iyi geceler kızlar ben kaçıyorumm
rüyanızda aşklarınızı görünn emi
günaydınnnnGünaydın canlar günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı cumalar hayırlı bol kazançlı mutlu huzurlu stressiz çok fazla yorulmadan geçirebileceğiniz güzel bir iş dileğiyle
Öncelikle benim gibi sabahın köründe kalkıp işe gidenlere GÜNAYDIN
Sonram çalışmayıp sıcacık yatağında mışıl mışıl uyuyup bu mesajı uyarınca okuyacaklara GÜNAYDIN
Veee son olarak her zamanki gibi çalar saatini 5 dk daha uyuyim 5 dk daha uyuyim deyip gözlerini açtıklarında saatin 1 saat geçtiğini farkedip jet hızıyla yataktan fırlayip koştur koştur ise yetişmeye çalışanlara GÜNAYDIN
Yani kisacasi bu mesajı okuyan herkeze GÜNAYDIN GÜNAYDIN size
En tatli sabahlar Mavişle başlar Mavişli günler
inkar etmek bana da mantıklı gelmemişti zaten sonra nasılsa tanışacaklardı. babam eve geldi hiçbişey demedi yemek yedik normal. sonra anneme sordu evin adresini nerden biliyormuş diye kızdı biraz eve yollanmasından dolayı, annem de sen kendin sor konuş o zaman demiş ama gitmedim yanına yüz göz olmak istemiyorum sen söyle dedim anneme. o da bizimki zaten çalışmıyor çocuk da yeni iş açmış maddi yeterliliği bekliyorlar demiş.. ee öyle zaten
canımcım seni iyi anlıyorum bi ara bende böyle oldum. ilk başlarda aşkcığım hemen 1,5yılda evlenelim istedi sonra bi ara sözü geçmez oldu ben sormaya başladım kendimi kötü hissediyordum artık evlilik meraklısı durumuna düşmüş gibi oldum. ama aslında o bana o zamanları söylediği için soruyordum kendi kendime gel evlenelim demedim ki. sonra o da bana açıkladı, maddi olarak iş durumunda planladığı gibi gitmediğini ve annesi hasta olduğu için (kanser hastası) şuanda evden ayrılamıcağını söyledi. bende zaten kendim işsizim hazır değildim bu sene olmıcağını kabullendim. o hazır olsa ben değilim. inşalla ben çalışmaya başlarsam onunda işleri yolunda giderse gelecek sene eylülde isterim olmasını.
sizde anladığım kadarıyla bir yüzük takmaya engel bişey yok. sözlü müsün bilmiyorum ?? bugün babama yakalanınca aşk eğer baban isterse hemen yüzük takarız dedi, sende kendin mağdur olduğunu anlatsan. daha doğrusu nişanlanınca ne kadar mutlu olucağını. bi de kaybetme korkusu vermek lazım sanırım..
maviş milyoncekez beğenmek istiyorum görmek istediğimiz mutluluklar hakettiğin mutllluklar bunlar oyyyyy senin kalbini kimse kırıp üzemezzzzzz bak nişanlın ne süper şeyler hazırlamış sana ohhh ohhh sefan olsun canım
Selam millet!
Geçmişin tamamını okuyamadım ama okuduğum kadarıyla;
Mavişim hayırlı olsuuunn tek taşııınn
Enişte bey çıtalığa terfi etti galiba artık
Giziiiimmm
Çamaşırları sormuşsun galiba kuzum, 115 tl tuttu hepsi
3 al iki öde vardı da ondan
59+59 ödedm de 49 bedavaya mı geldi ööle bişii oldu işte
Yarında gidicem
Sütyen takımlardan tırtıklarım belkiiii
Çünkü sabahlıklı takımlar 35 e fln gelmiş oldu bana,inanılmaz uygun yaneeeee
Benim sevgilicikle biz anlaşmıştık birşey almayalım diye, ama gitmiş bana elinde gülü olan bir kurbaa almış
Bayıldııııımmm!
Birdeeee bana harika bir çanta almııışşşşş
Ben onun paraya kıymayan halini severiiiimmm kiii
Borç batağındaki haline dayanamam amaaaaaa
Ben onun hedayesini annişlerin yanında veremedim uygun bi zamanda vericiiiiiimmmmm
Kızlar ben boxer aldıydım dao şimdi az göründü gözüme, acaba onun yanına ne alsam da versem yaaaaa
Benim de ilgi alanım kitap,Allah beni kitap okuyayım diye yaratmış sanki
Ya evlenince de böyle oturayım 3-4 saat kimse dokunmadan kitap okuyayım istiyorum inşallah olur.
Evliler buna lütfen yorum yapın.
Lavin alttan alta "herşey tam olmasına gerek yok, olduğu kadar, yaşımız ilerliyor, kaç yaşında evlenicez- çocuk ne zaman olacak, kimse aileden destek görmüyor ki herkes kendi evleniyor" mjları ver bence. madem tepki veremiyorsun, bir de bu şekilde onu yatştırarark dene. (beyin yıkama yöntemleri konusunda takıldıkça böyle düşünür oldum galiba)
ilişki uzadıkça evlilikten yiyorsunuz derler ya aynen öyle. biz 5 sene görüştük, bence evleneli 3 4 sene olmuş gibi...
birikmişlikler var içimde, en ufak bir cümleyle dağ gibi oluyorlar, hemen tribe bağlıyorum
O yüzden fazla uzatmamak gerektiiğinin mjlarını alttan alta verŞahsen ben öyle yapmıştım
Tabi erkekler maddi boyutu daha çok düşünüyor. haklı olarak ev geçindirme sorumluluğu hep onlara yüklenmiş durumda :l
kıymet canım yaa şuan durum komiğime gittiği için sırıtıyorum kusura bakma
ama bir şekilde öğrenecekti zaten. inkar etmemişsindir umarım
Aslı yok yok merak etme krize yol açmadıtoparladım durumu Gücünü kesmemiş saklamış içinde
Benden geçti, yaş kemale erdi, evli barklı insanım.öyle muziplikler gelmez artık aklıma..
siz bulun
Maviş çok güzel olmuşlar becerikli hatun
Hüm ayakkabın güzelmiş hayırlı olsun
Birdeeeeeeee elif çok şımartma boxer yeter
~~~~~~~~~~~
Biz sevgililergününü onun gececi olma sebebi ile ayrı geçirecektik.
Ama kuşkafalı ben aldığıma adım gibi emin olduğum anahtarları evde unuttuğum için ve ben görümceme gitmek istemediğim için işten erken çıktı geldi
erken dediğim 10 da evdeydi işte
hediye almamıştım, (dünki mesajımda bu sefer yazmışım, yanlış olmuşbiz hiç 14şubatta hediye almayız kiiii )
ama o almışKırmızı puantiyeli mutfak önlüğü almış bana
Günaydın kuzularrrr...nasılsınız?...ben iyiyim mutluyum cok şükürr....dün iş cıkısı eve gittim biraz evi topladım. sonra kapı caldı.çok güzel bi buket geldi.sonra aşk aradı....carsıda bi yer söledi oraya gittim...sonra elimi tuttu en sevdiğim yerlerden biri olan Tuffy's e götürdü beni....çok güzel bi yemek yedik....gereksiz bişey almayım demiş....ben sac bakım ürünleri istiyodum...gitmiş wellanın bakım ürünlerini almıssss...hem sevindim hem üzüldüm...çok para vermişsonra eve geldik dusumuzu aldık...sarılıp uyudukkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?