'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Ayy annen ne sabırlı akdınmış..
Ben yırtarım dağları enginlere sığmam taşarım kesin

Yahuu bu erkeklerde yeni yeni adetler çıkarıp duruyolar valla
Oturma odasının sıcaklığını salon verir mi hiç

Aslım ıslandığını okumamışım nasıl olduysaa
Geçmiş olsun kuzum
Nazar çıkmış nazar

Bu arada sadece ve sadece 50

valla canım bende nişanlınla aynı fikirdeyim. sende kendine göre haklısın belki ama bizim evimiizn hiç ayrı bi salonu olmadı.belkide ondan alışkın değilim

canım benimki az dağınık hatta azdan fazla. gelip ceplerini boşaltması bile dağıtmaya yeter çünkü elektroniğe acaip düşkün yazılımcı zaten. kabloları, küçük şeyleri bırakması bile yeter. onun hobi odasından kastı rezil etcek orayıı bunlarla :) şimdiden 2 dolap ıvır zıvır kablo var. attıramıyorum lasım olurmuşş

bi şekilde kandırırsın canım onu.beğenceği bi takım gösterirsin falan. tatlı dille yenersin inadını

bide diyorum ki çalışcaz kapısını kapatırız oranın diyorum. inat yapıyo bana vallahi eve gelince ilk oraya gelir dağıtırım dioo :) zıplaya zıplaya döverim senii diyorumm bendee :) benden çok uzunda kendisii

Şimdi bende bunu yazacaktım bende tam bunu konuşuyordum nişanlımla ama tam tersi benim evim 2 oda 1 salon ve ben kısmet yinede bilinmez ama hep o evde yaşayacam gözüyle bakarak onun için en rahat şekilde dizayn etmeye çalışıyorum mutfak balkonunu içeri aldırıp mutfağı genişletiyoruz oraya bi köşe takımı atılacak hem oturma odası hem mutfak olacak salon güzelce döşenecek rahat bi salon takımı felan orada oturulacak hep neden o kadar masraf edip hiç kullanmıyacakmışız ki Allah korusun mezara mı götürecez herkezden önce bizim keyfimiz dedim nişanlıma
Diğer odalardan biri biizm yatak odası olacak diğeride boş kalacak ütü masası elektrikli süpürge felan konulacak niye boş kalıyo diyo oturma odası yapalım işte orayı diyo nişanlım bende diyorum ki düğünden 1 yıl sonra çocuk düşünüyoruz biz orası çocuk odası olacak oraya aldığın eşyaları atacak mıyız diyorum nereye sığdıracaz boş kalsın ne olacak diyorum bu düşüncemde haksız mıyım sizce?:26::26::26:

mavişim bende senin gibi düşünüyorum canım. gayet güzel düşünmüşsün mutfağı genişletmeyi falan.
hatcem çok uyguna almışsınz güle güle kullanın.samsungu beğeniyorum bende

Bizimde malesef ayrıca bi oturma odamız salonumuz olmiycak Ne zaman kendimize ait bi evimiz olur ozaman düşünürüm Tuttuğumuz ev 2+1
Salon hariç diğer odalar ufak biraz Gardrop yatak odasına girince çok sıkışık bi görüntü olucak gibime geliyo sanırım diğer küçük odayı giyinme ve ütü odası yapıcam ve salonda da oturucaz
Şimdilik buna da şükür napalım

canım abimlerde odaların hepsini doldurdular yeğenim dünyaya gelmeye yakın daha 3 yıllık eşyaları başkalarına dağıtmak zorunda kaldılar.
Hemde doğru dürüst kullanmamışlardı bile o yüzden haklı olduğunu düşünüyorum.

mavişim bende senin gibi düşünüyorum canım. gayet güzel düşünmüşsün mutfağı genişletmeyi falan.
hatcem çok uyguna almışsınz güle güle kullanın.samsungu beğeniyorum bende

İyi düşünmüşüm değil mi kuzum ikna ederim sevdiceği bizim evde salon varda ne oluyo eşyalar durduğu yerde hiç kullanılmadan eskiyo yaa o yüzden bölesi en güzeli

salonu bende gereksiz buluyorum açıkcası.. bi dünya para verip eşyalar orda eskicek gibime geliyor nedense.. süreklği oturacağımız bir oda olması bana daha cazip geliyor

Ezgican %50 varan indirimler var şu anda samsungda o yüzden almadıysan bir bak derim bu ayın sonuna kadardı yanılmıyorsam kampanyaları. Teşekkür ederim canım.

