'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

biz imam nikahını düğüne gitmeden kıydırdık. (teyemmüm aldım ben)
eve gelince direk banyoya girmek istiyor insan. hava soğuk olmasına rağmen üstüm ter kokuyor gibi hissetmiştim. bir de malum saçlar
duş alırken, gusül de aldım o anda. ama benim normal huyumdur bu.
sonra benim akıntım olduğu için kaçmıştır diye tekrardan abdest aldım.
(kuzeni abdest alırken bayanın ayağını erkek yıkar, elinde kalan suyu evin etrafına serpiştirirmiş bereketi artarmış demişti yolda giderken) bizimki abdest aldığımı görünce koşa koşa geldi, yıkadı suyu etrafa serpiştirdi.
sonra namazımızı kıldık.dua ettik
sonrası yok

başka özel birşey yapmadık.

Birde balık yiyemem kokusuna tahammül edemiyorum.
Son 6 kez yediğimde de hastaneye kaldırılmıştım.
Bişiysi dokunuyormuş bana

Nurayım ya bende bayadır almayı düşünüyorum..
Hatta gidip baktım ama sürahiyle bardak birlikte di mi?
Benim baktığımda bardak yoktu sankiii:26:
elifim, bardak sürahi kapağı gibi oluyo. baktığında kapak sürahinin içine geçmiştir o yüzden görmemişsindir. ikisi birlikte, hemde fiyatı uygun geldi bana.

baharatlık baharatlık.... kusum ferforje standı hallettik mi baharatlık olabilcek cok seker seyler var aslında...

aklımda bişiler donuyo bakalım olcak mı bişeye benzerse paylasıcam
olsuuun olsunnn :109: sonra ben de kopya çekeyimmm çağlam perde, halı konusunda da sana danışmalıyım bişeyler :26:

Canlar ne ediyonuz bakem yaw ben geldim ben geçndede yasdım ben herkesi faceye taşımak istiyom ama kimseyi taşıyamıyoım kimse bana özelden isim soyisim yollamıyo çünküm yoksam beni sevmiyonuz mu siz

niye seni sevmeyelim güzelimmm. ben yollıyım hemen :)

ben de öyle hissedicem muhtemelen puff :26:

dusa girdimi de kedi gibi uykusu gelen biriyim o kısım dusunduruyo beni dugunde gec biticek malum...

uyumadan namaz kılabilirsem ne mutlu bana

Boynumu büktüm kuzum ben paynak kaday çocukum saten ben yollayın özelden bana isim soyisim ben faceye ekleyim sisleri mutlu olem

Ayak yıkama mevzusunu duymuştumda serpiştirmeyi bilmiyordum.
Ben suyu direk başlıktan döküyorum birşeyin içine su alıp öyle mi dökmek gerekiyormuş.

dusa girdimi de kedi gibi uykusu gelen biriyim o kısım dusunduruyo beni dugunde gec biticek malum...

Çağlam şimdi aklıma geldi ben o gece adama yaklaşmayacağım sabahı kılsam olmaz mı?:44:

kız pelott siz nerdesiniz bugunnnn toplu olarak kactınız mı naptınız

Ayy kurabiyem net bugun delirtti beni acaip yavaş. Maile de bakmadım kaç saattir
al pelinimmm çok cici.
baharatlık, çağloşumla da konuştuk geçen gün.. hiç olmadı en son beyaz kapaklı kavanozlar alıcam napıyım
Sen aldın mı nurayımm?
Evet evet o konuya yorum yazdım ama sen görmedin, baharatlık bizim için problem cidden. Bende kapağına cici şeyler yazıp kurdeleyle fiyonkla süslerim diyorum son ihtimal.

Kuzum bunlar da güzel, porseleni olsa daha iyi olur gibi geliyo. Ama bulamazsam alırım ki rosy'i zaten çok seviyorum

İlk favorim Jardin'di ama mağazada o soluk renkleri görünce resmen soğudum takımdan.

Elbisenin sırtı güzelmiş, benim canikocan bunu giydirmez sanırım bana, kıyafetime karışmaz ama bu kadarına da izin vermez gibime geliyo. Bi de önden duruşunu beğenmedim bi de azıcık mini olsa daha iyi ya da tam uzun

Bu fikir biraz önce aklıma geldi hatta pelmiğe mail attım

Kalplerimiz birmişşş sanırımm

Canım elbise 36 farklı şekilde giyilebiliyormuş benimde ondan dikkatimi çekti, ama fotolardaki gibi durmaz bence..

Son düzenleme:
Hadi canlar facesi olanlar özelden isim soyisim atsın ben hepiciğinizi çok merak edyom ben iğleşme sürecine geçtim ya çenem düştü bakalım ne zaman sus diceksiniz veya kafama terlik yicem
oda olmadı ben hepinizi dürtecem tek tek

Son düzenleme:

acaba gerçekten o resimdeki gibi duracak mı merak ediyorum.
genelde hep hayal kırıklığı oluyor bende

ist a geldiğimizde 4 buçuktu bir saat kadar ablalarına uğradık(niye gittiysek :44:)
biz eve geldiğimizde 5 buçuktu.
bende çok severim banyodan sonra uyumayı

hatice bende namazı o gece kılmak ayrı bir güzellik

kaba dökmedik, sadece elinde kalan son damlaları serpiştirdi
pek öyle şeylere inancım yoktur ama hoşuma gitti

Peloşum sizin düğün akşam olucak dimi :26:

edit : şimdi sevdicekle konuştumm eğer bi aksilik olmazsa yanındayız :)

Son düzenleme:

bilmem kiii bence olmaz yaaa sen o gece kıl bi anlamı var onun kuzum... niye yaklasmıosun adama hala mı iskence ediceksin kız

nurayımmmmm ne demeeek her konuda yardım etmeye calısırım elimden geldigince kusummmm

pelom baharatlıga kurdela tavsiye etmem kuzenimin ilk takımı öleydi almanyadan almıstı.. hiç kullanamadı o guzelim kurdelalar hep birer lekelerine bulanıyor her seferinde yıkaması tekrar baglaması o kurdelalaır kurutması ölümmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…