bnmde çeyime aldıgım tek şey karaca teflon tencereydi
pişman oldum
alsakmı acaba canım bende bugün yarın gidicem yarın maaş yatıyor sabırsızlıkla bekliyorum il iş bunları alıp sonrada günlük takımımı alcam ne ciciler ama nil resim yükleyebiliyorsan yüklesene kızlarda görsün ben yükleyemiyorum şirkette
ben bir de renkli bir kağıdı ince ince kesmiştim, sonra birbirine yapıştırıp yazı yazmıştım, mektup... sonra dürüm gibi yapıp şeritle bağlamıştım. okuması zor olsun diye yapmıştım uzun ve ince :) başka şeyler de vardı kutunun içinde, bunu da eklemiştim. ben dersteyken okumuştu, dışarda parkta beni beklemişti garibim uzak memleketten geldiği halde :) o sırada okumuş (ben olsam okumazdım karizmam sarsılır upuzun şey diye), çok duygulanmış, o da küçük bir şiir yazmış o duygular üzerine. çok sevinmiş, mutlu olmuştu. ben de öyle... sonra ferman gibiydi mektubun ama çok güzeldi demişti :) bunu da yapabilirsin.
ana ne alıyorsunuz bizede söylesin:S beraebr alsaydık hani bn bu konuda bilmiyorum
belki bnde senn gibi bi başlasam devamı gelcekte başlıyamadımki
günlük takım dediğiniz yemek takımı içinmi
çok soru soruyosam hakkınızı helal edin
ana ne alıyorsunuz bizede söylesin:S beraebr alsaydık hani bn bu konuda bilmiyorum
yok cnm aliminyum dökümmüş bunlar demir dökümü yerinden kaldıramayız heralde, eğer teflondan daha sağlıklıysa bunu almayı tercih ederm, sonuçta ben teflon alıcktm en kötü ihtimal, bide %50 bunlar neredeyse set oluo, bizim mağaza müdürü de tüm tencerelerini esseden almıs çok memnunm dedinil bunlar demir dökümse çok ama çok hesaplı, kaçırmayın. ama ben bir taraftan da hecha, salud gibi markaların büyük alışveriş sitelerindeki indirimlerini mi beklesem diyorum. demir dökümde en iyi bunlarmış.
ama ben çok sevdm bu tencereleri gizoş ya tam istediğim gibi çok güzel bi kırmızısı var, kırmızı düşünmüştm zatennn
alsakmı acaba canım bende bugün yarın gidicem yarın maaş yatıyor sabırsızlıkla bekliyorum il iş bunları alıp sonrada günlük takımımı alcam ne ciciler ama nil resim yükleyebiliyorsan yüklesene kızlarda görsün ben yükleyemiyorum şirkette
hemen ekliorm kızlaaaarrrrbu arada hepsi 163tl tutuo
Eki Görüntüle 265447 26 cm
Eki Görüntüle 265448 24 cm
Eki Görüntüle 265449 20cm
Eki Görüntüle 265450 16cm
http://www.kadinlarkulubu.com/mutfa...uminyum-dokum-tenceremi-teflon-tenceremi.html
sunu bi okuyuciiiim kızlar almadan önceee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?