- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
gerçkten kalbimde hissetiğim zaman söylemk istedim:26::26:
dün mektuplaşalımmı dediçok güzel olur dedi.. ilerde çok güzel anı kalacak dedi.. öyle hoşuma gittikii
ayy lavınya mıydı adını tam hatırlayamıyorum ama akşam yazarım buraya canım. ben de tavsıye uzerıne gıttım ama 1500 en uygunu olan yanı dahada cıkıyor rakam. sızce nasıl fıyat olarak az mı cok mu?? bılemedım şimdi
ben straplez ustu dantel alt tarafı tul ıstıyorum sade bır model olsun ıstıyorum canm
günaydınnn canlarım.....ben geldimmmmmmmmmm
benim istediğim gelinliği istiyorsun canım :):):):):): şuanda ben diktiriyorum ....
bak ucuz olması önemli evet ama bence istediğin gibi olmasıda önemli ve ben sana benim tavsiye ettiğim yerle bir görüş derim ben şuanda çok çok memnunum ve ne istediysem fazlasıyla not alındı sölemediklerim bile yapılıyor.......
biri oya mı dedi
geldim kızlar
geçmişi okuyacaktım, bir sayfa iki sayfa derken. ay niye okuyorum ki, zaten konu hakkında yorum yapsam çok komik oluyor dedim, geldim.
neyseki elifin özetinden ve aslının açıklamalarından olayları biliyorum
Bu arada GÜNAYDIN
1) Sabah giremedim çünkü bir blog çekilişine katılmıştım, sevgililer günü için kurabiye çekilişiydi. Bana çıkmış
çok sevindim. zaten rüyama da girmiştionunla yazışıyordum.
2) Aslı buradamı? yurt içi kargoyla uğraşıyorumgg kodu ile gönderim yapılmadığı için kargo ücreti 15 lira gelmiş, ona itiraz ettim, şimdi de dilekçe yazacağım. sinir oldum. şirketimizin adına göndereydim daha iyiydi
3) iş ile ilgili itiraz dilekçeleri yazıyordum ( ay birden ne kadar itirazcı biriymişim ben, birden farkettim)
4) hepinizi ÇOKKKKK özledim
çağlaaaaaaa akşam çok korktum başıma kötü bişey gelcek diye.. okdar güldümki dünnn
gerçkten kalbimde hissetiğim zaman söylemk istedim:26::26:
dün mektuplaşalımmı dediçok güzel olur dedi.. ilerde çok güzel anı kalacak dedi.. öyle hoşuma gittikii
1) kalp kalbe karşımı dersiniz...
2)ohaa bukadar olurmu dersiniz..
3) haddi ordan yalan söylüyormu dersinizbilemem ama anlatimmm
dün ben x şahsiyete canım demeye başladım. normalde demiyordum. oda hemen fark etmiş tabi..
akşam konuştuk telde öyle havadan sudan.. küçük miniminnacık bir sorun çıktı.. bide yeni oldugu için ben hassasım hani ister istemez mükemmel olsun istiyorum..
sorun çıktıktan sonra ben ona ismiyle hitap etmeye başladım.. neyse akşam uyudum rüyama geldi.. bana diyorduki bana neden ismimle hitap ettinki.. öyle üzüldümkü diyordu..
sabah rüyamı ona anlattım. vee ondan şok cevap oda aynı rüyayı görmüşbana demişki oda rüyasından canın cicindim neden hemencecik adımla hitap ettin diye..
öyle şaşırdımki anlatamamx şahsiyet dürüst biri yalan söylediğini hiç düşünmüyorum..
onun için ben yukarda saydıgım maddelerde ohaa bukdar olurmu diyenlerdenim
berfin siz olmussunuz kuzum
korkma kuzum ya....gülmeyip napcazzz......Allah aglatmasın korkutmasın.....
Eki Görüntüle 631997
hoşgeldin act_rest
bu arada kızlar arada yazıp çıkıyorum, bir zamanlar 2013 geliniydim sonra 2012 gelini oldum, buralara da yazardım:126: arkadaş grubundan yazılanları görünce de yazmadan edemiyorum arada sırada, af buyurun
1) kalp kalbe karşımı dersiniz...
2)ohaa bukadar olurmu dersiniz..
3) haddi ordan yalan söylüyormu dersinizbilemem ama anlatimmm
dün ben x şahsiyete canım demeye başladım. normalde demiyordum. oda hemen fark etmiş tabi..
akşam konuştuk telde öyle havadan sudan.. küçük miniminnacık bir sorun çıktı.. bide yeni oldugu için ben hassasım hani ister istemez mükemmel olsun istiyorum..
sorun çıktıktan sonra ben ona ismiyle hitap etmeye başladım.. neyse akşam uyudum rüyama geldi.. bana diyorduki bana neden ismimle hitap ettinki.. öyle üzüldümkü diyordu..
sabah rüyamı ona anlattım. vee ondan şok cevap oda aynı rüyayı görmüşbana demişki oda rüyasından canın cicindim neden hemencecik adımla hitap ettin diye..
öyle şaşırdımki anlatamamx şahsiyet dürüst biri yalan söylediğini hiç düşünmüyorum..
onun için ben yukarda saydıgım maddelerde ohaa bukdar olurmu diyenlerdenim
tutmuşmu mayamızz
akşamda mektup yazayımne yazcam onuda bilemiyorumyaa
amin amin rabbim ağlatmasın hepimizi inşALLAH
akşam ne yemek yaptın. bn yemek yapmayı bilmiyorum:26::26: çok korkuyorum açıkçası bu konudan:26:
Eki Görüntüle 631997
hoşgeldin act_rest
bu arada kızlar arada yazıp çıkıyorum, bir zamanlar 2013 geliniydim sonra 2012 gelini oldum, buralara da yazardım:126: arkadaş grubundan yazılanları görünce de yazmadan edemiyorum arada sırada, af buyurun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?