gördüm görmemmmmkiiiiBenimkini gördün mü benimkini çok şirin:76: İçinde uyuyasım geldi aşkımcımla:76:
Sineray da aldı hemde ucuza kaptık hemen:76::90:
gördüm görmemmmmkiiiikaya maya olmus senin nevresimmmm
kızlar bugun çıkısta bir koşu bernardoya girrim cici seler aldım salata kaselermn mini kaselerini ve 3 lü çerezligini cips yerken güzel olur ilerde önlük ve tavuklu el havlusu bide paris eyfer kuleli ev havlusu begendm ama onu almadım
Bu hafta aldıgım cicilern fotografını çekip eve gittigimde ekliycem
Bide bernardoya yeni ciciler gelyordu kıp kırmızı bir takım gördüm şimdlk bu kadar
O süzgeçlere bayıldım bende rengarenk
Ayrıca 3 lü kek kalıbını diyorsun sanırım balım bende düşündüm uygun geldiama mutfak tarafına daha geçmediğim için almadım
Yatak odasını alayım kurbana kadar bitsin sonra banyo sonra mutfak balım
Selam kızlar nasılsınız? baya bir nevresim muhabbeti olmuş ben de nevresimlere çok bakınıyorum ama daha almadım hiç önce mutfağın ıvırını zıvırını bitireyim dedim ondan sonra ev tekstili ve elektirikli küçük ev aletlerine giricem ama önce işe girmem lazım bunları almam için. :97: O zaman da Taç, Sarev, Özdilek, Linens ve Days in colour'dan çıkmam artık.
tam bakamadım yeni geldi dediler diziyorlardı bide krem puantiyeli önlük aldım hala eve gelemedm resimleri eklicem
Pekin ve sirenay çok cici şeyler aldınız acaba bende o kırmızı nevresim takımından alsammı diyordumda
yaa ben de o kırmızıyı alsa mıydım:44::44:
hem benimkiler cici değil mi yani
yaa ben de o kırmızıyı alsa mıydım:44::44:
hem benimkiler cici değil mi yani
seninkilerde cok ciciii cnm
ben beğendm, neymiş o kırmızı nevresm bende bakıym haniii
sanırm ben hiç kırmızı tnlarda almıcam kızlar nitekim nevresimlerimi tamamladk bi ikedaki kaldı, masallah orkidem yorulmadn mı kız o listeyi yazarkennn
kızlar bu arada oje topicime de beklerim sizleri.
bugün toplu fotolar da ekledim.
kızlar oje demişken hangi oje yakışmazki bana diye bir blog var bir ara çok takip ederdim bulursanız bakın muhakak
Bu arada gelin oldum gidiyorum ve gelinyolu bloglarını takip ediyorum onlarda çok güzel
Bende de var oje merakı ama benmki titiz biraz benm yanımdayken kullan diyo tek başınaysan açık renk veya renksiz sür diyoNeyse alıştım artık ona özel hazırlanıyorum ikimizinde hoşuna gidiyo
Bende de var oje merakı ama benmki titiz biraz benm yanımdayken kullan diyo tek başınaysan açık renk veya renksiz sür diyoNeyse alıştım artık ona özel hazırlanıyorum ikimizinde hoşuna gidiyo
Oje sürmenemi karışıyor canım neden ki şaşırdım valla. :26:
adam beni kendine benzeteceğine ben onu kendime benzetirim.
benzettim de zaten.
benimle birlkte ojeci gezer, beraber makyaj malzemesi de alırız, ruj da.
oje havuzları tozlu olunca benim yerime elini daldırır.
ama nedense en çok kan kırmızı ojeleri sever.
onun için süreceğim inşallah yarın.
İlk başlarda benmkide öyleydi iş ciddiye binince doğal güzellikten yana oldu. İlk senemizde beni istemiyodu bile makyaj yapmadan buluştugumuzda ben makyaja başladım dudaklarım dolgun oldugu için çok dikkat çekiyo. parlatıcı şeker pembesi tonlarını dışarda sürüyorum ki onu sürdüğümde bile mal mal bakan öküzler oluo rahatsız oluyoruz. Öyle bi karar aldık şuan 90 a yakın ojem var tek başımızaysak kullanıyorum bana kendisi söylüyo şunu sür diye. Hafif makyaj yap diyo. Buda benim işime geliyo. Aile yapısı farklı ama hoşuma gidiyo iştebeni nasıl beğenicekse öyle oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?