'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canım heycanlıdır tabikide, ama strsliirde bence.. sende öylesindir hemen siinirlenip kendini üzme .. bu işler stresli işlermiş arkadaşlarım öyle söylüyor.

evet ya yarın gidip resmi işlemleri başlatacağız inanamıyorum.
çok uğraştım ya bunun için belki ondan bu kadar kızdım.Hiç yapmadığım bir şeydir birinden yardım istemek kendim için

yerim o damadımı ben yaaaa
biz viaporttaki sarar mağazasına da bakmıştık. ordakide güzeldi herşeyi yaklaşık 600 e mal olur demişti. gömlek bedeni yoktu ama.

hmm bir de beden meselesi varrr insallah onlarda da sorun cıkmaz... ben de askımı damat yapıyım yaaa boyuna posuna kurban oldugummmm yarimm

haticecim hemen uzulme oyleee anlık bişeydir nurayımın dedigi gibi yanında biri vardır falan

telomer canım güzel olmuş.. şimdiden çok çok çok mutluluklar.....

nurayım hayırlı olsun enişteye çok yakışmış maşallah yanyana düşünemiyorum sizi

müge kadar bekletmeyin yahu ben çatladım resmen
teşekkür ederim .. hepimiz çok mutlu olalım damatlarımızlaaa

nurayım çok yakışmış eniştecanaaa
damatlık kardeşi olabilir bizimkiler her an
ben de dümdüz saten yaka yerine azıcık işlemesi olsun istiyom böyleee, damat olduğu belli olsun di mi ama
olsunlar özgeemm. gerçek hali çok güzeel bizim bu fotograftan anlaşılmıyo.

teşekkür ederim .. hepimiz çok mutlu olalım damatlarımızlaaa

olsunlar özgeemm. gerçek hali çok güzeel bizim bu fotograftan anlaşılmıyo.

İnşallah nurayım inşallah

olsun canım gönlün nasıl istiyorsa öyle yap bir kez olucak
Sanırım kokteyli yapacağım inşallah

Çağla damatlığı alırkenki ruh halini çok merak ediyorum.
Gözleirn ışıl ışıl parlar herhalde baktığında:111::127: hangisi?

kızlar aşkım sanırım kırıldığımı anlamış.
mesaj attı "özür dilerim toplantıdayım akşam konuşuruz" diye.
ben bu adamın neden tek bir cümlesine dahi tav oluyorum anlamıyorum.

hiçbiri değil kızz şöyle eiriyp yere yapısan ya da buhar olan bir ifade yok mu ancak o tanımlar beni... gözlerimdeki ısık falan hikaye direk buhar olup ucabilirim ben yakısıklımı oyle gorunce

damatlık giymemiş hali bile on metre oteden yakabilio beni

tav olcaksın tabiii ki de cunku ask oyle bir sey ahh cok guzel bişey ama

merhaba canım :) seninle aynı gün evlenicez inşallah :)) biz damatlığı özel dikim kiralık düşündük gömleği pantalonu herşeyi içinde 500 tl, sadece ayakkabı alıcaz.Siyah damatlığı normal zamanda giyemeyeceği için 500 tl ye damatlık kiralayıp, aradaki farkla da kığılı dan ceket pantalon gömlek gibi her zaman giyebileceği takımlar oluşturduk. Şinasi günaydın var:) ordan 500 lük fiyatı aldık. gayet de ünlü bir terzi

benim de aşkımı depreştirdinizzz canım sevgilim benim yaaa
silivri maxide de varmış damat mağazası yazmış bana şimdiii
ben de tam takım halinde görmedim onu sadece ceket ve pantolon giydi.. şöyle gömlek papyon komple giyinse de görsem

Son düzenleme:

siz böyle anlattığınızda ben görünce ne yaparım diye düşündüm.
sanırım haklısın ebnde buhar olup uçabilir yada buz gibi eriyip yerlere yapışabilirim.
ben takımla nişanda gördüğümde yanında duramamış, konuşmam istendiğinde kitlenmiştim.
Nikahta sorsalar evet diyebilek miyim acep bunun dalgasını geçiyorduk geçen kardeşimle diyemesem ya ariyip bitersem aşk hep böyle kalsa keşke

Evet canım aynı gün evlenicez hayırlısıyla inş
Walla cacharel de ki smokin çok güzeldi ama hani sonradan değiştirilebilir takım elbiseye çevrilebilir cinsten bişey değildi 499 tl ye düşmüştü 999 dan
üzerine cuk otudu oyüzden dikime gerek yok bizimkinde
Sen neler yapıyosun cnm hazırlıkların ne alemde

nurayım maşalllah enişteye çok çok yakışmış bizde beyaz beğendik daha doğrusu aşkım giymezdi ama dün oda beğendi smokin bilem giyinirim dedi şok oldum bide beyaz takımda çok kaliteli 500 tl idi şok olduk damat tween ürünler güzel

