'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

İnşallah gönlümü alır kuzum yoksa daha ileri gidebilir ailem için sölediği sözü babam duysa kıyameti koparır ayrıca haklı olarak ama ben susuyorum ve bu konu açılınca konuşulursa yarın akşam şayet çıkarsa büyük bi tartışma çıkacak aramızda

Kızlar sevgililer günü bana göre anlamsız ilk senemizde bile üniden eve dönmüştüm oanada izah etmiştim dönüşte kar vardı vee çiçek ve kolye almıştı kıyamam hediye alıp vermei severim bende 1 2 hafta sonra trikolar almıştım benim kötü huun aynıntrikonun farklı renklerni alırım herkes azarlar beni

14 şuba içibse herkesin yaptığı bişiyi yapmak istemiyorum manane bana hediyr yada çiçek almasın ven ona gönderdiğigüpleri kalp kuuya koyup mektup yazdım içine haribo koydum yakın zamanda verecem bide parfüm almıştım geldiğindede harpey davidson aldım oda kesinlikle hediye alma bu sene doğum günümdede alma dio deli çünkü ben abartıyprum bide

Ama aceba napsan yani yarın çok gereksîz geliyo bana

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr

biz inşallah bu akşam iş çıkışı iş arkadaşımlar yeşilköy b-fit merkezine gidiyoruz ücretsiz seans alıcaz bakalım inşallah işe yaracak birşeydirr..

düğün üzeri aslında 300 lira beni çok zorlayacak ama napim napim allahım yardım ederrrr inşallah.

Kız sırf meraktan almayı düşünüyorum acaba ne yapar? Yüzü nasıl olur acep?

Evet kuzum hayırlısyla evlenecem ama bakalım konuşacam ama bilmiyorum yaa bu yaptığı iyice üzdü beni evet ilk başlarda mantık olmuş olabilir ama şimdi seviyorum ve değer veriyorum şayet yarın çıkarsak bakalım neler olacak ya burnumuzdan gelecek yada herşey tatlıya bağlanacak

maviş : umut ediyosunb ekliyosun fedakarlık ediyosun.. sonradan böyle olunca çok kırılıyosun haliyle..
sana msj at yada atma diyemem ben.. ama ben olsam atmazdım herhalde..
bu konularda çok sertim malesef.. yani keskin çizgilerim vardır..
birinin beni ezmesine hakaret etmesine asla kaldıramam.. hele bu kişi erkekse direk türk filmine bağlarım..
o beni eziyor.. ilerde sevmicem ilerde aldatcak ilrde kıyabilcek bana diye..

bence siz konuşarak halledersiniz.. hatasını anlar elbet

elifff : bir ceren vardı canıı sıkılan
evlilikten çok bişey beklemek istemiyorum bu sefer umut ettiklerimiz olsa daha çok hayal kırıklıgı olur diye korkuyorum açıkcasıı

müge:
milyonkerede maşALLAH diyorum. rabbim bu mutlulugu bütün gelinciklere nasip etsin

hatice:
aynen hatice dün baya burda kaymattım işleri ihmal ettim ama gel görkü hala burdayımm

bende sevgililer gününde abartılmamasından yanayımm bakalım biz bişey yapcakmıyız
14 şubatı sevmediğimide söylemedim. beni odun sanmasın diye

kızlar ben cok gıremıyorum nete ama yazdıklarınızı okuyorum arada hepınız cok tatlısınız.
bende agustosta gelın olucam ınşallah sız gelınlıklerınızı hallettınız mı hallettıysenız nasıl oldu?
ben ıst.dayım kadıkoydekı bı gelınlıkcıden 1500-2500 arası bır rakam aldım sızce nasıl?
başka onerısı olan var mı acaba?
yardım lutfen gelınlık olayını kafamdan cıkarmak ıstıyorum

evet kuzum çok güzel anlatmışsın şimdi düne kadar ne hevesliydim bi şeyler güzel olsun babamdan yarın için zar zor izin aldım ne işiniz var dedi oturun oturduğunuz yerde ama verdi sonunda izni ama şimdi hiç hevesim kalmadı hiçbirşeye yarın eve gidip akşam uyumak isityorum sadece çıkmak istemiyorum

dila al benden de o kadar

sürekli sayfayı indiriyorum biri gecerken

**

berfin bence onu sevdiğini söyleyerek en güzel 14 şubat hediyesini verirsin

maviş senin sıkıntınıda gördüm canım sıkma canını arada öle patavatsızlıklar yapabiliyolar üstüne yanlış anlaşılmalar eklenince de sonuç farklı oluyoo evet yanlış laf etmiş hem daha babanın evindesin yanii saat erken. bence yarına hatta bugün düzelirsiniz sizz :) güsel olcak herşeyy

Aslı belki bende onu yapabilirşm hiç almadım aceba nasıl karşılar bilmiyorum sevgililer günü içinde değil başka birgün verrim ama nasıl karşılıcak merak konusu

biri oya mı dedi

geldim kızlar
geçmişi okuyacaktım, bir sayfa iki sayfa derken. ay niye okuyorum ki, zaten konu hakkında yorum yapsam çok komik oluyor dedim, geldim.
neyseki elifin özetinden ve aslının açıklamalarından olayları biliyorum

Bu arada GÜNAYDIN

1) Sabah giremedim çünkü bir blog çekilişine katılmıştım, sevgililer günü için kurabiye çekilişiydi. Bana çıkmış
çok sevindim. zaten rüyama da girmişti onunla yazışıyordum.

2) Aslı buradamı? yurt içi kargoyla uğraşıyorum gg kodu ile gönderim yapılmadığı için kargo ücreti 15 lira gelmiş, ona itiraz ettim, şimdi de dilekçe yazacağım. sinir oldum. şirketimizin adına göndereydim daha iyiydi

3) iş ile ilgili itiraz dilekçeleri yazıyordum ( ay birden ne kadar itirazcı biriymişim ben, birden farkettim )

4) hepinizi ÇOKKKKK özledim

berfin bence onu sevdiğini söyleyerek en güzel 14 şubat hediyesini verirsin

gerçkten kalbimde hissetiğim zaman söylemk istedim:26::26:

dün mektuplaşalımmı dedi çok güzel olur dedi.. ilerde çok güzel anı kalacak dedi.. öyle hoşuma gittikii

Aslı belki bende onu yapabilirşm hiç almadım aceba nasıl karşılar bilmiyorum sevgililer günü içinde değil başka birgün verrim ama nasıl karşılıcak merak konusu

başbaşa iken verme de sonu böyle bitebilir

çok eğlenmiştim ben o gün ,gülmekten çatladım

yemek yiyiyorduk ,paketi ulu orta açma sonra karışmam dedim neyse ki dinledi. bakması ile kapaması bir oldu

ayy lavınya mıydı adını tam hatırlayamıyorum ama akşam yazarım buraya canım. ben de tavsıye uzerıne gıttım ama 1500 en uygunu olan yanı dahada cıkıyor rakam. sızce nasıl fıyat olarak az mı cok mu?? bılemedım şimdi

ben straplez ustu dantel alt tarafı tul ıstıyorum sade bır model olsun ıstıyorum canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…