'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Günaydın canlar günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı cumalar hayırlı bol kazançlı mutlu huzurlu stressiz çok fazla yorulmadan geçirebileceğiniz güzel bir iş dileğiyle
Öncelikle benim gibi sabahın köründe kalkıp işe gidenlere GÜNAYDIN
Sonram çalışmayıp sıcacık yatağında mışıl mışıl uyuyup bu mesajı uyarınca okuyacaklara GÜNAYDIN
Veee son olarak her zamanki gibi çalar saatini 5 dk daha uyuyim 5 dk daha uyuyim deyip gözlerini açtıklarında saatin 1 saat geçtiğini farkedip jet hızıyla yataktan fırlayip koştur koştur ise yetişmeye çalışanlara GÜNAYDIN
Yani kisacasi bu mesajı okuyan herkeze GÜNAYDIN GÜNAYDIN size
En tatli sabahlar Mavişle başlar Mavişli günler

günaydınnnn

Kızlar günaydın hümüm ayakkabını görmemiştim ben çok güzelmiş canım hayırlı olsun

Kıymetlim canım babamla tanıştırmanda bir sakınca yok babann bence bulunmaz cinsten helal olsun tanıştırabilirsin çokta iyi olur ablanda evleniyor zatennn

Canım benim mesajını şimdik gördüm, bizde de ilişkimizin ilk gününden ciddiyiz havası var. Hep evlilik konuları döner aramızda,hep planlar ama hep bir ertelemler. Neyse ilk zamanlar atama falan bekledik bunlar normal. Ben atanalı 2 yıl o atanalı 1 yıl oldu. Sevgilimle ailem Ekimde tanıştılar ve aslında benim ailemin beklentisi var. Defalarca dedim ama hep 'kaçmıyoruz, geldim tanıştım biliyorlar artık ciddi olmuğumuzu şartlar olgunlaşsın' sanki öğrenciyiz. Dün gece ağlamaktan uyuyamadım. Sabah uyanır uyanmaz ağladım. Beyefendinin gece yatmadan önceki konuşmamızdaki tek üzüntüsü halı saha maçında yenilmekti. o kadar umurunda. Yoruldum artık, ama ben kaybetme korkusu vermem gerçekten o bekletme konusunda diretirse ayrılacağım.Şimdiden bu kadar üzülmem ne demek ya. Sevdiğim adam beni nasıl böyle üzer aklım almıyor bir türlü. Ölsem de kurtulsam arkamda ağlasa.

Sabah sabah kalktım giyinmem lazım giyinemiyorum, suratım şiş,ağlamamak için dişlemi sıkıyorum başım ağrıyor zonk zonk ne için? Akşam olsa da bir an önce konuşsak. İnceldiği yerden kopsun gerekirse.

Lavin alttan alta "herşey tam olmasına gerek yok, olduğu kadar, yaşımız ilerliyor, kaç yaşında evlenicez- çocuk ne zaman olacak, kimse aileden destek görmüyor ki herkes kendi evleniyor" mjları ver bence. madem tepki veremiyorsun, bir de bu şekilde onu yatştırarark dene. (beyin yıkama yöntemleri konusunda takıldıkça böyle düşünür oldum galiba )
ilişki uzadıkça evlilikten yiyorsunuz derler ya aynen öyle. biz 5 sene görüştük, bence evleneli 3 4 sene olmuş gibi...
birikmişlikler var içimde, en ufak bir cümleyle dağ gibi oluyorlar, hemen tribe bağlıyorum
O yüzden fazla uzatmamak gerektiiğinin mjlarını alttan alta ver Şahsen ben öyle yapmıştım
Tabi erkekler maddi boyutu daha çok düşünüyor. haklı olarak ev geçindirme sorumluluğu hep onlara yüklenmiş durumda :l

kıymet
canım yaa şuan durum komiğime gittiği için sırıtıyorum kusura bakma
ama bir şekilde öğrenecekti zaten. inkar etmemişsindir umarım

