tuğçecim benimkide buydu nişanda ilk dans müziği
giriş parçası historia de un amor.
pasta içinde gizin tavsiyesi göksel-senden başka
Ezgican bende hiç sevmezdim ne olduysa geçen yaz amcamın oğlunun nişanından sonra oldu bana
Sözümde fln koptum zaten
Hatta önceden anneme kızardım düğüne gitmeden önce ' oyna oyna demiceksin, oynamıcam bak,seni bozarım karışmam' diyodum
Annecim de oynayayım isterdi, çok içten istemiş galiba, böyle oldum bende
Kardeşim oynayalım derdi oynamazdım ağlardı oda
Hey ya Rabbim oyna ne olacak di mi
Hayır kardeşimde bi garip, ne ağlıyon be mübarek
Sanki ne olmuş
İşte o ağlayınca annem yine oyna oyna derdi bu sefer ben küser surat asardım, ergenlik ya
Asi gençlik
Şimdi de oynayacam diyorum düğün olmuyor bir türlü
Heyecandandır o kuzum, yoksa harika şarkıııı
Sözleri heleee
Ya erkeğe şapka verdiler, bu daha çok ağaların kullandığından
Ağzına da sigara, kız oynuyo
Çok ilginç ilk defa gördüm böyle bir adet
eliiif ben de kardeşlerinin tam tersi bi durum söz konusuydu.
dayımın düğününde annem oynuyor diye ağlamıştımfotoğraflarda benim suratım hep asık, ağlıyorum . ama yok böyle bi ağlama. nasıl içli içli. kimse susturamamıştı beni. annem oturdu yine susmadım. nolcaksa
tuğçecim benimkide buydu nişanda ilk dans müziği
giriş parçası historia de un amor.
pasta içinde gizin tavsiyesi göksel-senden başka
eliif acaba biz düğün tv ye mi çıktık
buna da şapka verdiler, eline tesbih ve şemsiye
Canım pasta şarkımızda aynı inanmıyorum
Bi tek giriş müziğimiz değişikmiş Bizimki Melih Kibar- Mesaj dı Enstrümantal Sadece davullar var
Bende annem denize giriyor diye ağlarmışım ona benzemiş bu
Ya insan çocukken ne garip oluyo di mi
Acep ne düşünüyodun mesela sen
Annenin seni bırakıp gideceğini, sen sevmediğini fln mı acaba
ezgiiimmm yaza düğün haberi gelsin sizdeeennn
çağlam evet kaliteli zaman geçirmek ve sonra her şekilde eğitebilmek çocuğu... fakat bunun içinde zemin oluşturmamız gerek. hamilelikten, doğumuna, doğumundan emzirilmesine her şey etkiliyo ilerdeki süreci. sezeryanla gününden önce alınan bebekle, normal doğan bebek arasında bile fark oluyo.
duygusal yönden güçlü olabilmesi için yenidoğanla temas çok önemlii.
ben elimden geldiğince birlikte olmaya çalışacağım. gece gündüz.
allah bize o imkanı ve gücü verir inşallah.
herkeste bebişini gönlüne göre büyütsün..
tabi babalarda taşıyacak wrapte bencede çok sevimliler öyle :) bi baba da bebeğini besleyebilmeli, altını bile değiştirebilmeli.
her duruma hazırlıklı olmalı
benimki yapar aşkcığımm güveniyorum ona
elifim annem doğduğum zamanlar dolmabahçede çalışıyordu.
haftasonu izni yok. kreşler haftasonu kapalı. bakıcılar haftasonu bakmıyor bizim de çocuklarımız var haftasonu evdeler diye.
annem beni ağlaya sızlaya halama vermiş. 1 sene o bakmış. düşünsene ben annemle uyumam gereken zamanda ondan kmlerce uzaktayım
sonra annemin izin günleri değişmiş annem beni almış geri. ve anneme aylarca abla demişim.
bendeki travmaya bak
sonrada anneme alıştım çok bağlandım. yanımdan kalksa ağlıyodum. hep bırakıp gidecekmiş gibi.
valla bilmiyorum ben de ilk defa gördüm, hangi yöreye aitse çok komik ve izlemesi eğlenceli bişeydi
ben benimkine hiç güvenmiyom bu konuda ben bakmam valla diyosevmiyo çocukları ve resmen ona kalsa ömrümüzün sonuan kadar 2 kişi yaşayıp ölelim
onun bu tavri beni de etkiledi valla.. eskiden çocuk severdim şimdi benim de içimden gelmiyo
bi yerde bi çocuk görelim ben aa ne tatlı diyemeden bizimki direkt amaan ne şımarık, ne çok bağırır bu yaa diyo
anladım canım. arkadaşına da hak vermiyo değilim..Benim çocuğum da böyle mi olacak şimdidd
Benim bi arkadaşımın annesi de senin annenin meslekten
O da aynı senin yaşadıklarını yaşamış, şimdi evlenecek o da anne olunca her şeyi atarım ben ne mesleği diyo
Şeyyy o da annesinin mesleğini seçti de
Sen anladın onu
İzlemesi iyi de ben olsam ne olurdu diye düşündüm açıkçası
Allah muhafaza sevemedim ben
anladım canım. arkadaşına da hak vermiyo değilim..
sonra benim kardeşim oldu ben hep onun peşindeydim. ben hiç yaramaz olamadım ya çok yaramaz bi kardeşim vardı ona bakıyodum.
onun asıl annesi benim
üstelik ben 4 yaşındayken doğdu o.
evlerden ırak
ben benimkine hiç güvenmiyom bu konuda ben bakmam valla diyosevmiyo çocukları ve resmen ona kalsa ömrümüzün sonuan kadar 2 kişi yaşayıp ölelim
onun bu tavri beni de etkiledi valla.. eskiden çocuk severdim şimdi benim de içimden gelmiyo
bi yerde bi çocuk görelim ben aa ne tatlı diyemeden bizimki direkt amaan ne şımarık, ne çok bağırır bu yaa diyo
kendi çocuğu olunca sever canım
ben de severim çocukları ama kendinin olması başka bişey. en az 2-3 sene istemiyorum .. tabi allah bilir. bakalım nolcaz
ay bi evleneydik
Büyük çocuk olmak normalde bile zorken, çalışan annenin büyük çocuğu olmak küçük annelik getiriyo insana
Haklısın..
Kardeşine bağın fazladır o zaman senin
Yaşına göre olgunsundur da sen kuzum
evet öyle canım
aslında çokta duygusal ve zaman zaman alınganım.
herşeyi de kafama çok takarım.
güçlü görünürüm ama aslında fıssss
kardeşciğime de bağlıyımmm. gerçi iyi baktım ben ona abim gibi duruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?