- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
ben bir de renkli bir kağıdı ince ince kesmiştim, sonra birbirine yapıştırıp yazı yazmıştım, mektup... sonra dürüm gibi yapıp şeritle bağlamıştım. okuması zor olsun diye yapmıştım uzun ve ince :) başka şeyler de vardı kutunun içinde, bunu da eklemiştim. ben dersteyken okumuştu, dışarda parkta beni beklemişti garibim uzak memleketten geldiği halde :) o sırada okumuş (ben olsam okumazdım karizmam sarsılır upuzun şey diye), çok duygulanmış, o da küçük bir şiir yazmış o duygular üzerine. çok sevinmiş, mutlu olmuştu. ben de öyle... sonra ferman gibiydi mektubun ama çok güzeldi demişti :) bunu da yapabilirsin.
bir tane A4 kağıdı alıyorsun, üçe kesiyorsun, ince olacak yani. sonra onları yapıştırıyorsun birbirine ekleye ekleye. yani eni 10 cm boyu 50-60 cmlik bir kağıt çıkıyor ortaya. sonra ona mektup yazdım. sardım, kurdela yaptım, verdim:) sabrını ölçtümtabi yazarken ben de kendi sabrımı ölçtüm :)
bn baktım bu pasaja çok gzl şeyler var:)
tefal yoğurtçu çıkarmıs kızlar, hay allam daha neler görücezz
:)))) ciddi misn gizem valla hiç duymamısımama sana boynerde dedim gözün minimallerle döndüğü için duymadın nilcim
ama sana boynerde dedim gözün minimallerle döndüğü için duymadın nilcim
:)))) ciddi misn gizem valla hiç duymamısım
evet hattaha tefalde yoğrutçu çıkarmış demiştim
bide sana sorcaktım alsammı nasıl olur diye nede olsa çeyizimde emeğin var yani sana sorup aldım seninle burda tanıştım ve girdiğim günden beri beni yönlendirdin tatlım
dün klasör hazırladım bilgisayarıma ne kadar harcama yaptığımı gördüm bide bernardodaki takımları sordum kızlara günlükleri seninkiyle sana gösterdiğim renkli renkli olanı kızlarda beğendiler bu ay hem o günlük takımı hemde tencere setini alcam kısmetse
hoşgeldin halimecm:))iyi günler kızlarrr. Nasılsınızz
çok güzel mutfak önlükleri gördüm bi kaç sayfa geride. bende bayılıyorum mutfak önlüklerine ya. o isimli kalpli olandan kesin yaptırmalıyım bayıldımm :))
bi arkadaşın çeyizinde görmüştüm çok güzel bi önlük seti. facebooktan mesaj attım yapan kişiye bi haftayı geçti hala cewap gelmedi yaa. bu önlükleri araştıriyim şimdi de :)
iyi günler kızlarrr. Nasılsınızz
çok güzel mutfak önlükleri gördüm bi kaç sayfa geride. bende bayılıyorum mutfak önlüklerine ya. o isimli kalpli olandan kesin yaptırmalıyım bayıldımm :))
bi arkadaşın çeyizinde görmüştüm çok güzel bi önlük seti. facebooktan mesaj attım yapan kişiye bi haftayı geçti hala cewap gelmedi yaa. bu önlükleri araştıriyim şimdi de :)
wild modelini mi alıcaksn dimi tatlm ben aldn sanmıstm, bence çok güzel bi model kesinlkle kalitesinden de eminm, bu ay yemek tkımını ve tencereleri hallediorz o zman cnmcm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?