'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlar bende sizin gibiydm ne görsem almak istiodm ama annem frenledi beni de süzgeç fln bunlar en son aşamada alınıcak seyler sen büyüklerini hallet dedi o gün bu gün mutfak araç gereçlerine bakmamaya çalışıorm, çok güzel ve kaçırılmıcak fiyata görürsem içimde kalmasn die o zman alıorm
bende çok büyük desenli nevresimleri sevmiorm pazarda bu kendini hemen belli ediodu:) eve gelince de hemen gerçek fiyatına baktm adam doru demiş
ama özdilek havluları vardı kızlar tanesi 7,5tan çok güzeldi ama almadm

gizoşşşş ne gelmiş kırmızı kırmızııı
hemen yarn gdip neler var bakmalıyımm

aslında bende öyle bir ayrım yok.
uygun olduğum zamanda indirimde ne görürsem onu alıyorum ama yatak odası konusunda bayağı bir ilerledim.
1 büyük şatafatlı yatak örtüm
5-6 nevresimim
1 battaniyem
1 uyku setim(dayım anneme hediye etmiş-annem de bana ayırmış)
şimdilik hazır.

eksiklerimike takımı,örgü battaniye ve 2-3 tane daha nevresim alınca başka çok eksik kalmaz.

mutfak için:
büyük bir çelik tencere takımı
çkb seti
kahvaltı takımı ve 12 kişilik yemek
tupper süper şef
günlük çkb
annem bazı kendine alırken küçük parçaları almıştı işte leğen,sarımsak doğrayıcı, yumurta fırçası gibi şeyler. bigün detaylı liste yapacağım.
eksiklerm:6 kişilik günlük yemek takımı.
dökme aliminyum ya da seramik taban tencere seti.
bakır tava ve cezve(babam artık bu devirde kalaycı yok, eskiyince kalaylayacak kimseyi bulamazsın diyor ama)
ufak tefek ama detayı bol şeyler(işte en zorları bunlar)

banyo için bir şey almadm, sizin eviniz belli ama bizim belli olmadığından aldıklarım uyumsuz olabilir.

bi de kızlar ihlas temizlik robotu var, 1500 tlcik(!) çok memnun kullananlar akabalarım falan.
çalışan bayanlar için daha pratik, haftada bi defa derinlemesine temizlik diyorlar.
taksitle almayı düşünüyorum onu.
annem de destekliyor ama.
bakalım daha karar vermedim.

Son düzenleme:
tam bakamadım yeni geldi dediler diziyorlardı bide krem puantiyeli önlük aldım hala eve gelemedm resimleri eklicem

Pekin ve sirenay çok cici şeyler aldınız acaba bende o kırmızı nevresim takımından alsammı diyordumda

yaa ben de o kırmızıyı alsa mıydım:44::44:

hem benimkiler cici değil mi yani

yaa ben de o kırmızıyı alsa mıydım:44::44:

hem benimkiler cici değil mi yani

seninkilerde cok ciciii cnm
ben beğendm, neymiş o kırmızı nevresm bende bakıym haniii
sanırm ben hiç kırmızı tnlarda almıcam kızlar nitekim nevresimlerimi tamamladk bi ikedaki kaldı, masallah orkidem yorulmadn mı kız o listeyi yazarkennn

sirenay eklemişti resmini ben şimdi bulamadım nedense.
çok cici aslında ilk onu almaya girmiştim siteye de almadan çıktım

valla liste yordu beni de
ama bi fikrim oldu, aslında ilk konuyu açan arkadaş olsaydı hepimiz listemizi,eksiklerimizi, tamamladıklarımız ilk sayfadan takip ederdik ne güzel.

kızlar oje demişken hangi oje yakışmazki bana diye bir blog var bir ara çok takip ederdim bulursanız bakın muhakak

Bu arada gelin oldum gidiyorum ve gelinyolu bloglarını takip ediyorum onlarda çok güzel

kızlar oje demişken hangi oje yakışmazki bana diye bir blog var bir ara çok takip ederdim bulursanız bakın muhakak

Bu arada gelin oldum gidiyorum ve gelinyolu bloglarını takip ediyorum onlarda çok güzel

düzenli takip ettiğim bloglardandır.
oje delisi, nemo latte, burdan you_know'un sahibi olduğu blog tırnaklar fora,ojemrujumrimelim,maviojelikız bu blogları neredeyse gün sektirmeden takip ederim.

gelin bloglarına da el atayım o zaman.

Bende de var oje merakı ama benmki titiz biraz benm yanımdayken kullan diyo tek başınaysan açık renk veya renksiz sür diyo Neyse alıştım artık ona özel hazırlanıyorum ikimizinde hoşuna gidiyo

adam beni kendine benzeteceğine ben onu kendime benzetirim.
benzettim de zaten.
benimle birlkte ojeci gezer, beraber makyaj malzemesi de alırız, ruj da.
oje havuzları tozlu olunca benim yerime elini daldırır.
ama nedense en çok kan kırmızı ojeleri sever.
onun için süreceğim inşallah yarın.

Oje sürmenemi karışıyor canım neden ki şaşırdım valla. :26:

İlk başlarda benmkide öyleydi iş ciddiye binince doğal güzellikten yana oldu. İlk senemizde beni istemiyodu bile makyaj yapmadan buluştugumuzda ben makyaja başladım dudaklarım dolgun oldugu için çok dikkat çekiyo. parlatıcı şeker pembesi tonlarını dışarda sürüyorum ki onu sürdüğümde bile mal mal bakan öküzler oluo rahatsız oluyoruz. Öyle bi karar aldık şuan 90 a yakın ojem var tek başımızaysak kullanıyorum bana kendisi söylüyo şunu sür diye. Hafif makyaj yap diyo. Buda benim işime geliyo. Aile yapısı farklı ama hoşuma gidiyo işte beni nasıl beğenicekse öyle oluyorum.

Hımm anladım canım ilginçmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…