yok yok annem ve kardeşlerim hayalta en değer verdiğim insanlar.. annem çok ii bir kadındır. bizim için çok fedakarlık yapmıştır. inşALLAh onun gibi bi anne olabilirim..
zormuş hemde nasıl bi zor. bu sadece bitanesi. annem bana dogum yaparken o zaman hastanelere gitmekte pek yokmuş.evde doğmuşum ben. dedem yan odadaymış. annem bağıramıyormuş bileşükürkü bu günlere..
bende çok çok üzüldüm kaza olayınaailesi ne kanl açsa onu görcek. bence acı nın üstünde böyle durulmaması lazım. üstüne basa basa kafası koptu denmeleri bni bile üzdü.. akrabalarını düşünemiyorum
kızlar bi konuda yardım istiyorum sizden . nişanlım oturma odasını gereksiz buluyo. rahat bi salon takımı olsun oturma odası yerine hobi odası yapalım dio. bende her an her zaman yemek odası olan bi odada oturmamıza gerek yok. bi misafir gelse etraf dağınık olur hiç olmazsa salon olsa orada ağırlarız diyorum anlatamıyorumm. nası ikna edebilirimm onuuu ??
valla canım bende nişanlınla aynı fikirdeyim. sende kendine göre haklısın belki ama bizim evimiizn hiç ayrı bi salonu olmadı.belkide ondan alışkın değilim
canım benimki az dağınık hatta azdan fazla. gelip ceplerini boşaltması bile dağıtmaya yeter çünkü elektroniğe acaip düşkün yazılımcı zaten. kabloları, küçük şeyleri bırakması bile yeter. onun hobi odasından kastı rezil etcek orayıı bunlarla :) şimdiden 2 dolap ıvır zıvır kablo var. attıramıyorum lasım olurmuşş
Ayy annen ne sabırlı akdınmış..
Ben yırtarım dağları enginlere sığmam taşarım kesin
Yahuu bu erkeklerde yeni yeni adetler çıkarıp duruyolar valla
Oturma odasının sıcaklığını salon verir mi hiç
Aslım ıslandığını okumamışım nasıl olduysaa
Geçmiş olsun kuzum
Nazar çıkmış nazar
Bu arada sadece ve sadece 50
kızlar bi konuda yardım istiyorum sizden . nişanlım oturma odasını gereksiz buluyo. rahat bi salon takımı olsun oturma odası yerine hobi odası yapalım dio. bende her an her zaman yemek odası olan bi odada oturmamıza gerek yok. bi misafir gelse etraf dağınık olur hiç olmazsa salon olsa orada ağırlarız diyorum anlatamıyorumm. nası ikna edebilirimm onuuu ??
Şimdi bende bunu yazacaktım bende tam bunu konuşuyordum nişanlımla ama tam tersi benim evim 2 oda 1 salon ve ben kısmet yinede bilinmez ama hep o evde yaşayacam gözüyle bakarak onun için en rahat şekilde dizayn etmeye çalışıyorum mutfak balkonunu içeri aldırıp mutfağı genişletiyoruz oraya bi köşe takımı atılacak hem oturma odası hem mutfak olacak salon güzelce döşenecek rahat bi salon takımı felan orada oturulacak hep neden o kadar masraf edip hiç kullanmıyacakmışız ki Allah korusun mezara mı götürecez herkezden önce bizim keyfimiz dedim nişanlıma
Diğer odalardan biri biizm yatak odası olacak diğeride boş kalacak ütü masası elektrikli süpürge felan konulacak niye boş kalıyo diyo oturma odası yapalım işte orayı diyo nişanlım bende diyorum ki düğünden 1 yıl sonra çocuk düşünüyoruz biz orası çocuk odası olacak oraya aldığın eşyaları atacak mıyız diyorum nereye sığdıracaz boş kalsın ne olacak diyorum bu düşüncemde haksız mıyım sizce?:26::26::26:
Şimdi bende bunu yazacaktım bende tam bunu konuşuyordum nişanlımla ama tam tersi benim evim 2 oda 1 salon ve ben kısmet yinede bilinmez ama hep o evde yaşayacam gözüyle bakarak onun için en rahat şekilde dizayn etmeye çalışıyorum mutfak balkonunu içeri aldırıp mutfağı genişletiyoruz oraya bi köşe takımı atılacak hem oturma odası hem mutfak olacak salon güzelce döşenecek rahat bi salon takımı felan orada oturulacak hep neden o kadar masraf edip hiç kullanmıyacakmışız ki Allah korusun mezara mı götürecez herkezden önce bizim keyfimiz dedim nişanlıma
Diğer odalardan biri biizm yatak odası olacak diğeride boş kalacak ütü masası elektrikli süpürge felan konulacak niye boş kalıyo diyo oturma odası yapalım işte orayı diyo nişanlım bende diyorum ki düğünden 1 yıl sonra çocuk düşünüyoruz biz orası çocuk odası olacak oraya aldığın eşyaları atacak mıyız diyorum nereye sığdıracaz boş kalsın ne olacak diyorum bu düşüncemde haksız mıyım sizce?:26::26::26:
mavişim bende senin gibi düşünüyorum canım. gayet güzel düşünmüşsün mutfağı genişletmeyi falan.
hatcem çok uyguna almışsınz güle güle kullanın.samsungu beğeniyorum bende
canım abimlerde odaların hepsini doldurdular yeğenim dünyaya gelmeye yakın daha 3 yıllık eşyaları başkalarına dağıtmak zorunda kaldılar.
Hemde doğru dürüst kullanmamışlardı bile o yüzden haklı olduğunu düşünüyorum.
salonu bende gereksiz buluyorum açıkcası.. bi dünya para verip eşyalar orda eskicek gibime geliyor nedense.. süreklği oturacağımız bir oda olması bana daha cazip geliyor
Ay ya ne sevindim demek ki mantıklı düşünüyorum tşkler kuzum
salon bana da gereksiz geliyordu ama yaptım
2 odanın bos durması saçma olacaktı.oturma odam tam istediğim gibi oldu zaten. hem çalışma hem yaşam alanım.. ama salonu misafir gelcek diye bekletemem yayılırım valla. keyif benim değil mi .
AslııımmmmGünaydın öncelikle..
Burada bildiğin bahar var, herkes deri ceketlere geçti
Ben kaşeyle piştim, önünü fln açtım
anam dikkat et düğüne az kaldııııburadada yağmur bi yağıyor bi duruyor.inşallah yarın çok güzel olur hava
Canım akıllıca düşünmek en iyisi oraya harcayacağın paraylada daha iyi bir şeyler yaparsın.
Ya da alıcaklarını daha kaliteli seçersin vs.
Aslım bende senin gibi düşünüyorum.Aşkımla her günüm özel olsun isterim. Misafirler için kendimi kasıp küçücük odaya sığmak yerine aşkımla yayıla yayıla otururum salonda. Hem ben onu karışıp kaçacağım sırada oda geniş olmalıki rahat rahat kaçayım elinden
Zehra hoş geldin.
salonu bende gereksiz buluyorum açıkcası.. bi dünya para verip eşyalar orda eskicek gibime geliyor nedense.. süreklği oturacağımız bir oda olması bana daha cazip geliyor
Oh oh benden yana bi gelin kızçe daha
Aslım bende senin gibi düşünüyorum.Aşkımla her günüm özel olsun isterim. Misafirler için kendimi kasıp küçücük odaya sığmak yerine aşkımla yayıla yayıla otururum salonda. Hem ben onu karışıp kaçacağım sırada oda geniş olmalıki rahat rahat kaçayım elinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?