kızlar pier cardi kığılı hepiciği yan yana bunlaırn viaporttta

forever nevdede süper babetler vardı 40 tl idi almadım die pişmanımmmm

Bende bu yorumlardan sonra bi baksak mı diyorum acaba :)) ama bizimkinde biraz göbek var, tam olmaz gibime geliyor sanki :s ama genede bakmakta fayda var... :) geçen hafta ilk gelinlik provama gittim canım, evimiz zaten bizim aralık ayında tutuldu.Nişanlım arkadaşlarıyla yaşıyordu,onlarla sorun yaşadı ,canı sıkıldı. Tam o sırada da, benim hayal ettiğim apartmanda bir daire boşaldı ve tuttuk bizde :) nişanlım aralık ayından beri 1 odasında yaşıyor :)))))) şubat sonu gibi badanamız yapılacak. Bugün esse bambu bıçaklardan aldın yüzde 50 diye kaçırmıyım dedimmm :))

sende ne var ne yok :))

aşkı ilk günkü gibi saklamak bizim elimizde canım... yeterki kökleri saglam olsun

temelleri saglam atılmıs bir ilişkiyi, gercek bir askı zamanın zedeleyecegine asla inanmıyorum

aşkı ilk günkü gibi saklamak bizim elimizde canım... yeterki kökleri saglam olsun

temelleri saglam atılmıs bir ilişkiyi, gercek bir askı zamanın zedeleyecegine asla inanmıyorum

Çok bilmiyorum ama evlilik aşkı öldürüyor dedikleri için endişeliyim.
Tek bildiğim yanında nefes aldığımı hissediyorum ve değişmesini istemiyorum.

Çok bilmiyorum ama evlilik aşkı öldürüyor dedikleri için endişeliyim.
Tek bildiğim yanında nefes aldığımı hissediyorum ve değişmesini istemiyorum.

onu diyenler hal etmiş ... askın dogasına aykırı bir kere o laf

aşk bir arada olmak ister.. dokunmak ister oksanmak ister sevilmek, paylasmak, bas basa ve yalnızca birbirine ait olmak ister

bunları da en rahat evlendiginde yaparsın

onların bahsettigi ask benim anlattıgım ya da senin bahsettigin ask degil kuzum... malesef insanlar gecici heveslerine, alıskanlıklarına bile ask diyor

gercek askı zedelemez zaman derken kastım da buydu

Bizde haftasonu bi daire bulduk ama kararsızız çok istanbulu biliyomusun cnm bahçelievlerde merkezine yakın ama bitişik nizam olan tarafta cadde üzeri 2+1 sıfır yeni bitmiş apartman
ama 2 küçük oda çok küçük ve karanlığa bakıyo salon ve mutfak güneş alıyo salon fransız cam mutfakta ankastre filan kirası 800 tl
Sizce nasıl :44:
Bide ev sahibi kimse yanlış anlamasın lütfen beni , böyle şalvarlı sakallı bi adam Apartmanda akraba apartmanı oturanlar muhafazakar insanlar hafız fln hepsi
Ben saygı duyarım ama acaba onlar bize saygı duyarmı bilemedim :26:
Hani ben yazın gayet açık giyinirim böyle dik dik bakarlarsa çok sinir olurum Yani gerçi 3 aydır kiraya vermemişler çok seçicilermiş
Ama bize vericeklermiş tutarsak emlakçı öyle söyledi Sonuçta giyimimi kuşamımı gördü Öyle yobaz insan olsalardı vermezlerdi heralde :44:

bende böyle düşünüyorum.
ona alışmak, sarılmak göğsünde uyumak istiyorum.
birlikte güne başlamak, kollarında film izlemek, kahvaltı yapmak isterim.
düşünsene onunla oyunlar oynamak, su savaşları yapmak, gülen gözlerine bakmak .... sayamayacağım daha çok şey geliyor aklıma

ben araba ya da figür koleksiyonuna yeni bir parca almayı dusunuyorum ozgişim ... zaten bu ara biz sebepsiz yere de cok hediyeleştik begendigim bişey oldumu alıorum parfumler kazaklar vs hep havada ucustu

sevgililer gunu pek de anlamlı bir gun degil benim icin acıkcası zaten almayı dusunuodum koleksyion parcalarını o zaman vericem gibi bişey oldu sadece

bende istanbuldayım canım, ama anadolu yakasında :) üsküdar zeynepkamilde oturucam ben.3+1 120 mtrekare 900 e tuttuk.küçük tuvaleti de var :) küçük bi banyosu da :)) çok içime sinen istediğim bi partmanda oturucam inşallah.
Canım valla benım aılemde kıracı hep kırada oturduk,3 apartman değiştirdik 26 yılda ama apartman çok önemli,bazı tipler tozdan nem kapıyorlar.Ufacık seste dayanıyorlar kapıya :s mesela nişanlınla gülmeyi eğlenmeyi seviyorsanız ,ilk zamanlarda :))) rahatsız olurlar mı bilemedim :s şu ara kışın kiralar uygun hemde çok seçenek var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…