'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

mobbilyaları aldınızmı canım haftaya o tarafa geliyoruz modoko dan alıcaz inşallah

biz doğtaştan almıştık canım kasım ayından itibaren ödemeye başladık mart ayının ortalarında gelicek inşallahhh :)) tüm evin mobilyalarını ordan aldıkk :))

biz doğtaştan almıştık canım kasım ayından itibaren ödemeye başladık mart ayının ortalarında gelicek inşallahhh :)) tüm evin mobilyalarını ordan aldıkk :))

bizde doğtaşa dün akşam baktık ama pek indirim yapmıyolar Yoksa bizmi pazarlık yapamadık bilmiyorum mesela 10 bin tl lik bi ürün alsak 12 ye bölüyo kredi kartına ama nakit verirsek 9300 e düşeriz en fazla dedi
Toplu alımda kredi kartıylada olsa bir miktar indirim olması gerekmez mi
Canım özel olucak ama siz neler dahil ne kadar ödediniz acaba bide kredi kartına mı böldü senet mi yaptı :26:

ekleyen benim.
ilk kısmı anlamadım kuzum :26: faceden neden yazmadığımı mı sordun acaba?

beni bi nuray ekledide:26: sensin dımı. orda sana selam verdim görmedin sanırım:) onu diyordum canım
ilkten kim oldugunu bilemedim kızlarla arkadaş olunca bizim nuray dedim

Canım bizim tanıdık vardı, o yüzden uyguna geldi.Senet yaptı teslimata kadar bitiricez. Yatak odam ;DOĞTAŞ - Nolina Yatak Odası bazalısını aldık.Hepsi var sadece sürgülü dolap + yatağımız 4000 oldu.. Oturma grubum + yemek grubum ( uzun konsol ve aynasını almadık - 6 sandalye ) DOĞTAŞ - Nolina Yemek Odası DOĞTAŞ - Arte Oturma Odası 5,500 de bunlar ve 2 tanede sehpa aldık yuvarlak .. 9500 oldu toplamda :) çok şanslıydık.

Bizde nişan için bakıyoruz canlar
Özgecan davetiyeyi çok beğendim ben!
Nerden bu?:26:
Nurayıımm sayende Duru davetiyeyi keşfettim

nurayımın da dediği gibi koza davetiye canım benim

berfoom bakıcam şimcik.. hepsini almak istiyorummm ama hep kendimi frenliyorum malesef

Herkese iyi akşamlar
Ben eski nickimle İzmirperisi...
Artık bu hesabı kullanıyorum burada da görüştüğüm benim için değerli kişiler var...
Ekliyorum Arkadaş olarak kabul ederseniz çok sevinirim.
Hazırlıklarda umarım güzel gidiyordur.
Hatırlayan olursa bizde bir ara 2013 Ekim gibi düşünüyorduk ama...
Topiğe gelmiştim...
İş Durumlarından vs ertelemek zorunda kaldık... Geç olsun güç olma
İnşallah çok çok mutlu oluruz hepimiz.

Buu arada Özür dilerim Olacağına olmuş kusura bakmayın lütfen.
Sizede bir soru sormak istiyorum hala daha kafam çok karışık bu konuda.
Günlük yemek takımını 6 kişilik mi aldınız 12 mi?

Buu arada Özür dilerim Olacağına olmuş kusura bakmayın lütfen.
Sizede bir soru sormak istiyorum hala daha kafam çok karışık bu konuda.
Günlük yemek takımını 6 kişilik mi aldınız 12 mi?

hoşgeldin canım sen de benim gibi yenilenmişsin
günlüğü 6 kişilik aldık çoğumuz (hatta hepimiz bile diyebilirim )

hoşgeldin canım sen de benim gibi yenilenmişsin
günlüğü 6 kişilik aldık çoğumuz (hatta hepimiz bile diyebilirim )

Hoşbulduk canım, Evet canım yenilenmek güzeldir diymi:)
Saolasın cevap içinde canım benim.
Bende çok kararsızım hem yetmez diyorlar...
Kahvaltı takımıda aldım Karacadan en azından İkram tabağı olarakta kullanabileceğim şekilde.
Bencede en güzeli 6 Kişilik almak.
Zaten adı üstünnde günlük diymi. Misafir gelirse misafir takımını çıkartırız.

Heyecanda son kademedediir diymi :) Ne güzzell. Allah bizede nasip etsin inşallah

Son düzenleme:

Amiiin Allah herkese nasip etsin zaman çabucak geçsin inşallah
bence de 6 kişilik yeterlidir, misafirlere misafir tabaklarımı çıkarıcam ben de
kahvaltı takımı da kullanılabilir dediğin gibi..2 çeşit kahvaltı takımım var onlarda bir şekilde değerlendirilebilirim

selamlarr, 130sayfa geride kalmışım neler oldu neler kaçırdım diye düşününce sinir oldumm

herkesin keyfi yerindedir inşallah, evlenenlerden aşkına kavuşanlardan haber var mı göremedim

bende bildiğiniz gibiyim, aşkla ailesiyle geziyoruz tozuyoruz bu ara aramız pek sıkı maşallah aşkımla da aramızda herşey çok güzelll tek derdimiz beklemek

kıymetcim hosgeldinnn canım masllah nazar degmesin muhabbetinize

pericim ben de 6 kişilik aldım ama kayınvalideme guvenerek cunku 6 kisilik bir takımda o almıstı... eger o almasaydı ben bi tkım daha alacaktım sebebi de bulasık makinesi... bazen dolsun diye beklerken tabak kasık kalmıyor dedi herkes o yuzden

benim gunluklerin yedeklerini kayınvalidem aldı hep kasıklar falan hepsinin yedegi var yani

ben papyon dedim konu davetiyeye gecmis ben kaldim gerilerde uff pazartesi yogunlugu:-(
cok sukur ciktm ancak evime gidiyorum

ortada resmiyet yok ama aileye baya girdimm dün de yüşa türbesine gittik hep beraber anne de hastalığım için bide oğlum evlensin diye dua edicem dedi, ee biz de onun için ettik ben bide iş için dua ettim bugün bi gelişme oldu inşallah herşey güzel olucakkk

precious bizim kıymet mi :26: ben kaçırdım galiba, yeni üyelik mi aldı o da :26:

...
büşraammm, sen kaldığın yerden devam edebilirsin canım konu yine oraya döner
kravatta güzel tabi dediğin gibi o nasıl istiyorsa öyle alsın, bu onun günü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…