allah korusun canım.gönlünüze göre olacak herşey inşallah. valla ezanda okunuyo tam üstüne söyledim. aminnnnnn.
bu arada patates soğan için erzak dolabın veya kilerin olacak mı? yoksa onlara ne düşünüyosun. şimdi evmanyada görünce aklıma geldi. hasır sepet var da ben hiç evin içinde düşünemedim onları. bizim hep kiler vardı. çekmeceli dolaplar. orda durur. hasır sepetten ziyade beyaz metal gibi kovalar(saksı gibi) kapaklılar daha mantıklı gibi.
nurayım benim mutfakta var suan buzdolabının yanında uzun kiler dolabım... mutfak değişirse yine aynı dizaynı istiyoruz yine kilerim olacak yani ama sonucta kilere de posetle koymam yine onları koymak icin kap lazım
suan mutfagımın durumu ne olcak bilmiyorum eger cok sıkıs tıkıs olmazsam ve isabetli bir yer olursa sepetli dolaplardan alabilirim diye dusunuyorum.. sepetler zaten dolabın ıcınde oluyor oraya koyabilirim
ya da erzak dolabımın hacmine gore metal kovalardan alabilirim... yani onları sona bıraktım görerek almam gerek
ekmek kutusunu bile almamaya karar vermiştim ben hani gordukten sonra karar vercektim ama sevdicek supriz yapmıs begenmiş almıs simdi dusunuyorum nereye koycam onu diye
herseyi masaya ya da tezgah ustune yıgmak istemiorum cunku bakalım nolcak
evet canım. ben de evi göreyim öyle karar vereyim bunlara o zaman.
inşallah kullanışlı bir mutfagım olur benim de.
bu arada ben tekrar 27 nisanda geliyorum istanbula. 9 mayısta da dönüyorum. bu sefer daha çok ordayım. senin de telaşların artmış olacak ama bu sefer görüşebiliriz inşallah çağlammm. belki gelir evimi görürsün
Canım sende kendimi gördüm yaaa inanamıyorum Benimde ilkokul arkadaşım hemde ailecek görüşürdük evlerimizde çok yakın aynı dediğin gibi birimizi görsünler ikizin nerde diye sorarlardı
nişandan bir ay önce işte öyle bi telaşım vardıki bide herşeyimi tek başıma yapıyorum Napysun bişeye ihtiyacın varmı diye sormadığı gibi bide hanımefendinin saçma sapan mesajlarına anında cvp yazmadığım için değiştiğimi artık onu sevmediğimi falan söyledi Ki ben özellikle dikkat ettim hani kıskanmasın ilgimi eksik etmym diye falan Şok oldumOndan sonra bi kavga ettik Ayyyy meğer içinde biriktirdiği ne pislikler varmışta Hepsini döktü Lanet olsun dedim Kimseye güven olmaz bu dünyada
evet çağlam geçsin şu zamanlar. hem stresli, hem yorucu, hem de biraz buruk. ben son bir kaç gündür daha farklı hissediyorum. 4 ay sonra bu evde olmayacağım artıkayyy inşallah canım cok isterimmm
dedigin gibi tam yusuf yusuf zamanlarım olcak aslında böle olmazdı ama kiracımız sag olsun ne diyelim kısmet boleymiş demekyetişsin de ben baska bişey istemiorum
sadece rahat rahat vakit varken ugrasabilcekken bosuna sıkısıcaz işte
su son evreler gercekten bunaltıcı oluyormus... artık gercekten gecsin bitsin modundayım
Arkidişlerim gittiler ay çok özlemişimİnsanın evli arkadaşı olması da bi başka oluyor tecrübelerden yararlanmak için
tecrübelerinden mi bahsetti arkadaşın :)
benim lisedeki arkadaş çevremde ilk evlenecek benim, tecrübelerimi onlarla paylaşacağım günler gelsiiinnn
evet çağlam geçsin şu zamanlar. hem stresli, hem yorucu, hem de biraz buruk. ben son bir kaç gündür daha farklı hissediyorum. 4 ay sonra bu evde olmayacağım artık
elifim annem doğduğum zamanlar dolmabahçede çalışıyordu.
haftasonu izni yok. kreşler haftasonu kapalı. bakıcılar haftasonu bakmıyor bizim de çocuklarımız var haftasonu evdeler diye.
annem beni ağlaya sızlaya halama vermiş. 1 sene o bakmış. düşünsene ben annemle uyumam gereken zamanda ondan kmlerce uzaktayım
sonra annemin izin günleri değişmiş annem beni almış geri. ve anneme aylarca abla demişim.
bendeki travmaya bak
sonrada anneme alıştım çok bağlandım. yanımdan kalksa ağlıyodum. hep bırakıp gidecekmiş gibi.
kız cidden cok severdi... kızla evlendiler geldiler eve 1 sene kızın zoruyla durdular tedavi goruyodu o yuzden.. ne zaman bizim bebegimi olcak ne zaman diye basının etini yerdi
herkes ne sanslı valla bole babanın cocugu olcak diyodu.. ama işte kendi cocugu olunca sorumlulukları falan agır geldi heralde
hazır hissetmek onemli olan her iki taraf icin de... ne kadar seversen sev sevmek hazır olmak icin yetmiyo
evlenmek icin nasıl hazır olamyı bekliosak birseylerin rayına oturmasını cocuk da oyle olmalı cok buyuk sorumlluk cok buyuk karar
acıkcası o sorumluluk beni korkutuyo suan icin
yok kusum siz oyle olmazsınız...
senin sevdicegin hiç öyle olacak birine benzemiyor... bazen bazı insanlar konusunda altıncı hissim birseyler fısıldar bana genelde yanılmam da... sende de vardı o özellik sanırım
ben de babama cok ayrı baglıyım gizosummm
anneme de oyleyim gerci... ben cidden anne-baba bagımlısı bir insanım yaa annem daha sabah diyordu bir de bu halinle evlenmeye kalkıyorsun nasıl yapacaksın merak ediyorum diye
ben gercekten hala cocuk gibiyim her anlamda... böğürtlene boyle deyince ben seni buyutecegim merak etmeee artık annen de baban da arkadasın da sevgilin de flörtün de kocan da ben olacagım diyor
elbette bir yere kadar oyle ama anne-baba, dogup buyudugun ev cok cok farklı...
benim kuzenimle enistemde cok buyuk askla evlendiler... ama kız ilk gun annem diye aglamıs işte ve annesiyle hiç gecinemeyen surekli didisen biriydi
sanırım gelin olmak farklı bir psikoloji
Nuraaayyyy 1 Mart benim doğum günüm kiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Özgem iyi akşamlar
cok sevindim kusummmmmmm hiç ayrılmıcanız gunler de yakındaaa
seninki martta gelio benimki nisanda gidiyo ne guzel dimi... umarım dugun yapabilecek bi damat bulurum dugun gunumde
allah mutluluklarını daim kılsın gizommbiz de bi sekilde alıscaz heralde ya zor olcak ama belki... belki degil kesin
rihannammm sen mi geldiiiiiiiiin hosgeldinnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?