'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

off ya biz aşkımla çok yaşamayız heralde(
ben mağazada yemeklermde çoğu zaman fast food yemek zorunda kalıorm, onunda en çok sevdiği sey napıcam bilmiorm

silikona da mesafeliyim, almıyorum maalesef. eskiden annelerimiz bakır süzgeç kullanıyordu galiba. eski en sağlıklısı, en doğalı. neyse sizi de OKB yapmadan kaçıyorum ben :80:

valla annecim çalışan anne olduğu halde eve girmedi sağlıksız birşey hergün mangal yapıyoruz bide herşeyi mangalda yiyioruz bugünlerde 5 gündür balık yiyoruz o şekilde yani hep ızgara yağsız adada oturuyorum diyede akşamları yürüyüşe çıkıyoruz biraz sağlıklı yaşıyoruz tatlım

o damacanalardan bende alcam çok tatlılar

kızlar sağlıklı beslenin nil canım senin yerinde olsam salata götürürdüm yanımda yerdim fast food mesaiye kalırken bile yemedim evden getiriyordum öğle yemeğim zaten suluydu akşamı kuru yemiyordum tatlım

berfincim bende güveç alcam oda çok sağlıklı kızlar

hai şunu söylim
annem güveç aldıtında biz bilmiyoduk.
yemeği yedik anne çok güzel olmuş dedim
kardeşimde aynn dedi.
sonra annem güveç dedi
fark edilio hemen

profil resmi nasıl eklicem

öyle ama işte her zamnda evden olmuo gizemcm uraşmak zor gelio kaldıki salatada sevmem keşke sevsem(
nerde en sağlıksız en boyalı seyler var hemen onları yemek isterm o da bana çekmiş hiç sağlıklı bi nesil yetiştiremicez biz umarm genlerden kurtarırırz diorm

bu arada elimde metre tahmn etmeye çalışıorm tencerelern büyüklüğünü umarm küçük deildir yaw, 26lık tavayı 24lük tencereyi bide 16lık mink derin tavayı alıcam gibi duruo o zamnda 120ye gelio ii bence

gizoooşşşş ben evdekilerle kıyasladm smdi o aklıma gelmemişti gittim bide metreyle uraşıorm gayet iyimiş ölçüleri ne zman gidiosn sen esseye cnm, bide kesin alıcakmısın, burda en yakın akbatıda var bana esse 20dk mesafede acaba varmıdırki her mağzasında:26:

Aylardır yüzünü görmediğimiz yan komşumuz bana gelen paketi ben evde yokken almış Ne hakla!!!!!!!!!!!
Deli oldum yaaaa günlerdir nevresim takımlarımı bekliyorum ve ben evde yokken kargomu almış. Aradım birde diyokii ben aldım uzaktayım şuan eve gelince vericem O kim ki yaaaaaa Deli oldum!!!

hadi teslm aldı açma hakkını nerden bulmus cnmm?? çok enteresan bende evde yoktum bi kere özellikle kapıma not bırakmıstm yan komsuya bırakın die ama geldiğimde paketme hiç dokunmamslardı öle insanlar deiller zaten, gelince verirsin ağzının payını

adada oturmanız buyuk sans işte...

ben istanbul gibi bi şehirde bi site dairesinde oturcam

ne tavuk besleyebilirim ne de mangal yapabilirim malesef... elimden ne geliosa işte

fast food bende cok severdim ama askımın baskısıyla bıraktık artık... dısarda bişey yiceksek illa makarna tost kumpir falan gibi geciştirici seyleri tercih ediyoruz zaten midemden rahatsızım bundan sonra hiç yiyemem...

işe baslayınca nası olcak bakalım.. inşallah arkadasım gibi yemek cıkan biyer olur.. ne guzel orda bi teyze tarafından yapılıo yemekleri hemde ne guzel

Geçen sene tasındılar yanımıza ve bir kere bile görmedim yzlerini. Yeni evliler zaten. gece 12 de gelip sabah 8 de çıkarlar anca ses duyarız. Samimiyeti bırak merhabalaştıgımız bile yok. Ben evde yoktum. Kargom gelmiş ve ben hiç bir not bırakmadım yoksam evde gelik bulamadık kağıdı bırakırlar. Ne hikmetse almış komşu Bi baktım takipten teslim edilmiş başka isim ve tlf numarası var komşusu diye yazılmış adamın adını bile bilmiyorum annemi aradım bu kim diyorum yandakiler sanırım dedi aradım adamı bana öyle dedi yaaa ne rahatlıkkk salakmıdır nedir!!!!

nese cerencm hakklısn ama bozma moralini yapıcak bişi yok uygun bi dille sölersn nasıl sölmek istediğin sana kalmıs böle bişiye karışamazlar bidaha da

nese cerencm hakklısn ama bozma moralini yapıcak bişi yok uygun bi dille sölersn nasıl sölmek istediğin sana kalmıs böle bişiye karışamazlar bidaha da

Öyle cnm bu arada bugün karacada kahvaltı takımı gördüm pastel tonlarda mavi ve pembe ikisilinin muhteşem uyumu bayıldımmmmm acelem vardı soramadım ne kadar oldugunu ama yarın mutlaka sorucam harikaydı

annem bile paketimi açmıyor:S geçen trendyoldan gelmişti paketle duruyordu.
8 yaşındaki kardeşm ble hadi abla açsana çok merak ediyorum diodu..

Son düzenleme:
hadi ben kaçtım hayırlı akşamlar:)

akşamda hareketli olmuyormuş burası:)

bu topik yüzünden kpss çalışamıcam yahuu

öpüldünüz:9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…