Kızlar günaydın
Ayy bugün koş koş öldüm ..
Gözlerimi bi açtım (o da daha saat çalmadı diye oyalanıorum tuvalete sıkışmaam yatıcam hala) saat 7:15bu benim en geç evden çıkma saatimm :18: 3 dakikada yüzümü dahi yıkamadan giyinip çıtkım.10 dakikada gittiğim yolu 5 dk da koşarak tamamladım tabii ciğer miğer kalmadı bendee .. neyseki yetiştim servise..
ya kızlar go-kart kazasını okumuşsunuzdur mutlaka.. çok üzüldüm kıza yaa
ay su an bi fena oldum ama işte...
"Baba Evi"
içi ne kadar dolu ne kadar anlamlı bir cümlecanım babam benim yaaa her aksam meyvemi o soyar getirir
Allahım napcam ben evlenince
kuzenimi evlendigi gecenin sabahı eniştem eve getirmişti... kuzenim aglıyo hungur sakır dedik heralde bişey oldu bunlar ilk geceden kavga etti
meger kuzenim sabaha kadar annem babam diye aglamıs eniştem zor avutmus insanları gece gece rahatsız etmeyelim sabah goturcem soz diye
sabahın korunde kapıdalardı... öyle olmam umarım ona cok gulmustum salak gibi
Günaydıınnn...,
Şükürler olsun bir hafta daha bitiyooooooooooorrrrrrrrrrrrr
Haftaya 5 aylar diye sayacağııııııımmmmmm
Özgeee benim de sevgiliciğin yükseleni akreeeeeepppppp
Bilirim bilirim o kıskançlığıııı
Maviş günaydın..
Hatice hepimizin öyle tutacak kuzum. Fiyatlar her alanda almış başını gitmişSıkma canını elbet hallolur.
BerfiiinnnAnnene hala abla mı diyorsun Üzülmüyor mu ki kuzum annen
Günaydın canlar günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı bol kazançlı mutlu huzurlu stressiz çok fazla yorulmadan geçirebileceğiniz güzel bir iş dileğiyle
Öncelikle benim gibi sabahın köründe kalkıp işe gidenlere GÜNAYDIN
Sonram çalışmayıp sıcacık yatağında mışıl mışıl uyuyup bu mesajı uyarınca okuyacaklara GÜNAYDIN
Veee son olarak her zamanki gibi çalar saatini 5 dk daha uyuyim 5 dk daha uyuyim deyip gözlerini açtıklarında saatin 1 saat geçtiğini farkedip jet hızıyla yataktan fırlayip koştur koştur ise yetişmeye çalışanlara GÜNAYDIN
Yani kisacasi bu mesajı okuyan herkeze GÜNAYDIN GÜNAYDIN size
En tatli sabahlar Mavişle başlar Mavişli günler
Arkadaşlar yorumlarınıza ihtiyacım var nasıl olmuş gelinlik sizce?Eki Görüntüle 627335 Eki Görüntüle 627334 Eki Görüntüle 627333 Eki Görüntüle 627335 Eki Görüntüle 627334 Eki Görüntüle 627333
Kızlar günaydın
Ayy bugün koş koş öldüm ..
Gözlerimi bi açtım (o da daha saat çalmadı diye oyalanıorum tuvalete sıkışmaam yatıcam hala) saat 7:15bu benim en geç evden çıkma saatimm :18: 3 dakikada yüzümü dahi yıkamadan giyinip çıtkım.10 dakikada gittiğim yolu 5 dk da koşarak tamamladım tabii ciğer miğer kalmadı bendee .. neyseki yetiştim servise..
ya kızlar go-kart kazasını okumuşsunuzdur mutlaka.. çok üzüldüm kıza yaa
sana yaklaşmama az kaldıı ankaraya geldim gelicemm
ben muş luyum doğuluyum yani :)
bizim oralarda bide eski adetlere göre annem dedemin yanında bizi sevemezmiş. hamile oldugu için odasından çıkamazmış. utanırmış..
babam yurt dışındaydı bizde mecburiyetten anneannemlerdeydik..
o an bizim anneme abla dememiz onun içinde uygunmuş. bi nevi babasından utanıyormuş..
şimdi annede diyorum ablada diyorum.. bnle ablam böyleyiz. diğerleri normal anne der:)
ben bunun için kaynanama anne diyemem..
sabah sabah bunu görünce gözyaşlarımı tutamadım içim sızladı ya...zaten işe gelirken tamda bunları düşünüyordum...
günaydın gelinciklerim.pastamda tamam dün onuda hallettik umarım istediğim gibi olur.nişan hediyelikleri için hazırladığım stickerın aynısından yaptırdım süslemesini
günaydın günaydınn kızlar...
nasılsınız bakalaım:)
çağlam bende aynı şeyleri kardeşlerim ve annem gibi düşünüyorum. biz 6 kardeşiz. eskiden 4 kişi uzunca bi yatakta yatardık. hani kardeşlerimden nasıl ayrılcam diye üzülür dururum bazen. atanınca falan hani diye düşünüyorum:)
mavişşş günaydın demediğin kimsa kalmamışgünaydınnn
ezgicik günaydınn hazırlıklar ne aşamadaa
nuray kaç kardeşsiniz siz. halada olmakta kötüymüş. onun için evladını kendinden ayrırmak istemiosun.
bende anneannemlerde doğmuşum. babam 2 sene sonra görmüş bni. annemede abla derim hala dahadayım teyzem anneme abla diyince bende ablamda diyivermişiz.
hatice ben pek piyasayı bilmiyorum ama fazla geldi bana. normaldede öylemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?