'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

nurayım benim mutfakta var suan buzdolabının yanında uzun kiler dolabım... mutfak değişirse yine aynı dizaynı istiyoruz yine kilerim olacak yani ama sonucta kilere de posetle koymam yine onları koymak icin kap lazım

suan mutfagımın durumu ne olcak bilmiyorum eger cok sıkıs tıkıs olmazsam ve isabetli bir yer olursa sepetli dolaplardan alabilirim diye dusunuyorum.. sepetler zaten dolabın ıcınde oluyor oraya koyabilirim

ya da erzak dolabımın hacmine gore metal kovalardan alabilirim... yani onları sona bıraktım görerek almam gerek

ekmek kutusunu bile almamaya karar vermiştim ben hani gordukten sonra karar vercektim ama sevdicek supriz yapmıs begenmiş almıs simdi dusunuyorum nereye koycam onu diye

herseyi masaya ya da tezgah ustune yıgmak istemiorum cunku bakalım nolcak

evet canım. ben de evi göreyim öyle karar vereyim bunlara o zaman.
inşallah kullanışlı bir mutfagım olur benim de.
bu arada ben tekrar 27 nisanda geliyorum istanbula. 9 mayısta da dönüyorum. bu sefer daha çok ordayım. senin de telaşların artmış olacak ama bu sefer görüşebiliriz inşallah çağlammm. belki gelir evimi görürsün

ayyy inşallah canım cok isterimmm

dedigin gibi tam yusuf yusuf zamanlarım olcak aslında böle olmazdı ama kiracımız sag olsun ne diyelim kısmet boleymiş demek yetişsin de ben baska bişey istemiorum

sadece rahat rahat vakit varken ugrasabilcekken bosuna sıkısıcaz işte

su son evreler gercekten bunaltıcı oluyormus... artık gercekten gecsin bitsin modundayım

Benim arkadaşlarımın bize gelmesini bekliyormuş meğer herkes içini dökmek için....

Allah kimseye vermesin böyle durumlar..

evet çağlam geçsin şu zamanlar. hem stresli, hem yorucu, hem de biraz buruk. ben son bir kaç gündür daha farklı hissediyorum. 4 ay sonra bu evde olmayacağım artık

Arkidişlerim gittiler ay çok özlemişim İnsanın evli arkadaşı olması da bi başka oluyor tecrübelerden yararlanmak için

tecrübelerinden mi bahsetti arkadaşın :)
benim lisedeki arkadaş çevremde ilk evlenecek benim, tecrübelerimi onlarla paylaşacağım günler gelsiiinnn

evet çağlam geçsin şu zamanlar. hem stresli, hem yorucu, hem de biraz buruk. ben son bir kaç gündür daha farklı hissediyorum. 4 ay sonra bu evde olmayacağım artık

ben daha o kısımlara pek gelmedim canım sanırım evlendikten sonra da aileme cok yakın olcak olmanın verdigi bi rahatlık var...

ama tabii artık bu evde bu yatakta uyumıcam eve geldigimde anneee ne yemek var diye bagıramıcam falan bunları dusununce kotu oluyorum sonra amaan diyorum eserse kalkar gelirsin iki dakkalık yer zaten burdada bikaç parca kisisel esyamı bırakıcam gelip kaldıgımda hazır bulunsun

bir zaman sonra baba evi yabancı gelmeye baslıyomus ama evime gitsem diyormussun.. oyle olcakmıyım bende diyorum ama suan zor geliyo sanki hep burayı ararmısım gibi

ay su an bi fena oldum ama işte...

