu söylemiyor dikkat et canım yani
paran boşa gitmesin
elif dediğim gibi yap bence al dene ama gerçekten çok zor bişey onla saatlerce durmak
kuğu gibi olmak için kendin dik dursan yeter zaten bence
prenses kimün oliiciksinn
emla pahalı cidden onun yerine anestol önermişlerdi aynı etkiyi yapıyomuş ama 3 lira gibi bişidi sanırım:26:
araştırılabilir bu da
mapukçum ben ilerde doğum hastalık falan olursa kıllı kıllı hastaneye yatmamayı düşünüyorum daha çokaz kaldı anket yapıcam haa
cnm birçok kişi yan etkisi yok falan demiş.. :26: çok belirgin bir yan etkisi olsa bu kadar çok yaptıran insan olmaz die düşünüyorum
berfff genitaldan tırsıyorum yaaa ben napacam kızlar yaaa benmde gitmem lazım pofff çok kılllıyım bide belimde bile ufacık tüyler var bacak ve koltuk altını halletsem genital kolay her banyoda jilet yaparım ama rahat etmekte var tabeee
bende de durum aynı maymundan 5 dakika önce doğmuşum o misal yani:18:
zehroşum sen emlanı al sür öyle git o zaman ilk sefer için riske atma bence
ben acımıcak diye gittim çünkü ağdadan alışığım diye düşündüm
acıdı ama dayanamayacak gibi değil
havayı fazla üfler bi de yavaş yavaş atış yaparsa daha az acır
benim hızlı hızlı yaptığında acıyo ay oy diyince yavaşlıyo o zaman az acıyo
arkadaşımın kuzeni edirnede kadın doğum uzmanı. ona sordum yok dedi. kendide gidiyor zaten..cnm birçok kişi yan etkisi yok falan demiş.. :26: çok belirgin bir yan etkisi olsa bu kadar çok yaptıran insan olmaz die düşünüyorum
en son gelicem ayı yorgoda her tarafını ben alcamberfff genitaldan tırsıyorum yaaa ben napacam kızlar yaaa benmde gitmem lazım pofff çok kılllıyım bide belimde bile ufacık tüyler var bacak ve koltuk altını halletsem genital kolay her banyoda jilet yaparım ama rahat etmekte var tabeee
k
hepimiz aynıymışız
:
hayatında hiç ağda yaptırmamıs biri olarak ben lazere iyi dayanmısım o zaman masallah nazar degdirmiyim kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?