'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Bakalım canım, büyükçekmece, çatalca tarafında da var bu tür mekanlar ama belki düğün trabzonda da olabilir daha hiç bir şey belli değil, o yüzden bakalım bekleyip göreceğiz...

inşallah olur .teşekkür ederiz güzel dileklerini için

Merhaba gizemcim, hayırlısıyla herşeyin hallolur inşallah kolayca biter :) zaten uzun zamandır berabersiniz takip ettiğim kadarıyla... tepsilerden de chakra dan yazdıkların bnm gözüme daha güzel geldi sanki :)

yol yorgunlugu ancak uyandım kızlar herkese günaydınnnnn düğüne kalmış 103 gün ben daha gelinlik için tek adım atmadım yetişe bilecek miyim çok merak ediyorum :--------(

herkese günaydın kuzular

gizim : elbiseni çok beğendim bence üzerine ceker bile giymene gerek yok güzel bir kolye hafif dalgalı fönlenmiş saçlarla çok güel olur,

özgem : davetiyenimi paylaştın ben göremedimmmmmmmm

greenalmond ,plum bizde mobilyalarımızı doğtaştan aldık ... ama greencim size gerçekten ucuza gelmiş zannımcaaaa....

YATAK ODASINDA DOĞTAŞ - Hera Antik Meşe Yatak Odası hera antik meşe aldık (sürgülü dolap,yüksek şifonyer,iki komodin şeklinde KONSOL VE AYNASINI ALMADIM )

KOLTUK TAKIMINDA ARTE ( 1 ÜÇLÜ 1 İKİLİ 2 TEKLİ ŞEKLİNDE 4 PARÇA) ama ben koltukların kumaşını cappucino renginde tay tüyü ne çevirdim 70-80 lira civarında ona da fark ödedik.DOĞTAŞ - Arte Oturma Odası

BAZA PERA BEYAZ BAZA DOĞTAŞ - Pera Baza

BAŞLIK DOĞTAŞ - Zeus Başlık

yatağıda lovely almıştık ama iptal ettim... deneyince beğenmedim çünkü yatağı..........yatak hariç bunların hepsi 7.345 tl tuttu canlarım 2000 peşin verdik aralıktan beri bekliyolar 2 gün sonra çekim yaptırıcaz. cardfinansa 10-12 taksit 4 ay erteleme olacak inşallah...

ama sizinkiler gerçekten ucuza gelmiş ama green cim ben yemek takımını tam olarak anlamadım neleri aldınız acaba ? ünite vs. aldınızmı ?
birde yuvarlak sehpalar nasıl birşey..

plum cım biz incirlideki doğtaş tan aldık .. internetteki fiyatlar üzerinden bize %5 indirim yaptılar normalde bu aldıklarım 7.730 civarındaydı 7345 e aldık....

Son düzenleme:

dün akşam acele ile bulamadım DOĞTAŞ - Mixx Sehpa 2 tane bu sehpadan aldım biri hediye birine para ödedik :))) canım koltuk takımımız aynı. ama biz kumaşları tamamen değiştirdik.Kenarları koyu kahve deri, ve kumaşı mavili çiçekli bir desen var onu seçtik..

yatağımızda bu model olucak DOĞTAŞ - Premium Exclusive Serisi

canım yemek takımı, geniş vitrin+masa+6 sandalye aldık. Ve TV ünitemizi aldık.Aynı resimdeki gibi 3 çekmece ve üstte 2 rafı var. Uzun konsol varya aynalı, onu almadık sadece.... Koltuk takımı da 3 + 2+1 şeklinde.Evet çok uyguna geldi çok şükürr :)) biraz pazarlık yapıp kesin alıcıyız derseniz düşüyorlar. tabi bizde tanıdık faktörüde vardı :)

Merhaba gizemcim, hayırlısıyla herşeyin hallolur inşallah kolayca biter :) zaten uzun zamandır berabersiniz takip ettiğim kadarıyla... tepsilerden de chakra dan yazdıkların bnm gözüme daha güzel geldi sanki :)

canım sağolasınj güzel düşüncelerin için inşallalh güzel şeler olur

zehram ay dönümleriniz kutluuu olsun

ben sevgililer gününe karşıyım ama benmki her yıl çiçekti böcekti alıyor ama ben gıcık oluyorum lüzum yok ben 20 şubatta kutlaırm herkes yapıyor die yapmak istemiyorum diyorum o sebepten almıcammm bişiiiiii zatennnn geçen hafta harley aldım bide parfüm almıştım mektubum var onları artık verirrrim bir ara .)))))

Buu arada Özür dilerim Olacağına olmuş kusura bakmayın lütfen.
Sizede bir soru sormak istiyorum hala daha kafam çok karışık bu konuda.
Günlük yemek takımını 6 kişilik mi aldınız 12 mi?

günlük yemek takımım 12 kişilik benim ama kahvaltıyı 6 kişilik aldım canımm

aynen bende giz 14 şubata karşıyım
ayın 13 ünde yada 15 inde kutlamak tercihimdir

canım bizde koltukları 2 ve 3 lü parçaları tay tüyü cappucino yaptıdık kenarlar beyaz deri 2 adet berjeride açıklı koyulu minicik kelebekleri olan yine beyaz kahve ve koyu kahve tonlarını barındıran bir kumaş vardı berjerleri de tamamen onunla kaplattırdık..

ama sizzz cidden çok ucuza almışsınızzzz...tanıdık olması süpermiş.... 2150 lira farkla yatak yemekodası ve sehpaları almışsınız harika yani tabi ben 1 berjeri fazladan aldım..600 lirada oradan..

2750 liraya evin bütün eksiklerini tamamlamışsınızzzz

Nasıl yani hemen damlıyorum hem yatak odası hem oturma gurubuna mı bu fiyatı verdiniz?çok çok iyi almışsınız ben de tüm mobilyayı doğtaş istiyorum bu haftasonu gidip bi konuşacağız canlı canlı sen modelleri görmüşsündür ben katalogran briza yatak odasını çok beğendim sen gördün mü?

Umarım biz de uygun bir fiyatta anlaşırız sizin gibi. :26:

daha nice güsel aylara pamukcumm :) biz farklı şehirlerde olduğumuzdan dolayı bişe yapmicam bende, bide askerde hoş hava değişiminden evde şuanda ama umarım sürpriz yapar yanıma gelirr :26::26::26:
saol tatlımmm ne güzel olur dimi ama süprüz olsa

günaydın kuzumm
geçen bizim de 21. ayımızdı, siz bizim 2 katımızsınız resmen
ben hala ne alacağımı bilmiyorum hiçbişey almayacaktık ama o bana almış sanırım.. ben almazsam olmaz

bebekimm benimkine bak bii yaa 30 mayıs "perşembe" günüü daha doğrusu gecesi inönü stadında Rihanna nın konseri varmış gidelimmi diyor hafta içi ve aakşam ağlamak istiyorum

14 şubat neymis yaw zehra.. biz kutlamiyoruz elalemin uydurduğu.günü ikimize de saçma geliyor azicik

ya kızlarr maksat 14 şubat değil benim hoşuam giden kısmı hediye olması

evet düğün yeri kına yeri tutuldu sıra geldi davetiyelere ama daha erkenmi bizim için acaba nisan 28 düğün.ne zaman dağıtılmaya başlarki ???

yok canım, 2750 :s tüm eşyaları 9500 e almış olduk biz toplamda.. yatak odam 4000(yatak ve bazalı karyola,başlığı falan dahil) 5700 e de, yemek takımı+koltuklar+tv ünitesi + sehpalar oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…