"Baba Evi"

içi ne kadar dolu ne kadar anlamlı bir cümle canım babam benim yaaa her aksam meyvemi o soyar getirir

Allahım napcam ben evlenince

kuzenimi evlendigi gecenin sabahı eniştem eve getirmişti... kuzenim aglıyo hungur sakır dedik heralde bişey oldu bunlar ilk geceden kavga etti

meger kuzenim sabaha kadar annem babam diye aglamıs eniştem zor avutmus insanları gece gece rahatsız etmeyelim sabah goturcem soz diye

sabahın korunde kapıdalardı... öyle olmam umarım ona cok gulmustum salak gibi

canımmmmm sana kıyamam ben ağladım ben bunu okuyunca yaaaaaa benmde annem memurdu ama haftasonu tatil yazları hep izin ev 20 dakka mesafe ama salya sümük kapıda yolunu gözleyen ben hep oldum çok zorrr hep o yüzden kardeş istemişim 5 yaş var aramızda seninkide 93 lü sanırsam kardeşimle vakit geçirip yokluklarının yerine hep arkadaşlarımı koydum liseye kadar zorlandım ki öğle yemeğinde eve geliyordum annemde koşturarak gelip yemeğimizi hazırlıyordu ama işte her anımda yanımda değildi veli toplantılarında bile çoğunlkla babam vardı yanımda

kızzz benmkide abim gibi duruyor hatta sevgilim sananlar bile oluyor en son şirkettin yemeğne götürdüm ortamı analiz etsin die herkes aaaa sevdiceğinmi die atladı boyu benden uzun olunca bide büyük duruncaaaa

o yüzden çocuk yapmak bana artık kolay gelmiyorrrr

özge canım için rahatlatırmı bilmiyorm ama bizim şirkette çocuk sevmeyen nemrut despot bir abi vardı çocuğu doğğdu iş konusundada herşeydede melek oldu ölüp bitiyorr garip bişi o ben istemem çocuk mocuk diyenler varya bildiğin köle oluyolarrr

bide elifffff ben pasta müziğini herkese senden başka diyorum çünkü çoook seviyorum bide göksel şimdi sen varsın şarkısı bayııyorum ikisine

çağlam benmkide deli gibi çocuk istiyor yani ilk çıuktğmz zamandan beri çocuk çocuk diyip ölüyor ki bende vapurda nerede bir çocuk görsem ailesinden rica minnet alır fotoğraflaırnı çeker mıncıklar öper koklar benmkinede foto gönderrim bayılırım vee bizim çocğmzz olursa biz bu örnekteki gibi olursak o zaman ölürüm allah esirgesin ben çocuklar için herşeyi yapan biriyim yani kırsın döksün özgür olsun derim hep ben öyle bir çocukmuşum çünküü

bideeeee cidden kızlar çok zor ben istanblda bu şehirde uzak olucam ialeme bu bana çok acı veriyor çağlam benmde babam çok ilgili her akşam meyve soyar sabahın 6:30 da beni isekeley bırakır akşamın 7 si beni alır iskeleden annemi çok seviyorum ama ben babama ayrı bağlıyım sanırsam anemlede kardeşimin ilişkisi çok güzel meselaa

yok kusum siz oyle olmazsınız...
senin sevdicegin hiç öyle olacak birine benzemiyor... bazen bazı insanlar konusunda altıncı hissim birseyler fısıldar bana genelde yanılmam da... sende de vardı o özellik sanırım

ben de babama cok ayrı baglıyım gizosummm

anneme de oyleyim gerci... ben cidden anne-baba bagımlısı bir insanım yaa annem daha sabah diyordu bir de bu halinle evlenmeye kalkıyorsun nasıl yapacaksın merak ediyorum diye

ben gercekten hala cocuk gibiyim her anlamda... böğürtlene boyle deyince ben seni buyutecegim merak etmeee artık annen de baban da arkadasın da sevgilin de flörtün de kocan da ben olacagım diyor

elbette bir yere kadar oyle ama anne-baba, dogup buyudugun ev cok cok farklı...

benim kuzenimle enistemde cok buyuk askla evlendiler... ama kız ilk gun annem diye aglamıs işte ve annesiyle hiç gecinemeyen surekli didisen biriydi

