bende istanbuldayım canım, ama anadolu yakasında :) üsküdar zeynepkamilde oturucam ben.3+1 120 mtrekare 900 e tuttuk.küçük tuvaleti de var :) küçük bi banyosu da :)) çok içime sinen istediğim bi partmanda oturucam inşallah.
Canım valla benım aılemde kıracı hep kırada oturduk,3 apartman değiştirdik 26 yılda ama apartman çok önemli,bazı tipler tozdan nem kapıyorlar.Ufacık seste dayanıyorlar kapıya :s mesela nişanlınla gülmeyi eğlenmeyi seviyorsanız ,ilk zamanlarda :))) rahatsız olurlar mı bilemedim :s şu ara kışın kiralar uygun hemde çok seçenek var.
ben araba ya da figür koleksiyonuna yeni bir parca almayı dusunuyorum ozgişim ... zaten bu ara biz sebepsiz yere de cok hediyeleştik begendigim bişey oldumu alıorum parfumler kazaklar vs hep havada ucustu
sevgililer gunu pek de anlamlı bir gun degil benim icin acıkcası zaten almayı dusunuodum koleksyion parcalarını o zaman vericem gibi bişey oldu sadece
Çok bilmiyorum ama evlilik aşkı öldürüyor dedikleri için endişeliyim.
Tek bildiğim yanında nefes aldığımı hissediyorum ve değişmesini istemiyorum.
onu diyenler hal etmiş... askın dogasına aykırı bir kere o laf
aşk bir arada olmak ister.. dokunmak ister oksanmak ister sevilmek, paylasmak, bas basa ve yalnızca birbirine ait olmak ister
bunları da en rahat evlendiginde yaparsın
onların bahsettigi ask benim anlattıgım ya da senin bahsettigin ask degil kuzum... malesef insanlar gecici heveslerine, alıskanlıklarına bile ask diyor
gercek askı zedelemez zaman derken kastım da buydu
Evet yaaa benim nişanlım gitar fln çalar bende ona eşlik ederim şarkı söyleriz birlikte Arkadaşlarımız gelir kalırlar
Öyle geç saatte kimseyi rahatsız etmeyiz saygısızlıkda etmeyiz kesinlikle ama en ufacık bişeyde müdahale ederlerse ozaman başlarım onlara
Buarada evin içi nasıl cnm yeni tadilatlı fln mı? Eski mi yoksa
hmmm ben sana ilk dogum gununde yaptıgım seyi solıyım o zaman romantik bişey dedin diye aklıma geldi hani belki fikir olur... evi de var sevdicegin kendine ait senin icin daha rahat benimkinin de odasının ust katta olması isimi kolaylastırmıstı
gelcegi saati bildigim icin oncsinde evlerine gidip odasına cıktım yatagının üzerine kalpli cikolatalar serpiştirdim oldugu gibi... tam ortadaki cikolataya da yatagın altına bak yazdım orda da kucagında tras makinesi tutan bir ayıcık vardı...
ve sonra onu odasına yonlendircek olan notlar koymustum asagıdan yukarıya... ayakkabılarını koyacagı yere mesela; dolabı ac
dolapta bitane daha buldu; merdivenlerden cık ve sola bak vs vs gibi... onu bbaya bi notlarla dolastırıp en son odasına getirdim
odasında da yanan mumları ve yatağın ustundeki cikolatayı en son da ayıcıgın kucagındaki hediyesini buldu
ayıcıgın koluna da bi mektup baglıydı... mektubun sonun da kapıdan dısrarı cıkabilirsin simdi yazıodu... cıktı ve ben kucagına atladııııııım
yani sıradan bi hediyeyi bole romantikleştirebilirsin de
canımm hiç endişe etme yaaa bitirmez aşkı evlilik hatta daha çok bağlar die düşünenlerdenim benn içini ferah tut
çağlamm sen nası aşık, nası duygusal bi insansın öleee :) maşallah maşallah
bende sen gibiyimm kendime bile çok itiraf etmiyorum nazar etcemm diee :) amaa kuzumlaaa tek odalı evdede yaşasam yok dememm yanımda olsun yeterrr :)
slm slm slmm
herkese merabalarr musmutlu bi hafta olsun hatta cabucak gecsin bitsinn
ins herkesler iyidir gecmise sole bi baktim ezgimm ve gizimm ciciler almislarr gule gule giysinler
bide damatlik konusu gecmiss bu konu bizdede problem aslinda ben papyon istiyorum ama nisanlicik kravat istiyo bende karismadim cok fazla sonucta o giycek bakalim guzel bise bulcakmiyiz :-\
Çok bilmiyorum ama evlilik aşkı öldürüyor dedikleri için endişeliyim.
Tek bildiğim yanında nefes aldığımı hissediyorum ve değişmesini istemiyorum.
Yok canım temiz :) öle modern yeni sıfır değil 12 -13 yıllık bina ama tertemiz içi.Bitek banyosunda duşakabin yok,bizde kalpli güzel duş perdesi aldık :) banyo dolabı yoktu,sırf lavabo idi. mecburen babam banyo dolabımızı aldı kocaman raflı aynalı sağolsun :))) badanası bile 3 ay önce yapılmış ama sarıııı :d o yüzden temiz badana yapıcaz.bide nişanlım uyumlu olsun diye prizleri kapılarla uyumlu olsun diye.meşe renginde alıcak :)) o kadarcık
o gitar falan bence sıkıntı olur gibime geldi, çok uyumlu modern insanlar olması lazım :s ne şanslısın romantik bi yuvan olucakk :)) süpermiş
özgecim öndeki etiket ayrıntısı guzel olmuss sade ve sık
speedy Allah bozmasın masallah diyelim
Ayyy inşallah cnm Ama o evde oturursak gitar işini unutucaz galiba Offff :26:
hayırlısı olsun, mutlulukla oturun inşallaahhhaz kaldı vallaa :) bir an önce zaman geçsiiiiiiiiiiiiiin
canımmm aslında bizim düğünde deniz kenarında, böyle de düşünebilirmişimBen hep deniz temalı hayal etmiştim düğünü, davetiyeyi ne kadar gerçek olabilir bu hayal bilemiyorum :))
Eki Görüntüle 624396 Eki Görüntüle 624397 Eki Görüntüle 624398 Eki Görüntüle 624399 Eki Görüntüle 624400 Eki Görüntüle 624401 Eki Görüntüle 624402 Eki Görüntüle 624403 Eki Görüntüle 624404 Eki Görüntüle 624405 Eki Görüntüle 624406 Eki Görüntüle 624407 Eki Görüntüle 624408 Eki Görüntüle 624409 Eki Görüntüle 624410 Eki Görüntüle 624411 Eki Görüntüle 624412 Eki Görüntüle 624413 Eki Görüntüle 624414 Eki Görüntüle 624415 Eki Görüntüle 624416
elifim, özgişinki de koza davetiye sanırımBizde nişan için bakıyoruz canlar
Özgecan davetiyeyi çok beğendim ben!
Nerden bu?:26:
Nurayıımm sayende Duru davetiyeyi keşfettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?