avcılar tarafında felan öyle mekanlar varmıdır kuzu uygun bir mekan oluırsa fenelerer deniz kabukları mumlar harika olur
benim babam çok özenmişti arkadaşın organizasyonunda hayal dnyası iyidir babamın bende o özendirdi benden meraklı adam
Merhabalar günaydınlar herkese...
Çok yakın bir arkadaşımın alacağı bir eşya için arama yaparken kendimi 1-1.5 ay önce bu sayfada buldum...
ona tavsiyesini verdim ama bu sayfadan ayrılmadım...
hergün sayfa atlamadan eksiksiz takip ediyorum...
heyecanlarınız umutlarınız hayalleriniz o kadar güzelki aranızda olmayı isterdim dilerdim ancak öle bir durum için aday adayı bile mevcut değil şuan hayatımda...
ayakkabılarınızın altına yazılacak isimim şuanda sadece
forumlarda tek topic altında çok güzel dostluklar çıkar bunu başaran gelinciklere ayrı bir tebrikler...
3.gelininizide KOCAMAN tebrik ediyorum...
Günaydın kızlarrrrr
Güzel günler hepinize
Bugün benim keçicanla 42. ayımız14 şubat için ben hediye almıcam bu sene eminim oda olmaz bu yüzden almıcam zaten sizler napıcaksınız peki
kızlar bide bir sorum daha olucak ben aynalı tepsi istiyorum söz için ve alıcam yakın zamanda altıncı caddede hint esintisi kampanyası vardı ve bu tepsiler arasında kararsız kalmıştım sizce nasılllar
Eki Görüntüle 624761 Eki Görüntüle 624762
bide şu modeller var bunlarda chakradan
Eki Görüntüle 624763 Eki Görüntüle 624764
bizde doğtaşa dün akşam baktık ama pek indirim yapmıyolar Yoksa bizmi pazarlık yapamadık bilmiyorum mesela 10 bin tl lik bi ürün alsak 12 ye bölüyo kredi kartına ama nakit verirsek 9300 e düşeriz en fazla dedi
Toplu alımda kredi kartıylada olsa bir miktar indirim olması gerekmez mi
Canım özel olucak ama siz neler dahil ne kadar ödediniz acaba bide kredi kartına mı böldü senet mi yaptı :26:
Canım bizim tanıdık vardı, o yüzden uyguna geldi.Senet yaptı teslimata kadar bitiricez. Yatak odam ;DOĞTAŞ - Nolina Yatak Odası bazalısını aldık.Hepsi var sadece sürgülü dolap + yatağımız 4000 oldu.. Oturma grubum + yemek grubum ( uzun konsol ve aynasını almadık - 6 sandalye ) DOĞTAŞ - Nolina Yemek Odası DOĞTAŞ - Arte Oturma Odası 5,500 de bunlar ve 2 tanede sehpa aldık yuvarlak .. 9500 oldu toplamda :) çok şanslıydık.
herkese günaydın kuzular
gizim : elbiseni çok beğendim bence üzerine ceker bile giymene gerek yok güzel bir kolye hafif dalgalı fönlenmiş saçlarla çok güel olur,
özgem : davetiyenimi paylaştın ben göremedimmmmmmmm
greenalmond ,plum bizde mobilyalarımızı doğtaştan aldık ... ama greencim size gerçekten ucuza gelmiş zannımcaaaa....
YATAK ODASINDA DOĞTAŞ - Hera Antik Meşe Yatak Odası hera antik meşe aldık (sürgülü dolap,yüksek şifonyer,iki komodin şeklinde KONSOL VE AYNASINI ALMADIM )
KOLTUK TAKIMINDA ARTE ( 1 ÜÇLÜ 1 İKİLİ 2 TEKLİ ŞEKLİNDE 4 PARÇA) DOĞTAŞ - Arte Oturma Odası
BAZA PERA BEYAZ BAZA DOĞTAŞ - Pera Baza
BAŞLIK DOĞTAŞ - Zeus Başlık
yatağıda lovely almıştık ama iptal ettim... deneyince beğenmedim çünkü yatağı..........yatak hariç bunların hepsi 7.345 tl tuttu canlarım 2000 peşin verdik aralıktan beri bekliyolar 2 gün sonra çekim yaptırıcaz. cardfinansa 10-12 taksit 4 ay erteleme olacak inşallah...
ama sizinkiler gerçekten ucuza gelmiş ama green cim ben yemek takımını tam olarak anlamadım neleri aldınız acaba ? ünite vs. aldınızmı ?
birde yuvarlak sehpalar nasıl birşey..
plum cım biz incirlideki doğtaş tan aldık .. internetteki fiyatlar üzerinden bize %5 indirim yaptılar normalde bu aldıklarım 7.730 civarındaydı 7345 e aldık....
Merhaba gizemcim, hayırlısıyla herşeyin hallolur inşallah kolayca biter :) zaten uzun zamandır berabersiniz takip ettiğim kadarıyla... tepsilerden de chakra dan yazdıkların bnm gözüme daha güzel geldi sanki :)
Buu arada Özür dilerimOlacağına olmuş kusura bakmayın lütfen.