sanırım gelin olmak farklı bir psikoloji

kuzu senin altıncı hissini yerim benim ltıncı hissimde çok kuvvetli hatta ben benmkyle çıkmaya başladğmda üniden çok yakın kankimde benmkinin kuzenyle çıkıcaktı hemide aynı gün kankimi çektim kenara bana yakın olmak için yapma kendine başaksına yazık etme onu sevmiyosun sen bana yakın olmak istiyosun biliyorum paylaşmak istemiyorsun beni ama ben ilk ilişkimi yaşıcam biraz gülüp biraz ağlıcam en yakınım yanımdayken hep bir koruma hissedicem hayatının aşkını bul ben hep yanında olamam demiştim ki arkadşaım fena duygusaldı net bunları dediiimmm ve benmkinin kuzeniyle çıkmadığı gibi hayatının aşkını o ara buldu aynı ara başladık üniden bölüm arkadaşydı çocuk okulu geçen yıl bitirip subay olmak istedğni söledi şu anda evliler mezun olallı 1 yıl oldu bu ekimde evlendiler doğudalar ama cidden altıncı hissim hep onu yönlendirdi hissetiklerim belki onu laflarımla kırdım ama zafer onun oldu

çağlam ben hisslerimden hiç pişman olmuyorum bazen hiç tanımadığım biri aklıma düşüyor bazende tanıdık ama önemsemediklerim vee gerçekten düştükleri anda hissediyorum sonra pat oluyor hiçbişeye şaşıramıyorum ben bu hayattta :)))))))

bende annemle didişiyorum poffff ama onu 1 gün ayrı kalayım özlüyorum annem onu sevmediğmi babamı sevdiğim söler durur ama ikiside aynılar evlendiğimde napacam hiç bilmiyorum çok şımartıldım özellikle babam tarafından benmki kızıyo bizimkilere a dediğinde b yi anlamışlar seni hiç zora sokmamışlar hayatın gerçeklerini hep ben öğretmek zorunda kaldım der güçlü grnyorsun ama çok zayıfsın der ki gerçekten karakter olarak kendimi kapama dış dünyaya kesme kötülkten uzakta kalma özelliği var ama bir o kadarda güçsüzüm hani kötü bişile karşlaşnca ne yapacağmı bilmiyorum çünkü babamdan hiç ayrılmadım ne garip çok bağlıyım özellikle babişkomaaa

Çağlacım aşk olsun demişsin bi an boşluğuma gelmiş, Nurayla konuşuyorduk ya ondan galiba
Yoksa kasti yaptığım birşey değil kesinlikle

Gizotum
Sende nostaljik seviyordun değil mi kuzum? Önerilerini beklerim
Senden başka'yi Füsun Önal dan düşünmüştüm ama Göksel daha duru söylemiş gibi geldi,çok ama çok beğendim
Sen varsın'i bilmiyorum ama, dinleyeyim bi
Tavsiye için çok teşekkürler Çeyiz Gurmem

allah mutluluklarını daim kılsın gizomm biz de bi sekilde alıscaz heralde ya zor olcak ama belki... belki degil kesin

rihannammm sen mi geldiiiiiiiiin hosgeldinnnnnnn

Nuraaayyyy 1 Mart benim doğum günüm kiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Özgem iyi akşamlar

elifimm ben 16 mart, sevdiceğim 5 mart doğumluuu
hepimiz balığız

cok sevindim kusummmmmmm hiç ayrılmıcanız gunler de yakındaaa

seninki martta gelio benimki nisanda gidiyo ne guzel dimi... umarım dugun yapabilecek bi damat bulurum dugun gunumde

benimki de 21 nisanda almanyaya gidiyo çağlam ama 3 güncük
enişte de mayısa kadar gelir de rahatça hazırlanırsınız inşallah canım

sorun degil elifçim olur oyle seyler

özgişim korkuyorum ben valla uzarsa falan diye zaten en telaslı zamanlar basladıgında gidicek... keske iptal olsaaa gerci uzamasın o da yeter seninki ne guzel 3 guncuk gidiyormus

iyiyizzz tubikimmmm sen nasılsın bakalım

Özgecaaaannn
Siz iki balık olmuşsunuz waoowww
Kuzucan romantizmden uçarsniz siz yaa
Ben tam bir baliğım Özgem
Yükselenim de terazi tam olmuşm yani
Benim Temel Reisçik de yengeç kuzum, su grubu su grubu diyolar
Aslında burçlardan pek anlamam da bu mesajım çok anlıyo gibi oldu niyeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…