'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

en guzeli canım sonrasında hiç yabancılık cekmiceksin bu cok guzel bişeyyy

hakkında hayırlı olan bir iş vardır illaki bekliyordur seni inşallah cok daha guzel haberler alırsınnnnn

evet nurayımmm o bizim hatunn

Aminn Canım ya çok saolasın. Zaman su gibi akıp geçsin inşallah hepimizin için
Hayırlısı olsun herşeyin.
İnşallah güzel haberlerinizi tek tek alacağım
Evet canım hatırlıyorum kahvaltı takımlarını çokta güzellerdi.

Canım çok teşekkür ediyorum cevap yazdığın için.
Birine danıştığımda bende aynı tepkiyi duyuyorum.
Ama ben tek 6 kişilik alacağım sanırım.
Bizim erkek tarafı daha ev eşyalarına çok başlamadığı için alır mı onu bilemiyorum.

kuzumm oyle oluyo mecburen aradan daliyorum konulara ;-)
canim buarada sen gelinlik isine baslamissin cagladan duydum kime nereye diktiriyosun bide senin lpya hakkinda bilgi istedigini gordum loya besiktasta buyuk kartal heukelinin orada carsinin icinde hemen bulmak cok kolay

kızlar iyi akşamlarrrrrr elbisemi paylaştım yorum yaparmısınız ben sade bişi istiyordum birkaçtane daha yeni elbisem var sırayla giyinirim fikir istiyorum tanışmalar içinde aldım elbise ama bu siyah önü kapalı die sözde daha iyi olur die bide dar değil popodan bollaşıyo saçımıda hafif topuz düşünüyorum

kıymet ben seni özlüyorum ama sen neden girmiyorsun kuzum yaaaaaa

nurayım canım perabulvarından cicileri alabildinmi birde ben loyanınn kadiköydeki yerni sölemiştim görebildinmi hemen gelinlikcilerin yukarısında boğanın tarafında

büşram senide çok özledim işler nasıl çokmu yoğun canım

perim hoşgeldin seni burada görmek ne iyi oldu çeyiz arkadaşım :)

gizimm biraz yogun bu aralar bide ben bilmedigim bi sektore atildigim.icin iside ogrenme cabam var ypgun ama cok sukur iyi gidiyo
bu arada telden giriyorum cok net goremedim ama elbisen guzel gizimm gune uygun bi elbise ama icine gomlek giyersen havasini bozar bence uzerine hirka ceket tarzi daha hos olur sanki ben genel olarak bolero sevmedigim icin o da olmaz gibi geldi bana ama deneyip bak kuzum bi gomleklede

Günaydın canlar günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı bol kazançlı mutlu huzurlu stressiz çok fazla yorulmadan geçirebileceğiniz güzel bir iş dileğiyle
Öncelikle benim gibi sabahın köründe kalkıp işe gidenlere GÜNAYDIN
Sonram çalışmayıp sıcacık yatağında mışıl mışıl uyuyup bu mesajı uyarınca okuyacaklara GÜNAYDIN
Veee son olarak her zamanki gibi çalar saatini 5 dk daha uyuyim 5 dk daha uyuyim deyip gözlerini açtıklarında saatin 1 saat geçtiğini farkedip jet hızıyla yataktan fırlayip koştur koştur ise yetişmeye çalışanlara GÜNAYDIN
Yani kisacasi bu mesajı okuyan herkeze GÜNAYDIN GÜNAYDIN size
En tatli sabahlar Mavişle başlar Mavişli günler

Adaşımm + Çeyizdaşım :) Çok Teşekkür Ederim canım

kızlar günaydınlar herkese yorum yapan tüm kızları öperim bu elbisenin kırmızısındanda var akşam bir başka elbise daha paylaşcam onu daha çok beğenceksiniz kırmızıyıda tanışma için seçtim inşalllah lacivert kollları dantel elbisem varr onu akşama koycam :)))))))

Adaşımm + Çeyizdaşım :) Çok Teşekkür Ederim canım

canım adaşmıyız biz senleee :))))))) sende bir gizsin o zaman

Merhabalar günaydınlar herkese...

Çok yakın bir arkadaşımın alacağı bir eşya için arama yaparken kendimi 1-1.5 ay önce bu sayfada buldum...

ona tavsiyesini verdim ama bu sayfadan ayrılmadım...

hergün sayfa atlamadan eksiksiz takip ediyorum...

heyecanlarınız umutlarınız hayalleriniz o kadar güzelki aranızda olmayı isterdim dilerdim ancak öle bir durum için aday adayı bile mevcut değil şuan hayatımda...

ayakkabılarınızın altına yazılacak isimim şuanda sadece

forumlarda tek topic altında çok güzel dostluklar çıkar bunu başaran gelinciklere ayrı bir tebrikler...

3.gelininizide KOCAMAN tebrik ediyorum...

Evet Canım :))))

Günaydın gelincikler

Gizcim baktım senin elbisene,çok beğendim ben de kızlara katılıyorum içine bir şeycik giyinme, çok hoş.

Akşam da diğer elbiselerine bakarız.

