işte varya saçlarım öyle çok ki maşallahım var yüğzümde çıksa yeridir bacaklarım çok seyrek koltuk altımda öle ama hiç kıl olmaması gereken belde kılım var seviyorum ama o bölgeyi arkadşaım aldırdı ama benim karpuz çekirdeği büyüklüğünd eiki benim var belimde :))))) benmden korkuyorum
bende canım tatlı diey korkuyorum
yok canım ağrı eşik değerim çok düşükyiter yahu biz tatsızmıyızz
Haklısınarkadaşımın kuzeni edirnede kadın doğum uzmanı. ona sordum yok dedi. kendide gidiyor zaten..
en son gelicem ayı yorgoda her tarafını ben alcam
kıllı gelincik olcksın
ben genital ve koltuk latına gidiyorum
al birini vur ötekinne giyiymişiz
çağla aynen bende. diyorum hiç ağda yapmamıştım. hani ben ağdaya bile dayanmayan ben lazeri yapıyorum.
arkadaşımın kuzeni edirnede kadın doğum uzmanı. ona sordum yok dedi. kendide gidiyor zaten..
en son gelicem ayı yorgoda her tarafını ben alcam
kıllı gelincik olcksın
ben genital ve koltuk latına gidiyorum
al birini vur ötekinne giyiymişiz
çağla aynen bende. diyorum hiç ağda yapmamıştım. hani ben ağdaya bile dayanmayan ben lazeri yapıyorum.
berdooo aya yorga dedin yaa gülmekten öldürdün tamam tamam ben gideyim anneme dedim ben küçük esnafım yardım et komple gideyim yoksa koca beni kıllarla sitemez dedim güldürdüm nihahahaha
bi yerden sonra zaten kısa sürmeye baslıyor ben tam kaymagını yicekken yarıda kaldısubatta baslayabilirim umarım adam gibi bi yer bulup
yalnız tamamen seansları bitirenlerde tamamen bitmedigini soyluyor minik minik cıkıomus yine ne anladım o zaman umarım tamamen biter
bi yerden sonra zaten kısa sürmeye baslıyor ben tam kaymagını yicekken yarıda kaldısubatta baslayabilirim umarım adam gibi bi yer bulup
yalnız tamamen seansları bitirenlerde tamamen bitmedigini soyluyor minik minik cıkıomus yine ne anladım o zaman umarım tamamen biter
ben izmirliyim bana da mı sinir oluyonnnnnnn
bende izmirliyimmm:18::18::18::18::18:
az kaldı anket yapıcam haa
Pambuk lazere gitsin mi ağdaya mı devam etsin diyeee
Kızlar özgişlede konuştum git diyor ama ben çok korkuyorum yaa acısından :18:
Benim acı eşiğim çok düşük valla tansiyon falan kalmaz anında düşer :18:
ben napimm emla kullansam ne kadar etki eder ne olur :18:
çağlam doğumdan sonra genellikle tekrarlıyormuş yani her doğumda yenilemen gerekecek hormonal dengesizlikten dolayı oluyormuş
selam bayanlarrrrrrr
çağlam doğumdan sonra genellikle tekrarlıyormuş yani her doğumda yenilemen gerekecek hormonal dengesizlikten dolayı oluyormuş
çağla ben şu tarafından bakıyorum, şuan mesela seanslarımın fiyatları düştü. her gittiğimde 5 TL mi 10 TL mi ne düşüyor. ben 100 le başladım en son 50 verdim işte..
hani alıyorum ve 2 ay çıkmıyor. inan sonrasında olan minikler hiç problem deil benim için..
rabbim kabul ederse namaz kılıyorum ben. biliyosun temizlik bu husustada önemli.. önceden nefret ederdim ya.. sürekli temiz olması lazımdı. ağdada yapamazsım.. yani benim için lazer büyük bir kurtarıcı oldu..
yani sonrada çıkan tek tükleri hiç dert etmiyorum.. gerçi kadın bana tamamen bitcek dedi ama bilmiyorum..
o tek tükler içinde 3 4 ayda bir gitsen yine çok mantıklı
sipidiye katılıyorum orasının kuru olması önemli lazerci kadın öyle demişti alt taraflar daha uğraştırır çünkü ıslak bölge diye
sipidiye katılıyorum orasının kuru olması önemli lazerci kadın öyle demişti alt taraflar daha uğraştırır çünkü ıslak bölge diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?