Tuğçem benim yatakodam küçük olduğu için yan odaya gardolabı koymayı planlıyoruz. Çünkü imkan yok sığsın. Yan odaya ütü masası vs. koyup rahat bir alan oluşturmak istiyorum yatak odamda.
Salonu tam serip oturma odası yapmayacağım şimdilik. Çünkü maliyet elimizi ayağımızı bağlıyor. İlerde elimiz feraha çıkınca döşeyene kadar o odayı boş kullanacağım. Ben sevdiğimle olayımda gerisi boş

Ay ya ne sevindim demek ki mantıklı düşünüyorum tşkler kuzum

salon bana da gereksiz geliyordu ama yaptım

2 odanın bos durması saçma olacaktı. oturma odam tam istediğim gibi oldu zaten. hem çalışma hem yaşam alanım.. ama salonu misafir gelcek diye bekletemem yayılırım valla. keyif benim değil mi .

Ay ya ne sevindim demek ki mantıklı düşünüyorum tşkler kuzum

Canım akıllıca düşünmek en iyisi oraya harcayacağın paraylada daha iyi bir şeyler yaparsın.
Ya da alıcaklarını daha kaliteli seçersin vs.

Aslım bende senin gibi düşünüyorum.Aşkımla her günüm özel olsun isterim. Misafirler için kendimi kasıp küçücük odaya sığmak yerine aşkımla yayıla yayıla otururum salonda. Hem ben onu karışıp kaçacağım sırada oda geniş olmalıki rahat rahat kaçayım elinden

Zehra hoş geldin.

Aslııımmmm Günaydın öncelikle..
Burada bildiğin bahar var, herkes deri ceketlere geçti
Ben kaşeyle piştim, önünü fln açtım

wwooww. sabah buz yagdı takur takur sesine uyandım.

anam dikkat et düğüne az kaldıııı buradada yağmur bi yağıyor bi duruyor.inşallah yarın çok güzel olur hava
evet ya. ben inşallah dirençsiz kalmam yoksa sakat

Vallahi canlar sayenizde içim rahatladı çok şükür şuana kadar ne istediysem yerine getirdi buda öle olcak inşallah çünkü ben sevdiceğimi çooook sevyom oda beni çoook seviyo

canım biz ailelerden uzak olabilirz yaşicağımz yer net diil henüz. eğer iki taraftan uzak olursan bende 2+1 istiyorum o zaman genel bi oturma odası olur zaten devamlı.
ama 3+1 olursa salon olması taraftarıyım ben çünkü dediğim gibi nişanlım çok dağınık ani bi misafiri odaya alamam :) bide onun hobi odası altında dağınıklık odası yapacağına emin olduğumdan o kadar rahat olmasınn :) az toplasın etrafınıı

salonu bende gereksiz buluyorum açıkcası.. bi dünya para verip eşyalar orda eskicek gibime geliyor nedense.. süreklği oturacağımız bir oda olması bana daha cazip geliyor

canım her iki taraf çalışıyosa aslında hepsi kendi kendine eskiyoo en çok kullanılan yatak odası oluyoo yatmadan yatmayaa :) bide ben az takıntılı bi insanım evden çıkarken her yer toplu olsun Allah korusun yolda başımıza bişe gelse ev dağınık kalmasın diee :)

Oh oh benden yana bi gelin kızçe daha

maviş aşkolsun yaaa :)

aynen mesela ben oturma odasına köse takımı aldım aynı zamanda yatak oluyor misafir gelirse yatak yapar yatırırım da..

salonda da mutfaktan sıkılırsam sevdicekle mum ışıgında ormantik yemekler yeriz evin her köşesini doya doya yaşamak istiyorum yani.

salon yaptım orası misafire diye kasamam kendimi.. bi gün salonda, bi gün oturma odasında,bi gün mutfakta,bi gün yatak odasında takılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…