Dile getirmediğimde insanlar yaşantımı 4*4lük sanıyor.
Ne güzel seni çok seven abilerin var. Seninle ilgilenen annen var.
İyi bir işin, sevdiğin gözümün içine bakan bir adam ve yakında kendi evinde oturacağım iyi bir evliliğin.
Bunu ailem bile çok fazla dile getiriyor hatta bir keresinde dedim. "Babam yok anladım ama bari anne sen dur benim yanımda" diye.
Aşkım, kız kardeşim ve ben alışverişe çıktığımızda hesapladık.2016 ya kadar borç ödeyeceğiz. İlk 1 yıl 500 tl ile geçineceğiz. Mutfak masrafı, site aidatı, faturalar ve cep harçlıkları içinde.
Anneme durumu kız kardeşim anlattığında "sen ne üzülüyorsun onlara altınlarını satarlar yine senden benden iyi durumdalar. Sen kendi haline yan" dedi yengem.iyi niyet neresinde bunun diye düşünmek istemiyorum.
Bu günümüzede şükür diyorum belki daha kötüsüde olabilirdi diye.
Elbette anlayacakalr yaptıklarını belki bugün belki yarın ama muhakkak geçen süre zarfında mutluluğumuza gölge düşürmelerine izin vermeyelim inşalalh
Az önce nişanlıma ÖMRÜM yazacağıma MORUK yazmışım T9 klavye kullanıyorumda hızlı yazım derken öle olmuş diyo ki ben o kadar yaşlı mıyım ki
elifffff
diyet topiğinde bi göründün bi kayboldun
bekliyoreee
balayında hayırlı olsun bu arada
gel zayıflayak daha güzel ciciler giyeriz kız bak gel gel
**
Berfinhayırlısı olsun vayy be 12.12.12
umarım enişte adayının kıymetlimisiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn olursun
kuzucum bende bilmem neden öyle oldu benim ilk girdiğim zamanlarda sen yoktun sonradan gördüm ben seni açıkçası ben ilk
özge çağla aslı tuğçe hatice hümeyra ceren vs onları tanıdım seni sonradan tanıdım canım....
amaaa olsunnnnn senide sevdimmmm kuzummmm
bu arada ne güzel bir aşk hikayesinin başlıkları atılmış öyle valla çok heyecanlı inşallah senin için hayırlısı olur kuzum yaaa çok mutlu ol..
aslında sormaya çekindim sen ve cottonsugar sanırım kötü günler atlatmışsınız pek anlayamadım o yüzdende konuya dahil olamadım sormakta istemedim ..
herneyse inşallahh çok gerilerde kalmıştır
Bekliyoruzzz
berfomm2013 gelini olmalısınnn diyorummm baska da bişey demiyorumm
sana ne kadar deger verdigi belli
berfim berfommmm oyyy kuzucan uzunca yazmışsın maşallah kuzucum seni biz angaralarmı göndercez kızzzzz bide girdimi işe çalışıyormu şu anda berfo ben senin kuzenin oldğnu bilmiyordum
ay çok güldüm Allah iyiliğini versin emi
Kahvaltı yapıp evi toplayana kadar 6 sayfa yazmışsınız yaww... Çenenize maşallah
Gizimmmmmmm Lise den bi arkadaşım yasmin kullanmış 2 yıl korunma için kız şimdi hamile kalamıyormuş doktor tembelleşmiş demiş yumurtaları için... valla bunları duyunca haptan direktmen uzaklaşmaya başladım
işte zararı oluyor canım benim annem evlendiği gün hamile kalmış bana :) ben doğmuşum 5 sene hap kullanmış kesdtiğinde kardeşe ham,ile kalmış bünyeden bünyeye değişiyor iş yerindeki tüm arkadaşalr kullanıyor mesela ben mecburiyetten kullandım
elif canım saatleirni sana sölim akşamları fiks 9 da aldım alarm kurmuştum bazen alarm çalmadan atıyordum ağzıma
Gizim enişte özlesin eccük deeee
Mavişiiiimm aaaaa
Bak geliyo sopaaaaaa
Aslım tamam tatlimkooo
Çok teşekkürler bir umut oldun benim gibi balayında tırt çıkacak bir gelinciğe:9:
ohaa demek istiyorummm
senlede tanışabilirmiyizz:)
ben berfin izmitten
Sen git istemiyorum dedin ya banaaaaaa
ay çok güldüm Allah iyiliğini versin emi
işte zararı oluyor canım benim annem evlendiği gün hamile kalmış bana :) ben doğmuşum 5 sene hap kullanmış kesdtiğinde kardeşe ham,ile kalmış bünyeden bünyeye değişiyor iş yerindeki tüm arkadaşalr kullanıyor mesela ben mecburiyetten kullandım
elif canım saatleirni sana sölim akşamları fiks 9 da aldım alarm kurmuştum bazen alarm çalmadan atıyordum ağzıma
Mavişim koptuumm yaaaaaa
Oya neden yazmıyo artık ya?
Bi sıkıntısı mı var kiiii:44:
Yeni gelincikler de yorgun mu ne yazmıyolarr
olar mıı
hoşgeldin dedim,sonracıma bugün hastayım başka zaman gelsen parti yapardık dedim
hatta böyle olurdu dedim:118::118::119::119::124::124::124:
ama ama
ohaa demek istiyorummm
senlede tanışabilirmiyizz:)
ben berfin izmitten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?