'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

teşekkürler brokoli tarifin için.
ne danısmıstın ? ya sayfalar cok hızlı ilerliyor kusura bakma. ben göremedim.:44::44:

kızlar ben de yazdım 'naber ufaklık?' diye.
cevap: yemekteyim aşkım sen napıyosun

**

çağla sms tarifen yoksa sen evde yüzüne söyle

bişey danışmak istemiştim ama kimse cevaplamamış. alınganlık edecek değilim, çok sık giremediiğim için tanımıyor olabilirsiniz sizde haklısınız. ilgili topiklere gidiyim en iyisi..

kıymet canım ben görmedim ne sorduğunu :26: zaten öyle hızlı ilerliyor ki topicik bakamıyo insan geçmişe her zaman.
bidaha sor kuşum
çok sık girmesen de sen bu topiğin eskilerinden sayılırsınnn. ne demekmiş başka topige gitmek

bende görmedim ne danısmıstın?muhabbet hızlı ilerliyor Aslımın dediği gibi....kusura bakma cnm.

ne danısmıstın ? ya sayfalar cok hızlı ilerliyor kusura bakma. ben göremedim.:44::44:

**

çağla sms tarifen yoksa sen evde yüzüne söyle

sence bu iyi bi fikir mi Aslım....kurtulusum yok bunun sonucunda biliyosun dimi

:

rica ederim ne kusuru. evet sayfalar çok hızlı aktığından bende bir çok şeyi kaçırıyorum malesef

bu arada Precious sen kıymetim misin? sorcam diyorum nick değişmiş ama kim diye? unutuyorummmm.....

çağlamm evet o bizim kıymetimiiizzzz
nick değişmiş.
ben de ilk zamanlar bu kim diyordum hem de arkadaş listemde ekli.. diğer çağlacım açıkladııı.

yok o anlamda başka topiğe gitmicem canımm yani konuyla alakalı bi topiğe bakıyım dedim

bende görmedim ne danısmıstın?muhabbet hızlı ilerliyor Aslımın dediği gibi....kusura bakma cnm.

sence bu iyi bi fikir mi Aslım....kurtulusum yok bunun sonucunda biliyosun dimi

rica ederim sitem etmek istemedim.

bence de sen artık evli bir hatun olaraktan bunu söylersen enişte alınabilir bile erkekler bu konularda hassas oluyorlar

bilir kişi gibi konuştum

çağlamm evet o bizim kıymetimiiizzzz
nick değişmiş.
ben de ilk zamanlar bu kim diyordum hem de arkadaş listemde ekli.. diğer çağlacım açıkladııı.

Ayyy Nurayım bende sana teşkkür ediyorum yoksam bi yabancı gibi konuscaktım Kıymetimle yaaaa

Kıymetimmmm yirim seni kızzzz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…