İlk başlarda benmkide öyleydi iş ciddiye binince doğal güzellikten yana oldu. İlk senemizde beni istemiyodu bile makyaj yapmadan buluştugumuzda ben makyaja başladım dudaklarım dolgun oldugu için çok dikkat çekiyo. parlatıcı şeker pembesi tonlarını dışarda sürüyorum ki onu sürdüğümde bile mal mal bakan öküzler oluo rahatsız oluyoruz. Öyle bi karar aldık şuan 90 a yakın ojem var tek başımızaysak kullanıyorum bana kendisi söylüyo şunu sür diye. Hafif makyaj yap diyo. Buda benim işime geliyo. Aile yapısı farklı ama hoşuma gidiyo iştebeni nasıl beğenicekse öyle oluyorum.
Hımm anladım canım ilginçmiş.
en önemlisi zaten senin ne düşündüğün,hem hoşuna gidiyorsa tabii ki sorun değil.
ben bu tip kıskançlıklara çok yatkın değilim.
yanii ben onu yakışıklı görünce çok mutlu oluyorum, o da beni bakımlı görünce çok hoşuna gidiyor.
düşünüyorum da Allah gönlüme göre vermiş.
Neyse kızlar ben yanlış anlaşıldım herhalde İyi geceler hepinize
Neyse kızlar ben yanlış anlaşıldım herhalde İyi geceler hepinize
kızlar bu hafta bernardodan aldığım cicilerim bu arada muffinler limangodan
Eki Görüntüle 266142 Eki Görüntüle 266149 Eki Görüntüle 266150 Eki Görüntüle 266151
Eki Görüntüle 266142 Eki Görüntüle 266149 Eki Görüntüle 266150 Eki Görüntüle 266151
aa kimsecikler yok bende kendi kendime sohbet edeyim:90::90::90::90::90::90::90:
üzülme lavantacımm zaman su gibi geçiyor ayrıca geç evlenmekte iyidir boşver erken evlenip napıcaksın??sevgilinde biraz kusura bakma ama seni oyalıyormu ne hem bizimkilere söylesem şimdi evlendirirler diyor hemde 1-2 yıl beklemek çok iyi olcak diyor var onun bi hesabı çok fazla güvenme sen yinede
kimse gelmesse artık kendi kendime laf atarım napıyım
Ben yenı katıldım buraya arkads eklemek gerekıyomu bılmıyorum 2-3 kere yazdım ama kımse cewap yazmadı benım sozlumde askerde eylulde gıttı 1 hafta war 1 ay olmasına haftaya yemın torenıne gıdıcem cok zorr gercekten ama yapcak bısey yok onumuzde engeldı o engelıde kaldırıcaz ınsallah aradan burada olanlar yazsınlar lutfen bn anlamıyorum
o tavuk mutfak havlusu canımcım aslında görmüştük önlüklerin yanındaydı hemen bide eyfer kulellileri çıkmış yeni gelenler olmuştu bir beyaz bir kırmızılı havlu 14 tl ye aldım herhalde 2 değişik model daha vardı tatlım
biraz çalıştım çeyizlerimin üstünde
ececik canım saol
essedeki tencereleri ve emsan tencereleri alıp bu yıl çeyiz alışverişimi bitircem kızlar mutfak ıvır zıvırı evde gereksiz yer kaplıyo birdaha almıycam
gizoş kesin karar verdn mi sen onları almaya ben hala çok kararlı gibi deilm yakından görsem belki daha emin olucam:S
öle diosn ama eminm görünce yine almak isticeksn azaltabilirsn ama bırakamzsnn benceeee
Ben yenı katıldım buraya arkads eklemek gerekıyomu bılmıyorum 2-3 kere yazdım ama kımse cewap yazmadı benım sozlumde askerde eylulde gıttı 1 hafta war 1 ay olmasına haftaya yemın torenıne gıdıcem cok zorr gercekten ama yapcak bısey yok onumuzde engeldı o engelıde kaldırıcaz ınsallah aradan burada olanlar yazsınlar lutfen bn anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?