Sizede bir soru sormak istiyorum hala daha kafam çok karışık bu konuda.
Günlük yemek takımını 6 kişilik mi aldınız 12 mi?
özlemim sadece bi örnek paylaşmıştım
bak yine yollayayım
dün akşam acele ile bulamadım DOĞTAŞ - Mixx Sehpa 2 tane bu sehpadan aldım biri hediye birine para ödedik :))) canım koltuk takımımız aynı. ama biz kumaşları tamamen değiştirdik.Kenarları koyu kahve deri, ve kumaşı mavili çiçekli bir desen var onu seçtik..
yatağımızda bu model olucak DOĞTAŞ - Premium Exclusive Serisi
canım yemek takımı, geniş vitrin+masa+6 sandalye aldık. Ve TV ünitemizi aldık.Aynı resimdeki gibi 3 çekmece ve üstte 2 rafı var. Uzun konsol varya aynalı, onu almadık sadece.... Koltuk takımı da 3 + 2+1 şeklinde.Evet çok uyguna geldi çok şükürr :)) biraz pazarlık yapıp kesin alıcıyız derseniz düşüyorlar. tabi bizde tanıdık faktörüde vardı :)
herkese günaydın kuzular
gizim : elbiseni çok beğendim bence üzerine ceker bile giymene gerek yok güzel bir kolye hafif dalgalı fönlenmiş saçlarla çok güel olur,
özgem : davetiyenimi paylaştın ben göremedimmmmmmmm
greenalmond ,plum bizde mobilyalarımızı doğtaştan aldık ... ama greencim size gerçekten ucuza gelmiş zannımcaaaa....
YATAK ODASINDA DOĞTAŞ - Hera Antik Meşe Yatak Odası hera antik meşe aldık (sürgülü dolap,yüksek şifonyer,iki komodin şeklinde KONSOL VE AYNASINI ALMADIM )
KOLTUK TAKIMINDA ARTE ( 1 ÜÇLÜ 1 İKİLİ 2 TEKLİ ŞEKLİNDE 4 PARÇA) ama ben koltukların kumaşını cappucino renginde tay tüyü ne çevirdim 70-80 lira civarında ona da fark ödedik.DOĞTAŞ - Arte Oturma Odası
BAZA PERA BEYAZ BAZA DOĞTAŞ - Pera Baza
BAŞLIK DOĞTAŞ - Zeus Başlık
yatağıda lovely almıştık ama iptal ettim... deneyince beğenmedim çünkü yatağı..........yatak hariç bunların hepsi 7.345 tl tuttu canlarım 2000 peşin verdik aralıktan beri bekliyolar 2 gün sonra çekim yaptırıcaz. cardfinansa 10-12 taksit 4 ay erteleme olacak inşallah...
ama sizinkiler gerçekten ucuza gelmiş ama green cim ben yemek takımını tam olarak anlamadım neleri aldınız acaba ? ünite vs. aldınızmı ?
birde yuvarlak sehpalar nasıl birşey..
plum cım biz incirlideki doğtaş tan aldık .. internetteki fiyatlar üzerinden bize %5 indirim yaptılar normalde bu aldıklarım 7.730 civarındaydı 7345 e aldık....
saol tatlımmm ne güzel olur dimi ama süprüz olsadaha nice güsel aylara pamukcumm :) biz farklı şehirlerde olduğumuzdan dolayı bişe yapmicam bende, bide askerde hoş hava değişiminden evde şuanda ama umarım sürpriz yapar yanıma gelirr:26::26::26:
günaydın kuzumm
geçen bizim de 21. ayımızdı, siz bizim 2 katımızsınız resmen
ben hala ne alacağımı bilmiyorumhiçbişey almayacaktık ama o bana almış sanırım.. ben almazsam olmaz
14 şubat neymis yaw zehra.. biz kutlamiyoruz elalemin uydurduğu.günüikimize de saçma geliyor azicik
zehram ay dönümleriniz kutluuu olsun
ben sevgililer gününe karşıyım ama benmki her yıl çiçekti böcekti alıyor ama ben gıcık oluyorum lüzum yok ben 20 şubatta kutlaırm herkes yapıyor die yapmak istemiyorum diyorum o sebepten almıcammm bişiiiiii zatennnn geçen hafta harley aldım bide parfüm almıştım mektubum var onları artık verirrrim bir ara .)))))
saol tatlımmm ne güzel olur dimi ama süprüz olsa
hemde nasıl güsell olurrheycanlandımmm
canım bizde koltukları 2 ve 3 lü parçaları tay tüyü cappucino yaptıdık kenarlar beyaz deri 2 adet berjeride açıklı koyulu minicik kelebekleri olan yine beyaz kahve ve koyu kahve tonlarını barındıran bir kumaş vardı berjerleri de tamamen onunla kaplattırdık..
ama sizzz cidden çok ucuza almışsınızzzz...tanıdık olması süpermiş.... 2150 lira farkla yatak yemekodası ve sehpaları almışsınız harika yani tabi ben 1 berjeri fazladan aldım..600 lirada oradan..
2750 liraya evin bütün eksiklerini tamamlamışsınızzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?