'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bende canım tatlı diey korkuyorum

berdooo aya yorga dedin yaa gülmekten öldürdün tamam tamam ben gideyim anneme dedim ben küçük esnafım yardım et komple gideyim yoksa koca beni kıllarla sitemez dedim güldürdüm nihahahaha

yiter yahu biz tatsızmıyızz
yok canım ağrı eşik değerim çok düşük

Haklısın

bi yerden sonra zaten kısa sürmeye baslıyor ben tam kaymagını yicekken yarıda kaldı subatta baslayabilirim umarım adam gibi bi yer bulup

yalnız tamamen seansları bitirenlerde tamamen bitmedigini soyluyor minik minik cıkıomus yine ne anladım o zaman umarım tamamen biter

berdooo aya yorga dedin yaa gülmekten öldürdün tamam tamam ben gideyim anneme dedim ben küçük esnafım yardım et komple gideyim yoksa koca beni kıllarla sitemez dedim güldürdüm nihahahaha

ayı yorgamı aya yorgamı
git sen mutlaka gizem pişman olmazsın..

kızlar ; genital lazer tamamen bitmez çünkü ne kadar kuru tutmaya çalışsanızda ıslak bölge. lazern çok etkili olması için kuru olması lazım lazerden sonra bu nedenle su değdirmeyin diyorlar

çağlam doğumdan sonra genellikle tekrarlıyormuş yani her doğumda yenilemen gerekecek hormonal dengesizlikten dolayı oluyormuş

çağla ben şu tarafından bakıyorum, şuan mesela seanslarımın fiyatları düştü. her gittiğimde 5 TL mi 10 TL mi ne düşüyor. ben 100 le başladım en son 50 verdim işte..
hani alıyorum ve 2 ay çıkmıyor. inan sonrasında olan minikler hiç problem deil benim için..
rabbim kabul ederse namaz kılıyorum ben. biliyosun temizlik bu husustada önemli.. önceden nefret ederdim ya.. sürekli temiz olması lazımdı. ağdada yapamazsım.. yani benim için lazer büyük bir kurtarıcı oldu..
yani sonrada çıkan tek tükleri hiç dert etmiyorum.. gerçi kadın bana tamamen bitcek dedi ama bilmiyorum..
o tek tükler içinde 3 4 ayda bir gitsen yine çok mantıklı

ben izmirliyim bana da mı sinir oluyonnnnnnn

bende izmirliyimmm:18::18::18::18::18:

canlar sizi iyi ki tanımışımm önceden, yoksam önyargılı olabilirdim

şaka bi yana insanları memleketle falan ayırmam hiç sevmem yapanları da, o yüzden benimki kıskançlığımdan yani. ama gerçekten gitmek istemiyorum:26:

ağdaya dayanıyorsan lazerden hiç korkma. genital 5dk sürüyor. o sırada neler düşünüyorum ben ilgimi başka bişeye veriyorum acımıyor fazla da. en önemlisi ilk seans ondan sonra zaten çok çıkmıyor acı da azalıyor.

çağlam doğumdan sonra genellikle tekrarlıyormuş yani her doğumda yenilemen gerekecek hormonal dengesizlikten dolayı oluyormuş

canım gerçekten hormonlar çok etkiliyor. 2ay oldu benim son seansımdan sonra hiç bişey yoktu ufak tefek tüyler vardı. geçen hafta adet oldum bitti gördüğüme inanamadım yine tüyler vardı ama çoğalmıştı. ablama da aynısı oldu. yani hormonların etkisi gerçekten birinci derece önemli. doğumu bilmem ama evlenince hormonlar baya değişecek o zaman ne olur acıbağ

kızlarrrrr nodlunuz bakayım =)
en son lazer mi ağda mı diyordunuz ben sonra koptum.
sonrasında ne oldu , çok şey kaçırdım mı....

Ekleme: Ay hala aynı konu 3 sayfa atlamıştım kzlar

Son düzenleme:
herkese slmm
is arasi mola verdim bakayim dedim gelinciklere nposunuz bkalmmm

kızlar bende ağdayla alıyorum gerçekten azaldı zaten çocukluğumdan beri ağdayla aldım hep, bacaklarımı makinayla alıyorum ama düğünden sonra bende komple bitmesi için lazere gitmeyi düşünüyorum...

bunu ben de duydum kuzucum doktoruma sordugumda yok öyle bir sey demişti ama insan vicidina hiç belli olmaz

ben de öyle dusunuyorum artık berfo napim zaten her tüurlu ugrasıoruz

sipidiye katılıyorum orasının kuru olması önemli lazerci kadın öyle demişti alt taraflar daha uğraştırır çünkü ıslak bölge diye

sipidiye katılıyorum orasının kuru olması önemli lazerci kadın öyle demişti alt taraflar daha uğraştırır çünkü ıslak bölge diye

evet hamilelikte çok fazla değişkenlik göstermez.

ve lazerde 3 evre var

küsme kesinlikle bitti deriz bu dönemde
coşma bir anda hepsi yeniden fazlasıyla çıkar
bitme buda son evredir

bilginiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…