'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

nişanlım aradı gayet güzel konuştuk kapatırken herkese selam söyle dedi bende a.s. sende söyle dedim kime söyleyeyim demesiyle kendime geldim sonra bir kahkaha patlattı ki sormayın pis

bn anlamadım.d kme dedi şimcik.d

nişanlım aradı gayet güzel konuştuk kapatırken herkese selam söyle dedi bende a.s. sende söyle dedim kime söyleyeyim demesiyle kendime geldim sonra bir kahkaha patlattı ki sormayın pis

:)))

Canım bende öyle düşünüyordum. Söz-nişan olsun o zaman alırım diyordum fakat o dönem sıkışıcam, hangi birini alıcam. Hepsini bir anda almaya kalkarsam boğulucam diye şimdiden emin adımlarla ve yavaş yavaş tamamlamak istiyorum. Kimseye de yük olmadan

Yaaa vazgeçtin miiiii
Bence almalısın canım... Sevgilin ne iş yapıyordu senin? Dualarım sizinle dilerim en kısa zamanda atanır canım benim...

sevgilim beden eğimiti öğretmeni
bu yıl çok az bi puan farkıyla kaçırdı ve tüm yıl sürekli çalışmıştı.
beraber geçireceğimiz zamanlardan kıstık ama isteğimize ulaşamadık.
inşallah ek atama olur da bizim de yüzümüz güler

söz nişan olunca hani büyükleri alınırm
şimdi kçk ev alerleri tabak çanak nevresim almak mantıklı gelioyr

cicişler benm mesaim bitti
özleyin beni:)

öpüldünüz

İnşallah canım benim inşallah. Çok sıkıntılı bir bekleyiştir eminim ki... Allah size güç&kuvvet versin.

Kuzum bende 1.yi aldım:)

Güle güle kullanalım inşallah:90:

İnş. balım

canım siyah beyaz sarevin sateni var hemde çok kaliteli nille gezerken dokunma fırsatım oldu nilin çeyizindede var ayrıca tavsiye ederim,
zaten sen diğer üçünüde netten aldın dimi taçtan

Evet tatlım taçın sitesinde siyah vardı sadece düz. Beyaz desenli vardı kendinden desenli ama düz beyaz istiyorum ben sarevin sitesine bakayım bulursam ordan alırım canm.
Özel istekler bunlar değerlendirmek lazım

İnşallah canım benim inşallah. Çok sıkıntılı bir bekleyiştir eminim ki... Allah size güç&kuvvet versin.

aminnnnnnnnnnnnnnnnn Allah atama bekleyen tüm arkadaşlarımıza nasip etsin atanmayı en kısa zamanda.
Allah bu işi yönetenlere merhamet versin.
Sağduyu versin.

kızlar bugun çıkısta bir koşu bernardoya girrim cici seler aldım salata kaselermn mini kaselerini ve 3 lü çerezligini cips yerken güzel olur ilerde önlük ve tavuklu el havlusu bide paris eyfer kuleli ev havlusu begendm ama onu almadım

Bu hafta aldıgım cicilern fotografını çekip eve gittigimde ekliycem

Bide bernardoya yeni ciciler gelyordu kıp kırmızı bir takım gördüm şimdlk bu kadar

saol tatlışımmmm Nasılsın

iyiyim cnm, sen nasılsın:) ne güzel alışverişlerde yapılmısss, bizde annemle pazardan geldik simdi annem geçen hafta demişti de inanmamıstm bizim pazarda taç ve özdileğin outlet ürünleri satılıo çok ucuza hepsine baktm hiç bi hata da yoktu kızlarr sadece pakedi değişik die böleylmiş, hatta özdileiğin su modeli çarptı gözüme, benm beğendiklerm yoktu,
50 tl dedi ama buna

Eklentiler

• $marine.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 22
kızlar geldimm ben geldiiiiiiimmmmm
ben yokken de kaynatmıssınız bakıorm gelinciklerrr
kimler neler aldı bu gün bakalmmm

canım ben iyigeceleristanbul nevresim aldım saten.
çok severek aldım inşallah güzel olur.
bi de alternatif bi nevresim aldım ama annem göz koydu gibi,belki onlara hediye ederim.
mini tuzluklar aldım bi de.

yaa evim.nette metal süzgeç ve kek kalıpları beğendim ama kredi kartı borcum çok oluyor onları da alırsam.
bu sefer bu ay için birikim ayıramam deyip vazgeçtim.

Güzelmiş balımm

Ama ben sevmiyorum böyle şekilli şeyleri ya
özdileğin nevresimleri kaliteli balım. 4 senedir kullanıyorum ne rengine bişi oldu nede kumaşına gayet memnunum
12 sene önce annem taçtan lisanslı deniz kızı nevresim takımı almıştı
Hala kullanıyorum kızlar sadece çarşafında popo kısmında ağırdı rengi başka hiç bişeyi yok Nevresimlerimin hemen hepsini taç almak istiyorum o yüzden

O süzgeçlere bayıldım bende rengarenk
Ayrıca 3 lü kek kalıbını diyorsun sanırım balım bende düşündüm uygun geldi ama mutfak tarafına daha geçmediğim için almadım
Yatak odasını alayım kurbana kadar bitsin sonra banyo sonra mutfak balım

Selam kızlar nasılsınız? baya bir nevresim muhabbeti olmuş ben de nevresimlere çok bakınıyorum ama daha almadım hiç önce mutfağın ıvırını zıvırını bitireyim dedim ondan sonra ev tekstili ve elektirikli küçük ev aletlerine giricem ama önce işe girmem lazım bunları almam için. :97: O zaman da Taç, Sarev, Özdilek, Linens ve Days in colour'dan çıkmam artık.

Son düzenleme:
kızlar geldimm ben geldiiiiiiimmmmm
ben yokken de kaynatmıssınız bakıorm gelinciklerrr
kimler neler aldı bu gün bakalmmm

Benimkini gördün mü benimkini çok şirin:76: İçinde uyuyasım geldi aşkımcımla:76:

Sineray da aldı hemde ucuza kaptık hemen:76::90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…