ortada resmiyet yok ama aileye baya girdimmdün de yüşa türbesine gittik hep beraber anne de hastalığım için bide oğlum evlensin diye dua edicem dedi, ee biz de onun için ettik ben bide iş için dua ettim bugün bi gelişme oldu inşallah herşey güzel olucakkk
Amiiin Allah herkese nasip etsin zaman çabucak geçsin inşallah
bence de 6 kişilik yeterlidir, misafirlere misafir tabaklarımı çıkarıcam ben de
kahvaltı takımı da kullanılabilir dediğin gibi..2 çeşit kahvaltı takımım var onlarda bir şekilde değerlendirilebilirim
kıymetcim hosgeldinnn canım masllah nazar degmesin muhabbetinize
pericim ben de 6 kişilik aldım ama kayınvalideme guvenerek cunku 6 kisilik bir takımda o almıstı... eger o almasaydı ben bi tkım daha alacaktım sebebi de bulasık makinesi... bazen dolsun diye beklerken tabak kasık kalmıyor dedi herkes o yuzden
benim gunluklerin yedeklerini kayınvalidem aldı hep kasıklar falan hepsinin yedegi var yani
precious bizim kıymet mi :26: ben kaçırdım galiba, yeni üyelik mi aldı o da :26:
...
büşraammm, sen kaldığın yerden devam edebilirsin canım konu yine oraya döner
kravatta güzel tabi dediğin gibi o nasıl istiyorsa öyle alsın, bu onun günü.
kızlar iyi akşamlarrrrrr elbisemi paylaştım yorum yaparmısınız ben sade bişi istiyordum birkaçtane daha yeni elbisem var sırayla giyinirim fikir istiyorum tanışmalar içinde aldım elbise ama bu siyah önü kapalı die sözde daha iyi olur die bide dar değil popodan bollaşıyo saçımıda hafif topuz düşünüyorum
kıymet ben seni özlüyorum ama sen neden girmiyorsun kuzum yaaaaaa
nurayım canım perabulvarından cicileri alabildinmi birde ben loyanınn kadiköydeki yerni sölemiştim görebildinmi hemen gelinlikcilerin yukarısında boğanın tarafında
büşram senide çok özledim işler nasıl çokmu yoğun canım
perim hoşgeldin seni burada görmek ne iyi oldu çeyiz arkadaşım :)
kızlar iyi akşamlarrrrrr elbisemi paylaştım yorum yaparmısınız ben sade bişi istiyordum birkaçtane daha yeni elbisem var sırayla giyinirim fikir istiyorum tanışmalar içinde aldım elbise ama bu siyah önü kapalı die sözde daha iyi olur die bide dar değil popodan bollaşıyo saçımıda hafif topuz düşünüyorum
kıymet ben seni özlüyorum ama sen neden girmiyorsun kuzum yaaaaaa
nurayım canım perabulvarından cicileri alabildinmi birde ben loyanınn kadiköydeki yerni sölemiştim görebildinmi hemen gelinlikcilerin yukarısında boğanın tarafında
büşram senide çok özledim işler nasıl çokmu yoğun canım
perim hoşgeldin seni burada görmek ne iyi oldu çeyiz arkadaşım :)
Adaşımm + Çeyizdaşım :) Çok Teşekkür Ederim canım
kızlar günaydınlar herkese yorum yapan tüm kızları öperim bu elbisenin kırmızısındanda var akşam bir başka elbise daha paylaşcam onu daha çok beğenceksiniz kırmızıyıda tanışma için seçtim inşalllah lacivert kollları dantel elbisem varr onu akşama koycam :)))))))
canım adaşmıyız biz senleee :))))))) sende bir gizsin o zaman
Günaydın gelincikler
Gizcim baktım senin elbisene,çok beğendim ben de kızlara katılıyorum içine bir şeycik giyinme, çok hoş.
Akşam da diğer elbiselerine bakarız.
canımsın yaa iyiki varsınız sizden fikir almak çok iyi ve ben şu sıralar heyecanlıyım bu hafta babamla tanışmak istiyor bakalım ne olucak :18::18::18:
kızlar bide bir sorum daha olucak ben aynalı tepsi istiyorum söz için ve alıcam yakın zamanda altıncı caddede hint esintisi kampanyası vardı ve bu tepsiler arasında kararsız kalmıştım sizce nasılllar
Eki Görüntüle 624761 Eki Görüntüle 624762
bide şu modeller var bunlarda chakradan
Eki Görüntüle 624763 Eki Görüntüle 624764
günaydınlar kızlarr
dün elbisemi aldım tadilatı bitmiş tam üstüme göre olmuş
gizo elbise çok güzel bence canım. uzun bir kolye veya bir kemerle hareketlendirirsn. içine dışına bişey giyme.eğer kollardan rahatsız oluyorsan saçlarını açık bir model yaparsın süper olur kuzum
tepsilerdende hepsi güzel ama en sondaki daha hoşuma gitti
Tabi ki çok güzel şeyler olacak içini ferah tut
Canım benim valla hiç anlamadığım konular, zaten bi nişanlanmadık ben kaldım bana denk geldin
Bi de kızacaksınız belki bana bilmiyorum ama ben böyle detaylarla uğraşamam sizin gibi vallahi imreniyorum size.
Benim Allah bilir öyle salaş bir düğünüm nişanım falan olur sizin gibi ince ve zevkli değilim galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?