'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bnmde çeyime aldıgım tek şey karaca teflon tencereydi
pişman oldum

benimde ilk ceyizim teflon tencere oldu ama annem almıs

bende istemiyorum simdi o da her tencerenin bir derdi var celikler bile zamanla yemeklere gecme yapıyor diyor uzmanlar dedi..

yani en saglıklısı krizsavar ın da dedigi gibi dedem nenem usulu toprak bakır dokum vs... işte annem de ole dedi..

çeyizlerinize hiç metal kepçe falan almayın. ben şu an bekar evindeyim, tencerede yemek yaparken kullanacağım her şeyi -iki tane zaten - tahta aldım. teflon kullanmayın bence, birilerine töre diye götürün... "taş devri diyeti" kitabını şiddetle okumanızı öneriyorum sağlığına dikkat edenlere. besinlerin her şeye etkisi var, psikolojimize de... metal zehirlenmelerine götürüyo sğalıksız tencereler. tahta kaşıkla zararlar biraz azaltılabilinir diye düşünüyorum, tencere çizilmezse çeliğin de pek bir sakıncası yok. ama ben kararlıyım sırsız toprak tencere de alcam, nasıl kullanacağımı bilmiyorum ama :) bir de konveksiyonel fırınlar da sağlıklı, zaten fırın diye geçiyor ma aslında tencere niyetine bir şey. ondan da almayı düşünüyorum. büyüklüğü konusunda endişelerim var, onu da halledersem alcam inşallah.

gizoş gittiğinde bana daha çok boyutları hakında bilgi ver gayet güzel görnüolar linkte ama 20 cm 24 ve 26 arasndaki farkı bilmem lazm,
16 olanda orta boy sos tenceresi gibi olabilir cnm yakından görmek lazm

alsakmı acaba canım bende bugün yarın gidicem yarın maaş yatıyor sabırsızlıkla bekliyorum il iş bunları alıp sonrada günlük takımımı alcam ne ciciler ama nil resim yükleyebiliyorsan yüklesene kızlarda görsün ben yükleyemiyorum şirkette

ay kafam karıştı ya
ne alsam ne almasam bilemedim
neyim eksik ne almam gerekiyor bile bilmiyorum
aldıgım şeyleridde hep yanlış anlışım üzüldüm

annem sağolsun 4 tane yün yorgan yapıyor şimdi misafirler için
nevresimlerine kendi alıyor dantel güfür falan yapıyor bişey
bayada güzel oldular hani

ana ne alıyorsunuz bizede söylesin:S beraebr alsaydık hani bn bu konuda bilmiyorum
belki bnde senn gibi bi başlasam devamı gelcekte başlıyamadımki
günlük takım dediğiniz yemek takımı içinmi
çok soru soruyosam hakkınızı helal edin

evet bu da çok hoşuma gitti. bayağı romantik var aramızda yaa ben çok romantik sayılmam, sevgilim de çok romantik değil.
hiç mesela böyle hediyeler olmaz aramızda.
canımız ne istiyorsa onu alırız hediye olarak,romantik olsun,özel olsun diye çok didinmeyiz ama ben ilk defa romantik olsun azıcık diyorum.

işin zor tarafı aşk mektubunu nasıl yazabilirim ki?????

ben dantel felan almadım hiç herhalde annemde yapmaz zaten anlamaz öyle yapsaydı kullanmazdım herhalde evim böyle country tarzı olsun istiyorum hoş ferah aslında dün arkadaşımn annesi o tarz bişiler yapmıştı kumaşlar country yanlarınada danteller işlemişti ama bilmiyorum ben herhalde dantel kullanmam diye düşünüyorum.

olurmu öle sey berfincm sorucaksn tabikideeeee
bernardonn sitesinden bakabilirsn günlk yemek takımları kategorisinde, gzemin istediği wild modeli benm aldığımda camellia modeli, kahvaltı parçalaırnı da alıp tam takıma tamamladk yani gioşda tamamlıcak,
eğer bi yerden başlıcaksan böle bişiden başlamak çok mantıklı

nil bunlar demir dökümse çok ama çok hesaplı, kaçırmayın. ama ben bir taraftan da hecha, salud gibi markaların büyük alışveriş sitelerindeki indirimlerini mi beklesem diyorum. demir dökümde en iyi bunlarmış.

olurmu öle sey berfincm sorucaksn tabikideeeee
bernardonn sitesinden bakabilirsn günlk yemek takımları kategorisinde, gzemin istediği wild modeli benm aldığımda camellia modeli, kahvaltı parçalaırnı da alıp tam takıma tamamladk yani gioşda tamamlıcak,
eğer bi yerden başlıcaksan böle bişiden başlamak çok mantıklı

canım bernardo sitesine gir ürünlerde günlük yemek takımları var ki biz dün bu konuyu gece kızlarla konuştuk önceki bir 9 sayfa felan geriye gitsen görürsün canım ama bernardo sitesine girebilirsin nil tencereleri eklemiş o tencereler çok şirin onlardan alabilirsin

gerçi ne diyorum ben ya, zaten alacak para kalmadı ki :) mecburen diğer indirimleri bekleyeceğim.

yok cnm aliminyum dökümmüş bunlar demir dökümü yerinden kaldıramayız heralde, eğer teflondan daha sağlıklıysa bunu almayı tercih ederm, sonuçta ben teflon alıcktm en kötü ihtimal, bide %50 bunlar neredeyse set oluo, bizim mağaza müdürü de tüm tencerelerini esseden almıs çok memnunm dedi

ama ben çok sevdm bu tencereleri gizoş ya tam istediğim gibi çok güzel bi kırmızısı var, kırmızı düşünmüştm zatennn

ayyy kızlar bunlar teflon mu?
konunun çok ortasındayım bana bilgi verin.
nerde bu fiyata bu arada? nette mi?

Bir yoruma göre;;
benim alüminyum tencerelerim korkmazın çokta memnunum bi tanede esseden var:))) çokta güseller ayrıctost mak. arzumun tostçusu onunda içi aluminyum dökme... hatta alırken adamın elinde bıçak vardı çizmeye çalıştı hiç bişe olmadı... yıllardır okul kantinlerinde falan kullanılan tost mak içi böyle dökme oluomuş dayanıklı olsun ve çizilmesin die... ben çok severek ve beğenerek kullanıyorum... teflonlar pek içime sinmiyor benimde...
dökümü o yüzden tercih ettim çok eskiden beri kullanılır dküm hatta eskiden köylerde kullanılırmş... ayrıca okdr kötü olsa ndn bu kdr pahalı olsun...
kızlar essede dökümlerde zmn zmn indirimler oluyor onlar takip edin...
demiş bir arkadaşş...çok iyi yorumlar var kzlar pilavlar fln çok lezetli oluomus benm için çok öenmli bu tam bi lapacıyım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…