- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
aslıcım günaydın tekrar....
seninki zaten esprili bir durum aslında güzelde olabilir komik yani.....
ohhh aşk lı kahvaltılar
ay enişte alem ya. benimkide kesin böyle derdi.blog açtım desem.
umarım gönlünü alır.
sen tepki vermesen emin ol ,o sözden incindiğini bile fark etmez,normal hayata devam eder gibi konusurdu.
haticem aradaki duvarı biraz daha inceltmek adına bence güzel olur.
aşk dolu bir söz yazarsın.(+18 değil ama ) ben de hediye istemedim. zaten borçlar vs. iyice çıkmaza girmeyelim diye. ona alacagım bi bokser ve macun da benim acımdan da ne kadar tutabilir ki.
esprili olur. ama yüz ifadelerini ben de cok merak ediyorum
Maviş sen bu adamla eğer gerçekten evleneceksen al karşına konuş derim.
Boşuna uzatmaya birbirinizi hırpalamaya değecek kadar ciddi bir sorun değilki bu.
Nacizane fikrim kimin adım attığı önemli değil birlikte mutlu olmak önemli bence sevdiğin birini bulmuşsan yıpranma, yıpratma
Berfoo, ÖZge, Pelin, Elif, Yağmur,Müge, Turguazz, xcvbnm, Gizem, Aslım, Özlem, Zehra ve Ceren Günaydın gelincikler
Daha kaç kez düzenliyeceğim biraz yavaş yazın yetişemiyorum
Berfo dün çok konuştuğundan olabilebilir mi yoğunluk?
Gündaşım az kaldı sadece 101 gün Aman Allahımmmmmmmmm :123::123::123:
Sağol Elifimhep mutlu olalım inşallah
Müge yakın oturacağız bende Esenbahçe Konutlarında olacağım.Belki birbirimize gidip geliriz.Turquazzzz da gelir.
Sağol gizem
Aslım dün çok konuştunuz kk bu çamaşırların reklamını koymuş. Hayır gelip giden erkekler reklama takılıyor bilgisayarıma bakınca
İyi akşamlaaarrr
Az harcaaa paranıııı
elif elim durmadı benim dünn ama çok güsellerdiii :)
kızlar günaydınn :) hakkaten bu yandaki kızlar ne yaaamüdür görse napıyon die forum olduğunuda anlatamam rezillikk
Kız sırf meraktan almayı düşünüyorum acaba ne yapar? Yüzü nasıl olur acep?
maviş : umut ediyosunb ekliyosun fedakarlık ediyosun.. sonradan böyle olunca çok kırılıyosun haliyle..
sana msj at yada atma diyemem ben.. ama ben olsam atmazdım herhalde..
bu konularda çok sertim malesef.. yani keskin çizgilerim vardır..
birinin beni ezmesine hakaret etmesine asla kaldıramam.. hele bu kişi erkekse direk türk filmine bağlarım..
o beni eziyor.. ilerde sevmicem ilerde aldatcak ilrde kıyabilcek bana diye..
bence siz konuşarak halledersiniz.. hatasını anlar elbet
elifff : bir ceren vardı canıı sıkılan
evlilikten çok bişey beklemek istemiyorumbu sefer umut ettiklerimiz olsa daha çok hayal kırıklıgı olur diye korkuyorum açıkcasıı
müge:milyonkerede maşALLAH diyorum. rabbim bu mutlulugu bütün gelinciklere nasip etsin
hatice: aynen hatice dün baya burda kaymattım işleri ihmal ettimama gel görkü hala burdayımm
bende sevgililer gününde abartılmamasından yanayımmbakalım biz bişey yapcakmıyız
14 şubatı sevmediğimide söylemedim. beni odun sanmasın diye
Evet kuzum hayırlısyla evlenecem ama bakalım konuşacam ama bilmiyorum yaa bu yaptığı iyice üzdü beni evet ilk başlarda mantık olmuş olabilir ama şimdi seviyorum ve değer veriyorum şayet yarın çıkarsak bakalım neler olacak ya burnumuzdan gelecek yada herşey tatlıya bağlanacak
berfin bence onu sevdiğini söyleyerek en güzel 14 şubat hediyesini verirsin
Aslı belki bende onu yapabilirşm hiç almadım aceba nasıl karşılar bilmiyorum sevgililer günü içinde değil başka birgün verrim ama nasıl karşılıcak merak konusu
öncelikle canım gelinliğinin modeli nasıl ben buradan plum arkadaşın tavsiyesiyle gittim kadıköyde iğne iplik modaevine ve de çok güzel bir fiyat aldım ... tavsiye ederim gitmelisin çok ilgililer ve ne istediysem ok dediler kuzum...
benim gelinliğime 1800-2400 arası fiyat verdi farklı yerler ben buraya tavsiye için gittim 1600 e hallettim kuzum ....
sen nereden fiyat aldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?