Bana da link atarmısın hemşom çok merak ettim :)
kızlar benm şu erosuda anlatayayım..
kpss sınavından sonra 44 kilomla ankaraya gittimçok zayıflamıştım. sınav stresi sevdiğim insandan ayrılmam beni kötü etmişti..
kardeşimin sınavı ankradaydı oraya gitmemiz gerekiyodu.. gittik.. annem kuzenide arayın size yol yordam olsun diye.. (1.dereceden değil)
bende ne gerek var diyorum. onu en son 5 6 yıl önce görmüştüm sessiz sakin briydi. boşver anne o gelirse biz kardeşimle rahat olamayız bize bağ olur falan diyorum
ankaraya gittik. onunda sınavı vardı. neyse kardeşimde sınavdayken x şahıs yanıma geldi. merhaba merhaba:) konuşcak bişeymiz yok susbuz oturuyoruz.. zaten gelmeside istemiyodun hiç konuşma şevkim yok..
sonra kardeşim sınavdan çıkınca azcık ortam açıldı gülmeye eglenmeye başladık..
oda kpss girmiş.. 10 ay boyunca nasıl çalıştıgını anlattı hayran kaldım resmenböyle bir azim olamaz dedim.. benim 82 aldıgım sınavdan o 93 almış hatta p10 mu ne varmış onda türkiye 103. olmuş. way be dedimm...
kendilerin maddi durumu iyi olmayan bir aileydi.. yani o sıkıntılarla bu yerlere gelen birine hayran kaldım.. gerçkten hayran kaldım.. kendini ne güzel yetiştirmiş dedim.. çalışkan ve zeki geldi gözüme direk.. namaz vakitleri gelincede hep bizi mescite götürdü kendide kıldı ALLAH razı olsun bizimde kılmamıza vesile oldu..
bende topuklu ayakkabı giymişim. mahvoldum oralarda.. nerde bir bank görsem hemen oturma derdine girmiştim.. bana bakıp gülüyordu:) en son kalk sana babet alcaz dedi
izmite gelince indinizmi moladamısız falan hep ilgilendi..
ankradan izmite geldiğimde onun için aklımda kalan tek şey hayranlıktı..
benm kpssm açıklandıgında beni aradı..(ankaradayken laf arasında almıştı numaramı) 82 aldım diyince ağlıyordum oda beni teselli etti.. boşver falan üzme kendini falan..
bi kaç konuşamdan sonra bana duygularını anladım. ben bişeyler hissetmediğim için onunda kalbini kırmim diye uzak durdum..
12.12.12 aradı beni.. bana evlenme teklif ettiben tabi şoklardaydım.. bukadar ince oclagını hiç düşünmemiştim..ben cvb veremedim tabiki..
ailesi annesi babası beni çok istiyormuş zaten.. ablasıda güzel kız annesi gibi okumuşta tam sana göre biri diyip duruyormuş.. bende hımm yani ailen istediği için sende onayladın falan dedim. oda yok ben beni istemezsin diye cesaret edemediğini söyledi..
benm ailemde onu ister.. yani efendi aklı başında biri.. kötü bir isnan ldugunu düşünmüyorum..
bende onunla denemeye karar verdim.. hayırlısı inşallah olur dedim.. şuan konuşuyoruz msjlaşıyoruz. bana kendimi iyi hissetiyor.. neblm değerli oldugumu hissetiyor.. ayın 20siinden sonra izmite gelcek görüşcez bakalım hayırlısı olur.. ondan sonra olmadı ailelere söyleriz dedi. bilmiyorum yani. akışına bıraktım..
dualarınızı bekliyorum kızlar
Hadi kutlayalıııımmmm:119::119::119::119::118::118::118::118::119::119::119::118::118::118::122::122::122::122:
Aman nişanlikoyla sorun olmasın da her şey hallolur kuşuuummm
Böyle günlerini hem kendine hem sevdiğine zehir etmeye değer miii?
Ağlayınca değişiyor mu?
Sen elinden geleni yaptın di mi?
O zaman gerisini bırak kuzum
Elbet vardır bir olacağı
Yanlıs hatırlamıyorum değil mi berfini adın kuzum ay topicte mutlu olay hepimizi mutlu eder yaa dularımız senile kuzum inşallah çok mutlu olursun maşallah tü tü tü 41,5 kere maşallah size
Özlemcim, Mavişim, Haticecim aileleriniz için çok üzüldüm kuzularım..
Bilmiyorum ki insan neden böyle şeyelr yapar..
Tek bildiğim Aşk'lı günler yakın
İnanın size sağlanmayan sıcak yuvayı siz kendi çocuklarınızla sağlayacaksınız
Ben buna yürekten inanıyorum
Çağlacım hoşgeldin tatlım
Nerelerdesin kaç gündür?:44:
Berfiniiimm ooo sizin iş olmuş bitmiş sayılııırrrr
Hayırlısı neyse o olsun tabi..
