'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ay kızlar su döküm tencereleri de 160a halledersem hiç tencere eksiğim kalmıo yahuu, bi daha böle bişi düşünmicem kafam rahat olucak, madem teflon iyi deilmiş bunu almak daha mantıklı alırm çıkar aradan valla tencerelere çalışıorm kaç aydır offff

nil bu arada dün metrocitydekine gittim yine çocuk tanıdı direk almayamı geldiniz dedi bende hayır anca günlükler için gelirim dedim çocuk diyo bakın diyo 2 yıl kullanmayın 2 yıl sonra çıkan bir ürünle değiştircem diyor modası geçer diye korkuyorsunuz ama bu fırsatı değerlendirin diyor

pelincim ben hergün takılıyorum orda yeni birşey geldimi direk haberim olur herhal bu arada beraber gidelim bernardoya gel istanbula nille biz çok gezdik

ayy ben sinir oldm ona gizem yaasimdi alsan bi süre sonra gelin ürünlerinizi alın dicekler depomuzda yer kalmadı dicekler bunu yaşayan tanıdıklarm oldu,
alırsam ben yer bile olmasa evde muhakkak yer bulurum mağazada bırakmam zaten hıh

Offf canımm off keşke gelebilsem, hep beraber gezsek, alışveriş yapsak... Harika olur:) Vallahi hayali bile güzel:90:

İnşallah olur oyle bir imkanımız :)) Seviyorumm hepinizi...

bernardo çok gzl şeyler var ya
izmiite yokmuş sitesi baktım şimcik:)
istanbulda gidyosak bende gelirim
tabi isteniyorrsam:)

Offf canımm off keşke gelebilsem, hep beraber gezsek, alışveriş yapsak... Harika olur:) Vallahi hayali bile güzel:90:

İnşallah olur oyle bir imkanımız :)) Seviyorumm hepinizi...

bizde seni seviyoruz pelincik

nilcim evet o dökümleri alalım bilmiyorum yarınmı uğrasam bugünmü çok hoşuma gittiler yahu bu arada bernardo hakkında bende öyle düşünüyorum tencereleri alırsan sadece düdüklü eksiğin kalcak canım ne güzel ben bu ay dökümleri halledip bide emsandan tencere alırsam çıkartırım bunları görünüşleride çok cici

baktım çok begendim ikisinide:)
biyatı biraz yüksek geldi normalmi bilmiyorum tabi:)
bu günlük dımı.
hani 82 parça yeme takımları varya bu onlardan değil dımı

kalvaltı takımlarınada baktımda tam takım olcak ürün bulamadım. onlarında ismini verirmisin

günlük yemek takımlarının yanında kahvaltılıklarıda var yani parçaları canım zaten servis tabakları kahvaltı tabağıda oluyor peynir zeytin koyamk için gözlü olan takımlar kek kurabiye kek standı felan var çok cici muhakak gidersen görürsün

berfincim bu arada neden öyle isteniyorsam yazıyorsun neden istenmeyesin ki tatlım alınmanı gerektiricek hiçbir durum göremiyorum ben yanlışssam düzelt

Son düzenleme:

istenirsemde ne demek berfin biz herkesle görüşmek istiorz sadece gizemle imkanımız oluo o yüzden bunu değerlendiriorz
fiatlar baka markalara göre biraz pahalı ama kendini de farkettirio, misal o camelliayı ben 295e aldm indrmdeydi bone china yemek takımı olarak geçio, porselen açısından gayet kaliteli, kahvaltı takımı almıorz cnm biz tek tek parçalarla(recellik bölmeli kahvaltılık kaseler seklinde) hem kahvaltı hemde normal takım olarak kullanıcaz kara geçicez sözde:)))

izmiite yokmuş şubesi. yani varda bize çok uzak ulaşımı çok fazla ters..
hani istanbula gelsem daha rahat olur. en azından tek araba
bakmadanda almak istemiyorum
bunu alırsam kahvaltı takımı almama gerek yok dımı ozman

Son düzenleme:
alüminyum dökümler hakkında pek bir bilgim yok. sadece alüminyum denince tırsıyorum. emaye ve demir dökümler en sağlıklısı, dökümler arasında. şimdiye kadar yaptığım araştırmalar sonucu bu kanıya vardım.

ay nblm sevinmedim sanki hissi uyandı nedense
çok güzel. renkli falanya bayıldım resmen:)
kara geçilir tabiki:) kahvaltı takımları 200 falan zaten:)

önlükler falanda var.. hem güzel hemde ucuz:)
bnce o isimlerinin yanında buda olmalı:)

hünlük yemek takımını alırsam bende kahvaltı almıycam ki benim şirketteki arkadaşımda nilde böyle yaptı en mantıklısı bu yerden tasaruf edicem evde fazla eşya sevmiyorum enerjimi alıyor az ve öz olcak enerjisi bol mutlu bir ev olsun istiyorum

cnm gün içinde o kdr çok kanserojen ve karsinojen etkenle karşı karşıya kalıorz ki sadece yemeklerin direk vucüdumuza girmesi konusu ürkütüo bizi, çok sağlıksız olabiliceğini düşünmüorm emaye ve demir de ağırdır die düşünüorm o yüzden yoksa benm bi acelem yok hani onlarnda indirmlerini beklerm ama sanırm tercihim bu konuda olucak benm

diğer etkilereden de korkuyorum ben.o sebepten ne kdar azaltırsam iyi. üç tane de tuz lambası alcam zaten çeyize, inşallah. o temizliyor kötü maddeleri :) size de tavsiye ederim hem dekoratif hem çok sağlıklı. çankırı tuz lambalarıııııııııııııııı :)

kuruntu yapıosn berfinnn
biz herkesi görmek istiorz kuzum ya burda bi güzel bi ark grubu oldumuzu düşünüorm ben, dünkü yaşadıklarımı en yakın dedğim arkadaşlarm bile bilmio ama sizler biliosunuz kızlar bence bu hiçde küçümsenicek bişi deil herkesi seviormm bu gün böle bi aşk doluyum zaten aşkımın sesini duydm az önce daha da mutlandmm

benim sözlümde bana hediye feng shui lambaları almıstı gunes enerjisi ile calısıyo

kotu enerjiyi emiyomus :) attım ceyize hemen renkleri de lila cok sekerler

bu tuz lambalarını da arastırıyımmm , dogal taslarda alıcam oraya buraya ceyizimin kıymetlileri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…