baharatlık arayan kızlar bu nasıl??
Eki Görüntüle 622290 Eki Görüntüle 622291 Eki Görüntüle 622292
resimler alıntıdır...
resimler alıntıdır...
şimdi şeyi merak ettim, suyu ne ara koyuyoruz, eridikten sonra dimi. sanki ben erimeden koymuştum
ikincisi tencereye su koydum, diğer kabı onun içine koyucam ya, tabanı tencereye deymeli miiiiiiii deymemeli mi
hı hıı, bilmediğim şeyler konusunda ayrıntıcıyımdır birazcık.
eeee o kadar hat var mıbiliyor musun o hatların kimlerde olduğunu.
Bence de fotoğraflardaki gibi durmaz Gülçinim.
Güle güle kullan lokumummm
Evet Zehroşumm akşam olucak bebeğim :123:
hımmmmmm banada aşkım demişti.ist a geldiğimizde 4 buçuktu bir saat kadar ablalarına uğradık(niye gittiysek :44:)
biz eve geldiğimizde 5 buçuktu.
bende çok severim banyodan sonra uyumayı
hatice bende namazı o gece kılmak ayrı bir güzellik
kaba dökmedik, sadece elinde kalan son damlaları serpiştirdi
pek öyle şeylere inancım yoktur ama hoşuma gitti
haklısın ben alsam zaten giydirmezler maşallah 7 kocalı hürmüzü geçtim benTüm modellerde genelde açık, ama farklı bir şey yapmışlar farklı farklı giyilebiliyor sonuçta.. Ama almaya cesaret edemem ben herhalde.
evde bi annem bi de ben varım şu an bi kardeşim ışte diğeri okulda sessiz sakin bi ortam oluncaCanım yaa
Hayır sefaköy k.çekmece
Ben aşırı yağlı yiyecekleri ve sıvı yiyecekleri ve pişmiş sebzeyi falan sevmiyorum.
Heyttttt bende varım 25 mayıs istanbul geleceksin yoksa salya sümük ağlarım
hümeyra öyle bir alan var mı sözüm ona yalnız odam var ama içeri giren çıkan belli değil
teşekkür ederim fıstığııımmm
gelinliğini çok merak ediyorummm hadi al artık :)
nurayımmmmm ne demeeek her konuda yardım etmeye calısırım elimden geldigince kusummmm
teşekkürler berfikbn
kardeşim
annem
halam
kuzenim
kuzenim
sürahı çok şekermiş yahuu
çok şekermişşş ama biraz kaba geldi bana tezgahımı cok doldurmak istemiorum ferforje bi stand daha ergonomik olur gibi
Benim bam telime bastın nurayım
Aramaktan, bulamamaktan, istediğim gibi olmamasından ve hayal kırıklığına uğramaktan çok korkuyorum.Ve nedense 1 haftadır bulamayacakmışım, diktirmek zorunda kalacakmışım ve yetişmeyecekmiş gibi hissediyorum.
Tickerıma bakıyorum. 3 ay, 3 hafta, 3 günüm var.
Zaman daraldıkça ben strese giriyorum.
Yine de inşallah gönlüme göre bulurum lokumum, çünkü gelinliğimi bende çook merak ediyorum
resimler alıntıdır...
bilmem kiii bence olmaz yaaa sen o gece kıl bi anlamı var onun kuzum... niye yaklasmıosun adama hala mı iskence ediceksin kız
nurayımmmmm ne demeeek her konuda yardım etmeye calısırım elimden geldigince kusummmm
pelom baharatlıga kurdela tavsiye etmem kuzenimin ilk takımı öleydi almanyadan almıstı.. hiç kullanamadı o guzelim kurdelalar hep birer lekelerine bulanıyor her seferinde yıkaması tekrar baglaması o kurdelalaır kurutması ölümmmmmmmmmmm
solitariiiiiiiii
sen boyama yapıyordun dimiiiiiiiii
bende bu ara sağda solda bulduklarımı boyuyorum da, fırça izi kalıyor
ne yapmalıyım
ferforje stand düz olursa çok basit olur cnm ya yatak başlıkları gibi şekilli bulabilirsen ne ala istanbuldaysan bulma şansın çok yüksek ama ben izmirde olduğum için pek bişi bulamıyorum o nedenle ahşaplar benim için ideal
Oh mis gibi vallaevde bi annem bi de ben varım şu an bi kardeşim ışte diğeri okulda sessiz sakin bi ortam oluncaannem de hasta zaten
Aramaktan, bulamamaktan, istediğim gibi olmamasından ve hayal kırıklığına uğramaktan çok korkuyorum.Ve nedense 1 haftadır bulamayacakmışım, diktirmek zorunda kalacakmışım ve yetişmeyecekmiş gibi hissediyorum.
Yine de inşallah gönlüme göre bulurum lokumum, çünkü gelinliğimi bende çook merak ediyorum
Pekiii benim düğünüme kimler gelebilir bahçelievlerde 27 nisanda
Bide kızlarrr mügenin düğünü yarın değil mi bizim eve çok yakın ben çok merak ediyorum İşim çıkmazsa 5 dk.lığına uğriycam
evet aynen öyle şükür namazi... dua ederken de Allah im sana sukurler olsun ikimizi de sana layık olarak yaşamayi nasip eyle.. bu yuvada doğup büyüyen çocuklari da ihlasli imanlı eyle demek lazımmis
teşekkürler berfik
...
kızlar bu namaz 2 rekat dimi. ekstra bişey okunuyo mu? yoksa bildiğimiz 2 rekatlık şükür namazı gibi mi :26:
teşekkürler berfik
...
kızlar bu namaz 2 rekat dimi. ekstra bişey okunuyo mu? yoksa bildiğimiz 2 rekatlık şükür namazı gibi mi :26:
cnm ben akrilik boya ve kıl fırcayla çalışıyorumilk katlarda kalıyor iz ama 3 kat sürersen iz kalmazbaya sabır işi yani ama ortaya kendi emeğini çıkarmakta paha biçilmez
Yok kız ebn adamın yanına oturamıyorum beraber duşa nasıl gireceğim.:26:iki rekat şükür namazı zaten
hatice sen veya eşin çıplakken sanki abdest olmazmış gibime geliyor:26:
duyduğum kadarıyla hani duşta aynı anda gusül falan da alınmazmış, hani mahrem yerleri görünce :26:
ben biraz abdest konusunda vesveseliyimdir, sen gene de bir bilene sor.(kime soracaksan)
ya evet çok zevkli birşey
onjenin kendinden çizgileri vardı, keşke zımparalasaydım
boyayınca benim de fırça izlerim oldu. iki kat sürdüm. benimkiler düz çizgi, objeninkiler ise yamuk yumuk
ele alınmazyınca farkedilmiyor ama genede düpdüzgün olsun istemiştim :44:
bende de 3 numara fırça ile akrilik boya var, cilam da çok çok çok parlak değil acaba onu da üç dört kat mı sürmeliydim :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?