English Home'la ilgili hiçbir fikrim yok bu arada:44:
Gizim çok geçmiş olsun kuzum
Annem olsa nazar derdi kesin
İyi bak kendineeeee
Enişteye söyle o da iyi baksın
Evdeyken de mi erken kalkıyosun kız
Ben olsam 2 ye kadar uyanmam
Laviiinnnn
Sevgilişin ne tatlı kuzum
Haklı adam hayatı tersten yaşamak gerek bazen
Bir Pınar gördüm sankiiiiii
Çağlam hep artık unutucam diyorum unutmuyorum artık bakalım nasıl olacak sabır taşı oldum iyice
Mavişimi üzmesinler kuzum benim senin gibi şeker kızı üzmesişnler ya, yapsınlar artık her bir şeycikleri zamanıdır diyorum inşallah gönlündekileri de bir an önce bulursun evnizi de istediğiniz gibi döşersiniz böylece.
kızlar benm şu erosuda anlatayayım..
kpss sınavından sonra 44 kilomla ankaraya gittimçok zayıflamıştım. sınav stresi sevdiğim insandan ayrılmam beni kötü etmişti..
kardeşimin sınavı ankradaydı oraya gitmemiz gerekiyodu.. gittik.. annem kuzenide arayın size yol yordam olsun diye.. (1.dereceden değil)
bende ne gerek var diyorum. onu en son 5 6 yıl önce görmüştüm sessiz sakin briydi. boşver anne o gelirse biz kardeşimle rahat olamayız bize bağ olur falan diyorum
ankaraya gittik. onunda sınavı vardı. neyse kardeşimde sınavdayken x şahıs yanıma geldi. merhaba merhaba:) konuşcak bişeymiz yok susbuz oturuyoruz.. zaten gelmeside istemiyodun hiç konuşma şevkim yok..
sonra kardeşim sınavdan çıkınca azcık ortam açıldı gülmeye eglenmeye başladık..
oda kpss girmiş.. 10 ay boyunca nasıl çalıştıgını anlattı hayran kaldım resmenböyle bir azim olamaz dedim.. benim 82 aldıgım sınavdan o 93 almış hatta p10 mu ne varmış onda türkiye 103. olmuş. way be dedimm...
kendilerin maddi durumu iyi olmayan bir aileydi.. yani o sıkıntılarla bu yerlere gelen birine hayran kaldım.. gerçkten hayran kaldım.. kendini ne güzel yetiştirmiş dedim.. çalışkan ve zeki geldi gözüme direk.. namaz vakitleri gelincede hep bizi mescite götürdü kendide kıldı ALLAH razı olsun bizimde kılmamıza vesile oldu..
bende topuklu ayakkabı giymişim. mahvoldum oralarda.. nerde bir bank görsem hemen oturma derdine girmiştim.. bana bakıp gülüyordu:) en son kalk sana babet alcaz dedi
izmite gelince indinizmi moladamısız falan hep ilgilendi..
ankradan izmite geldiğimde onun için aklımda kalan tek şey hayranlıktı..
benm kpssm açıklandıgında beni aradı..(ankaradayken laf arasında almıştı numaramı) 82 aldım diyince ağlıyordum oda beni teselli etti.. boşver falan üzme kendini falan..
bi kaç konuşamdan sonra bana duygularını anladım. ben bişeyler hissetmediğim için onunda kalbini kırmim diye uzak durdum..
12.12.12 aradı beni.. bana evlenme teklif ettiben tabi şoklardaydım.. bukadar ince oclagını hiç düşünmemiştim..ben cvb veremedim tabiki..
ailesi annesi babası beni çok istiyormuş zaten.. ablasıda güzel kız annesi gibi okumuşta tam sana göre biri diyip duruyormuş.. bende hımm yani ailen istediği için sende onayladın falan dedim. oda yok ben beni istemezsin diye cesaret edemediğini söyledi..
benm ailemde onu ister.. yani efendi aklı başında biri.. kötü bir isnan ldugunu düşünmüyorum..
bende onunla denemeye karar verdim.. hayırlısı inşallah olur dedim.. şuan konuşuyoruz msjlaşıyoruz. bana kendimi iyi hissetiyor.. neblm değerli oldugumu hissetiyor.. ayın 20siinden sonra izmite gelcek görüşcez bakalım hayırlısı olur.. ondan sonra olmadı ailelere söyleriz dedi. bilmiyorum yani. akışına bıraktım..
dualarınızı bekliyorum kızlar
cimriliik yapma 42 olsunn
Bunu ne zaman kavrayacaklar kuzum evlendikten sonra mı zaten ondan sonra hayatımızı karışamöazlar ki bizler birer bireyiz ama bunun farkında değiller acaba bazen diyorum annem beni itip kakmak hor görmek eziyet çektirmek için mi doğurmuş
elifcim ya sen yada biriniz banada link iletirse sevinirimm çookk :))
Ay kuzum sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün yaa seni mi kıracam 42 olsun
lavincim o anlattıgım akrabam news model:)Tatlım demek aynı kişi bahsetmiştim bu kişiden ama çok duyguluydun o gün sonradan da hatırlatmak istemediğimden hiç sormadım.
