- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
off ya biz aşkımla çok yaşamayız heraldeooo fast foodların çoğu tehlikeli, dışardaki kızartmalar. o kızartmaların yapıldığı yağları geri dönüşümcüler bile almıyormuş benzin yapmak için. ama yediriyorlar. kimse bakmıyor ki sağlıklı mı tehlikeli mi diye...
gizem anneni tebrik ediyorum...
bende bu konulara dikkat etmeye calsırım annemde ole... suyu bile damacanadan içirmez kaynatıp cam surahilere doldurur
bende paşabahceden cam damacana alıcam buyuk.. kaynatıp kaynatıp ona doldururum.. zahmetli olucak ama napalım
digerlerine gelince yumurtamı vs yapabilcegim bi yerim ve o kdr zamanım olsaydı keske
malesef calısan metropol insanlarıyız elimizden geldigince işte...
valla annecim çalışan anne olduğu halde eve girmedi sağlıksız birşey hergün mangal yapıyoruz bide herşeyi mangalda yiyioruz bugünlerde 5 gündür balık yiyoruz o şekilde yani hep ızgara yağsız adada oturuyorum diyede akşamları yürüyüşe çıkıyoruz biraz sağlıklı yaşıyoruz tatlım
hadi teslm aldı açma hakkını nerden bulmus cnmm?? çok enteresan bende evde yoktum bi kere özellikle kapıma not bırakmıstm yan komsuya bırakın die ama geldiğimde paketme hiç dokunmamslardı öle insanlar deiller zaten, gelince verirsin ağzının payını
nese cerencm hakklısn ama bozma moralini yapıcak bişi yok uygun bi dille sölersn nasıl sölmek istediğin sana kalmıs böle bişiye karışamazlar bidaha da
Aylardır yüzünü görmediğimiz yan komşumuz bana gelen paketi ben evde yokken almışNe hakla!!!!!!!!!!!
Deli oldum yaaaa günlerdir nevresim takımlarımı bekliyorum ve ben evde yokken kargomu almış. Aradım birde diyokii ben aldım uzaktayım şuan eve gelince vericemO kim ki yaaaaaa Deli oldum!!!
yaşındaki kardeşim bile benm annem bile paketimi açmıyor:S geçen trendyoldan gelmişti paketle duruyordu.
8 yaşındaki kardeşm ble hadi abla açsana çok merak ediyorum diodu..
krcshopta vardır cn belki resmi fiyatı da öğrenebilirsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?