'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

evt cnm bencede süperler hem günk hem kahvaltı çıkıcak işte aradannn oy oy eniştemizde mutfak işlerini sana bırakmıs artk çiçek böcek sevicek sanırmm

hoşgeldin halimecm:))
evt bende sordm o arkadaşa ama nedense bi cevap vermedi bize

hoşbulduk canımm. walla bende kaç gndür bekliyorum bi cevap vermedi. arkadaşlık daveti de göndermiştim onu kabul etmiş ama cevap yazmamış. çok sinir oldum valla. ama şu rengarenkdantelin önlükleri de çok güzel. burda resmi olan isim ve kalpler olan önlüğe bayıldım. kesin yaptırmam lazım böyle bişe :)

canım hoşgeldin bende istiyorum o önlüklerden çok tatlılar

hoşbulduk cnmm :)

evt cnm bencede süperler hem günk hem kahvaltı çıkıcak işte aradannn oy oy eniştemizde mutfak işlerini sana bırakmıs artk çiçek böcek sevicek sanırmm

canım valla senin beğendiğini ben hep beğenirim dedi dün zaten çok romantik laflar etti yazdım burayada ama işte ben nedense böyle romantik olamıyorum odunluıktan acilen kurtulmam lazım

essedeki döküm tencerelerde indirime girmiş sitesinde gördük arkadaşımın 90 aldıkları 40 larda şimdi gidip bakcam belki çıkışta

ayy ama çeyizimin en sevdiği linens nevresimim oldu çok şirin bakıp bakıp duruyorum

bu arada pasaj comdan gül desenli mutfak önlüğünden alıcam çok şirin eski bir tarz

Son düzenleme:
alırsan resmini çekip ekle kuzu bizim baktığımız mı ki acaba

bişey dicem bu döküm tenceler teflon gibimi ne farkı var hani

Son düzenleme:
bişey dicem bu döküm tenceler teplon gibimi ne farkı var hani

valla arkadaşım ben çok araştırdım hala da devam ediyor. en sağlıklı pişirme gereçlerinden biri. çok ağırmış, ama ısı eşit dağılıyor. güzel pilav pişiyormuş. sağlıklı olduğu için istiyorum ben. başka bir nedeni yok. döküm tencere, cam tencere, toprak tencere... en sağlıklıları bunlar. teflon en kötüsü.

kızlar döküm tencere en sağlıklısı aslında teflon alcaktım ama vazgeçti dökümde yapcam dökme tencere hem sağlıklı hemde lezzetli oluyor biraz ağır ama leziz yemekler yaparsınız ısıyı yüzeye eşitçe yayıyor etler ve balıklar çok leziz oluyor tavsiye ediyorum

seramik olanlar var bide..

dokumler cidden cok agır her yemekte kullanılmaz diye ben bikaçyerde seramik begendim ama pek arastırmadım onlar nasıl biliyomusun

atakan bunu görmeli bnce

baktım netten dinledim şimdik:)

Döküm tencere ve tavaların faydaları nelerdir? | Lezzet Dergisi Video Galeri

bakır da sağlıklı ama kalay konusunda dikkatli olmak gerekiyor. döküm tencere de özel bakım istiyormuş. hepsinin bir derdi var yani :)
ben çorbalar için emaye, yemekler için iki üç tane döküm tencere alıp tencere konusunu kapatmak istiyorum. bakalım ne yapacağım.

bnmde çeyime aldıgım tek şey karaca teflon tencereydi
pişman oldum

seramik olanlar var bide..

dokumler cidden cok agır her yemekte kullanılmaz diye ben bikaçyerde seramik begendim ama pek arastırmadım onlar nasıl biliyomusun

seramik yeni bir ürün ve ben temkinli yaklaşıyorum. sadece içerde bir kaplama var seramikten. o kaplama teflon gibi sıyrılır mı, sorun çıkarır mı iyice araştırmak lazım. ben düşünmüyorum seramik tava tencere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…