Hala görüştürüğünüzü de bilmiyordum,peki ailen onun ailesi ile akraba olduğu için tanıyorlar olumlu mu düşünceleri? Bu fikirler de önemli,etkiliyor insanı nihayetinde?
Ve Sevgili misiniz yani
k
berfi giz senle ilgileniyor fatura çıktısını şu englısh home yetkilerine mail at ekrandaki sipariş detayınıda ve eline ne kadar geçtiğinide söyle belki parça parça gödnerebilirler ellerinde yokta olabilir ama anlamadım böle bişi olmamalıydı
lawin inşALLAH sorun çıkarmazlar..
ailen seni vercek:) okdar zaman geçirdiniz. hem sende seviyosun sevdiceğini. bence önce alınmış sonra alınmış çok sorun deil:)
ulaşamıyorumki english homeye anlatcamda pff
elif hayırlısı olsun kuzum diyorum:) aileler tanışyıro bizim evet (dha dogrusu bnm evet) demem kaldı. rabbime dua ediyorum hayırlsını nasip etsin diye:)
hatice aynı durum kardeşim dediğim dostumdada var.. babası maaşının bi kısmına el koyuyor. isteme olunca bana verceğin parayı kesmeyeceksen seni veririm.yoksa vermem. benden yüzük parası bilmem şu parası diye hiç bişeyde isteme. düğünü sen yapcaksan vereyim seni dedi..
dostumda zor olsada nişanlısa anlattı. ben ailem destek çıkamaz.. bunları bil.. sonrada bunlar senn ailen için sorun olmasın dedi. senin ailende yardım etmesin. kredi çeker kendimiz yapalım düğünmüzü dediler.. çok şükür mutlular.. kendileri yapcak düğünleri(çocugun ailesin durumu gayet iyi onlar yine yardım eder bence) sonuç olarak konuşarak halletiler içine atma.. içine atmaki mutsuz olma
gizz neden benle ilgilenemzsinn
çağlam iş yerinde sorun ama çözülmeyecek şeyler deil. az sabır bebeyim
gulin ve özlemde hoşgeldiniz. sizle çok iyi tanışamadık
hayırlısı olur inşALLAH canım..
15 20 gün sonra kesinleşcek bakalım.. ankara yolcusu kalmasın diyebilirim heran
kızlar dularınıza ihtiyacım var.. inşALLAH hayırlı olan olur diye ümit ediyorum
ezgim sağol kuşum
Çağlam bir çözüm bulamasam mecbur konuşacağım. Aşkım bir süredir zaten sıkıştırıyor. "Çok üzgünsün benimle neden paylaşmıyorsun" diye. Fakat ilerde bu olayları insani bir gaflette bulunup başıma kalkarsa aşkımı bitirebilir bu yüzden anlatmak istemiyorum. Ben onu çok seviyorum ve bu tür şeylerin ilişkimize zarar vermesini istemiyorum. İlk kez seviyorum ve kalbimin kırılması hele böyle bir durumdayken beni mahfedebilir.
Özlem, Maviş az sabır sonunda bizimde büyüdüğümüzü ayrı yaşantısı olan bireyler olduğumuzu kavrayacaklar
Hadi kutlayalıııımmmm:119::119::119::119::118::118::118::118::119::119::119::118::118::118::122::122::122::122:
Aman nişanlikoyla sorun olmasın da her şey hallolur kuşuuummm
Böyle günlerini hem kendine hem sevdiğine zehir etmeye değer miii?
Ağlayınca değişiyor mu?
Sen elinden geleni yaptın di mi?
O zaman gerisini bırak kuzum
Elbet vardır bir olacağı
Çağlam hep artık unutucam diyorum unutmuyorum artık bakalım nasıl olacak sabır taşı oldum iyice
Mavişimi üzmesinler kuzum benim senin gibi şeker kızı üzmesişnler ya, yapsınlar artık her bir şeycikleri zamanıdır diyorum inşallah gönlündekileri de bir an önce bulursun evnizi de istediğiniz gibi döşersiniz böylece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?