- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
Eki Görüntüle 631997
hoşgeldin act_rest
bu arada kızlar arada yazıp çıkıyorum, bir zamanlar 2013 geliniydim sonra 2012 gelini oldum, buralara da yazardım:126: arkadaş grubundan yazılanları görünce de yazmadan edemiyorum arada sırada, af buyurun
ya ben bildiğim yemekleri de unuttum.
brokoliyi haşlamak için ne yapıyordukilk suyu kaynatıp mı brokoliyi atıyorduk içine.:44:
maviş senin sıkıntınıda gördüm canım sıkma canını arada öle patavatsızlıklar yapabiliyolar üstüne yanlış anlaşılmalar eklenince de sonuç farklı oluyooevet yanlış laf etmiş hem daha babanın evindesin yanii saat erken. bence yarına hatta bugün düzelirsiniz sizz :) güsel olcak herşeyy
bebeğim ben brokoliyi temizleyip yıkıyorum iyice süzüldükten sonra tencereye yerlestiriyorum....su kaynatıp üzerine döküyorum....cok fazla değil ama....brokoli su içinde yüzmesin....sonra kapagını kapatıp bekletiyorum....buharıyla yumusuyo.....karnıbahar haslarken de aynısını yapıyorum...
ya ben bildiğim yemekleri de unuttum.
brokoliyi haşlamak için ne yapıyordukilk suyu kaynatıp mı brokoliyi atıyorduk içine.:44:
kriz savarrrrrr, ne iyi denk geldi bu öyle
buarada bende 2013 taliplisi ama 2012 geliniyim kiiiiiiiiii :109::109:
5 dk kadar mı tutuluyordu?
bir de diri diri kalması için ne yapıyorsunuz? oyam ,müge sana da bu sorular
ben yapınca dökülüyo :2:
ne o be sınava mı tabi tutuluyoruz
öhüm öhümmm, sor sor soru sor
diri kalması için az haşlasonra cumburlop soğuk suyun içine
Opra adın neydi hatırlamıyorum ama iş çıkışı zor olmaz mı?Günaydın tatlı ballı gelinciklerYarın sevgililer günü Canım askım yarın aksam gece calısıcak acaba dıyorum aksam burdan cıktıgımda yanına mı gıtsem ısyerının orda ona serenat yaparım cok sasırır bı opucuk verır gerı donerım evede uzak ama boyle mınıcık jestler bıle tatlı gelıo aşkı sevgiyi diriltio.Evlilik koşuşturmacasının içinde cokta ıyı olucak.
yahu yavaş olun be gözlerim böyle oldu
Hem dosyaya bakıyorum hemde size sonra adam diyorki dosyada neye gülüyorsun
hiç diye bildim sadece ne diyeyim zaten şu reklam canımı sıktı
Yanlardaki çamaşır reklamı di mi ???Aynen patronlarda erkek görseler vallahi rezil oldum
ne o be sınava mı tabi tutuluyoruz
öhüm öhümmm, sor sor soru sor
diri kalması için az haşlasonra cumburlop soğuk suyun içine
Opra adın neydi hatırlamıyorum ama iş çıkışı zor olmaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?