'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

günaydın, hoşgeldin canım
burda bu sene evlenmeyecek arkadaşlarımız da var, hepimiz kocaman bi aile olduk, herkesin yeri çok ayrı
seni de aramızda görmek isteriz

canımsın yaa iyiki varsınız sizden fikir almak çok iyi ve ben şu sıralar heyecanlıyım bu hafta babamla tanışmak istiyor bakalım ne olucak :18::18::18:

yerim senin heyecanını beeen, yaşasınnn gizz 2013 gelini olma yolunda ilerliyo

en sondakini daha çok beğendim ben de canım

günaydınlar herkesee

tam hanım hanımcık bi gelin kız olcan gizommm :))
sağol kuzu benimmm inşallah bakalım :)))

tam hanım hanımcık bi gelin kız olcan gizommm :))
sağol kuzu benimmm inşallah bakalım :)))

oyyy canım yaaa seviyorum sizleriiiiiiii

özgem 2013 e sıkışırsak sonlara doğru olucam canım ağustos eylül ekim bakalım :))))))) hattta 10 kasımda 6 yıl devirirken yapalım dio bizimki mikrofnu eline alıp 6 yıl bekledik düğünü erken bırakıyoruz dicekmiş :))))))))))

Günaydınnnnnnnnn

nasıl bir huzur verici bir tema bu böyleeeeeee
hemde mavi

gülçinin temasına bende bayıldım arkadaşım nişanında bisiklet vapur ve dneiz kabuğu dağımıştı yine nişan davetiyesi deniz kabuğundandı :)))))))) bide deniz kenarında kumların üstünde yaptılar plajı akşamları kokteylik yapıyolardı ama süslemeyle kız uğraştı ve uyguna halletiler

imkanım var öyle bişiye ve gerçekten hepinizi bekleirm kızlar yaza doğru nişanımız olursa gelinizzzz oyaaa siz çok yakınsınızzz banaa ezgide öyleeeeee

Öp beni

Ben çok şanslıyım bunları hep sizden kopya çekeceğim ki ben

Giz ben çok garip bir insanım aslında mesela başta çok titizlenirim sonra baktım çok yorulup sıkılıyorum koyveririrm gider.

Bu evlilik de öyle oldu heveslendim falan, şimdi var ya çok rahatım olduğu gibi olsun evlenince amannnnn nişanda bilmemne eksikti deyip 10 sene üzülecek değilim ya deyip geçiyorum. Yapım birazcık değüşük galiba.

Son düzenleme:

ahhh ahhhh ben ayrıntılarda boğuluyorum kız ben başak burcuyum o yüzden böyleyim benim doğamda avr sen bana şimdi balayı bakıyoruz de beni yükle senin için liste dökeyim en sevdiğim bişidir araştırrırm didinirim sorarım kendim içinde değil sevdiklerim için hobi ama varya acaip bilmiş oluyor insan

sevdiceğim dio ki bişiyede bilmiyorum deee yeter herşyi bilen biriyle dolaşmanın zorlu yanlarını yaşıyorum diooo

veeeee konu bu şekilde ben senin için argeler herşeyi önüne sererrrim kızzz üzülmene fırsat vermem

Günaydın gelinciklerrrr :)))

Oyam, Gizemim beğenmenize çok sevindim ama biraz hayalde kalacak sanırım, keşke imkan olabilse böyle bir şeye....

Bakalım nasip, kısmettt...

Gizem elbiseni çok beğendim cnm bencede gayet uygun :)

Çok şanslıyımmmmmmmmmmmmmmmm

Zaten burada olduğum için hep şanslı olduğumu bilirdim,gizemim senden dolayı biz topicene iki kat şanslıyız yahu

Öperiz ki biz seni

gülçin aslında yapailirsin böle şeler eminnnde tema çok gitsen bir baksan fiyat edinsen kuzum benm arkadaşım uyguna almıştı tüllerle herşeyle süsleme yaptılar ağ bile yapacam demişti kıızz küçük mumlarla yol yaptılar felan

ilginç fikirler çıkıyor

ben en çok oktay kaynarcanın düğününe imrendim harika bir organizasyon yapmışlardı çok hoşuma gitmişti

bende öpeyim gel kız yamacımaaaaa sen tatildesin dimiiiii

Evetttttt ben tatildeyim ki halaaa

Gerçi tatili maalesef çoğunu hep yatakta ve ağrılı geçirdim ama olsun.

Ayrıca bugün bizim adam geliyor,kendisi bensiz Ankara'ya gitti ama neyse kavuşuyoruz

Son düzenleme:

Kuzum mekan çok önemli bu tema için, deniz kenarı bir yer olursa mantıklı olur, eğer öyle bir yerde yaparsak bu temayı yapmaya çalışacağım.

Kuzum mekan çok önemli bu tema için, deniz kenarı bir yer olursa mantıklı olur, eğer öyle bir yerde yaparsak bu temayı yapmaya çalışacağım.

avcılar tarafında felan öyle mekanlar varmıdır kuzu uygun bir mekan oluırsa fenelerer deniz kabukları mumlar harika olur

benim babam çok özenmişti arkadaşın organizasyonunda hayal dnyası iyidir babamın bende o özendirdi benden meraklı adam

Günaydın kızlarrrrr
Güzel günler hepinize
Bugün benim keçicanla 42. ayımız 14 şubat için ben hediye almıcam bu sene eminim oda olmaz bu yüzden almıcam zaten sizler napıcaksınız peki

günaydınn kızlarrr :) nasılsınızzz ?? ben kendi etmiş kendi bulmuş bi halde bi lunapark eğlencesi sonucu boynum tutulmuş durumdaa :) robot gibiyimmm

Günaydın kızlarrrrr
Güzel günler hepinize
Bugün benim keçicanla 42. ayımız 14 şubat için ben hediye almıcam bu sene eminim oda olmaz bu yüzden almıcam zaten sizler napıcaksınız peki

daha nice güsel aylara pamukcumm :) biz farklı şehirlerde olduğumuzdan dolayı bişe yapmicam bende, bide askerde hoş hava değişiminden evde şuanda ama umarım sürpriz yapar yanıma gelirr :26::26::26:

Günaydın kızlarrrrr
Güzel günler hepinize

günaydın kuzumm
geçen bizim de 21. ayımızdı, siz bizim 2 katımızsınız resmen
ben hala ne alacağımı bilmiyorum hiçbişey almayacaktık ama o bana almış sanırım.. ben almazsam olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…