'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

gerçkten kalbimde hissetiğim zaman söylemk istedim:26::26:

dün mektuplaşalımmı dedi çok güzel olur dedi.. ilerde çok güzel anı kalacak dedi.. öyle hoşuma gittikii

evet orası da öyle. onu sen daha iyi bilirsin.

yaaaa ne romantik mektuplaşmak mı.. böyle erkekler kaldı mı ya ,helal olsun

benim istediğim gelinliği istiyorsun canım :):):):):): şuanda ben diktiriyorum ....
bak ucuz olması önemli evet ama bence istediğin gibi olmasıda önemli ve ben sana benim tavsiye ettiğim yerle bir görüş derim ben şuanda çok çok memnunum ve ne istediysem fazlasıyla not alındı sölemediklerim bile yapılıyor.......

1) kalp kalbe karşımı dersiniz...
2)ohaa bukadar olurmu dersiniz..
3) haddi ordan yalan söylüyormu dersiniz bilemem ama anlatimmm

dün ben x şahsiyete canım demeye başladım. normalde demiyordum. oda hemen fark etmiş tabi..
akşam konuştuk telde öyle havadan sudan.. küçük miniminnacık bir sorun çıktı.. bide yeni oldugu için ben hassasım hani ister istemez mükemmel olsun istiyorum..

sorun çıktıktan sonra ben ona ismiyle hitap etmeye başladım.. neyse akşam uyudum rüyama geldi.. bana diyorduki bana neden ismimle hitap ettinki.. öyle üzüldümkü diyordu..

sabah rüyamı ona anlattım. vee ondan şok cevap oda aynı rüyayı görmüş bana demişki oda rüyasından canın cicindim neden hemencecik adımla hitap ettin diye..

öyle şaşırdımki anlatamam x şahsiyet dürüst biri yalan söylediğini hiç düşünmüyorum..
onun için ben yukarda saydıgım maddelerde ohaa bukdar olurmu diyenlerdenim

oya burdayım

15 tl mi yuhhhhhhhhhhhh

saçmalığa bak ya. nerdeyse yarı parası oraya gitcek. ne yapmamız gerek. dur ben msn geliyorum.

tamam canım soyledıgın yere de bakıcam inşallah zaten bır kere daha gıtmem lazım cok teekkur ederım gercekten ılac gıbı geldın

Dila Günaydın

Berfooo bende işten bakamıyorum kaçırıyorum sonra gıcık oluyorum şöyle hem burayı hemde işleri idare edebileceğim şekilde clonum olsaydı.Emin ol hepimiz aynı durumdayız. Bir taneside neden çamaşırlara burada bakıyorsun anladık yeni nişanlısın ama ayıp dedi dövesim geldi kadını .

taze gelincik günaydın.

Maviş sen bilirsin ama değmez diyorum yine

Aslım utanmasam deneyeceğim bakalımda alıp nerde saklayacağım,nasıl götüreceğim onu düşünüyorum.

Son düzenleme:

hg büseyin başkan ben 4. maddeye giriyorum sanırımmm

gerçkten kalbimde hissetiğim zaman söylemk istedim:26::26:

dün mektuplaşalımmı dedi çok güzel olur dedi.. ilerde çok güzel anı kalacak dedi.. öyle hoşuma gittikii

ya ben benimkine askerdesin bari bi tane mektubumuz olsun diyorum yok bana ulaşmadan üsttekiler okuyo okumasınlar yollama dio :) içimde kalcakk ama yapacamm

vayy maşallahhh siz birbirinizi bırakmayın emii :)

berfin siz olmussunuz kuzum

tutmuşmu mayamızz
akşamda mektup yazayım ne yazcam onuda bilemiyorumyaa

korkma kuzum ya....gülmeyip napcazzz......Allah aglatmasın korkutmasın.....

amin amin rabbim ağlatmasın hepimizi inşALLAH
akşam ne yemek yaptın. bn yemek yapmayı bilmiyorum:26::26: çok korkuyorum açıkçası bu konudan:26:

günaydınnn canlarım.....ben geldimmmmmmmmmm

hoşgeldin act_rest

bu arada kızlar arada yazıp çıkıyorum, bir zamanlar 2013 geliniydim sonra 2012 gelini oldum, buralara da yazardım:126: arkadaş grubundan yazılanları görünce de yazmadan edemiyorum arada sırada, af buyurun

kaşıklaaa mııı cem ceren olanlamı atacaklarrr

Son düzenleme:
Hatice hediye paketine sar,sonra posetle 3 -4 kere ve onları da koli bandı ile iyice sar.

ne zaman vereceksen eve dönerken ver.

bantladıgın ve sardıgın icin evde rahat saklarsın . ya da ne zaman vereceksen o gün al. evde saklama derdin de olmaz.

ben bu sefer poset poset bantlayıp iç içe gecirmek istiyorum

Rüyalar alemi çok ilginçtir
Ruhların serbestçe dolaştıkları bile söylenir
rüyalarla amel edilmez ama elinin arkasıyla da itilmezler

Hayırlara gitsin

valla balım pırasa yaptım aksam..yanına da turp tere falan cıkardımm...amannn yeter işte dedim..bide benim canım brokoli istedi...azcık da brokoli eksiledim....mis gibi yedim....bugün de karısık kızartma istedi beyimmkorkma sen ögretiriz biz sana...

krizsavar hosbuldum arkadasım....bi tatlı kasıgı yerim seni diyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…