'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Yanlıs hatırlamıyorum değil mi berfini adın kuzum ay topicte mutlu olay hepimizi mutlu eder yaa dularımız senile kuzum inşallah çok mutlu olursun maşallah tü tü tü 41,5 kere maşallah size

Çağlam hep artık unutucam diyorum unutmuyorum artık bakalım nasıl olacak sabır taşı oldum iyice

Mavişimi üzmesinler kuzum benim senin gibi şeker kızı üzmesişnler ya, yapsınlar artık her bir şeycikleri zamanıdır diyorum inşallah gönlündekileri de bir an önce bulursun evnizi de istediğiniz gibi döşersiniz böylece.

Tutamıyorum kendimi kuzum yaa sevdiceğimeda anlatamıyorum daha sonra senin ailen şöleydi böleydi demesin diye gözyaşı musluklarım yalama yapmış tamirci lazım ki değiştirsin ben kapatmaya çalışıyom kapanmıyo

kuzu antibüyotik saati 9 daydı o yüzden erken kalktım mecburen enişten iyi bakıyor hep benim sokak sokak gezme heveslerm yüzünden böle oldum vallla onada üülüyorm beni göremiyor die delirdi bende kaç zamandır dinlenemyordm yollarda mahfoluyordum

zehram canım selamlar ne oldu sıkıntın nedir canım bu arada ezgi kavanozları kendi yaptı canım stickerlarfıda yapan bir internet sitesi var orada yaptırdı el emeği hep onun

haticecim inanamıyorum cidden ama tek yapacağıun şey çağlamında dediği gibi nişanlına açmak emin ol hal çaresine bakarsınız hem ona sölemicende kimse sölicen birkaç aya senin eşin olucak sen neden zorluyp yıpratcan ki kendini abinin yaptığı sorumsuzluğa inanamıyorm lütfen lütfen senin altınlarına güvenip böyle pislik yapanlardan uzak dur ve kartını bidaha sakın sakın verme

berfi giz senle ilgileniyor fatura çıktısını şu englısh home yetkilerine mail at ekrandaki sipariş detayınıda ve eline ne kadar geçtiğinide söyle belki parça parça gödnerebilirler ellerinde yokta olabilir ama anlamadım böle bişi olmamalıydı

Beni çok üzüyolar kuzum ben ne kadar pozitif olamya çalışıyorum onlar negatif oluyor benim şimdi bi gelin adayı olarak hep ön planda olmam lazım değil mi ama ben gerilerdeyim hiçbir şey istediğim gibi gitmiyo

Tatlım demek aynı kişi bahsetmiştim bu kişiden ama çok duyguluydun o gün sonradan da hatırlatmak istemediğimden hiç sormadım.

Hala görüştürüğünüzü de bilmiyordum,peki ailen onun ailesi ile akraba olduğu için tanıyorlar olumlu mu düşünceleri? Bu fikirler de önemli,etkiliyor insanı nihayetinde?

Ve Sevgili misiniz yani

Dile getirmediğimde insanlar yaşantımı 4*4lük sanıyor.
Ne güzel seni çok seven abilerin var. Seninle ilgilenen annen var.
İyi bir işin, sevdiğin gözümün içine bakan bir adam ve yakında kendi evinde oturacağım iyi bir evliliğin.
Bunu ailem bile çok fazla dile getiriyor hatta bir keresinde dedim. "Babam yok anladım ama bari anne sen dur benim yanımda" diye.
Aşkım, kız kardeşim ve ben alışverişe çıktığımızda hesapladık.2016 ya kadar borç ödeyeceğiz. İlk 1 yıl 500 tl ile geçineceğiz. Mutfak masrafı, site aidatı, faturalar ve cep harçlıkları içinde.
Anneme durumu kız kardeşim anlattığında "sen ne üzülüyorsun onlara altınlarını satarlar yine senden benden iyi durumdalar. Sen kendi haline yan" dedi yengem. iyi niyet neresinde bunun diye düşünmek istemiyorum.