Aslı yok yok merak etme krize yol açmadı toparladım durumu Gücünü kesmemiş saklamış içinde

Benden geçti, yaş kemale erdi, evli barklı insanım. öyle muziplikler gelmez artık aklıma..
siz bulun

Maviş çok güzel olmuşlar becerikli hatun

Hüm ayakkabın güzelmiş hayırlı olsun

Birdeeeeeeee elif çok şımartma boxer yeter

~~~~~~~~~~~

Biz sevgililergününü onun gececi olma sebebi ile ayrı geçirecektik.
Ama kuşkafalı ben aldığıma adım gibi emin olduğum anahtarları evde unuttuğum için ve ben görümceme gitmek istemediğim için işten erken çıktı geldi
erken dediğim 10 da evdeydi işte
hediye almamıştım, (dünki mesajımda bu sefer yazmışım, yanlış olmuş biz hiç 14şubatta hediye almayız kiiii)
ama o almış Kırmızı puantiyeli mutfak önlüğü almış bana

Tşkler kuzum yaa dün çok yorgun vede uykusuzdum o yüzden anca bugün bakabildim evet sefam oldu hatta kırmızı şarap bilem içtim ama hiç beyenmedim ıyk
Beni mutlu etmek için elinden geleni yapıyor yaa seviyorum ben bu çocuğu

Evet çıtalığa terfi etti kuzucum yaa zaten bi sözde takılan tek taşım vardı ama pırlantaydı pahalıydı o yüzden kıyıp takamıyordum illah takmam için daha uygun fiyatlı bişey almış sevdiceğim sevsin onu nişanlısı

Günaydın kuzularrrr...nasılsınız?...ben iyiyim mutluyum cok şükürr....dün iş cıkısı eve gittim biraz evi topladım. sonra kapı caldı.çok güzel bi buket geldi.sonra aşk aradı....carsıda bi yer söledi oraya gittim...sonra elimi tuttu en sevdiğim yerlerden biri olan Tuffy's e götürdü beni....çok güzel bi yemek yedik....gereksiz bişey almayım demiş....ben sac bakım ürünleri istiyodum...gitmiş wellanın bakım ürünlerini almıssss...hem sevindim hem üzüldüm...çok para vermişsonra eve geldik dusumuzu aldık...sarılıp uyudukkk

Benim de ilgi alanım kitap,Allah beni kitap okuyayım diye yaratmış sanki

Ya evlenince de böyle oturayım 3-4 saat kimse dokunmadan kitap okuyayım istiyorum inşallah olur.

Evliler buna lütfen yorum yapın.

Lavinimmm zor be kuzum....evleneli 15 gün oldu elime kitap alamadım daha..bende cok severim kitap okumayı ama zor oluyo...biraz rayına oturdu gibi evliliğim artık yatmadan önce okumayı düsünüyrum bendeeee...sen hesap et...ben işten 4 bucuk 5 gibi cıkıyorum 5 dk da evdeyim....evi topla,yemek yap derken 2 saat geciyo..sonra eşim geliyo....yemek ye cay kahve dizi izle film izle saat olmus 10...sonra uykum geliyo yorgunluktan çünkü iş yerinde de yoruluyorum.çizim yapmaktan gözlerim yanıyo agrıyo...öle işte kuzum....umarım sen vakit ayırabilirsin....bir de artık kabugunu kır diyorum....baskın karakter ol su evlilik konusunda...öle evlilik budalasıyım gibi laflar da etme bence....kaç yıldır emek veriyosun karsılıgını almasın.cok şükür ikinizin de işi gücü var....her şey olur...sen güzellikle anlat sevdiceğine bebiş tmm borcsuz bişey olmuyo ailenden yardımın yoksa tabi....o yüzden bi an önce kurun yuvanızı derim