Günaydın gelincikler

Gizcim baktım senin elbisene,çok beğendim ben de kızlara katılıyorum içine bir şeycik giyinme, çok hoş.

Akşam da diğer elbiselerine bakarız.

canımsın yaa iyiki varsınız sizden fikir almak çok iyi ve ben şu sıralar heyecanlıyım bu hafta babamla tanışmak istiyor bakalım ne olucak :18::18::18:

kızlar bide bir sorum daha olucak ben aynalı tepsi istiyorum söz için ve alıcam yakın zamanda altıncı caddede hint esintisi kampanyası vardı ve bu tepsiler arasında kararsız kalmıştım sizce nasılllar

bide şu modeller var bunlarda chakradan

günaydınlar kızlarr
dün elbisemi aldım tadilatı bitmiş tam üstüme göre olmuş
gizo elbise çok güzel bence canım. uzun bir kolye veya bir kemerle hareketlendirirsn. içine dışına bişey giyme.eğer kollardan rahatsız oluyorsan saçlarını açık bir model yaparsın süper olur kuzum
tepsilerdende hepsi güzel ama en sondaki daha hoşuma gitti

2013 YILI GELİNLERİ TAHMİNİ VE KESİN DÜĞÜN TARİHİ LİSTESİ

donuk_pudra : 29 Mart 2013 Kına
:123:30 Mart 2013 Düğün ...................... 53... :123:

plum88 :25 Nisan 2013 Kına
:123:27 Nisan 2013 Düğün .....................80... :123:

karenimmo :?? Mayıs 2013 Kına
:123:18 Mayıs 2013 Düğün.....................102... :123:

pernicketygirl : 18 Mayıs 2013 Kına
:123:19 Mayıs 2013 Düğün .....................103 ... :123:

35ebrus35 : 22 Mayıs 2013 Kına
:123:23 Mayıs 2013 Düğün .....................107... :123:

lajoie : 24 Mayıs 2013 Kına
:123:25 Mayıs 2013 Düğün .....................109 ... :123:

beynelminel : 24 Mayıs 2013 Kına
:123:25 Mayıs 2013 Düğün .....................109 ... :123:

Cookie_Dough : 31 Mayıs 2013 Kına
:123:02 Haziran 2013 Düğün .....................117 ... :123:

OPRA : 31 Mayıs 2013 Kına
:123:02 Haziran 2013 Düğün .....................117 ... :123:

kardeIen : 5 Haziran 2013 Kına
:123:07 Haziran 2013 Düğün .....................122 ... :123:

telomer : 8 Haziran 2013 Kına
:123:16 Haziran 2013 Düğün .....................131 ... :123:

muhendis_ : 15 Haziran 2013 Kına
:123:16 Haziran 2013 Düğün .....................131... :123:

_meLinDa_ : 20 Haziran 2013 Kına
:123:22 Haziran 2013 Düğün .....................137... :123:

susu_ :21 Haziran 2013 Kına
:123:22 Haziran 2013 Düğün .....................137... :123:

oslemys_ :22 Haziran 2013 Kına
:123:23 Haziran 2013 Düğün .....................138... :123:

gaydirigubbak : 09 Ağustos 2013 Kına
:123:11 Ağustos 2013 Düğün .....................187 ... :123:

xcvbnm : 23 Ağustos 2013 Kına
:123:24 Ağustos 2013 Düğün .....................200 ... :123:

röfleli kedi: 31 Ağustos 2013 Kına
:123:01 Eylül 2013 Düğün .......................208... :123:

engineerelif: ?? Eylül 2013 Kına
:123:22 Eylül 2013 Düğün .......................229...:123:

canımsın yaa iyiki varsınız sizden fikir almak çok iyi ve ben şu sıralar heyecanlıyım bu hafta babamla tanışmak istiyor bakalım ne olucak :18::18::18:

Tabi ki çok güzel şeyler olacak içini ferah tut

Canım benim valla hiç anlamadığım konular, zaten bi nişanlanmadık ben kaldım bana denk geldin

Bi de kızacaksınız belki bana bilmiyorum ama ben böyle detaylarla uğraşamam sizin gibi vallahi imreniyorum size.

Benim Allah bilir öyle salaş bir düğünüm nişanım falan olur sizin gibi ince ve zevkli değilim galiba

egim balsın sen canım çok sağol yaaaaa akşama bir elbise daha var onu taaa 2 sene önce söz için alayım dursun dmeiştim ipekyoldan almıştım yine outlettten uyguna .))))))) o tepsiyi alırım üyük ihtimal bir chakraya gideyim

elbisen sana çok yakışmış ezgim çok güzel olucan kiii

aaaaaaa lavim sen ne dersin böyle gellll öpeyim kız seni olurmu öyle şey

kızmam kız neden kızayım sen uğraşmıyosun senin için ben argelerim allla alllla zevkmi kızz bende zevkli değilim olana aaaa bu güzelmiş diyorum sadece detaycıyım işte benimkide sabah kızıyooo sen en ufacık bişiyi bile takıyosun sen üzülme ne olur yeter düşünme ben üzülüyorm dedi kahkayı bastım

yaaaa benim durum vahim olmuş lavimmm aslında salaşlık hep iyidirrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…