Bu günümüzede şükür diyorum belki daha kötüsüde olabilirdi diye.
Elbette anlayacakalr yaptıklarını belki bugün belki yarın ama muhakkak geçen süre zarfında mutluluğumuza gölge düşürmelerine izin vermeyelim inşalalh

elifcim ya sen yada biriniz banada link iletirse sevinirimm çookk :))

Atarım tabiii
Biz tanışamadık sankiii

Berfinim
Çok etkilendiiiimmm
Çok uzun zamandır bir Aşk hikayesi okumamışım bunu fark ettim..
Ne güzel kuzum yaaa
Allahım inşAllah hakkında hayırlı olan da budur kuzum.

Elif geciktiriciyi sormadım kuzum. çünkü adet olma tarihim belki önce olcak

telefon numarası verdi arayacagım. denk gelirse.

**

Nuray dün yazdıklarını okudum..

bunun adı görgüsüzlük ne demek görümcenin giymedigini sana getirmek..neyse ki sevdiceğin seninle. bizilerin en büyük avantajı o şükür. umarım evlendikten sonra da devam ederler tabii.

**

Haticem abinin yaptığı çok büyük terbiyesizlik senin de sıbavın ailen demek ki. Rabbim gönlüne ferahlık versin inş.

aynı şekilde özlem ve maviş sizlere de.

**

Gizommm geçmiş olsun

**

Lavin enişteye bayıldım ya kıvrak zeka. niye öyle düşünmüş ki.

**

Gülin'im,Zehram,kURabiye Çağloşummm bize noluyor yaa 2013 te patır patır dökülüyoruz. bende kendimi hic mutlu hissedemiyorum ya. kafein komasına gircem...

uyuyup uyansam evli olsam.

**

Berfin hayırlısı olsun vayy be 12.12.12

umarım enişte adayının kıymetlimisiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn olursun

**

Yagmurcumm çiçekler sana da açacak inşallah

Ay kuzum sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün yaa seni mi kıracam 42 olsun

saol canım benimmm

lavincim o anlattıgım akrabam news model:)
eskisiyle olmadı.. kısmet 3 yıldan sonra ayrılıkta varmış.. ama şikayet etmiyorum şükür ediyorum.. vardır bir hayır diye..
kendini begenmişlik olcak belkide ama ben ona fazlaydım o kıymetimi hiç bilmedi..

bu akrabam olanı ailem çok istiyor. ablama kardeşime anlattım. havalara uçtular resmen..
bakınca bende ona yok deme için bi sebep te bulamadım.. hayırlısı olsun diyorum
sevgilimi miyiz bilmiyorumm ona göre öyleyiz ben henüz i lav yu bile diyemedim

info@englishhome.com.tr gizem buna mail atıyorum mail hata verip bana geri dönüyor..
arıyorum açan yok
ühühühüh

kuzucum bende bilmem neden öyle oldu benim ilk girdiğim zamanlarda sen yoktun sonradan gördüm ben seni açıkçası ben ilk
özge çağla aslı tuğçe hatice hümeyra ceren vs onları tanıdım seni sonradan tanıdım canım....

amaaa olsunnnnn senide sevdimmmm kuzummmm

bu arada ne güzel bir aşk hikayesinin başlıkları atılmış öyle valla çok heyecanlı inşallah senin için hayırlısı olur kuzum yaaa çok mutlu ol..

aslında sormaya çekindim sen ve cottonsugar sanırım kötü günler atlatmışsınız pek anlayamadım o yüzdende konuya dahil olamadım sormakta istemedim ..
herneyse inşallahh çok gerilerde kalmıştır

