benim bildiğim yeşil sebzeler direk kaynayan suya atılıyor, karnabahar falan soğuk suya koyup haşlanması beklenebilir.
bişey danışmak istemiştim ama kimse cevaplamamış. alınganlık edecek değilim, çok sık giremediiğim için tanımıyor olabilirsiniz sizde haklısınız. ilgili topiklere gidiyim en iyisi..
kızlar ben de yazdım 'naber ufaklık?' diye.
cevap: yemekteyim aşkım sen napıyosun
bişey danışmak istemiştim ama kimse cevaplamamış. alınganlık edecek değilim, çok sık giremediiğim için tanımıyor olabilirsiniz sizde haklısınız. ilgili topiklere gidiyim en iyisi..
benim bildiğim yeşil sebzeler direk kaynayan suya atılıyor, karnabahar falan soğuk suya koyup haşlanması beklenebilir.
teşekkürler brokoli tarifin için.
ne danısmıstın ? ya sayfalar cok hızlı ilerliyor kusura bakma. ben göremedim.:44::44:
**
çağla sms tarifen yoksa sen evde yüzüne söyle
teşekkürler brokoli tarifin için.
ne danısmıstın ? ya sayfalar cok hızlı ilerliyor kusura bakma. ben göremedim.:44::44:
:
ne gibi
yazacağımız şeyleri oylamaya sunarız o zaman.
**
ben de yazdım "naber ufaklık" diye ... cevap; "leennnnnnnn,akşama görüşcez senle"
bu arada Precious sen kıymetim misin? sorcam diyorum nick değişmiş ama kim diye? unutuyorummmm.....
nuray ,hümeyra hoşgeldiniz.
**
gaydirigubbak Elif napıyon yavrum kaç saattir aşağıdageceliklere mi daldın
kıymet canım ben görmedim ne sorduğunu :26: zaten öyle hızlı ilerliyor ki topicik bakamıyo insan geçmişe her zaman.
bidaha sor kuşum
çok sık girmesen de sen bu topiğin eskilerinden sayılırsınnn. ne demekmiş başka topige gitmek
bende görmedim ne danısmıstın?muhabbet hızlı ilerliyor Aslımın dediği gibi....kusura bakma cnm.
sence bu iyi bi fikir mi Aslım....kurtulusum yok bunun sonucunda biliyosun dimi
ne gibi
yazacağımız şeyleri oylamaya sunarız o zaman.
**
ben de yazdım "naber ufaklık" diye ... cevap; "leennnnnnnn,akşama görüşcez senle"
hummmmm napıyon kuzum nasılsın?
çağlamm evet o bizim kıymetimiiizzzz
nick değişmiş.
ben de ilk zamanlar bu kim diyordum hem de arkadaş listemde ekli.. diğer çağlacım açıkladııı.
yok o anlamda başka topiğe gitmicem canımmyani konuyla alakalı bi topiğe bakıyım dedim
rica ederim sitem etmek istemedim.
bence de sen artık evli bir hatun olaraktan bunu söylersen enişte alınabilir bile erkekler bu konularda hassas oluyorlar
bilir kişi gibi konuştum
oyam senin kocana yazamayacağın bişey de olursa artık biz nişanlılarımıza hiç yazamayız.bende varım
yazamayacağım şeyler olursa napacağummmmm
hoşbulduk canımmnuray ,hümeyra hoşgeldiniz.
**
gaydirigubbak Elif napıyon yavrum kaç saattir aşağıdageceliklere mi daldın
iyiyim canım sen nasılsınnnnn
iyiyim bende bebişim bildigin gibi...alısmaya calısıyorum her gün bir tatlı kasıgı alarak
Ayyy Nurayım bende sana teşkkür ediyorum yoksam bi yabancı gibi konuscaktım Kıymetimle yaaaa
Kıymetimmmm yirim seni kızzzz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?