'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bn anlamadım yahu o kağıtlalr yaptıgını.d

ha bir de, facebook'ta rengarenk dantel var. ona önlük yaptırtabilirsin. biz yaptırdık, üç tane, çok güzel oluyo bizimki evlilik ve mezuniyet temalıydı gerçi. ama sevgililer günü için yaptıkları da var, onlardan biri olabilir. sürpriz olur

bir tane A4 kağıdı alıyorsun, üçe kesiyorsun, ince olacak yani. sonra onları yapıştırıyorsun birbirine ekleye ekleye. yani eni 10 cm boyu 50-60 cmlik bir kağıt çıkıyor ortaya. sonra ona mektup yazdım. sardım, kurdela yaptım, verdim:) sabrını ölçtüm tabi yazarken ben de kendi sabrımı ölçtüm :)

anladım:)
Eki Görüntüle 265377

bu olabilir mesela, pasaj.com dan bakabilirsin.
bn baktım bu pasaja çok gzl şeyler var:)
ama hediye olmaz ya erkeğe bnce:S
çeyize

kızlar bende daha demin esin arkadaşın çeyizindeki önlükleri gördüm daha önceleride bakıyordum çok şeker önlükler var beğendiğim birtane vintage tarzı çiçekli beğendim nillet linensten aldığımız nevresimlere benzeyen önlük çok şirin

cıh bizimki kendine de yaptırdı ve çeyizine koy dedim :) yaptırdığımız zamanlar param olsaydı, ben ona yaptırırırdım, ama o bize yaptırdı. erkeğe de hediye edilebilinir. sonuçta mutfağa girecek o da, hem de çok sevimli olur :)

:)))) ciddi misn gizem valla hiç duymamısım

evet hattaha tefalde yoğrutçu çıkarmış demiştim

bide sana sorcaktım alsammı nasıl olur diye nede olsa çeyizimde emeğin var yani sana sorup aldım seninle burda tanıştım ve girdiğim günden beri beni yönlendirdin tatlım

dün klasör hazırladım bilgisayarıma ne kadar harcama yaptığımı gördüm bide bernardodaki takımları sordum kızlara günlükleri seninkiyle sana gösterdiğim renkli renkli olanı kızlarda beğendiler bu ay hem o günlük takımı hemde tencere setini alcam kısmetse

iyi günler kızlarrr. Nasılsınızz

çok güzel mutfak önlükleri gördüm bi kaç sayfa geride. bende bayılıyorum mutfak önlüklerine ya. o isimli kalpli olandan kesin yaptırmalıyım bayıldımm :))

bi arkadaşın çeyizinde görmüştüm çok güzel bi önlük seti. facebooktan mesaj attım yapan kişiye bi haftayı geçti hala cewap gelmedi yaa. bu önlükleri araştıriyim şimdi de :)

wild modelini mi alıcaksn dimi tatlm ben aldn sanmıstm, bence çok güzel bi model kesinlkle kalitesinden de eminm, bu ay yemek tkımını ve tencereleri hallediorz o zman cnmcm

hoşgeldin halimecm:))
evt bende sordm o arkadaşa ama nedense bi cevap vermedi bize

önlükler cok seker..

2 tane alırım ceyzime alırsam bi ona bi bana..

ona özel yapım bi önlük zaten illaki lazım benim kendime diye aldıgım onlukler ona pecete gibi olur heralde pek bi tarafını ortmez

canım hoşgeldin bende istiyorum o önlüklerden çok tatlılar

wild modelini mi alıcaksn dimi tatlm ben aldn sanmıstm, bence çok güzel bi model kesinlkle kalitesinden de eminm, bu ay yemek tkımını ve tencereleri hallediorz o zman cnmcm

evet dün erkek arkadaşıma gösterdim senin beğendiğin herşeyi beğeniyorum pembeyide bunuda alabilirsin ikiside şirinmiş dedi evet tatlım bu ay o işleri halledeyim belki yarın gider onları alırım bakıp bakıp duruyorum çok şirinler nilcik kahvaltılıkta kullanılırlar

birkaç ay önce 45 e dikiyordu, biz üç önlüğü 135 e diktirmiştik. ama onlar tanıtım fiyatlarıymış, şimdi arttı fiyatlar. ama şöyle bir şey var, matmazel önlüğü dışındakileri çift taraflı kullanımlı yapıyor, ama bu önlük tasarımı sebebiyle tek tarafı kullanılacak şekilde yapılıyor. kumaşlarının çoğu ithal, avusturyadan kardeşi gönderiyor. facebook sayfasını takip etmekten artık kadın hakkında her şeyi bilmeye başladım hemen dönüyor bu arada size, bekletmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…