- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
hmm..Bende annenden ayrı büyüdünüz soğudunuz da ondan demiyorsunuz zannettim kuzum
Eski adetlerde ne zormuş di mi ama?
Ben olsam dayanabilir miydim acaba
İnsanlar sabırlıymış eskiden..
Bu arada o kaza olayını annemden duydum da ben
Ne ihmalinden bahsediyorsunuz siz?
Yalnız tüm tvlerin koptu diye anlatması çok yanlış bence
Öldü de geç..
Hayır yani ailesine yazık günah.
:
berfoo hazırlıklar son aşamada bitti :)) sadece yarın süslenip eğlenmek kaldı geriye
günaydın günaydınn kızlar...
nasılsınız bakalaım:)
hatice ben pek piyasayı bilmiyorum ama fazla geldi bana. normaldede öylemi
Özgeee benim de sevgiliciğin yükseleni akreeeeeepppppp
Bilirim bilirim o kıskançlığıııı
Hatice hepimizin öyle tutacak kuzum. Fiyatlar her alanda almış başını gitmişSıkma canını elbet hallolur.
dünden beri o olayın şoku içersisindeyim yaaa :S böle bi ihmal olamaz yanii. Allah ailesine sabır versinn :26:
boyun kırılır o hızla anlarım ama kopmasıı ://
bu arada günaydın canlar :)
hayırlı cumalarrr :)
günaydın günaydınn kızlar...
nasılsınız bakalaım:)
çağlam bende aynı şeyleri kardeşlerim ve annem gibi düşünüyorum. biz 6 kardeşiz. eskiden 4 kişi uzunca bi yatakta yatardık. hani kardeşlerimden nasıl ayrılcam diye üzülür dururum bazen. atanınca falan hani diye düşünüyorum:)
mavişşş günaydın demediğin kimsa kalmamışgünaydınnn
ezgicik günaydınn hazırlıklar ne aşamadaa
nuray kaç kardeşsiniz siz. halada olmakta kötüymüş. onun için evladını kendinden ayrırmak istemiosun.
bende anneannemlerde doğmuşum. babam 2 sene sonra görmüş bni. annemede abla derim hala dahadayım teyzem anneme abla diyince bende ablamda diyivermişiz.
hatice ben pek piyasayı bilmiyorum ama fazla geldi bana. normaldede öylemi
çok güsell bi günaydın msjı :) günaydın canım sabahınn 6 sı yazmışsın maşallah enerjine hayran olmamak elde diill
çok güsel olmuş gelinlikk, çok yakışmışşş güle güle giyyy
dünden beri o olayın şoku içersisindeyim yaaa :S böle bi ihmal olamaz yanii. Allah ailesine sabır versinn :26:
boyun kırılır o hızla anlarım ama kopmasıı ://
bu arada günaydın canlar :)
hayırlı cumalarrr :)
Kuzum evet kimse kalmadı kalmasında seviyom çünkü böle yazmayı herkesi sabah geldiğinde neşeyle enerjiyle karşılamayı ben çünkü ailemde bulamadığım mutluluğu burada sizlerin arasında buluyorum
Herkese günaydın kızlar bugün haftanın en güzel günü
Ama hepimiz sözleştik mi ne bizde işe gelirken nişanlımla bunu konuştuk Çok korkuyorum ailemden ayrılıcam nasıl dayanıcam bilmiyorum dedim
Ben babama çoooookk düşkünüm kızlar ben evlenince yalnız kalıcak annemle boşandılar Hep onu düşünüyorum evde yapayalnız kalıcak canı sıkılıcak
Ne kadar heyecanlı da olsa hep bi tarafım buruk
Kuzum ben 5,45te ayaktayım her sabah pazar dahil otomatikmen aaa bugün iş yokmuş der geri yatarım yaa ama seviyorum böle olmayı
Ezgim hazırlıklar bittiyse eğlencenin tadını çıkar (ki muhakkak canını sıkmak isteyenler olacak sakın ha takma) ve bizimle paylaş fazla meraklandırma olur mu kuzu?
Tuğçem emin ol aynı hüznü hepimiz paylaşıyoruz.Ben dün annemle konuştum seni nasıl bırakacağım diye.İkimizinde gözleri doldu.Sorumsuz abim ve onu idare etmek zorunda kalacak olan annem off offf
Böylesine ismini hatırlayamadım. SAnada günaydın.
Özgür hanım gelinlik çok güzel ama bende bu modelleri pek beğenmiyorum.İçine sindiyse hiç düşünme derim.
Maviş günaydın kuzuuuuuuuuu
Neyseki koltuk takımını değişeceğiz.
Beyaz eşyada karar kıldım birazdan modelleri paylaşacağım.
Günaydın elifim haklısın bakalım sadece yemek odası yatak odası ve bir oturma grubunun fiyatı bu kadar :18: ben odalardan birini zaten hiç kullanmayacağım onuda döşemeye kalkarsam yandım.
oyy canım benim.. inşALLAH evlenince sevdiceğinle birsürü birsürüüü mutluga sahip olursunnn
Ezgim hazırlıklar bittiyse eğlencenin tadını çıkar (ki muhakkak canını sıkmak isteyenler olacak sakın ha takma) ve bizimle paylaş fazla meraklandırma olur mu kuzu?
Tuğçem emin ol aynı hüznü hepimiz paylaşıyoruz.Ben dün annemle konuştum seni nasıl bırakacağım diye.İkimizinde gözleri doldu.Sorumsuz abim ve onu idare etmek zorunda kalacak olan annem off offf
Özgür hanım gelinlik çok güzel ama bende bu modelleri pek beğenmiyorum.İçine sindiyse hiç düşünme derim.
vouvv maşallahhh :) ben 7.40 ta uyanırken bile mızmızlanıyorumm :) bravo vallahii
bundan sora direk senin günaydın msjlarını okicamm
canım ilk aldığım halini eklemiştim albüme.onun üzerinden tadilat oldu sadece daraltıldı.ordan bakabilirsinooohhh en güzel kısmı kalmışşş elbiseni görseydin mümkünmüdür
Sağol hatcem. inşallah güzel geçer.daha o gün gelmeden bi kaç pürüz çıkaran oldu ama hemen sevdicekle birbirimize sığındık kimsenin bugünlerimizi mahvetmesine izin vermeyeceğimizi hatırlattık birbirimizeEzgim hazırlıklar bittiyse eğlencenin tadını çıkar (ki muhakkak canını sıkmak isteyenler olacak sakın ha takma) ve bizimle paylaş fazla meraklandırma olur mu kuzu?
günaydın kızlar
burayı sel götürüyor.servise gidene dek bastan asagı su oldum yandan gecen takside bastan asagı yıkadı beni.
şuan ayakkabı çorap cıkmış vaziyette ufoya yapıştım
kızlar bi konuda yardım istiyorum sizden . nişanlım oturma odasını gereksiz buluyo. rahat bi salon takımı olsun oturma odası yerine hobi odası yapalım dio. bende her an her zaman yemek odası olan bi odada oturmamıza gerek yok. bi misafir gelse etraf dağınık olur hiç olmazsa salon olsa orada ağırlarız diyorum anlatamıyorumm. nası ikna edebilirimm onuuu ??
dila canım ismimm :) günaydınn :)
Günaydın aslımgünaydın kızlar
burayı sel götürüyor.servise gidene dek bastan asagı su oldum yandan gecen takside bastan asagı yıkadı beni.
şuan ayakkabı çorap cıkmış vaziyette ufoya yapıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?