'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Az önce nişanlıma ÖMRÜM yazacağıma MORUK yazmışım T9 klavye kullanıyorumda hızlı yazım derken öle olmuş diyo ki ben o kadar yaşlı mıyım ki

aslı aile planlamanız hayırlı uğurlu olsun
hep istediğinz planda gitsin inşallah
nişanlınla gitmen süper olmuş ayrıca

amin canım sağolasın

evet,kendi istedi gelmesi de iyi oldu. onun da soruları oldu dr'a ikimiz de rahatladık

evet sende miii?
Daha yeni başladım kuzum, yarın bi hafta olacak

Sen ne zaman başladın? Kaç cm diyomuşum şimdi bide

Ne kadarlık yazıldın? Sakın ihmal etme bak çok işe yarıyor.. ben diyet yapmadığım halde bayağı fark ettim.. belim 6 cm kalçam 6 bacaklar 4 er santim inceldim.. 4 ay olacak benim ama bunun 3 haftasını gidemedim dondurmak zorunda kaldım anneannemin yanına gittiğim için.. düzenli yaparsan çok güzel oluyor.. demetveler de şubesi var mı???

amin canım sağolasın

evet,kendi istedi gelmesi de iyi oldu. onun da soruları oldu dr'a ikimiz de rahatladık

bende nişanlımla gitmek istiyorum
çünkü hap kullanmamı istemiyor
ama kendi korunmakta istemiyor
ben mecburen hap olur diyorum ama

ne kalıyo geriye zaten:44:
gelsin kendi öğrensin madem

Bana iyi dileklerini sunan arkadaşlarım unutmayanlar güzel gelinciklerim Allah sizden razı olsun inş. sizde hep böyle mutlu olursunuz dualarımdasınız!

bende nişanlımla gitmek istiyorum
çünkü hap kullanmamı istemiyor
ama kendi korunmakta istemiyor
ben mecburen hap olur diyorum ama

ne kalıyo geriye zaten:44:
gelsin kendi öğrensin madem

Nişanlın olduğunda sıkılmaz mısın?
Bende mart sonu gibi doktora gitmeyi düşünüyorum.
Kesinlikle aşkımda gelmek isteyecektir ama çekinirim diye düşünüyorum.
PEki o korunmayacak sen korunmayacaksın zifafta hamile kalırsan ne yapmayı planlıyor enişte?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…