'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

en önemlisi zaten senin ne düşündüğün,hem hoşuna gidiyorsa tabii ki sorun değil.
ben bu tip kıskançlıklara çok yatkın değilim.
yanii ben onu yakışıklı görünce çok mutlu oluyorum, o da beni bakımlı görünce çok hoşuna gidiyor.
düşünüyorum da Allah gönlüme göre vermiş.

Bende böyle istiyodum balım zaten ama ben bakımsız değilim. Oda öyle değil. Son derece modern giyiniriz. O konuda lütfen çok titizim cnm. Bakımlı olmak makyaj yapmakta değil hayatım. Yeri gelince tabikide yapıyorum. Ama günlük bi gezmedede makyaj yapmak istemiyorum. Zaten makyaj malzemelerinin içinde bulunan 3 maddeye alerjim var balım. İkimizinde işine geliyo. Ama arada kaçamaklar yapıyorum

slm ben geldimmm

hemen konuya dahil olmak istiyorum benim nişanlımda makyajıma falan karışmaz beraber gidip alırız hatta

Neyse kızlar ben yanlış anlaşıldım herhalde İyi geceler hepinize

pc başında değildim cevap yazamadım.
gayet güzel açıklamışsın.
ilk dediğinde yasaklanma gibi falan gelmişti ama anladım ki tatlı bir kıskançlık sizin, boğucu değil.
yanlış anlaşılmadın yani kuşum

kızlar bu arada istanbul nevresimimi gösterdim kuzuma çoook beğendi.
hiç istanbula gitmemiş olmasına, hiç bilmemesine rağmen beğenmiş olmasına ben de çok sevindim.
sonuçta onun gönlünün de olması çok önemli.

Son düzenleme:

Ben yenı katıldım buraya arkads eklemek gerekıyomu bılmıyorum 2-3 kere yazdım ama kımse cewap yazmadı benım sozlumde askerde eylulde gıttı 1 hafta war 1 ay olmasına haftaya yemın torenıne gıdıcem cok zorr gercekten ama yapcak bısey yok onumuzde engeldı o engelıde kaldırıcaz ınsallah aradan burada olanlar yazsınlar lutfen bn anlamıyorum

o tavuk mutfak havlusu canımcım aslında görmüştük önlüklerin yanındaydı hemen bide eyfer kulellileri çıkmış yeni gelenler olmuştu bir beyaz bir kırmızılı havlu 14 tl ye aldım herhalde 2 değişik model daha vardı tatlım

biraz çalıştım çeyizlerimin üstünde

ececik canım saol

essedeki tencereleri ve emsan tencereleri alıp bu yıl çeyiz alışverişimi bitircem kızlar mutfak ıvır zıvırı evde gereksiz yer kaplıyo birdaha almıycam

hoşgeldin cnm aramızaaa demekki sohbetin hararetinden cevap verememişiz o zman sana kusura bakma:))
yoksa topiğimiz herkese açık açan saolsn ortada çok ama gelip görse gözleri yaşarır
bu arada allah kavuştursn cnm sanırm böle denir:)) mutluluklar diliorm simdiden

Son düzenleme:

gizoş kesin karar verdn mi sen onları almaya ben hala çok kararlı gibi deilm yakından görsem belki daha emin olucam:S
öle diosn ama eminm görünce yine almak isticeksn azaltabilirsn ama bırakamzsnn benceeee

gizoş kesin karar verdn mi sen onları almaya ben hala çok kararlı gibi deilm yakından görsem belki daha emin olucam:S
öle diosn ama eminm görünce yine almak isticeksn azaltabilirsn ama bırakamzsnn benceeee

nil kuzum yoksa çeyiz hastalığınamı tutuldum ben

essedekileri ben gördüm hattaha bir alana bir bedava kampanyasında arkadaşımı yarı yolda bıraktım pişamanım şimdi kızla beraber alcaktım şimdi alsam benle almadın diye çemkirir herhalde ama pişmanım ne edem seviyorum kırmızı tencereyi çok tatlı

askerim hoşgeldin canım iyimisin sözlün nerede asker

hmmmm peki arkadaşın da mı bizimkilerden aldı gizem sen yakından gördün mü kırmızıları, senin bi kaybın olmaz o zman bir alana 1 bedavaymıs smdide %50 indirm snde görünce özendm bende arkadaşm dersn affettirirsn boşver sne benle all

Aramıza hoşgeldin canım. Dalgınlığa gelmiştir, sohbetin en koyu anında gelmişsindir gözümüzden kaçmıştır:76:
Kusura bakma e mi

Bu essedeki %50 indirim olayı çok ilginç ya ne zaman gitsem son iki aydır bugüne özel ya da son olarak %50 indirimden bahsediyorlar ee ben daha geçen hafta gittim, geçen hafta da bugün son gündü .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…