'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Kızlar tünaydıııınnnn
Ben giremiyorum bi kaç gündür işler yoğun nasılsınız Biz geçen hafta evi tuttuk haftasonuda mobilyalarımızı aldık çok şükür
Kızlar beni bi korku sardı işler ciddiye bindi :18: Ciddi ciddi evleniyorum galiba

Selam Tuğçeee
Fark ettim yokluğunuuuu

Hayırlı olsun eviniiiizzzz
Eşyalardaaaaa

Ne çabuk halletmişsiniz öyleeeee
Biz de görebilecek miyiz seçimleriniiii

hayır canım ben yanlış anlattım heralde:26:
nişanlım başka yollar da vardır araştırmak lazım diyor

benim bildiğim başka yol yok ama:26:

Benim bildiğim de yok... takvim yönetimi var yumurtlama döneminde yapmazsan olmaz falan diorlar ama o garanti değil çünkü herkesin yapısı farklı maalesef... benim çoğu arkadaşım yumurtlama döneminde hamile kalmadı mesela hiç olmaz bugün dediğim gün kaldım kendimde inanamadım dedi mesela

merhaba canlarımm.
geçmişi 6334 ten sonra okuyamadım.
kv ile ilgili yorum yapan gelinciklerime, benim adıma üzülen iyi dilekte bulunan herkese çok teşekkür ederim. ayrıca berfincim haddim değil kusura bakma demişsin ama haddin canım, hiç çekinme. haklısın söylediklerinde çünkü. cahiller. okumuşlar falan çalışma hayatları olmuş. kv ile kp.emekli şu an. ama hiç etraflarından bişey görmemişler demekki.
benim sevdiceğim o aileden nasıl çıkmış hayret zaten
maşallahta aynı zamanda
bu iletişimimiz, bu saygımız sevgimiz olduktan sonra bize kimse bişey yapamaz allahın izniyle.

bende nişanlımla gitmek istiyorum
çünkü hap kullanmamı istemiyor
ama kendi korunmakta istemiyor
ben mecburen hap olur diyorum ama

ne kalıyo geriye zaten:44:
gelsin kendi öğrensin madem

benimkide istemiyor ,hormonlar denge bozulacak zararlı diye. kondoma da ben güvenemiyordum.

ama dr. ilk zamanlar birbirinizi ve cinselliği öğrenene dek hap öneririm dedi. belli süre sonra kondoma dönersiniz dedi.

kendi istemiyorsa Allah korur ee yani mecburen sen korunacaksın o zaman.

amaa çoook önemli şeyler kaçırdınnn

http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...buraya-gel-gel-cekinme-6340.html#post28785615

Doktora katılıyorum yeni evlilier arasında teması engelleyecek şeylere karşıyım

Ayrıca çokça doğum kontrol hapı kullanmış biri olarak onlar hormon dengesini bozmaz canım,hormon dengesini düzenler,yumurtlamayı sağlıklı hale getirir, rahim kanserine yakalanma riskini de azaltır ayriyetten. Aslında o kadar da korkutucu değiller.

Kondoma karşıyım

öğleden önce yazamadım içimde kaldı şimdi konu geçmiş ama diycem bananeee ve söylüyorum : bu kız bu sene giderr tam buraya yazıyorum hayırlısı olsun berfocum güzel olur inşallaahhhh

berfooo
kız şimdiye kadar neden anlatmadınnnn. maşallah diyelim canım inşallah gönlüne, gözüne, ruhuna, ahiretine hitap edecek bir eş olur sana.
hayırlısıyla en güzel şekilde devam etsin canım benim.
çok sevindiiimmm

kızlar hap konusunda bence tedirgin olmayın,en iyi korunma yöntemi diye biliyorum.
Ben şuan yazz kullanıyorum ve acayip memnunum hiç bir yan etkisini görmedim diyebilirim..
Yasmin kullanırken oldu ama yazz bana çok iyi geldi

en sağlıklısı prezervatif yada çekilme ama onu yapabilirler mi bilemeyecem :44::44::44:

hümeyram geri çekilme korunma yöntemi değil ki ayrıca çok riskli o hızla sanmıyorum her zman kontrol edilebilsin

bende istemiyordum kondomu.

nişanlım hormon dengemi bozacağını düşünüyordu.

tek dezavantaj olabilcek şey -ki o da kişiye göre değişiyor- uzun süre kullanımda yumurtaları tembelleştirme durumu.

benim için çok rahat vallahi. yasmin bekle beni..

**

sevdiceğim diyor ki ; doktor da dedi ilk zamanlar stresli ve baş dönmesi olabilirsin diye.senin sinirin zaten feci bir de haptan dolayı 2 kat olursa ben bittim dedimm oohh olur sana da

Hapı bırakınca çok kilo aldırıyor yaaa.. ben kullanmayacağım herhalde

Mügemmmmm ne güzel valla...bende gögüs agrısı yaptı...gögüsler dolgunlastı o güzel ama agrı da oldu yani...yeni yeni geciyo gibi...zaten kanama yaptıgını sölemiştim....bi haftadan fazla o sürdü....hala arasıra geliyo miniminnacık...vücut alısmaya calısyo malum...ama bi kutu bitsin devam ederse dr a gidicem....

İlk kutuda yapabilir demişti doktor canım belli bi düzene alışmak zor tabi

Hamile kalma riskini bırak geri çekilme cinsel ilişkinin sağlığı için de iyi değil. Erkek için de kadın için de olumlu yanı yok ben onu yöntemden saymıyorum yani.

Vallahi ben kullandım o kadar ne kilo aldım ne bir şey yasmin yan etkisi en az olanlardan biri ama tek biri bünyeme ağır geldi onda da doktor sakın yarım bırakma kutuyu geri çekilme kanaması olur dedi. İşte o zaman düzen bozulur aklınızda olsun asla kutuyu yarım bırakmayın o zaman hormonlar bozuluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…