özgem değişir o kendi cocugu olunca... biz ne cocuk seven ölen adamlar gorduk kendi cocukları olunca bez parcası kadar deger vermeyen...
yani insanın kendi cocugu olmadan cocuklara olan gercek yaklasımını ogrenemezsin bence... bahsettigim kişi komsumuzdu, cocugu olunca adam resmen canavar oldu bu ne böle bunun yuzunden uyuyamıorum bile deyip kızcagız bebekle odada bırakır baska odaya yatmaya gidermiş bagırtıları hep bizim eve gelirdi bu da cocuk seven adamdı yani guya
ben de elif gibiyim bu konuda cok duskun degilimdir cocuklara ama olsun da istiyorum ama zamanı gelince en az 3-4 yıl sonra zaten istesek de bu sure zarfından once babasıkomuzun gemi gorevi bitmedigi icin olmaz Allah verirse yapcak bişi yok tabi de
Kız Nuray sen ben misin yoksaaaa
Bende büyük çocuğum, kız kardeşim 4 yaş küçük benden
Annem çalışmıyor ama babam ailenle aynı meslek, birde hep dış göreve giden cinsindennn
Hatta hala şuanda dış görevde
Bir aylık
O nedenle ben evin büyük çocuğu, anneme yoldaş olmuşum
Haliyle çabuk büyümüşüm
Kız kardeşime de ben iyi bakmışım, ablam gibi
Kırılgan ve alınganım, güçlü tuttuğunu koparan biri gibi dururum ama fıssıın tekiyim
canım o komşunuz 'ev iyisi değil, el iyisiymiş'
dışarıya karşı sempatik görünmüş çocuklarıda pek sever görünmüş. evindeki kendi çocuğuna yaptıgına bak !
özgem zamanı gelince allah nasip ederse çok sevecek inşallah sevdiceğin bebeğini. şimdiden üzülme bunun için. fakat şimdiden de sinyal veriyo 'çocuk istemiyorum' diye, bunu da göz ardı etme. alttan alttan işle sen çocuk sevgisini
canım o komşunuz 'ev iyisi değil, el iyisiymiş'
dışarıya karşı sempatik görünmüş çocuklarıda pek sever görünmüş. evindeki kendi çocuğuna yaptıgına bak !
özgem zamanı gelince allah nasip ederse çok sevecek inşallah sevdiceğin bebeğini. şimdiden üzülme bunun için. fakat şimdiden de sinyal veriyo 'çocuk istemiyorum' diye, bunu da göz ardı etme. alttan alttan işle sen çocuk sevgisini
Nurayımik bu 'ev iyisi değil el iyisi' tabirini ilk defa duydum ama çok beğendim
Ne çok böyle insan var..
Artık kullanırım bendeee
canım ya. çok camda beklemişliğin vardır senin deaah ah.
çocukluk ne kadar önemli.
bak dün ne yediğimi hatırlamam ama o günleri hiç çıkaramıyorum aklımdan.
hiç eleştirilmeye de gelemem. ağlayasım gelir
bu kadar mız mız olmak istemezdim
hele tam tersi görünüp böyle olmak daha kötü.
babannemden duymuştum bu lafı.
gerçekten böyle insan çok var. dışarıya karşı dört dörtlük, saygıdeğer, amanda ne değerli.... ama evdekilere kan kusturan cinsten.
elalem desin diye yaşayan.
allahım iyi insanlarla karşılaştırsın bizleri. özü sözü bir.
aynen canım. ben severim mesela bebekleri falan. bebekler de beni sever
kız cidden cok severdi... kızla evlendiler geldiler eve 1 sene kızın zoruyla durdular tedavi goruyodu o yuzden.. ne zaman bizim bebegimi olcak ne zaman diye basının etini yerdi
herkes ne sanslı valla bole babanın cocugu olcak diyodu.. ama işte kendi cocugu olunca sorumlulukları falan agır geldi heralde
hazır hissetmek onemli olan her iki taraf icin de... ne kadar seversen sev sevmek hazır olmak icin yetmiyo
evlenmek icin nasıl hazır olamyı bekliosak birseylerin rayına oturmasını cocuk da oyle olmalı cok buyuk sorumlluk cok buyuk karar
acıkcası o sorumluluk beni korkutuyo suan icin
görüşürüznurayım sinyali geçtim açık açık söylüyo zaten herzaman, çocuk istemiyom diye
ama 1 taneye razı kıldık onuzamanla 2.ye de ikna ederim diye umut ediyom
o ise asıl sen 2.yi istemiceksin ilkinin zorluklarını görünce diyo
ben çıkayım kuzular.. hiç tadım yok bugün böyle bi saf gibiyim
bizimkiyle görüşçez umarım iyi geçer de az neşelenirim
iyi akşamlar
Hemde nasıl
Hala bekliyoruz işte
Davetiye basacaz babam yok
Araçtan inerlerdi, ben bahçede beklerdim hep.
İnince saçı başı sakalı karışmış olurdu
Babaaa diye bi koşardım, yere düşerdim dizlerim kanardı hep..
Babam gelir kaldırırdı, ağlardım.
Neye ağladığım belli olmazdı yani
Babama mı dizime mi
ayy bi kötü oldum şimdi ya.
Ama bende çok nazlı, mızmızımdır
Nuraaayyyy 1 Mart benim doğum günüm kiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Özgem iyi akşamlar
o günlere döndüm sanki şimdi bile gözlerim doldu.
allah başımızdan eksik etmesin. kolay getirmediler bizi bu yaşa.
aaakız azcık daha duramadın mı benim doğum günümde 31 mart
gerçekten laf lafı açtıBende kötü oldum.
Oynamadan düğün tv den girdik nerden çıktık
Allah da razı olsun onlardan, bizim gibi.
canım amin hiç ayrılmayacağımız günlerde gelsin artık.cok sevindim kusummmmmmm hiç ayrılmıcanız gunler de yakındaaa
seninki martta gelio benimki nisanda gidiyo ne guzel dimi... umarım dugun yapabilecek bi damat bulurum dugun gunumde
Dayanamamış erken çıkmışım herhalde
Ama nişanım 30 Mart'ta o yüzden
Ben çıkıyorum artık Nuraycıııkkkk
Servis kaçacak yoksa
5 çayıyla yapılan sohbet gibi oldu, çok iyi geldi banaaa
İyi akşamlaaarrrr
yok kuzum 1 aylık olcak ama malum donanma işleri hiç belli olmuyor ki Allah korusun...
sana da iyi aksamlar elif hanım askolsun yaniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?