çok iş varr çokkkk
Kızlar tünaydıııınnnn
Ben giremiyorum bi kaç gündür işler yoğun nasılsınız Biz geçen hafta evi tuttuk haftasonuda mobilyalarımızı aldık çok şükür
Kızlar beni bi korku sardı işler ciddiye bindi :18: Ciddi ciddi evleniyorum galiba
ne yapacakmış o zaman her yıl çocuk mu :44::44::44::44:
hayır canım ben yanlış anlattım heralde:26:
nişanlım başka yollar da vardır araştırmak lazım diyor
benim bildiğim başka yol yok ama:26:
Oyam naptı sizin patron böyle yaaa
bende nişanlımla gitmek istiyorum
çünkü hap kullanmamı istemiyor
ama kendi korunmakta istemiyor
ben mecburen hap olur diyorum ama
ne kalıyo geriye zaten:44:
gelsin kendi öğrensin madem
merhaba canlarımm.
geçmişi 6334 ten sonra okuyamadım.
kv ile ilgili yorum yapan gelinciklerime, benim adıma üzülen iyi dilekte bulunan herkese çok teşekkür ederim. ayrıca berfincim haddim değil kusura bakma demişsin ama haddin canım, hiç çekinme. haklısın söylediklerinde çünkü. cahiller. okumuşlar falan çalışma hayatları olmuş. kv ile kp.emekli şu an. ama hiç etraflarından bişey görmemişler demekki.
benim sevdiceğim o aileden nasıl çıkmış hayret zaten
maşallahta aynı zamanda
bu iletişimimiz, bu saygımız sevgimiz olduktan sonra bize kimse bişey yapamaz allahın izniyle.
benimkide istemiyor ,hormonlar denge bozulacak zararlı diye. kondoma da ben güvenemiyordum.
ama dr. ilk zamanlar birbirinizi ve cinselliği öğrenene dek hap öneririm dedi. belli süre sonra kondoma dönersiniz dedi.
kendi istemiyorsaAllah korur ee yani mecburen sen korunacaksın o zaman.
kızlar benm şu erosuda anlatayayım..
kpss sınavından sonra 44 kilomla ankaraya gittimçok zayıflamıştım. sınav stresi sevdiğim insandan ayrılmam beni kötü etmişti..
kardeşimin sınavı ankradaydı oraya gitmemiz gerekiyodu.. gittik.. annem kuzenide arayın size yol yordam olsun diye.. (1.dereceden değil)
bende ne gerek var diyorum. onu en son 5 6 yıl önce görmüştüm sessiz sakin briydi. boşver anne o gelirse biz kardeşimle rahat olamayız bize bağ olur falan diyorum
ankaraya gittik. onunda sınavı vardı. neyse kardeşimde sınavdayken x şahıs yanıma geldi. merhaba merhaba:) konuşcak bişeymiz yok susbuz oturuyoruz.. zaten gelmeside istemiyodun hiç konuşma şevkim yok..
sonra kardeşim sınavdan çıkınca azcık ortam açıldı gülmeye eglenmeye başladık..
oda kpss girmiş.. 10 ay boyunca nasıl çalıştıgını anlattı hayran kaldım resmenböyle bir azim olamaz dedim.. benim 82 aldıgım sınavdan o 93 almış hatta p10 mu ne varmış onda türkiye 103. olmuş. way be dedimm...
kendilerin maddi durumu iyi olmayan bir aileydi.. yani o sıkıntılarla bu yerlere gelen birine hayran kaldım.. gerçkten hayran kaldım.. kendini ne güzel yetiştirmiş dedim.. çalışkan ve zeki geldi gözüme direk.. namaz vakitleri gelincede hep bizi mescite götürdü kendide kıldı ALLAH razı olsun bizimde kılmamıza vesile oldu..
bende topuklu ayakkabı giymişim. mahvoldum oralarda.. nerde bir bank görsem hemen oturma derdine girmiştim.. bana bakıp gülüyordu:) en son kalk sana babet alcaz dedi
izmite gelince indinizmi moladamısız falan hep ilgilendi..
ankradan izmite geldiğimde onun için aklımda kalan tek şey hayranlıktı..
benm kpssm açıklandıgında beni aradı..(ankaradayken laf arasında almıştı numaramı) 82 aldım diyince ağlıyordum oda beni teselli etti.. boşver falan üzme kendini falan..
bi kaç konuşamdan sonra bana duygularını anladım. ben bişeyler hissetmediğim için onunda kalbini kırmim diye uzak durdum..
