'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canım o komşunuz 'ev iyisi değil, el iyisiymiş'
dışarıya karşı sempatik görünmüş çocuklarıda pek sever görünmüş. evindeki kendi çocuğuna yaptıgına bak !

özgem zamanı gelince allah nasip ederse çok sevecek inşallah sevdiceğin bebeğini. şimdiden üzülme bunun için. fakat şimdiden de sinyal veriyo 'çocuk istemiyorum' diye, bunu da göz ardı etme. alttan alttan işle sen çocuk sevgisini

Nurayımik bu 'ev iyisi değil el iyisi' tabirini ilk defa duydum ama çok beğendim
Ne çok böyle insan var..
Artık kullanırım bendeee

canım ya. çok camda beklemişliğin vardır senin de aah ah.
çocukluk ne kadar önemli.
bak dün ne yediğimi hatırlamam ama o günleri hiç çıkaramıyorum aklımdan.
hiç eleştirilmeye de gelemem. ağlayasım gelir
bu kadar mız mız olmak istemezdim
hele tam tersi görünüp böyle olmak daha kötü.

kız cidden cok severdi... kızla evlendiler geldiler eve 1 sene kızın zoruyla durdular tedavi goruyodu o yuzden.. ne zaman bizim bebegimi olcak ne zaman diye basının etini yerdi

herkes ne sanslı valla bole babanın cocugu olcak diyodu.. ama işte kendi cocugu olunca sorumlulukları falan agır geldi heralde

hazır hissetmek onemli olan her iki taraf icin de... ne kadar seversen sev sevmek hazır olmak icin yetmiyo

evlenmek icin nasıl hazır olamyı bekliosak birseylerin rayına oturmasını cocuk da oyle olmalı cok buyuk sorumlluk cok buyuk karar

acıkcası o sorumluluk beni korkutuyo suan icin

nurayım sinyali geçtim açık açık söylüyo zaten herzaman, çocuk istemiyom diye
ama 1 taneye razı kıldık onu zamanla 2.ye de ikna ederim diye umut ediyom
o ise asıl sen 2.yi istemiceksin ilkinin zorluklarını görünce diyo

ben çıkayım kuzular.. hiç tadım yok bugün böyle bi saf gibiyim
bizimkiyle görüşçez umarım iyi geçer de az neşelenirim
iyi akşamlar

Nurayımik bu 'ev iyisi değil el iyisi' tabirini ilk defa duydum ama çok beğendim
Ne çok böyle insan var..
Artık kullanırım bendeee

babannemden duymuştum bu lafı.
gerçekten böyle insan çok var. dışarıya karşı dört dörtlük, saygıdeğer, amanda ne değerli.... ama evdekilere kan kusturan cinsten.
elalem desin diye yaşayan.
allahım iyi insanlarla karşılaştırsın bizleri. özü sözü bir.

Hemde nasıl
Hala bekliyoruz işte
Davetiye basacaz babam yok

Araçtan inerlerdi, ben bahçede beklerdim hep.
İnince saçı başı sakalı karışmış olurdu
Babaaa diye bi koşardım, yere düşerdim dizlerim kanardı hep..
Babam gelir kaldırırdı, ağlardım.
Neye ağladığım belli olmazdı yani
Babama mı dizime mi
ayy bi kötü oldum şimdi ya.

Ama bende çok nazlı, mızmızımdır

Amiiinnn kuzum Amiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn

aynen canım. ben severim mesela bebekleri falan. bebekler de beni sever ama asla şu an kendim çocuk sahibi olmak istemem.

görüşürüz
neşelen canım. çok güzel geçsin vaktiniz.

... bu arada 1 martta benim aşkım geliyoooooo 3 martta gidecek ama olsun kiiii çok özledim o da yeter.

o günlere döndüm sanki şimdi bile gözlerim doldu.
allah başımızdan eksik etmesin. kolay getirmediler bizi bu yaşa.

cok sevindim kusummmmmmm hiç ayrılmıcanız gunler de yakındaaa

seninki martta gelio benimki nisanda gidiyo ne guzel dimi... umarım dugun yapabilecek bi damat bulurum dugun gunumde

Ben çıkıyorum artık Nuraycıııkkkk
Servis kaçacak yoksa
5 çayıyla yapılan sohbet gibi oldu, çok iyi geldi banaaa
İyi akşamlaaarrrr

Bende kötü oldum.
Oynamadan düğün tv den girdik nerden çıktık

Allah da razı olsun onlardan, bizim gibi.
gerçekten laf lafı açtı

cok sevindim kusummmmmmm hiç ayrılmıcanız gunler de yakındaaa

seninki martta gelio benimki nisanda gidiyo ne guzel dimi... umarım dugun yapabilecek bi damat bulurum dugun gunumde
canım amin hiç ayrılmayacağımız günlerde gelsin artık.
sevdiceğin uzun bi sefere gitmiyo ama dimi :26:

Dayanamamış erken çıkmışım herhalde
Ama nişanım 30 Mart'ta o yüzden

benim yerime de oyna gelin hanım

yok kuzum 1 aylık olcak ama malum donanma işleri hiç belli olmuyor ki Allah korusun...

sana da iyi aksamlar elif hanım askolsun yaniii

yok kuzum 1 aylık olcak ama malum donanma işleri hiç belli olmuyor ki Allah korusun...

sana da iyi aksamlar elif hanım askolsun yaniii

allah korusun canım.gönlünüze göre olacak herşey inşallah. valla ezanda okunuyo tam üstüne söyledim. aminnnnnn.
bu arada patates soğan için erzak dolabın veya kilerin olacak mı? yoksa onlara ne düşünüyosun. şimdi evmanyada görünce aklıma geldi. hasır sepet var da ben hiç evin içinde düşünemedim onları. bizim hep kiler vardı. çekmeceli dolaplar. orda durur. hasır sepetten ziyade beyaz metal gibi kovalar(saksı gibi) kapaklılar daha mantıklı gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…