'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Evet yaaa benim nişanlım gitar fln çalar bende ona eşlik ederim şarkı söyleriz birlikte Arkadaşlarımız gelir kalırlar
Öyle geç saatte kimseyi rahatsız etmeyiz saygısızlıkda etmeyiz kesinlikle ama en ufacık bişeyde müdahale ederlerse ozaman başlarım onlara
Buarada evin içi nasıl cnm yeni tadilatlı fln mı? Eski mi yoksa

Son düzenleme:

bizim için de önemli değil ve hediye almama kararı da almıştık ama o bana almış bişey ne olduğunu söylemiyo
ben de romantik bişey almak istiyom ama gelmiyo aklıma bişey

Çok bilmiyorum ama evlilik aşkı öldürüyor dedikleri için endişeliyim.
Tek bildiğim yanında nefes aldığımı hissediyorum ve değişmesini istemiyorum.

canımm hiç endişe etme yaaa bitirmez aşkı evlilik hatta daha çok bağlar die düşünenlerdenim benn içini ferah tut

çağlamm sen nası aşık, nası duygusal bi insansın öleee :) maşallah maşallah
bende sen gibiyimm kendime bile çok itiraf etmiyorum nazar etcemm diee :) amaa kuzumlaaa tek odalı evdede yaşasam yok dememm yanımda olsun yeterrr :)

hmmm ben sana ilk dogum gununde yaptıgım seyi solıyım o zaman romantik bişey dedin diye aklıma geldi hani belki fikir olur... evi de var sevdicegin kendine ait senin icin daha rahat benimkinin de odasının ust katta olması isimi kolaylastırmıstı

gelcegi saati bildigim icin oncsinde evlerine gidip odasına cıktım yatagının üzerine kalpli cikolatalar serpiştirdim oldugu gibi... tam ortadaki cikolataya da yatagın altına bak yazdım orda da kucagında tras makinesi tutan bir ayıcık vardı...

ve sonra onu odasına yonlendircek olan notlar koymustum asagıdan yukarıya... ayakkabılarını koyacagı yere mesela; dolabı ac

dolapta bitane daha buldu; merdivenlerden cık ve sola bak vs vs gibi... onu bbaya bi notlarla dolastırıp en son odasına getirdim

odasında da yanan mumları ve yatağın ustundeki cikolatayı en son da ayıcıgın kucagındaki hediyesini buldu

ayıcıgın koluna da bi mektup baglıydı... mektubun sonun da kapıdan dısrarı cıkabilirsin simdi yazıodu... cıktı ve ben kucagına atladııııııım

yani sıradan bi hediyeyi bole romantikleştirebilirsin de

Yok canım temiz :) öle modern yeni sıfır değil 12 -13 yıllık bina ama tertemiz içi.Bitek banyosunda duşakabin yok,bizde kalpli güzel duş perdesi aldık :) banyo dolabı yoktu,sırf lavabo idi. mecburen babam banyo dolabımızı aldı kocaman raflı aynalı sağolsun :))) badanası bile 3 ay önce yapılmış ama sarıııı :d o yüzden temiz badana yapıcaz.bide nişanlım uyumlu olsun diye prizleri kapılarla uyumlu olsun diye.meşe renginde alıcak :)) o kadarcık

o gitar falan bence sıkıntı olur gibime geldi, çok uyumlu modern insanlar olması lazım :s ne şanslısın romantik bi yuvan olucakk :)) süpermiş

slm slm slmm
herkese merabalarr musmutlu bi hafta olsun hatta cabucak gecsin bitsinn
ins herkesler iyidir gecmise sole bi baktim ezgimm ve gizimm ciciler almislarr gule gule giysinler
bide damatlik konusu gecmiss bu konu bizdede problem aslinda ben papyon istiyorum ama nisanlicik kravat istiyo bende karismadim cok fazla sonucta o giycek bakalim guzel bise bulcakmiyiz :-\

buna benzer bişey yapmıştım (notlarla onu yönlendirmek gibi) hatta o da bana yapmıştı ama baya oluyo yine yapmak güzel olabilirrrr
güzel bi akşam yemeği hazırlıcam zaten ona evde, şarap da içeriz.. zaman kısıtlı ama olsun
ihtiyacı olan bişey var aslında ama onu da bana kendisi söyledi onu alırsam süprizi kalmamış olcak
neyse ben biraz daha kafa yorayım

hepimize masallah kusummm yaa bana annem kızıyor hatta nisanlıma da kızar belli etmeyin hislerinizi baskalarının yanında böle bu kaadar solemeyin konusmayın diye ama biz ikimizde icimizden gedigi gibi davranıp kendimizi tutamıyoruz keske tutabilsek

yaa yerim seniiiii ask nası bişey dimiii işte insanın icini dısını guzellştirio valla

hos geldinnn büşümmm
benimki de papyona biraz burun kıvırdı garsonlar takıomus mik mik mik dedi ama sonra ona da sevimli gelmeye basladı bakalım nihai kararı ne olcak bi giysin de

şu hoşuma gittiiii, lilası güzel olur sanki
içeriğini bilemiyorum gerçi ama sade bişey istiyorummm ve de lilaaaa

Çok bilmiyorum ama evlilik aşkı öldürüyor dedikleri için endişeliyim.
Tek bildiğim yanında nefes aldığımı hissediyorum ve değişmesini istemiyorum.

Öldürür... ama ölü bir aşk ile evlendiysen.. yoksa herşey ilk gün kü gibi devam edebilir.
Evlilikten sonra değişen tek şey yaşam tarzı ama onu da ayakta tutmak sizin elinizde. bana herkes evlendikten sonra evinizde oturursunuz
borçtan şeyden dışarı çıkamazsınız diyor.

Bizde tam tersini yapıyoruz haftanın 2 günü ancak evdeyiz işte

Ayyy inşallah cnm Ama o evde oturursak gitar işini unutucaz galiba Offff :26:

özgekuşum güzelmiş.
ben de fuarda begenmiştim bi duru davetiyeden bide koza davetiyeden. bunlardan birini seçicez galiba.

Bizde nişan için bakıyoruz canlar
Özgecan davetiyeyi çok beğendim ben!
Nerden bu?:26:
Nurayıımm sayende Duru davetiyeyi keşfettim

çook ciciklerrr gulcıncımmm yaa

biz de suara bunu begeniyoruz arabamız ve benim saclarım bu davetiyeye uyuyo diye ama kesin bişey yok suan

buna uygun nikah sekeri de bulmam gerek

canımmm aslında bizim düğünde deniz kenarında, böyle de düşünebilirmişim
gerçi bunlar çok pahalı olur, adet fiyatı 8-10 tl yi geçer.
benim baktıklarım 100 adet için 70-80 tl civarı.

Bizde nişan için bakıyoruz canlar
Özgecan davetiyeyi çok beğendim ben!
Nerden bu?:26:
Nurayıımm sayende Duru davetiyeyi keşfettim
elifim, özgişinki de koza davetiye sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…