'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kriz savarrrrrr, ne iyi denk geldi bu öyle

buarada bende 2013 taliplisi ama 2012 geliniyim kiiiiiiiiii :109::109:

ya ben bildiğim yemekleri de unuttum.

brokoliyi haşlamak için ne yapıyorduk ilk suyu kaynatıp mı brokoliyi atıyorduk içine.:44:

canlar ben sayfaya giremiyorum bu yandaki reklamlardann gelen giden çokk daha sora uğrarımm

ya ben bildiğim yemekleri de unuttum.

brokoliyi haşlamak için ne yapıyorduk ilk suyu kaynatıp mı brokoliyi atıyorduk içine.:44:

bebeğim ben brokoliyi temizleyip yıkıyorum iyice süzüldükten sonra tencereye yerlestiriyorum....su kaynatıp üzerine döküyorum....cok fazla değil ama....brokoli su içinde yüzmesin....sonra kapagını kapatıp bekletiyorum....buharıyla yumusuyo.....karnıbahar haslarken de aynısını yapıyorum...

İnşallah düzeliriz kuzum ama ben adım atmıcam kendi suçunu anlasın ve gönlümü alsın yoksa uzarda uzar bu konu

5 dk kadar mı tutuluyordu?

bir de diri diri kalması için ne yapıyorsunuz? oyam ,müge sana da bu sorular

ben yapınca dökülüyo :2:

kriz savarrrrrr, ne iyi denk geldi bu öyle

buarada bende 2013 taliplisi ama 2012 geliniyim kiiiiiiiiii :109::109:

ben de 2012 taliplisi olup 2013'e kalacağımızı düşünürken 2012 gelini olan gelinim kiiiiii
bu arada hayatımda hiç brokoli yemedim :18: çok sağlıklı yemekte fayda var, sizleri tebrik ediyorum arkadaşlar, kansere karşı savaşalım

5 dk kadar mı tutuluyordu?

bir de diri diri kalması için ne yapıyorsunuz? oyam ,müge sana da bu sorular

ben yapınca dökülüyo :2:

ne o be sınava mı tabi tutuluyoruz

öhüm öhümmm, sor sor soru sor

diri kalması için az haşla sonra cumburlop soğuk suyun içine

Son düzenleme:
Günaydın tatlı ballı gelincikler Yarın sevgililer günü Canım askım yarın aksam gece calısıcak acaba dıyorum aksam burdan cıktıgımda yanına mı gıtsem ısyerının orda ona serenat yaparım cok sasırır bı opucuk verır gerı donerım evede uzak ama boyle mınıcık jestler bıle tatlı gelıo aşkı sevgiyi diriltio.Evlilik koşuşturmacasının içinde cokta ıyı olucak.

yahu yavaş olun be gözlerim böyle oldu
Hem dosyaya bakıyorum hemde size sonra adam diyorki dosyada neye gülüyorsun
hiç diye bildim sadece ne diyeyim zaten şu reklam canımı sıktı

Opra adın neydi hatırlamıyorum ama iş çıkışı zor olmaz mı?

yahu yavaş olun be gözlerim böyle oldu
Hem dosyaya bakıyorum hemde size sonra adam diyorki dosyada neye gülüyorsun
hiç diye bildim sadece ne diyeyim zaten şu reklam canımı sıktı

Yanlardaki çamaşır reklamı di mi ??? Aynen patronlarda erkek görseler vallahi rezil oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…