Hümeyraaammmmm ayakkabıların cok sekerrrr...mutlulukla giy inşallah..tez zamanda gelsin o günnn

Kıymetim bence de yalan söyleme...hayırlısı buymus öyle düsün....bence güzelce anlatsın annen babana..sonra da sen konusursunnn balım

Son düzenleme:

Tşkler evli kıdemli hatun geçer not aldım mı acep

2013 YILI GELİNLERİ TAHMİNİ VE KESİN DÜĞÜN TARİHİ LİSTESİ

donuk_pudra : 29 Mart 2013 Kına
:123:30 Mart 2013 Düğün ...................... 43... :123:

plum88 :25 Nisan 2013 Kına
:123:27 Nisan 2013 Düğün .....................70... :123:

karenimmo :?? Mayıs 2013 Kına
:123:18 Mayıs 2013 Düğün.....................92... :123:

pernicketygirl : 18 Mayıs 2013 Kına
:123:19 Mayıs 2013 Düğün .....................93 ... :123:

35ebrus35 : 22 Mayıs 2013 Kına
:123:23 Mayıs 2013 Düğün .....................97... :123:

lajoie : 24 Mayıs 2013 Kına
:123:25 Mayıs 2013 Düğün .....................99 ... :123:

beynelminel : 24 Mayıs 2013 Kına
:123:25 Mayıs 2013 Düğün .....................99 ... :123:

Cookie_Dough : 31 Mayıs 2013 Kına
:123:02 Haziran 2013 Düğün .....................107 ... :123:

OPRA : 31 Mayıs 2013 Kına
:123:02 Haziran 2013 Düğün .....................107 ... :123:

kardeIen : 5 Haziran 2013 Kına
:123:07 Haziran 2013 Düğün .....................112 ... :123:

telomer : 8 Haziran 2013 Kına
:123:16 Haziran 2013 Düğün .....................121 ... :123:

muhendis_ : 15 Haziran 2013 Kına
:123:16 Haziran 2013 Düğün .....................121... :123:

_meLinDa_ : 20 Haziran 2013 Kına
:123:22 Haziran 2013 Düğün .....................127... :123:

susu_ :21 Haziran 2013 Kına
:123:22 Haziran 2013 Düğün .....................127... :123:

oslemys_ :22 Haziran 2013 Kına
:123:23 Haziran 2013 Düğün .....................128... :123:

gaydirigubbak : 09 Ağustos 2013 Kına
:123:11 Ağustos 2013 Düğün .....................177 ... :123:

xcvbnm : 23 Ağustos 2013 Kına
:123:24 Ağustos 2013 Düğün .....................190 ... :123:

röfleli kedi: 31 Ağustos 2013 Kına
:123:01 Eylül 2013 Düğün .......................198... :123:

engineerelif: ?? Eylül 2013 Kına
:123:22 Eylül 2013 Düğün .......................219...:123:

LAVİN seni okuduğuöda gerçekten canım çok sıkıldı ve üzüldüm.
Aşkımda benimle ne zaman evlenmek istese geri kaçıyor, ailemle tanışmak istediğinde ise erteliyordum.
Maddi sorunları bahane ediyordum sonra birgün alıp karşına konuştu.Uzun uzun her şeyi anlattı ve ben kalbini nasıl kırdığımı fark ettim.
Kendimi senin yüzünde evlenmeye zorlayan sapıklar gibi hissediyorum. Sana olan duygularımı biliyorsun.Ne kadar borçsuz harçsız evlenelim desekde olmaz biliyorsun. Hem birlikte birşeyleri yaparsak bu aşkımızı dahada güçlendirir.Hazıra konduğumuzda kıymetini bilmeyiz. Birlikte emek harcayalım demişti. Kısaca beklentilerini, yaptıklarımı ve sonuçlarını anlattı. Çok yorulmuştu. Çok kırılmıştı ve benim bu tavrım onu gerçekten ne yapacağını bilmez hale getirmişti. Ben sevmediğimi düşünüyordum.Birkaç