'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

eliiif ben de kardeşlerinin tam tersi bi durum söz konusuydu.
dayımın düğününde annem oynuyor diye ağlamıştım fotoğraflarda benim suratım hep asık, ağlıyorum . ama yok böyle bi ağlama. nasıl içli içli. kimse susturamamıştı beni. annem oturdu yine susmadım. nolcaksa

eliif acaba biz düğün tv ye mi çıktık

buna da şapka verdiler, eline tesbih ve şemsiye

Bende annem denize giriyor diye ağlarmışım ona benzemiş bu
Ya insan çocukken ne garip oluyo di mi
Acep ne düşünüyodun mesela sen
Annenin seni bırakıp gideceğini, sen sevmediğini fln mı acaba

tuğçecim benimkide buydu nişanda ilk dans müziği
giriş parçası historia de un amor.
pasta içinde gizin tavsiyesi göksel-senden başka

Canım pasta şarkımızda aynı inanmıyorum
Bi tek giriş müziğimiz değişikmiş Bizimki Melih Kibar- Mesaj dı Enstrümantal Sadece davullar var

eliif acaba biz düğün tv ye mi çıktık

buna da şapka verdiler, eline tesbih ve şemsiye

Allah Allah ya
Ama bu düğün Fransa'dan Rodez miydi neydi öyle biryer
Zaten düğün tv ye hep yabancı ülkeler gönderiyo

Ama baaaakk şimdi olduuuuuu

Sürekli halay vardı, doğudan olduğunu anlamıştım beeeeennn
Elazığlılar mıydı ki

Bende annem denize giriyor diye ağlarmışım ona benzemiş bu
Ya insan çocukken ne garip oluyo di mi
Acep ne düşünüyodun mesela sen
Annenin seni bırakıp gideceğini, sen sevmediğini fln mı acaba

elifim annem doğduğum zamanlar dolmabahçede çalışıyordu.
haftasonu izni yok. kreşler haftasonu kapalı. bakıcılar haftasonu bakmıyor bizim de çocuklarımız var haftasonu evdeler diye.
annem beni ağlaya sızlaya halama vermiş. 1 sene o bakmış. düşünsene ben annemle uyumam gereken zamanda ondan kmlerce uzaktayım
sonra annemin izin günleri değişmiş annem beni almış geri. ve anneme aylarca abla demişim.
bendeki travmaya bak
sonrada anneme alıştım çok bağlandım. yanımdan kalksa ağlıyodum. hep bırakıp gidecekmiş gibi.

ben benimkine hiç güvenmiyom bu konuda ben bakmam valla diyo sevmiyo çocukları ve resmen ona kalsa ömrümüzün sonuan kadar 2 kişi yaşayıp ölelim
onun bu tavri beni de etkiledi valla.. eskiden çocuk severdim şimdi benim de içimden gelmiyo
bi yerde bi çocuk görelim ben aa ne tatlı diyemeden bizimki direkt amaan ne şımarık, ne çok bağırır bu yaa diyo

valla bilmiyorum ben de ilk defa gördüm, hangi yöreye aitse çok komik ve izlemesi eğlenceli bişeydi

Benim çocuğum da böyle mi olacak şimdidd
Benim bi arkadaşımın annesi de senin annenin meslekten
O da aynı senin yaşadıklarını yaşamış, şimdi evlenecek o da anne olunca her şeyi atarım ben ne mesleği diyo
Şeyyy o da annesinin mesleğini seçti de
Sen anladın onu

Özgecan bizde de tam tersi ben pek sevemem
Neden bilmiyorum:44:
O nedenle 2-3 yıl geçsin istiyorum, sevdicek de tam tersi çok sever hemen ister mesela
Benim bi çocuğu sevmem için çok bilmiş olması gerek, sakin konuşmayan çocuk sevemiyorum ben

anladım canım. arkadaşına da hak vermiyo değilim..
sonra benim kardeşim oldu ben hep onun peşindeydim. ben hiç yaramaz olamadım ya çok yaramaz bi kardeşim vardı ona bakıyodum.
onun asıl annesi benim
üstelik ben 4 yaşındayken doğdu o.

İzlemesi iyi de ben olsam ne olurdu diye düşündüm açıkçası
Allah muhafaza sevemedim ben

evlerden ırak

Büyük çocuk olmak normalde bile zorken, çalışan annenin büyük çocuğu olmak küçük annelik getiriyo insana
Haklısın..
Kardeşine bağın fazladır o zaman senin
Yaşına göre olgunsundur da sen kuzum

kendi çocuğu olunca sever canım

ben de severim çocukları ama kendinin olması başka bişey. en az 2-3 sene istemiyorum .. tabi allah bilir. bakalım nolcaz
ay bi evleneydik

özgem değişir o kendi cocugu olunca... biz ne cocuk seven ölen adamlar gorduk kendi cocukları olunca bez parcası kadar deger vermeyen...

yani insanın kendi cocugu olmadan cocuklara olan gercek yaklasımını ogrenemezsin bence... bahsettigim kişi komsumuzdu, cocugu olunca adam resmen canavar oldu bu ne böle bunun yuzunden uyuyamıorum bile deyip kızcagız bebekle odada bırakır baska odaya yatmaya gidermiş bagırtıları hep bizim eve gelirdi bu da cocuk seven adamdı yani guya

ben de elif gibiyim bu konuda cok duskun degilimdir cocuklara ama olsun da istiyorum ama zamanı gelince en az 3-4 yıl sonra zaten istesek de bu sure zarfından once babasıkomuzun gemi gorevi bitmedigi icin olmaz Allah verirse yapcak bişi yok tabi de

evet öyle canım
aslında çokta duygusal ve zaman zaman alınganım.
herşeyi de kafama çok takarım.
güçlü görünürüm ama aslında fıssss
kardeşciğime de bağlıyımmm. gerçi iyi baktım ben ona abim gibi duruyo

Kız Nuray sen ben misin yoksaaaa
Bende büyük çocuğum, kız kardeşim 4 yaş küçük benden
Annem çalışmıyor ama babam ailenle aynı meslek, birde hep dış göreve giden cinsindennn
Hatta hala şuanda dış görevde
Bir aylık
O nedenle ben evin büyük çocuğu, anneme yoldaş olmuşum
Haliyle çabuk büyümüşüm
Kız kardeşime de ben iyi bakmışım, ablam gibi
Kırılgan ve alınganım, güçlü tuttuğunu koparan biri gibi dururum ama fıssıın tekiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…