Benimkiler gördüler hınzırca güldüler.
Opra canım uğramak güzel fikir biz biribimizi göremifemiz zamanlarda metorbste farklı yönlere gidiyorsak bir durakta inip diğermizi bekloru ayak üstü öpüp koklayıp gidiyoruz bazenee o benim oldğum metrobse biniyor süpriz yapıyor
Ayyyyy özledim paşamı bu hastalık mat eti beni
Berfo rüyalarnız hayra çıkaın canım ben kızarsam isimli hitap etmem ama benmki ismimi söler ben canım derim kızgın oldummmu bana ismimi sölemesnede takılmıyorm ama benim eşşek ismini duymak istemiyomuş
Aslıcım donukpudram, benim için ne hissediyorsun kuzu söyle bakalım ama iyi ama kötü söylee içinden geçeni yütfen
Yağmurum tamam söylüyorum içimden geçeni hislerim beni genelde yanıltmaz ama yüreğime gelenleri döküyorum ;
sen hala kendini kanadı kırık hissediyorsun. bir girdabın içine hapsetmişsin kendini açılmak istiyorsun ama cesaretin yok gibi. içinde enerjin var ama tükenmişliğe vuruyorsun sanki kendini.
umut etmek istiyorsun ya da umut ediyorum diyosun ama kendine bile inandıramıyorsun sanki bunu.genel hayatın için diyorum bunu.
enerjin var ben hissediyorum ve inanıyorum sadece "ben" de.çiçekler açacak diyorum ya sana hep bundan dolayı aslında,tekrar filizlenmeye başlamanın vakti geldi. yüregin tertemiz ve bu hayat için temiz bir yürek yeterli.
aşk anlamında da iki temiz yürek birbirini bulacak.
bu arada özlem sevdiceğine naber ufaklık yazmış enişte yanlış anlamış ya
ben de benimkine yazdım verdiği cevap 'ufaklık mııı, kocaman adamım ben'
ah benim saf sevgilim
Olmaz sanırım yorgun olurum ama değer onun o yüzündeki şaşkın ifadeyi görmeyeAdım Elis buarada
Hiç sorma taze nişanlı dediler birde:26:Aaaa bide hınzırca güldülerbende sürekli sayfayı açıp indirmek zorunda kalıyorum bugün zor olucak
ben de 2012 taliplisi olup 2013'e kalacağımızı düşünürken 2012 gelini olan gelinim kiiiiii
bu arada hayatımda hiç brokoli yemedim :18: çok sağlıklı yemekte fayda var, sizleri tebrik ediyorum arkadaşlar, kansere karşı savaşalım
Yağmurun seni önce biiiSonra da o ağzını tırtılın öpsün emiii
Teşekkür ederim cnm aynen yazdığın gibiyimAmin inşallah o senin güzel yüreğin güzel görüüşünden
ben de yazayım benimkinebakalım o ne diyecek. çok merak ettim.
**
kızlar aklıma ne geldi.hepimiz her gün birsey bulup sevdiceklerimize yazsak mı tepkileri bakalım nasıl oluyor
valla çok iyi fikir aslımmm
benb seve seve uyarım, muzipliklere doyamıyorum çünkü
evet evet yapalımçok güzel olur.
bende varım
yazamayacağım şeyler olursa napacağummmmm
yok kız sanki ikisi birlikte kaynıyordu :44:
ay beni de şaşırttın
tabi yaa ikisi birlikte kaynıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?