'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Kahvaltı yapıp evi toplayana kadar 6 sayfa yazmışsınız yaww... Çenenize maşallah

Gizimmmmmmm Lise den bi arkadaşım yasmin kullanmış 2 yıl korunma için kız şimdi hamile kalamıyormuş doktor tembelleşmiş demiş yumurtaları için... valla bunları duyunca haptan direktmen uzaklaşmaya başladım

Eveet kuzum inşallah değerimizi anladıklarında çok geç olmaz:26::26::26:

Mavişim koptuumm yaaaaaa

Oya neden yazmıyo artık ya?
Bi sıkıntısı mı var kiiii:44:

Yeni gelincikler de yorgun mu ne yazmıyolarr

Son düzenleme:
Aslışımmmm bilemiyorummm neler oluyor bizeeeee yine neler oluyoooorr

Ben de 3 haziran sabahına uyanmak istiorum sevgilimin gogsundee gelsin artık huzur

bu arada benim de regl gunleri sapıttı son 6 aydır tutuyorum gunlerimiii ama bi abukluk var gibi denk gelcek mi gelmicek mi o bilem belli deil su ara

hatice önceki konunu da okudum ne yapmalıyım diye link verdiğini.

babanın mekanı cennet olsun.

ama sen çok fazla ailene kendini feda etmişsin. gerçek anlamda çok merhametli ve iyi niyetli birisin.bunu tüm samimiyetimle söylüyorum ama bazen bu yapı insana kaybettiriyor.. çünkü etraf çıkarcı insanlarla dolu. yengen ve abin (insan kendi kanına ,canına toz konduramıyor ama durum bu)

bir de kardeşlik de bir yere kadar oluyor. herkes çil yavrusu gibi dağılıyor. yaşın 27 -28 olmuş daha ne kadar kendini feda edebilirsin ki. senin de bir hayatın var asıl yaşaman gereken.

yengen mesela bebek odası aldırmış. 4,500 tl ye . -- onu asla ama asla almamalıydın. sana yada annenlere güvenerek mi çocuğu dünyaya getirmiş. yapma senin ailen yeğenin olabilir ama çizgini çek.

dik dur. sömürüyorlar resmen. bunun adı bu senin iyi niyetini ve sakin duruşunu çok güzel kullanıyorlar. biraz diş göster. ezdirme kendini. kimse senden kıymetli değil. ileride geçmişe dönüp baktığında kendin rahatsız olacaksın.

Allah herkesin karşısına senin gibi temiz yürekli insanları çıkarsın. dilerim bundan sonra herşey senin için iyi olur ama lütfen dediklerimi gözardı etme.

**

Berfin hayırlısı olsun vayy be 12.12.12

umarım enişte adayının kıymetlimisiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn olursun

inşALLAH öyle olur.. bide geçmişte kimseyle uzun bi ilşki yaşamamış. bu yüzden deger kıymet veriyor sağolsun :)

ben berfin izmitten canım :)
aşk hikayesi miydi bilmiyorum hiç böyle düşünmemiştim:)
hayırlısı olur inşALLAH güzel düşüyorum güzel olsun diye ümit ediyorum..

yagmur içinde benmde en büyük duam o.. ben onu çok ii anlıyorum

banada iyi beklemeler demek düşer

berfomm 2013 gelini olmalısınnn diyorummm baska da bişey demiyorumm

sana ne kadar deger verdigi belli

daim olsun çağlam inşALLAH :) 2013 gelini olmak için şartları zorlamalıyım:)
özge her sabah yayınlıyor
adımın olması lazım:)

berfim berfommmm oyyy kuzucan uzunca yazmışsın maşallah kuzucum seni biz angaralarmı göndercez kızzzzz bide girdimi işe çalışıyormu şu anda berfo ben senin kuzenin oldğnu bilmiyordum

yes angaralara. bakalım kısmet:) dha kesin bişey yok. aslında herşey tam olunca anlatcaktım ama söyledim işte..
ama iyi oldu söylemem. güzel yorumlarınız mutlu etti beni..

canım vergi müfetişliğini kazanmış ama gitmek istemiyor. yani daha iyi yerler olsun istiyor
kaymakamlığı kazandı. mülakatı olcak 1 ay sonra falan. onu bekliyor..
ama morali bozuluyor.. ben 98 aldım kaymakamlık sınavından diyor.. (100 üzerinden)
milelt torpille giriyor diyor.. hakkımızı yiyorlar diyor.. haklıda.. emek veriyosun torpillileri mülakatta alıyorlar

kızlar dua edin inşaALLAH kaymakamlık mülakatını geçer

işte zararı oluyor canım benim annem evlendiği gün hamile kalmış bana :) ben doğmuşum 5 sene hap kullanmış kesdtiğinde kardeşe ham,ile kalmış bünyeden bünyeye değişiyor iş yerindeki tüm arkadaşalr kullanıyor mesela ben mecburiyetten kullandım

elif canım saatleirni sana sölim akşamları fiks 9 da aldım alarm kurmuştum bazen alarm çalmadan atıyordum ağzıma

Kızlar çok çok sağolun kaç haftadır kötüydüm son birkaç gündürde dipdeydim resmen. Nişan günü bile beni üzmek için yarışanlara rağmen elimi bırakmayan sevgilim ev hep yanımda olan kız kardeşim vardı çok şükür sizlerin desteği sayesinde bu günlere geldim. Telkinleriniz, yardımlarınız olmasa belki bugün nişanlı biri olmayacaktım. Bu kadar stres, korku, sıkıntı içinde bile nefes almamı sağladığınız için çok çok çok teşekkür ederim. Hep söylüyorum ama bilmenizide istiyorum iyiki sizi tanımışım, iyiki hayatımda varsınız.

Berfo çok sevindim inşallah darısı Yağmurumun başına İnşallah dualarım sizlerle

LAvin arkadaşım 9 martta nişanlanıyor ve nişanlısıda seninkine benziyordu halleri. Evlenme teklif ettiği gün neredeyse arkadaşım boğazına yapışacaktı sinirden çocuğun bu gamsız halleri yüzündenki sonra süprizzzzzzzz nişanlanıyorlar darısı başına

Çağlam inşallah konuşacağım.Cumartesi buluştuğumuzda yüzyüze anlatacağım.Daha önce söylemiştim çok buluşamıyoruz maalesef

Aaaa alarm kurmak çok mantıklı yaaaaa
evde olurum hem oh ohhhh

Sağol Gizoottttt

Gizim enişte özlesin eccük deeee

Mavişiiiimm aaaaa
Bak geliyo sopaaaaaa

Aslım tamam tatlimkooo
Çok teşekkürler bir umut oldun benim gibi balayında tırt çıkacak bir gelinciğe:9
:

Tamam kuzum sustum ağlamıyom aytıkın tşk ederim sizlere iyiki varsınız canlartım canlarım iyiki tanımışım sizleri

Eniştene dedim o iş sana kalmış

olar mıı
hoşgeldin dedim,sonracıma bugün hastayım başka zaman gelsen parti yapardık dedim
hatta böyle olurdu dedim:118::118::119::119::124::124::124:

ama ama

Bana ne kiiiiiiiii
Yok yok gelirim kuzum
Tam gaz devam akşam b-fit e de gittttiiimmmm
Eriyoruuummmmm yenideeennn

Ben seni severim kiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…