- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
nişanlım aradı gayet güzel konuştuk kapatırken herkese selam söyle dedi bende a.s. sende söyle dedimkime söyleyeyim demesiyle kendime geldim sonra bir kahkaha patlattı ki sormayın pis
bn anlamadım.d kme dedi şimcik.d
nişanlım aradı gayet güzel konuştuk kapatırken herkese selam söyle dedi bende a.s. sende söyle dedimkime söyleyeyim demesiyle kendime geldim sonra bir kahkaha patlattı ki sormayın pis
aynn aynen
insan battımı çıkamıor
bnm kkartı borcum oldugu için şuan kendimi tutma aşamasındayım
annem nişan söz olsun başlarsın ne bu acelen dio.d
bnde alıp alıp bakıp bakıp sevmek istiyorum
ben de öyle aynen ortada hiçbir şey yok.
malum sevgilim daha atanamadı, zaten bizimkiler de ilişkimize o sebeple ciddi bakmıyorlar.
onlara göre zaten olma ihtimali pek yok
eee ne bu acele oluyorlar bu sefer.
zaten aldım bugün nevresim,almayacağım vazgeçtim, şimdi böyle deyince de kötü oldum.
:)))
Canım bende öyle düşünüyordum. Söz-nişan olsun o zaman alırım diyordum fakat o dönem sıkışıcam, hangi birini alıcam. Hepsini bir anda almaya kalkarsam boğulucam diye şimdiden emin adımlarla ve yavaş yavaş tamamlamak istiyorum. Kimseye de yük olmadan
Yaaa vazgeçtin miiiii
Bence almalısın canım... Sevgilin ne iş yapıyordu senin? Dualarım sizinle dilerim en kısa zamanda atanır canım benim...
sevgilim beden eğimiti öğretmeni
bu yıl çok az bi puan farkıyla kaçırdı ve tüm yıl sürekli çalışmıştı.
beraber geçireceğimiz zamanlardan kıstık ama isteğimize ulaşamadık.
inşallah ek atama olur da bizim de yüzümüz güler
Kuzum bende 1.yi aldım:)
Güle güle kullanalım inşallah:90:
canım siyah beyaz sarevin sateni var hemde çok kaliteli nille gezerken dokunma fırsatım oldu nilin çeyizindede var ayrıca tavsiye ederim,
zaten sen diğer üçünüde netten aldın dimi taçtan
İnşallah canım benim inşallah. Çok sıkıntılı bir bekleyiştir eminim ki... Allah size güç&kuvvet versin.
kızlar geldimm ben geldiiiiiiimmmmm
ben yokken de kaynatmıssınız bakıorm gelinciklerrr
kimler neler aldı bu gün bakalmmm
Benn aldım
Hoşgeldinnn canım
baktm ve gördüm hemen cnm güle güle kullannn
saol tatlışımmmm Nasılsın
iyiyim cnm, sen nasılsın:) ne güzel alışverişlerde yapılmısss, bizde annemle pazardan geldik simdi annem geçen hafta demişti de inanmamıstm bizim pazarda taç ve özdileğin outlet ürünleri satılıo çok ucuza hepsine baktm hiç bi hata da yoktu kızlarr sadece pakedi değişik die böleylmiş, hatta özdileiğin su modeli çarptı gözüme, benm beğendiklerm yoktu,
50 tl dedi ama buna
canım ben iyigeceleristanbul nevresim aldım saten.
çok severek aldım inşallah güzel olur.
bi de alternatif bi nevresim aldım ama annem göz koydu gibi,belki onlara hediye ederim.
mini tuzluklar aldım bi de.
yaa evim.nette metal süzgeç ve kek kalıpları beğendim ama kredi kartı borcum çok oluyor onları da alırsam.
bu sefer bu ay için birikim ayıramam deyip vazgeçtim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?