gün düşündükten sonra kabul ettim ve ailemle tanıştı sonucu biliyorsun.Gerçi benim ertelememin tek sebebi maddiyat değildi. Ciddi ailevi sorunlar vardı. Halada var ve onu bu şekilde bir girdaba sürüklemek istemiyordum. Ne kadar gelgitler yaşadığım herkesce malum ama inandığım adamın elinden tutup yürümeye başladım. Sende anlat eğer seviyorsa ve sana değer veriyorsa makul bir yol çizecektir. Yok boş zamanalrını değerlendirdiği bir maceraysanda yol ver gitsin. Üzülürsün ağlarsın ama elinde sonunda hak ettiğin mutluluğu yaşarsın. NAcizane fikrim bu
Şu anda arkadaşım senin gibi bir girdapta evlilik muhabbeti ne zaman açılsa gözleri doluyor. Ne ayrılabiliyor nede adam ciddi adım atıyor.
Bekle diyip arkadaşımı 4 yıl bekletti ve hala ne zaman ailelerin tanışacağı konusunda kesin bir hüküm yok. Adam ayrılmayıda kabul etmiyor.
İleri dönük hayaller kuruluyor ama somut adım hiç bir zaman gelmiyor.Benim bu nikah yaklaştıkça heyecanıma ortak oldukça gözleri doluyor ama oda yorgun, kırgın ve tükenmek üzere bence bu yüzden muhakkak konuşmalısın.

günaydın kızlaaaar
güzel, romantik, bol aşklı bi sevgililer günü akşamı geçirdim
sevdiceğim küçük küçük bi sürü şey almış ama ben en çok aldıklarından Roma gezi rehberi kitabını beğendiiiimm
içine de 'bu macerayı seninle birlikte yaşamak dileğiyle' yazmış ağzını yediğiminnnn
Allahımmm italyaya gidiyoruz biz galiba ama tabi düğündeki hasılata göre

Günaydın hatunlar

dün kocişime çok güzel yemekler hazırladım , oda çiçeğini almış gelmiş

Günaydın kızlar Cumanız hayırlı olsun.
İki haneli sayılara düştüm inanamıyorum.
Yarın aşklayım tüm gün inşalalh ama hala hediye almadım. El emeğide yapamam.
Aman 99 gün sonra :123: istediğim kadar sarılabileceğim Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun:118:

Giz, ameliee, amante03, act_rest, nurtug1984, bskn, Maviş ve özge Nasılsınız kızlar?

Son düzenleme:
Kızlar gnaydınnn

Özgem valla enişteye bravo yaa italya benmde hep hayallerimi süsleyen ülkeee inşallah o yollara bigün bizde düşeriz sevdicekleee

bizde inandık

Ne güzel düşünmüş aferin enişteye

ben Lavinin kitap konusundaki mjını görmemişimmmmmm

hemen evli bir hatun olarak bende yorum yapmak istiyorum

Okunmuyor niye bilmiyorum ama okunmuyor ya huuu. hadi ilk ay geçti gitti. ocakta bir kitap aldım elime, sanırım 70li sayfalardayım
Hani birbirimizle mi ilgileniyoruz sürekli, yoooo.
mesela o açıp oyununu oynuyor, ben ne yapıyorum :44:
hipnotize olmuş gibi böyle oturuyorum.
hele bu hafta gece gidiyor işe, ohh ne güzel tekim evde. koca akşam (8den 12ye kadar) tırnak mı kesilir:44: törpü falan da değil dipten kestim, bir iki de etlerini aldım. Sanırım o işi yaparken beynimi boşaltıyordum
yatarken okuyorum ama iki sayfayı geçmiyor okuduğum. bu sefer konu bütünlüğü olmuyor, kitap beni oku diye bağırmıyor
Siz umarım okuyabilirsiniz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…