'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

yok yok annem ve kardeşlerim hayalta en değer verdiğim insanlar.. annem çok ii bir kadındır. bizim için çok fedakarlık yapmıştır. inşALLAh onun gibi bi anne olabilirim..
zormuş hemde nasıl bi zor. bu sadece bitanesi. annem bana dogum yaparken o zaman hastanelere gitmekte pek yokmuş.evde doğmuşum ben. dedem yan odadaymış. annem bağıramıyormuş bile şükürkü bu günlere..

bende çok çok üzüldüm kaza olayına ailesi ne kanl açsa onu görcek. bence acı nın üstünde böyle durulmaması lazım. üstüne basa basa kafası koptu denmeleri bni bile üzdü.. akrabalarını düşünemiyorum

gelinliği soran arkadaşım bende begenmedim pek o gelinliği. biraz tarz işi. bak burda begenen gelin adaylarıda var.

günaydın günaydınn kızlar...
nasılsınız bakalaım:)

hatice ben pek piyasayı bilmiyorum ama fazla geldi bana. normaldede öylemi

Neyseki koltuk takımını değişeceğiz.
Beyaz eşyada karar kıldım birazdan modelleri paylaşacağım.

Günaydın elifim haklısın bakalım sadece yemek odası yatak odası ve bir oturma grubunun fiyatı bu kadar :18: ben odalardan birini zaten hiç kullanmayacağım onuda döşemeye kalkarsam yandım.

Özgem
kıskançlık konusunda sıkıntı çekmeyen gelincik yoktur gibime geliyor.Aşkım yeğenime bile gösterdiğim ilgiyi kıskanıyor düşün artık ve yeğen 1.5 yaşında

Allah bu tür kazalardan hepimizi korusun.Ölümün nerde nasıl geleceği belli olmaz ama ülkemizde herşeyin altında ihmal çıkmasıda ayrı bir üzücü vaka maalesef

Kuzum evet kimse kalmadı kalmasında seviyom çünkü böle yazmayı herkesi sabah geldiğinde neşeyle enerjiyle karşılamayı ben çünkü ailemde bulamadığım mutluluğu burada sizlerin arasında buluyorum

Kuzum ben 5,45te ayaktayım her sabah pazar dahil otomatikmen aaa bugün iş yokmuş der geri yatarım yaa ama seviyorum böle olmayı

oyy canım benim.. inşALLAH evlenince sevdiceğinle birsürü birsürüüü mutluga sahip olursunnn

Ya kapatalım bu konuyu ya
Dünden beri katılmayayım diyorum da benimde içimden bir şeyler kopuyo sanki
Sanki aileme karşı vicdansızlık yapıyomuş gibi hissediyorum bazen şafak saydığım için fln
Benimde bir elim yağda bir elim baldadır..
Eve glirim, üzerimi değiştirirken annem yemeğimi hazırlar, ellerimi yıkarken toplar sofrayı..
Ben gelir uzanırım tv izleriz muhabbet ederiz
Hiç ayrı odalarda oturmayız biz, hep beraber oluruz, günümü anlatırım dinlerler..
Can onlar yaa
Babam meyvemi soyar getirir, ben dizine uzanır tv izlerim
Allahım ben ne yapacağım yaa

Kardeşimi hiç anlatmayayım ağlayacağım.

Ezgim hazırlıklar bittiyse eğlencenin tadını çıkar (ki muhakkak canını sıkmak isteyenler olacak sakın ha takma) ve bizimle paylaş fazla meraklandırma olur mu kuzu?

Tuğçem
emin ol aynı hüznü hepimiz paylaşıyoruz.Ben dün annemle konuştum seni nasıl bırakacağım diye.İkimizinde gözleri doldu.Sorumsuz abim ve onu idare etmek zorunda kalacak olan annem off offf

Böylesine ismini hatırlayamadım. SAnada günaydın.

Özgür hanım gelinlik çok güzel ama bende bu modelleri pek beğenmiyorum.İçine sindiyse hiç düşünme derim.

Maviş günaydın kuzuuuuuuuuu

Son düzenleme:
Kuzum ben 5,45te ayaktayım her sabah pazar dahil otomatikmen aaa bugün iş yokmuş der geri yatarım yaa ama seviyorum böle olmayı

vouvv maşallahhh :) ben 7.40 ta uyanırken bile mızmızlanıyorumm :) bravo vallahii
bundan sora direk senin günaydın msjlarını okicamm

dila canım ismimm :) günaydınn :)

günaydın kızlar

burayı sel götürüyor. servise gidene dek bastan asagı su oldum yandan gecen takside bastan asagı yıkadı beni.

şuan ayakkabı çorap cıkmış vaziyette ufoya yapıştım

Ben birde çalışma odası döşemeyi düşünüyorum, yandım ki ne yandım

Aslııımmmm Günaydın öncelikle..
Burada bildiğin bahar var, herkes deri ceketlere geçti
Ben kaşeyle piştim, önünü fln açtım

Günaydın kuzum günaydın kuzum

vouvv maşallahhh :) ben 7.40 ta uyanırken bile mızmızlanıyorumm :) bravo vallahii
bundan sora direk senin günaydın msjlarını okicamm

Yooo hemde hiç mızmızlanmıyorum kuzum kalkıyorum sporumu yapıyorum hazırlanıyorum 6,35 te evden çıkıyorum 6,45 te servise biniyorum 7 de masamdayım

ooohhh en güzel kısmı kalmışşş elbiseni görseydin mümkünmüdür
canım ilk aldığım halini eklemiştim albüme.onun üzerinden tadilat oldu sadece daraltıldı.ordan bakabilirsin
Sağol hatcem. inşallah güzel geçer.daha o gün gelmeden bi kaç pürüz çıkaran oldu ama hemen sevdicekle birbirimize sığındık kimsenin bugünlerimizi mahvetmesine izin vermeyeceğimizi hatırlattık birbirimize
günaydın kızlar

burayı sel götürüyor. servise gidene dek bastan asagı su oldum yandan gecen takside bastan asagı yıkadı beni.

anam dikkat et düğüne az kaldıııı buradada yağmur bi yağıyor bi duruyor.inşallah yarın çok güzel olur hava

kızlar bi konuda yardım istiyorum sizden . nişanlım oturma odasını gereksiz buluyo. rahat bi salon takımı olsun oturma odası yerine hobi odası yapalım dio. bende her an her zaman yemek odası olan bi odada oturmamıza gerek yok. bi misafir gelse etraf dağınık olur hiç olmazsa salon olsa orada ağırlarız diyorum anlatamıyorumm. nası ikna edebilirimm onuuu ??

valla canım bende nişanlınla aynı fikirdeyim. sende kendine göre haklısın belki ama bizim evimiizn hiç ayrı bi salonu olmadı.belkide ondan alışkın değilim

dila canım ismimm :) günaydınn :)

benim adımda hatice t. memnun oldum.

günaydın kızlar

Günaydın aslım
Bende o taksilere sinir oluyorum.
Birgün acil bir şekilde nişana koşturuyorum.
Ş. şoför kasti olarak su sıçrattı hemde düğün salonunun önünde nasıl sinirlendiğimi anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…