kuzucum hızlıca okudum essedekilerden memnun kalanlar varimiş o zaman esse beni bekle hattaha nil gidelimmi
nil bu arada dün metrocitydekine gittim yine çocuk tanıdı direk almayamı geldiniz dedi bende hayır anca günlükler için gelirim dedim çocuk diyo bakın diyo 2 yıl kullanmayın 2 yıl sonra çıkan bir ürünle değiştircem diyor modası geçer diye korkuyorsunuz ama bu fırsatı değerlendirin diyor
pelincim ben hergün takılıyorum orda yeni birşey geldimi direk haberim olur herhal bu arada beraber gidelim bernardoya gel istanbula nille biz çok gezdik
Offf canımm off keşke gelebilsem, hep beraber gezsek, alışveriş yapsak... Harika olur:) Vallahi hayali bile güzel:90:
İnşallah olur oyle bir imkanımız :)) Seviyorumm hepinizi...
olurmu öle sey berfincm sorucaksn tabikideeeee
bernardonn sitesinden bakabilirsn günlk yemek takımları kategorisinde, gzemin istediği wild modeli benm aldığımda camellia modeli, kahvaltı parçalaırnı da alıp tam takıma tamamladk yani gioşda tamamlıcak,
eğer bi yerden başlıcaksan böle bişiden başlamak çok mantıklı
baktım çok begendim ikisinide:)
biyatı biraz yüksek geldi normalmi bilmiyorum tabi:)
bu günlük dımı.
hani 82 parça yeme takımları varya bu onlardan değil dımı
kalvaltı takımlarınada baktımda tam takım olcak ürün bulamadım. onlarında ismini verirmisin
baktım çok begendim ikisinide:)
biyatı biraz yüksek geldi normalmi bilmiyorum tabi:)
bu günlük dımı.
hani 82 parça yeme takımları varya bu onlardan değil dımı
kalvaltı takımlarınada baktımda tam takım olcak ürün bulamadım. onlarında ismini verirmisin
günlük yemek takımlarının yanında kahvaltılıklarıda var yani parçaları canım zaten servis tabakları kahvaltı tabağıda oluyor peynir zeytin koyamk için gözlü olan takımlar kek kurabiye kek standı felan var çok cici muhakak gidersen görürsün
istenirsemde ne demek berfin biz herkesle görüşmek istiorz sadece gizemle imkanımız oluo o yüzden bunu değerlendiriorz
fiatlar baka markalara göre biraz pahalı ama kendini de farkettirio, misal o camelliayı ben 295e aldm indrmdeydi bone china yemek takımı olarak geçio, porselen açısından gayet kaliteli, kahvaltı takımı almıorz cnm biz tek tek parçalarla(recellik bölmeli kahvaltılık kaseler seklinde) hem kahvaltı hemde normal takım olarak kullanıcaz kara geçicez sözde:)))
cnm gün içinde o kdr çok kanserojen ve karsinojen etkenle karşı karşıya kalıorz ki sadece yemeklerin direk vucüdumuza girmesi konusu ürkütüo bizi, çok sağlıksız olabiliceğini düşünmüorm emaye ve demir de ağırdır die düşünüorm o yüzden yoksa benm bi acelem yok hani onlarnda indirmlerini beklerm ama sanırm tercihim bu konuda olucak benmalüminyum dökümler hakkında pek bir bilgim yok. sadece alüminyum denince tırsıyorum. emaye ve demir dökümler en sağlıklısı, dökümler arasında. şimdiye kadar yaptığım araştırmalar sonucu bu kanıya vardım.
diğer etkilereden de korkuyorum ben.o sebepten ne kdar azaltırsam iyi. üç tane de tuz lambası alcam zaten çeyize, inşallah. o temizliyor kötü maddeleri :) size de tavsiye ederim hem dekoratif hem çok sağlıklı. çankırı tuz lambalarıııııııııııııııı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?