Merhabalar günaydınlar herkese...
Çok yakın bir arkadaşımın alacağı bir eşya için arama yaparken kendimi 1-1.5 ay önce bu sayfada buldum...
ona tavsiyesini verdim ama bu sayfadan ayrılmadım...
hergün sayfa atlamadan eksiksiz takip ediyorum...
heyecanlarınız umutlarınız hayalleriniz o kadar güzelki aranızda olmayı isterdim dilerdim ancak öle bir durum için aday adayı bile mevcut değil şuan hayatımda...
ayakkabılarınızın altına yazılacak isimim şuanda sadece
forumlarda tek topic altında çok güzel dostluklar çıkar bunu başaran gelinciklere ayrı bir tebrikler...
3.gelininizide KOCAMAN tebrik ediyorum...
canımsın yaa iyiki varsınız sizden fikir almak çok iyi ve ben şu sıralar heyecanlıyım bu hafta babamla tanışmak istiyor bakalım ne olucak :18::18::18:
kızlar bide bir sorum daha olucak ben aynalı tepsi istiyorum söz için ve alıcam yakın zamanda altıncı caddede hint esintisi kampanyası vardı ve bu tepsiler arasında kararsız kalmıştım sizce nasılllar
Eki Görüntüle 624761 Eki Görüntüle 624762
bide şu modeller var bunlarda chakradan
Eki Görüntüle 624763 Eki Görüntüle 624764
egim balsın sen canım çok sağol yaaaaa akşama bir elbise daha var onu taaa 2 sene önce söz için alayım dursun dmeiştim ipekyoldan almıştım yine outlettten uyguna .))))))) o tepsiyi alırım üyük ihtimal bir chakraya gideyim
elbisen sana çok yakışmış ezgim çok güzel olucan kiii
Ben hep deniz temalı hayal etmiştim düğünü, davetiyeyi ne kadar gerçek olabilir bu hayal bilemiyorum :))
Eki Görüntüle 624396 Eki Görüntüle 624397 Eki Görüntüle 624398 Eki Görüntüle 624399 Eki Görüntüle 624400 Eki Görüntüle 624401 Eki Görüntüle 624402 Eki Görüntüle 624403 Eki Görüntüle 624404 Eki Görüntüle 624405 Eki Görüntüle 624406 Eki Görüntüle 624407 Eki Görüntüle 624408 Eki Görüntüle 624409 Eki Görüntüle 624410 Eki Görüntüle 624411 Eki Görüntüle 624412 Eki Görüntüle 624413 Eki Görüntüle 624414 Eki Görüntüle 624415 Eki Görüntüle 624416
tam hanım hanımcık bi gelin kız olcan gizommm :))
sağol kuzu benimmm inşallah bakalım :)))
Günaydınnnnnnnnn
nasıl bir huzur verici bir tema bu böyleeeeeee
hemde mavi
aaaaaaa lavim sen ne dersin böyle gellll öpeyim kız seni olurmu öyle şey
kızmam kız neden kızayım sen uğraşmıyosun senin için ben argelerim allla alllla zevkmi kızz bende zevkli değilim olana aaaa bu güzelmiş diyorum sadece detaycıyım işte benimkide sabah kızıyooo sen en ufacık bişiyi bile takıyosun sen üzülme ne olur yeter düşünme ben üzülüyorm dedi kahkayı bastım
yaaaa benim durum vahim olmuş lavimmm aslında salaşlık hep iyidirrrr
Öp beni
Ben çok şanslıyım bunları hep sizden kopya çekeceğim ki ben
Giz ben çok garip bir insanım aslında mesela başta çok titilenirim sonra baktım çok yorulup sıkılıyorum koyveririrm gider.
Bu evlilik de öyle oldu heveslendim falan, şimdi var ya çok rahatım olduğu gibi olsun evlenince amannnnn nişanda bilmemne eksikti deyip 10 sene üzülecek değilim ya deyip geçiyorum. Yapım birazcık değüşük galiba.
ahhh ahhhh ben ayrıntılarda boğuluyorum kız ben başak burcuyum o yüzden böyleyim benim doğamda avr sen bana şimdi balayı bakıyoruz de beni yükle senin için liste dökeyim en sevdiğim bişidir araştırrırm didinirim sorarım kendim içinde değil sevdiklerim için hobi ama varya acaip bilmiş oluyor insan
sevdiceğim dio ki bişiyede bilmiyorum deee yeter herşyi bilen biriyle dolaşmanın zorlu yanlarını yaşıyorum diooo
veeeee konu bu şekilde ben senin için argeler herşeyi önüne sererrrim kızzz üzülmene fırsat vermem
Günaydın gelinciklerrrr :)))
Oyam, Gizemim beğenmenize çok sevindim ama biraz hayalde kalacak sanırım, keşke imkan olabilse böyle bir şeye....
Bakalım nasip, kısmettt...
Gizem elbiseni çok beğendim cnm bencede gayet uygun :)
Çok şanslıyımmmmmmmmmmmmmmmm
Zaten burada olduğum için hep şanslı olduğumu bilirdim,gizemim senden dolayı biz topicene iki kat şanslıyız yahu
Öperiz ki biz seni
bende öpeyim gel kız yamacımaaaaa sen tatildesin dimiiiii
gülçin aslında yapailirsin böle şeler eminnnde tema çok gitsen bir baksan fiyat edinsen kuzum benm arkadaşım uyguna almıştı tüllerle herşeyle süsleme yaptılar ağ bile yapacam demişti kıızz küçük mumlarla yol yaptılar felan
ilginç fikirler çıkıyor
ben en çok oktay kaynarcanın düğününe imrendim harika bir organizasyon yapmışlardı çok hoşuma gitmişti
Kuzum mekan çok önemli bu tema için, deniz kenarı bir yer olursa mantıklı olur, eğer öyle bir yerde yaparsak bu temayı yapmaya çalışacağım.
Günaydın kızlarrrrr
Güzel günler hepinize
Bugün benim keçicanla 42. ayımız14 şubat için ben hediye almıcam bu sene eminim oda olmaz bu yüzden almıcam zaten sizler napıcaksınız peki
Günaydın kızlarrrrr
Güzel günler hepinize
Bugün benim keçicanla 42. ayımız14 şubat için ben hediye almıcam bu sene eminim oda olmaz bu yüzden almıcam zaten sizler napıcaksınız peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?