Son düzenleme:

haticecim sen ona guvenmiyormusun??? sana böle asık bi adamın ole bişey yapcagını sanmıorum siz iyi gunde kotu gunde beraber olmak icin evleniyorsunuz kotu gununde basıma kakacak diye dusunursen ne anlamı kalır

sıkma canını ve nisanlınla paylas

amin insallah elifcimmm sevdiceklerle hep iyi olalım daa

maviscim ben elife katılıorum uzme kendini en guzel zamanların neden aglıyorsun harap ediyorsun kendini

olucaaak merak etmeeeee az kaldı ben hissdiyorum

berfomm 2013 gelini olmalısınnn diyorummm baska da bişey demiyorumm

sana ne kadar deger verdigi belli

Az önce nişanlıma ÖMRÜM yazacağıma MORUK yazmışım T9 klavye kullanıyorumda hızlı yazım derken öle olmuş diyo ki ben o kadar yaşlı mıyım ki

kızlar yasmin ile ilgili sizi hemen aydınlatım ben mecburiyetten kullanmış hattta kullanma aşamasında doktoru soru yağmuruna tutmuştum ki ağlamıştım ben bunu şimdi değil evlenme evresinde kullancaktım die ki ben çok kılı kırk yaran bir cins detaycıyım neyse işte kis olayına kullandım oda 1 cm lik kis :)

beni rahatlatttı açıkçası regl dönemimde ağrı yaşamadım hemde hiç 3 ay kullandım 3 ayda ne depresyona girdim ne mide ağırısı ne kilo ne kıl ben bunları hiç yaşamadım bir arkadaşımda yüzünde sivilce çıktı die mecbur kullandı yüzündeki sivilceler gitti ama ilk bir hafta mide ağırsı çekti

ben oldum olası takvim işaretlerim benim hastalğmda büyük gün değişmeleri yaşatmadı bana bazen bıraktığımdan 1 gün sonra oldum orası ayrı ama tamammen mevsimsel ve psikolojik neyse işte şu orkidde hastayken voleybolcu kızlar top peşinde zıplarlardı yaaa

işte ben aynen öyle vapura koştum hasteykennnn :)))))))))

hatice bak o yengeninin gözü göz değil dikkatlli ol çok dikkat et gözleri kalıyor canım siz mutluysanız sorun yok ama işte bazı insanalr çıkarcı ve maddiyatçı oluyor yiğenini kullanması ayrıca cabası pes diyorum

berfim berfommmm oyyy kuzucan uzunca yazmışsın maşallah kuzucum seni biz angaralarmı göndercez kızzzzz bide girdimi işe çalışıyormu şu anda berfo ben senin kuzenin oldğnu bilmiyordum

Allah'ım okuyorum okuyorum bitmiyor çıldıriciiiimmmmm:111::111:
ne anlattınız bu kadar:44::44:

okuyabildiğik kadarıyla yorum yapim bari dedim

müge ve çağla dönmüşler canlarım tekrarr tebrik eder mutluluklar dilerim
Allah başınızı güldürsün derler bizde hep gülsün artık başınız

ailevi problemi olan gelincikler Allah yardımcınız olsun
zaten zor zamanlar iyice gerilmiştir herkes
takmamaya çalışın güzel günler yakın
birde evlendikten sonra ne olursa olsun özlecektir babaevi
yani bana öyle geliyor bunu düşünüp tadını çıkarın evinizin odanızın yatağınızın:81:

özge o pabileri dün trendyolda görmüştüm
hatta bende beğendim ordan bi çift ama annem aldırmadı ondan gelin ayakkabısı mı olurmuş
ben alamadım güle güle giyersin inşallah sen

giz hastaydı geçmiş olsun

başkaaa:97::97:

aslı aile planlamanız hayırlı uğurlu olsun
hep istediğinz planda gitsin inşallah
nişanlınla gitmen süper olmuş ayrıca

elifffff
diyet topiğinde bi göründün bi kayboldun
bekliyoreee
balayında hayırlı olsun bu arada
gel zayıflayak daha güzel ciciler giyeriz kız bak gel gel

Gizim enişte özlesin eccük deeee

Mavişiiiimm aaaaa
Bak geliyo sopaaaaaa

Aslım tamam tatlimkooo
Çok teşekkürler bir umut oldun benim gibi balayında tırt çıkacak bir gelinciğe:9
:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…