canım hoşgeldin bende istiyorum o önlüklerden çok tatlılar
evet dün erkek arkadaşıma gösterdim senin beğendiğin herşeyi beğeniyorum pembeyide bunuda alabilirsin ikiside şirinmiş dedi evet tatlım bu ay o işleri halledeyim belki yarın gider onları alırım bakıp bakıp duruyorum çok şirinler nilcik kahvaltılıkta kullanılırlar
hoşgeldin halimecm:))
evt bende sordm o arkadaşa ama nedense bi cevap vermedi bize
canım hoşgeldin bende istiyorum o önlüklerden çok tatlılar
evt cnm bencede süperler hem günk hem kahvaltı çıkıcak işte aradannnoy oy eniştemizde mutfak işlerini sana bırakmıs artk çiçek böcek sevicek sanırmm
ayol ben kendi adıma söylüyorum bunu giysem kendimi hizmetçi gibi hissederm
cıx olmaztercih meselesi tabiki
bn fiyatı için koymuştumonu merak edenler içi
alırsan resmini çekip ekle kuzu bizim baktığımız mı ki acabacanım valla senin beğendiğini ben hep beğenirim dedi dün zaten çok romantik laflar etti yazdım burayada ama işte ben nedense böyle romantik olamıyorum odunluıktan acilen kurtulmam lazım
essedeki döküm tencerelerde indirime girmiş sitesinde gördük arkadaşımın 90 aldıkları 40 larda şimdi gidip bakcam belki çıkışta
ayy ama çeyizimin en sevdiği linens nevresimim oldu çok şirin bakıp bakıp duruyorum
bu arada pasaj comdan gül desenli mutfak önlüğünden alıcam çok şirin eski bir tarz
alırsan resmini çekip ekle kuzu bizim baktığımız mı ki acaba
bişey dicem bu döküm tenceler teplon gibimi ne farkı var hani
valla arkadaşım ben çok araştırdım hala da devam ediyor. en sağlıklı pişirme gereçlerinden biri. çok ağırmış, ama ısı eşit dağılıyor. güzel pilav pişiyormuş. sağlıklı olduğu için istiyorum ben. başka bir nedeni yok. döküm tencere, cam tencere, toprak tencere... en sağlıklıları bunlar. teflon en kötüsü.
valla arkadaşım ben çok araştırdım hala da devam ediyor. en sağlıklı pişirme gereçlerinden biri. çok ağırmış, ama ısı eşit dağılıyor. güzel pilav pişiyormuş. sağlıklı olduğu için istiyorum ben. başka bir nedeni yok. döküm tencere, cam tencere, toprak tencere... en sağlıklıları bunlar. teflon en kötüsü.
bakır da sağlıklı ama kalay konusunda dikkatli olmak gerekiyor. döküm tencere de özel bakım istiyormuş. hepsinin bir derdi var yani :)
ben çorbalar için emaye, yemekler için iki üç tane döküm tencere alıp tencere konusunu kapatmak istiyorum. bakalım ne yapacağım.
seramik olanlar var bide..
dokumler cidden cok agır her yemekte kullanılmaz diye ben bikaçyerde seramik begendim ama pek arastırmadım onlar nasıl biliyomusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?