12.12.12 aradı beni.. bana evlenme teklif ettiben tabi şoklardaydım.. bukadar ince oclagını hiç düşünmemiştim..ben cvb veremedim tabiki..
ailesi annesi babası beni çok istiyormuş zaten.. ablasıda güzel kız annesi gibi okumuşta tam sana göre biri diyip duruyormuş.. bende hımm yani ailen istediği için sende onayladın falan dedim. oda yok ben beni istemezsin diye cesaret edemediğini söyledi..
benm ailemde onu ister.. yani efendi aklı başında biri.. kötü bir isnan ldugunu düşünmüyorum..
bende onunla denemeye karar verdim.. hayırlısı inşallah olur dedim.. şuan konuşuyoruz msjlaşıyoruz. bana kendimi iyi hissetiyor.. neblm değerli oldugumu hissetiyor.. ayın 20siinden sonra izmite gelcek görüşcez bakalım hayırlısı olur.. ondan sonra olmadı ailelere söyleriz dedi. bilmiyorum yani. akışına bıraktım..
dualarınızı bekliyorum kızlar
amaa çoook önemli şeyler kaçırdınnn
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...buraya-gel-gel-cekinme-6340.html#post28785615
kızlar benm şu erosuda anlatayayım..
kpss sınavından sonra 44 kilomla ankaraya gittimçok zayıflamıştım. sınav stresi sevdiğim insandan ayrılmam beni kötü etmişti..
kardeşimin sınavı ankradaydı oraya gitmemiz gerekiyodu.. gittik.. annem kuzenide arayın size yol yordam olsun diye.. (1.dereceden değil)
bende ne gerek var diyorum. onu en son 5 6 yıl önce görmüştüm sessiz sakin briydi. boşver anne o gelirse biz kardeşimle rahat olamayız bize bağ olur falan diyorum
ankaraya gittik. onunda sınavı vardı. neyse kardeşimde sınavdayken x şahıs yanıma geldi. merhaba merhaba:) konuşcak bişeymiz yok susbuz oturuyoruz.. zaten gelmeside istemiyodun hiç konuşma şevkim yok..
sonra kardeşim sınavdan çıkınca azcık ortam açıldı gülmeye eglenmeye başladık..
oda kpss girmiş.. 10 ay boyunca nasıl çalıştıgını anlattı hayran kaldım resmenböyle bir azim olamaz dedim.. benim 82 aldıgım sınavdan o 93 almış hatta p10 mu ne varmış onda türkiye 103. olmuş. way be dedimm...
kendilerin maddi durumu iyi olmayan bir aileydi.. yani o sıkıntılarla bu yerlere gelen birine hayran kaldım.. gerçkten hayran kaldım.. kendini ne güzel yetiştirmiş dedim.. çalışkan ve zeki geldi gözüme direk.. namaz vakitleri gelincede hep bizi mescite götürdü kendide kıldı ALLAH razı olsun bizimde kılmamıza vesile oldu..
bende topuklu ayakkabı giymişim. mahvoldum oralarda.. nerde bir bank görsem hemen oturma derdine girmiştim.. bana bakıp gülüyordu:) en son kalk sana babet alcaz dedi
izmite gelince indinizmi moladamısız falan hep ilgilendi..
ankradan izmite geldiğimde onun için aklımda kalan tek şey hayranlıktı..
benm kpssm açıklandıgında beni aradı..(ankaradayken laf arasında almıştı numaramı) 82 aldım diyince ağlıyordum oda beni teselli etti.. boşver falan üzme kendini falan..
bi kaç konuşamdan sonra bana duygularını anladım. ben bişeyler hissetmediğim için onunda kalbini kırmim diye uzak durdum..
12.12.12 aradı beni.. bana evlenme teklif ettiben tabi şoklardaydım.. bukadar ince oclagını hiç düşünmemiştim..ben cvb veremedim tabiki..
ailesi annesi babası beni çok istiyormuş zaten.. ablasıda güzel kız annesi gibi okumuşta tam sana göre biri diyip duruyormuş.. bende hımm yani ailen istediği için sende onayladın falan dedim. oda yok ben beni istemezsin diye cesaret edemediğini söyledi..
benm ailemde onu ister.. yani efendi aklı başında biri.. kötü bir isnan ldugunu düşünmüyorum..
bende onunla denemeye karar verdim.. hayırlısı inşallah olur dedim.. şuan konuşuyoruz msjlaşıyoruz. bana kendimi iyi hissetiyor.. neblm değerli oldugumu hissetiyor.. ayın 20siinden sonra izmite gelcek görüşcez bakalım hayırlısı olur.. ondan sonra olmadı ailelere söyleriz dedi. bilmiyorum yani. akışına bıraktım..
dualarınızı bekliyorum kızlar
amaa çoook önemli şeyler kaçırdınnn
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...buraya-gel-gel-cekinme-6340.html#post28785615
en sağlıklısı prezervatif yada çekilme ama onu yapabilirler mi bilemeyecem :44::44::44:
Doktora katılıyorum yeni evlilier arasında teması engelleyecek şeylere karşıyım
Ayrıca çokça doğum kontrol hapı kullanmış biri olarak onlar hormon dengesini bozmaz canım,hormon dengesini düzenler,yumurtlamayı sağlıklı hale getirir, rahim kanserine yakalanma riskini de azaltır ayriyetten. Aslında o kadar da korkutucu değiller.
Kondoma karşıyım
kızlar hap konusunda bence tedirgin olmayın,en iyi korunma yöntemi diye biliyorum.
Ben şuan yazz kullanıyorum ve acayip memnunum hiç bir yan etkisini görmedim diyebilirim..
Yasmin kullanırken oldu ama yazz bana çok iyi geldi
kızlar hap konusunda bence tedirgin olmayın,en iyi korunma yöntemi diye biliyorum.
Ben şuan yazz kullanıyorum ve acayip memnunum hiç bir yan etkisini görmedim diyebilirim..
Yasmin kullanırken oldu ama yazz bana çok iyi geldi
hümeyram geri çekilme korunma yöntemi değil kiayrıca çok riskli o hızla sanmıyorum her zman kontrol edilebilsin
Mügemmmmm ne güzel valla...bende gögüs agrısı yaptı...gögüsler dolgunlastı o güzel ama agrı da oldu yani...yeni yeni geciyo gibi...zaten kanama yaptıgını sölemiştim....bi haftadan fazla o sürdü....hala arasıra geliyo miniminnacık...vücut alısmaya calısyo malum...ama bi kutu bitsin devam ederse dr a gidicem....
hümeyram geri çekilme korunma yöntemi değil kiayrıca çok riskli o hızla sanmıyorum her zman kontrol edilebilsin
bende istemiyordum kondomu.
nişanlım hormon dengemi bozacağını düşünüyordu.
tek dezavantaj olabilcek şey -ki o da kişiye göre değişiyor- uzun süre kullanımda yumurtaları tembelleştirme durumu.
benim için çok rahat vallahi.yasmin bekle beni..
**
sevdiceğim diyor ki ; doktor da dedi ilk zamanlar stresli ve baş dönmesi olabilirsin diye.senin sinirin zaten feci bir de haptan dolayı 2 kat olursa ben bittimdedimm oohh olur sana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?